Brandy Vaughan © LearntheRisk.org

Moordaanklachten hagelen op social media nadat een vaccin- en Pharma-critica, die reeds lange tijd werd geïntimideerd en bedreigd, dood was aangetroffen – net voor de op handen zijnde Corona-massavaccinatie in de Verenigde Staten.

De wereldberoemde critica op het vaccin en de farmaceutische industrie Brandy Vaughan is op 47-jarige leeftijd overleden.

Lange tijd voor haar dood voelde Vaughan zich met de dood bedreigd – en ze werd aantoonbaar blootgesteld aan ernstige intimidatie en bedreigingen.

Het was haar negenjarige zoontje die haar op 9 december dood aantrof.

Het overlijden wordt nu onderzocht door het Sheriff’s Office van Santa Barbara County.

Als gevolg van de intimidaties die ze moest doorstaan ​​en de zorgen van de familie om haar, verzekerde Vaughan iedereen om haar heen, zowel mondeling als schriftelijk, dat zelfmoord iets is wat ze nooit zou overwegen.

Ontslag genomen toen ze zich realiseerde hoe het medicijn dat ze verkocht werkte

Als jong volwassene verkocht Vaughan namens de multinational Merck Vioxx een ontstekingsremmend middel.

Toen ze onderzoek ontving waaruit bleek dat dit geneesmiddel de kans op hart- en vaatziekten bij de patiënt sterk vergroot, nam ze onmiddellijk ontslag en verhuisde een tijdje naar Europa.

Een van Vaughans drijfveren om onderzoek te doen naar vaccins was haar pas ontdekte inzicht na terugkomst in de Verenigde Staten over hoe meedogenloos artsen omgaan met Amerikaanse ouders die wantrouwend staan ​​tegenover vaccins.

Toen Brandy Vaughan in 2015 de organisatie Council for Vaccine Safety oprichtte en de Learn the risk-website lanceerde, was dit een reactie op het feit dat Bill SB 277 in Californië was doorgevoerd.

  Amerikaanse CEO van overheidsinstantie GSA geeft Biden groen licht nadat linksen haar familie en huisdieren bedreigden

De nieuwe wet maakte vaccinatie verplicht op kleuterscholen in de staat.

Een gigantische irritant voor farmaceutische bedrijven voor ten minste vijf jaar

Met de organisatie en de site als basis was Vaughan sinds 2015 een constante irritatie voor de farmaceutische industrie, die haar beschuldigt van het aanzetten van ouders om zich te verzetten tegen vaccinaties.

Men zag het ook als een probleem dat ze ouders steunde die rechtszaken over kinderen met kwetsuren voerde die vermoedelijk door vaccins waren veroorzaakt.

Wat veel mensen op haar dood heeft gewezen, is dat ze eind vorig jaar een Facebook-post heeft geplaatst waarin ze mensen aanspoort om haar dood te onderzoeken en het woord te verspreiden als ze dood zou worden aangetroffen.

Onder meer:

Als er iets met mij zou gebeuren, is het vals spel en weet je precies wie en waarom – gezien mijn werk en missie in dit leven. Ik ben ook NIET geneigd tot ongelukken. En ik kreeg de hoogst mogelijke gezondheidsbeoordeling toen ik een paar jaar geleden een reeks medische tests doorliep voor mijn levensverzekering. Als er iets met mij zou gebeuren, heb ik geregeld dat een hechte groep vrienden van mij een GoFundMe start om een team van privédetectives in te huren om alle details uit te zoeken (ik heb het team en heb de informatie aan hen doorgegeven). Oh, en geld voor een PR-bedrijf om het nationaal nieuws te maken. Er zal een persbericht worden verstuurd naar elke journalist in dit land (en meer). Het zal niet onder het tapijt geveegd worden, en het zal hun ergste nachtmerrie worden – Vaughan

Voorafgaand aan die Facebook-post plaatste ze een video op YouTube waarin ze uitsprak hoe ze was lastiggevallen en rare dingen had meegemaakt, ze leek behoorlijk geschokt en ongerust. Ze zei dat het “eng” was.

  Nieuwe gegevens van levensverzekeraars bevestigen dat Amerikanen in ongebruikelijk grote getale sterven

De doodsoorzaak van Brandy Vaughan is nog niet vastgesteld. Een meerderheid van degenen die officieel beschuldigingen van moord hebben geuit, wijst op een verband met de aanstaande Amerikaanse massale vaccinatie tegen Corona.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Vorig artikelNoors virusonderzoeker: het Coronavirus komt uit een laboratorium
Volgend artikel75 procent van de Israëli’s zal weigeren het Coronavaccin te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Deze mevrouw heeft een morele keuze gemaakt die tegen de Big Pharma profiteering indruist. Dat ze omgebracht is, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het feitelijk niemand interesseerde wat ze deed. Want nu dat ze weg is, waar zijn al die jubelende “tens of thousands of followers”? Zetten die followers haar activiteiten nu voort? Nee dus. Het enige restant van al haar moeite is een treurige website waar nog wat geld getroggeld wordt voor een onduidelijk doel. Feit is dat er veel meer interesse is in het verkrijgen van goedjes en spuitjes en pilletjes dan in het onderzoeken van de werkelijke waarde van die rommel. Dat gezegd, we weten allemaal dat sommige pilletjes geen rommel zijn, maar het zijn er absoluut niet veel. De lijst van echte troep is lang. Maar de meerderheid blijft in troep geloven omdat ze het fijn vinden dat er “gezorgd wordt” voor ze. Mensen laten graag voor zich zorgen, zodat ze geen verantwoordelijkheid hoeven te nemen voor hun eigen gezondheid. Bijvoorbeeld, heb je suikerziekte? Slik een pilletje of neem een spuitje, en vreet je verder te barsten aan ijs met chocoladesaus. De Big Pharma’s zijn op een gegeven moment doorgeslagen met het misbruik maken van dit onverantwoordelijke en kinderlijke gedrag, en hebben de kans gegrepen de winst constant te stuwen. Nu is er dus een kunstmatige “pandemie” aan de gang, waar nog meer winst aan geboerd wordt. De hedendaagse winst-verslaving van de Big Pharma is niet meer te stoppen. Maar ook niet de verslaving van de mensen die graag verzorgd willen worden. Vandaar dus ook dat de meerderheid uit alle macht staat te blèren over de zgn “anti-vaxxers” als de zwarte schapen van de samenleving. Ze willen namelijk niet dat een minderheid ze vertelt dat er mogelijk iets niet pluis is met het allernieuwste spuitje. Want dat verstoort hun verslaving aan het verzorgd willen worden.

    Wat uiteindelijk het beste werkt, is dat je zelf onderzoekt wat nuttig is voor eigen gebruik, en niet trapt in het gerotzooi met nummers en de demagogische aanmaningen over “kudde immuniteit” en het totale gebrek aan logica daarvan. Als Brandy helaas jong gestorven is, moge haar pogingen kritisch te denken, alsmede het recht van elk mens zelfstandig te beslissen over het innemen van pharmaceutica, voortbestaan. En moge dit heel snel een meerderheid verkrijgen inzake de Spuit des Doods van Bill Gates of Hell.

  2. Nou voor de elite is het de zoveelste overwinning, en wij roepen maar laten het wel gebeuren beter dood door de Ooooo zo gevaarlijke corona dan vermoord te worden doordat smerig links elite tuig jullie die aan die onzin allemaal mee doen zijn geestelijke zieke mensen en naar mijn mening kunnen deze beter geruimd worden willen wij nog een beetje beschaving overhouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in