In een historisch laatste interview gaat filmmaker en muziekpromotor Aaron Russo diep in op de voorkennis die hij kreeg van een de Rockefeller familielid.

In 2006, het jaar voordat hij stierf, bracht Russo zijn “Freedom to Fascism” documentaire uit die de verbanden legde tussen de Federal Reserve, inkomstenbelasting, computer stemfraude, nationale identiteitskaart en uitholling van burgerlijke vrijheden in Amerika, schrijft Dailyexpose.uk.

In een interview dat in 2009 door Infowars werd vrijgegeven, onthulde Russo het Rockefeller plan voor een cashloze wereld waarin iedereen een chip in zijn hand geïmplanteerd krijgt. Russo was op dat moment bevriend met de Rockefeller familie en kreeg dit plan rechtstreeks te horen van Nick Rockefeller. Dus, dit was niet zomaar een samenzweringstheorie.

Russo werd – vóór 9/11 – verteld over plannen om terreuraanslagen te ensceneren, vreemde naties binnen te vallen, en een high-tech politiestaat controlenetwerk te starten dat elke beweging van de bevolking zou volgen met implanteerbare radiofrequentie identificatie (“RFID”) microchips.

Hij legt uit hoe de globale “elite” de vrouwenbevrijdingsbeweging creëerde om het gezin op te breken en werkende vrouwen te belasten. Russo ontmaskert het bedrog van de democratie – wat niets meer is dan de heerschappij van de menigte die gegarandeerd tirannie zal voortbrengen.

Russo ontmaskert ook de IRS (federale belastingdienst van de Verenigde Staten) en de Federal Reserve. Hij haalt de ongrondwettelijke en roofzuchtige instellingen onderuit die de Amerikaanse Republiek hebben verlamd en de mensen hebben verpletterd met valse belastingen, inflatie en verlies van privacy. Russo legt uit dat hijzelf eind jaren ’80 werd vervolgd door een criminele ‘retroactieve’ belastingregeling die probeerde nieuwe belastingen te heffen over jaren die al voorbij waren.

De video hieronder is werkelijk informatief en inspirerend en de moeite waard om vanaf het begin te bekijken. Wij hebben hem echter ingesloten om te beginnen bij tijdstempel 18:06, waar Russo begint te praten over de Rockefellers en blootlegt hoe de oligarchen denken, hun invloed en hun plannen voor de wereld. Doorheen de video analyseert Alex Jones de laatste activiteiten van de Nieuwe Wereldorde en hoe die aansluiten bij wat Russo voorspelde.

“Het ding is, we hebben een voordeel. Ze hebben ons nodig om samen te werken. Zie je, als we niet met hen samenwerken – kunnen ze niet winnen,” zegt Russo (tijdstempel 59:48).

Russo’s volledige interview eindigt op 1 uur 30 minuten. De tweede helft van de video zijn geselecteerde fragmenten uit Russo’s interviews. Als de video van YouTube is verwijderd kan je hem HIER bekijken

Hieronder bevindt zich de video en daaronder het Nederlandse transcript.

Alex Jones:

Bekroond filmmaker, vrijheidsstrijder geworden, Aaron Russo was een verbazingwekkend individu. Hij vocht al meer dan drie en een half jaar tegen kanker toen hij begon met het maken van America: Freedom to Fascism[1] – dat hij opnam, regisseerde, monteerde, vrijwel in zijn eentje, met de hulp van slechts een paar mensen. Een verbazingwekkend individu, een lang leven van bekroonde films, van hard werken, en van opkomen voor de Bill of Rights en de grondwet.

Weet je, toen we voor het eerst dit interview opnamen, zette ik het gratis op het web, maar delen ervan zijn nooit gezien. Dus hier vandaag krijgt u de kans om het diepte-interview te zien – het laatste interview met Aaron Russo.

Maar zijn belangrijke werk leeft voort. Hij maakte een van de belangrijkste films over de elite die dit land en de wereld controleert, de Federal Reserve. En de informatie die hij twee jaar geleden [in 2006] uitbracht, klinkt vandaag meer waar dan ooit. En zijn films, Amerika: Freedom to Fascism, en Mad as Hell,[2] en de andere grote werken die hij maakte gaan gewoon door, als rimpelingen in een vijver, met het aansteken van bosbranden in de hoofden van mannen en vrouwen overal.

***

Aaron Russo:
Draaien jullie? Ik ben vereerd om geïnterviewd te worden door Alex Jones – een waarheidszoeker, vechtend voor gerechtigheid.

