Brandy Vaughan © LearntheRisk.org

Moordaanklachten hagelen op social media nadat een vaccin- en Pharma-critica, die reeds lange tijd werd geïntimideerd en bedreigd, dood was aangetroffen – net voor de op handen zijnde Corona-massavaccinatie in de Verenigde Staten.

De wereldberoemde critica op het vaccin en de farmaceutische industrie Brandy Vaughan is op 47-jarige leeftijd overleden.

Lange tijd voor haar dood voelde Vaughan zich met de dood bedreigd – en ze werd aantoonbaar blootgesteld aan ernstige intimidatie en bedreigingen.

Het was haar negenjarige zoontje die haar op 9 december dood aantrof.

Het overlijden wordt nu onderzocht door het Sheriff’s Office van Santa Barbara County.

Als gevolg van de intimidaties die ze moest doorstaan ​​en de zorgen van de familie om haar, verzekerde Vaughan iedereen om haar heen, zowel mondeling als schriftelijk, dat zelfmoord iets is wat ze nooit zou overwegen.

Ontslag genomen toen ze zich realiseerde hoe het medicijn dat ze verkocht werkte

Als jong volwassene verkocht Vaughan namens de multinational Merck Vioxx een ontstekingsremmend middel.

Toen ze onderzoek ontving waaruit bleek dat dit geneesmiddel de kans op hart- en vaatziekten bij de patiënt sterk vergroot, nam ze onmiddellijk ontslag en verhuisde een tijdje naar Europa.

Een van Vaughans drijfveren om onderzoek te doen naar vaccins was haar pas ontdekte inzicht na terugkomst in de Verenigde Staten over hoe meedogenloos artsen omgaan met Amerikaanse ouders die wantrouwend staan ​​tegenover vaccins.

Toen Brandy Vaughan in 2015 de organisatie Council for Vaccine Safety oprichtte en de Learn the risk-website lanceerde, was dit een reactie op het feit dat Bill SB 277 in Californië was doorgevoerd.

De nieuwe wet maakte vaccinatie verplicht op kleuterscholen in de staat.

Een gigantische irritant voor farmaceutische bedrijven voor ten minste vijf jaar

Met de organisatie en de site als basis was Vaughan sinds 2015 een constante irritatie voor de farmaceutische industrie, die haar beschuldigt van het aanzetten van ouders om zich te verzetten tegen vaccinaties.

Men zag het ook als een probleem dat ze ouders steunde die rechtszaken over kinderen met kwetsuren voerde die vermoedelijk door vaccins waren veroorzaakt.

Wat veel mensen op haar dood heeft gewezen, is dat ze eind vorig jaar een Facebook-post heeft geplaatst waarin ze mensen aanspoort om haar dood te onderzoeken en het woord te verspreiden als ze dood zou worden aangetroffen.

Onder meer:

Als er iets met mij zou gebeuren, is het vals spel en weet je precies wie en waarom – gezien mijn werk en missie in dit leven. Ik ben ook NIET geneigd tot ongelukken. En ik kreeg de hoogst mogelijke gezondheidsbeoordeling toen ik een paar jaar geleden een reeks medische tests doorliep voor mijn levensverzekering. Als er iets met mij zou gebeuren, heb ik geregeld dat een hechte groep vrienden van mij een GoFundMe start om een team van privédetectives in te huren om alle details uit te zoeken (ik heb het team en heb de informatie aan hen doorgegeven). Oh, en geld voor een PR-bedrijf om het nationaal nieuws te maken. Er zal een persbericht worden verstuurd naar elke journalist in dit land (en meer). Het zal niet onder het tapijt geveegd worden, en het zal hun ergste nachtmerrie worden – Vaughan

Voorafgaand aan die Facebook-post plaatste ze een video op YouTube waarin ze uitsprak hoe ze was lastiggevallen en rare dingen had meegemaakt, ze leek behoorlijk geschokt en ongerust. Ze zei dat het “eng” was.

De doodsoorzaak van Brandy Vaughan is nog niet vastgesteld. Een meerderheid van degenen die officieel beschuldigingen van moord hebben geuit, wijst op een verband met de aanstaande Amerikaanse massale vaccinatie tegen Corona.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here