Forum voor Democratie: Is de Lockdown gerechtvaardigd?

0

Nederland zit in een vrijwel totale lockdown. Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben het land op slot gezet vanwege het coronavirus. Maar is die lockdown eigenlijk wel gerechtvaardigd? Deel deze video met je vrienden en familie of laat hem zien! Het is tijd voor beleid op basis van feiten, in plaats van angst. Teken net als meer dan 175.000 anderen de petitie tegen de lockdown! Tekenvoorvrijheid.nl, schrijft FvD op zijn YouTube-kanaal.

Backup:

Diversificatie van de Nederlandse politie: een ramp in wording

  Nasleep van Covid injectie: Uit onderzoek blijkt dat 94% van de ontvangers van "vaccins" bloedstolsels en vreemde deeltjes hebben
Vorig artikelDe groeiende lijst van mysterieuze sterfgevallen onder Covid-19 wetenschappers
Volgend artikelCoronavaccinatie veroorzaakt meer allergische reacties dan verwacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in