AJ:
Aaron, wanneer begon jij voor het eerst te denken dat er iets mis was in de wereld? Of begon te ontdekken over het hele bankkartel en het Federal Reserve System? – de Nieuwe Wereld Orde?

AR:
Nou, dat was een opeenvolging van gebeurtenissen – ik ben altijd een zeer onafhankelijk persoon geweest, heb altijd geloofd in individualiteit, en dat we op deze aarde zijn gezet om unieke individuen te zijn, om ons door God gegeven potentieel te vervullen – en dat de enige manier om je potentieel te vervullen is om vrij te zijn, uit te vinden wie je bent, en je fouten en vergissingen te maken. En toen ik opgroeide, begon ik me meer en meer te realiseren dat de overheid me belemmerde in dingen die ik wilde doen.

En wat er gebeurde – ik was erg succesvol in de dameslingerie, ik werkte voor mijn vader, hij had een kleine lingeriezaak – en ik creëerde de eerste damesbikinislipjes in 1963.

En toen opende ik een nachtclub in Chicago, genaamd The Electric Theater, die openging op de dag dat Martin Luther King werd vermoord. Dus de stad Chicago stond in brand op de dag dat mijn club openging, en niemand kwam naar de club.

En wat er gebeurde – nou – dat was het jaar van de Democratische Conventie in Chicago in ’68. En dus werd mijn club een hangplek voor de hippies, omdat ze naar Chicago wilden gaan om te protesteren tegen wat er gaande was. Op een avond gaf ik een concert in mijn club, om geld in te zamelen, en de politie viel de nachtclub binnen – mijn club – zonder enige reden.

En ik stond in mijn kantoor en keek uit op de straat, en ik zag al die politiebusjes naar mijn club rijden. En ik was een 24-jarige jongen, ik had geen enkele ervaring, echt niet. Zei: “Wat doen die politiebusjes hier?” En toen zag ik al die agenten uit die busjes stappen en de club binnenrennen. Zei: “Oh mijn God! Ze overvallen me!”

En dus rende ik naar het podium en stopte de band met spelen en zei tegen de mensen in het publiek: “We worden overvallen! Dus, ga op de grond zitten, werk mee – weet je – en haal je identificatie tevoorschijn, en werk mee met de politie.” En toen ik dat zei, gooiden twee agenten me van achteren op de grond, pakten me vast en begonnen me de club uit te sleuren. En ik ging van: “Victory! Victory!” – en ik speelde het voor alles wat het waard was op dat moment. Ik was een kind.

En toen zag ik de brandweer daar, en de brandweer gooide vuilnisbakken – het vuilnis – over de hele vloer. En ik dacht bij mezelf: Waarom doen ze dat? – heel snel toen ze me naar buiten sleepten. En ik begreep het niet helemaal.

Toen ik bij de wagen aankwam, greep een van de agenten mijn testikels van achteren en kneep erin, en ik ging met gigantische pijn de wagen in. En de volgende persoon die in de wagen stapte, toen hij instapte, sloegen de smerissen met hun knuppel op z’n hoofd en sloegen z’n schedel in tweeën. Zonder enige reden. Ik bedoel, er was niets aan de hand.

AJ:
Dat was zo’n beetje je ontwaken?

AR:
Dat was mijn ontwaken! Wat is er aan de hand? Ik dacht dat dit Amerika was!

Aanvankelijk gaf ik Chicago de schuld, burgemeester Daley, en dacht dat het alleen Chicago was. En hoe dan ook, ik ging verder – het was de krantenkoppen van de volgende dag. Daar stond mijn foto in de kranten. De kop was “The Electric Theater kortgesloten”. Het was “overvallen”. En in het artikel zeiden ze dat de reden van de inval was dat de brandweer er kwam en zag dat het een rommeltje was, vol met rotzooi, en dat de hippies hen begonnen aan te vallen. Wat totaal niet waar was – [AJ lacht: “Die vuile hippies.”] – het was totaal onwaar. Het was een compleet verzinsel.

AJ:
Dus ze voerden een valse vlag op jullie?

AR:
Ja. Natuurlijk, weet je?

En ik was in shock. Ik zei: Kunnen mensen zo liegen? Doen mensen echt zulke dingen? Ik kon het niet geloven. Het was een bewustwording voor mij. En ik ging op televisie, ik vertelde mensen op televisie dat ze logen – niemand kon het wat schelen! Het kon niemand iets schelen wat de waarheid was. En het was schokkend voor mij. En toen een week – of twee weken later, ik ben vergeten wat het precies was – kwamen twee agenten naar me toe, een kapitein en een sergeant, en ze zeiden “Mr. Russo, het spijt ons als u die avond gewond bent geraakt bij de inval, maar we zijn hier om u te vertellen dat als u de club open wilt houden, u daarvoor tweeduizend dollar per maand nodig heeft, en we komen u één keer per maand bezoeken, en wanneer we een inval moeten doen, bellen we u op, en laten we u weten dat we vanavond binnenkomen, en een inval bij u doen. [AJ: Dit was maffia. Nou ja, de politiemaffia.

En eigenlijk – het was eigenlijk interessanter dan dat – ze zeiden “Luister, er is het A Plan, er is het B Plan, en er is het Super Deluxe Plan,” en elk kost je zoveel geld per maand. “Welke wil je?”

AJ:
Wat was de Super Deluxe?

AR:
Dat was degene die ik nam. Dat was het tweeduizend per maand plan. En ik nam dat plan, en ik betaalde ze $2000 per maand, en ze lieten me met rust. En als ze de club gingen overvallen, belden ze op: “We gaan vanavond een nepoverval doen, gewoon om er goed uit te zien voor de mensen in de buurt.” Snap je?

AJ:
Dus dat was je eerste grote les?

AR:
Dat was mijn kennismaking met corruptie in de regering. Maar ik dacht echt dat dat in principe Chicago was. Ik realiseerde me niet dat het hele land zo was. En dus werd ik er wakker van dat mensen liegen en bedriegen en stelen – want ik dacht dat iedereen altijd eerlijk en aardig en fatsoenlijk was. En ik had geen idee van een van deze dingen.

Wat er uiteindelijk voor mij gebeurde, was dat ze op een dag naar me toe kwamen en zeiden: “Kijk. We kunnen je geld niet meer aannemen.” Ik zei: Waarom? Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Ze zeiden: “We moeten je club sluiten, er komen verkiezingen aan, en de wethouders in de buurt willen niet dat je nog open bent. Dus, we kunnen je geld niet aannemen.”

Dus moest ik naar de rechtbank om ze aan te vechten, en ze probeerden de club te sluiten. En op een nacht was er brand en de club ging nooit meer open – de club ging gewoon dicht en dat was het einde van de club. Ze brandden me af. En dat was het einde van mijn ervaring.

En toen verhuisde ik terug naar New York, waar ik Bette Midler ontmoette.

En ik kwam haar tegen in een kleine nachtclub genaamd The Improv, en ik vond haar geweldig, en door een reeks gebeurtenissen, begon ik haar te managen. En zodra ik haar begon te managen, steeg haar carrière als een raket.

Gewoon toeval, denk ik.

En we werden erg, erg succesvol. En door Bette te managen, begon ik shows te produceren op Broadway, waar ik de Tony won. En ik produceerde een televisie show, waar ik een Emmy mee won, met Dustin Hoffman en Bette.

En toen produceerde ik The Rose voor haar, waar ze Academy Award nominaties voor kreeg. En dat leidde me naar de productie van Trading Places, die iedereen kent. [AJ: “Ik denk dat het de beste Eddie Murphy film is.”] Nou, het is een goede, ik weet niet of het de beste is, maar het is echt een goede, en ik ben heel trots dat ik die film gemaakt heb.

En in mijn gedachten heb ik het gevoel dat ik een klassieke komedie heb gemaakt in Trading Places, een klassieke musical in The Rose, en een klassieke documentaire in Freedom to Fascism. Dus ik ben erg trots op mijn werk dat ik als filmmaker heb gedaan.

AJ:
Aaron, waarom doe je dit? Wat is de filosofie van je leven? Waar denk je dat het leven om draait?

AR:
Ik denk dat het belang van het leven is om jezelf leuk te vinden. Als je jezelf niet leuk vindt, betekent niets iets. Van jezelf houden betekent dat je jezelf moet respecteren. Als je jezelf respecteert, betekent het dat je acties moet ondernemen die je zou respecteren als iemand anders ze deed.

En wat is het nut van leven als je niet van jezelf houdt? Je kunt al het geld van de wereld hebben, maar als je in de spiegel kijkt en het je niet bevalt wat je daar ziet, wat heeft het dan voor zin?

Dus voor mij is het belangrijkste dat ik hou van wie ik ben, en dat ik acties onderneem die ik zou respecteren als iemand anders ze zou doen. En dat je een leven leidt met karakter, eerlijkheid en oprechtheid.

En ik geloof dat een persoon de mogelijkheid heeft om zijn karakter te vormen zoals een beeldhouwer een stuk klei vormt. Er is een oud gezegde dat zegt: “Een vos verliest nooit zijn streken” – ik geloof dat niet. Ik geloof dat mensen de totale mogelijkheid hebben om hun karakter te vormen tot wat ze willen zijn in hun leven, wat hun idealen zijn. En dat is wat ik probeer te doen met mijn leven. Ik ben vandaag niet dezelfde persoon als dertig jaar geleden. Ik ben heel erg veranderd. Omdat ik iets beters wilde zijn dan ik eerst was. En mijn filosofie is dat je van jezelf moet houden, je moet een fatsoenlijk persoon zijn, met karakter en integriteit en eer. En dat is wat belangrijk is.

* * *

In de late jaren tachtig was ik een vrij grote zilverhandelaar. En goudhandelaar. En ik denk niet dat ik dit verhaal ooit eerder op tape heb verteld. Ik was een vrij grote zilver- en goudhandelaar, en – en ik betaalde altijd mijn belastingen – en ik nam wat een legale belastingaftrek was op mijn zilverhandel. En een paar jaar later, ik denk dat het ’88 of ’89 of zoiets was, beweerde de belastingdienst dat wat ik deed – en ook andere mensen deden – nu illegaal was. We konden het niet meer doen. Maar ze maakten het met terugwerkende kracht.

Ik zei: “Wat bedoel je met terugwerkende kracht? Het was toen legaal; ik deed wat legaal was.” Zegt hij: “Ja, maar nu maken we het illegaal, met terugwerkende kracht. Dus u bent ons $600.000 of $800.000 schuldig.”

Voor wat!? Het was legaal! Hoe kun je iets met terugwerkende kracht maken? De wet terug in de tijd veranderen? Het slaat nergens op. “Nou, we doen het.” En dus zei iedereen: “Dat kunnen ze niet doen!” Dus gingen we naar de rechter. Een collectieve rechtszaak. En de rechter was het eens met de belastingdienst, en zei dat ze het met terugwerkende kracht konden doen.

En toen wist ik dat er iets mis was in Amerika, met de belastingdienst en het systeem hier.

AJ:
Aaron, je vertelde me dit verhaal gisteravond, en nog voor je klaar was met “in de late jaren tachtig” en “belastingwet” zei ik “met terugwerkende kracht!” En ik wist dat omdat ze letterlijk mijn vader ruïneerden. Maar hij betaalde. Hij wist het niet. Hij dacht nog steeds dat dit Amerika was.

En het was legaal belastingrecht, wat je hoort te doen. En ze zeiden met terugwerkende kracht je bent – en niet alleen met terugwerkende kracht, maar ze zeiden ook dat je boetes en rente verschuldigd bent. [AR: dat klopt. Dus hoe krijg je boetes en rente over iets, als ze met terugwerkende kracht de wet veranderd hebben?

AR:
Nou. Ten eerste kunnen ze niet met terugwerkende kracht – hoe kun je iets met terugwerkende kracht doen? Boetes en rente zijn een farce! De hele zaak! – Omdat ze doen wat ze willen doen!

En toen realiseerde ik me dat Amerika Amerika niet is. Het is niet het land dat mij geleerd werd dat het was. Omdat ze kunnen doen wat ze maar willen. En er is niets wat de burger er aan kan doen.

AJ:
Nu heb je Freedom to Fascism gemaakt, en ik wil door die film lopen, en ik wil iedereen aanmoedigen om een kopie op DVD te kopen. Het was ook in theaters in het hele land – en ik denk dat het de beste film is die er is over de Federal Reserve en de IRS en het hele bankiersbedrog – en ik wil dat hier met u bespreken.

Maar ik wilde een beetje teruggaan naar het punt dat we gisteravond bespraken, waar je mensen niet adviseert om niet te betalen. En ik doe hetzelfde, mensen zeiden “Nou, wacht, je zegt dat het een zwendel is, maar je zegt ga je gang en betaal het,” en ik vond de manier waarop je het samenvatte goed.

AR:
Nou, het is eigenlijk vrij simpel. Sinds ik die film heb gemaakt, zijn er veel mensen naar me toe gekomen met de vraag of ze hun inkomstenbelasting nu wel of niet moeten betalen? En ik heb nooit mensen geadviseerd om niet te betalen.

En de reden waarom ik het ze vertel – ik zei: Kijk. Ik heb veel onderzoek gedaan. Het Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat de IRS geen bevoegdheid heeft. Het zestiende amendement gaf de belastingdienst niet de bevoegdheid om belasting te heffen op uw arbeid en uw loon. Dat is een feit. Het Hooggerechtshof is de wet van het land, en de belastingdienst overtroeft het Hooggerechtshof niet.

Maar als de maffia naar je toe zou komen en zou zeggen: “We willen $2000 per maand of we gaan je wat aandoen…” zou ik je niet aanraden ze niet te betalen. Omdat je gekwetst kan worden door hen niet te betalen. Of het nu legaal is of niet, dat doet er niet per se toe. Je zult gewond raken als je het niet doet.

Het is hetzelfde met de belastingdienst. Ze kunnen je pijn doen. Ze kunnen je in de gevangenis stoppen. Ze kunnen je martelen. Dus als je ze niet betaalt, kan je iets overkomen. Dus ik adviseer mensen nooit om niet te betalen. Ik zeg tegen mensen “Ja, betaal je belastingen.”

AJ:
Kijk wat er met Congreslid Hansen is gebeurd.

AR:
Ja, congreslid Hansen is een goed voorbeeld. Betaal je belastingen.

Maar weet je wat? Sluit het Federal Reserve System, en uiteindelijk hoef je die belastingen niet meer te betalen.

Kijk, de belastingdienst is een symptoom van het probleem. Het echte probleem is het bankwezen en de bankiers in dit land. Dat is waar het echte probleem ligt, dat is de wortel van ons probleem. Daarom zijn we Amerika kwijt.

Dus, ja, betaal je belastingen. Want als je ze niet betaalt, kan je iets overkomen.

En ik heb alle argumenten gehoord, wat belastingdemonstranten zeggen, enzovoort, enzovoort. En ik noem ze geen belastingdemonstranten, ik noem ze de belasting eerlijkheid beweging, omdat ze tenminste eerlijk zijn.

Maar het feit is dat je gedwongen wordt, je wordt gedwongen om te betalen, omdat je gevangenisstraffen riskeert, je wordt geconfronteerd met tijd. Je riskeert corruptie van de rechtbanken als je niet betaalt. En dus betaal je het. Net zoals je de maffia zou betalen. Maar bij de maffia heb je tenminste de regering om je te helpen, om langs de maffia te komen, om je te beschermen. Hier heb je niemand om je te beschermen.

Het Amerikaanse volk leeft in een “Matrix”. Ze begrijpen de waarheid niet over hoe de dingen werken in dit land.

En laat me je een voorbeeld geven van waar ik het over heb. Het feit is dat als je honderd mensen op straat vraagt: “Wat voor regering heeft Amerika?” 99 procent van hen je zal zeggen: “Een democratie. Amerika wordt verondersteld een democratie te zijn.”

Maar dat is een leugen! Dat is een illusie. Het woord “democratie” staat niet één keer in de grondwet, het staat niet in de Bill of Rights, het staat niet in de Declaration of Independence. De Founding Fathers haatten het idee van een democratie. Ze vonden het de slechtste regeringsvorm die er is, en ik ben het met ze eens, want in een democratie controleert 51 procent van de mensen 49 procent van de mensen. Als je bij die 49% hoort, ben je niet vrij.

Amerika werd gesticht als een grondwettelijke republiek. En in die grondwettelijke republiek kan 99 procent van de mensen niet de rechten van één procent afnemen. Je hebt je rechten omdat je ermee geboren bent. Je hebt door God gegeven, menselijke rechten – die niemand je kan afnemen – de regering, de meerderheid, wie ze ook zijn – ik kan je je rechten niet afnemen! En dat is wat onze Founding Fathers ons hebben gegeven.

Maar de psychologische operaties die ze met ons doen, laten ons geloven dat we een democratie zijn, en dat de meerderheid regeert. En ze willen dat je dat gelooft, want dan vertellen ze je dat deze peiling zegt dat zovelen dit willen, en zovelen dat, en zovelen dat dit willen – en het heeft nergens mee te maken!

AJ:
Oh, Hitler werd verkozen. [AR: “Hitler werd gekozen, Hitler deed alles legaal.”] En in een constitutionele republiek wordt een minderheid beschermd tegen een meerderheid – was het niet Benjamin Franklin die, geparafraseerd, had gezegd “Democratie is twee wolven en een schaap die stemmen over wat er te eten is”?

AR:
Precies. En hij zei ook dat in een republiek, het schaap een geweer zou hebben. Om zichzelf te beschermen. En dat is de waarheid. Amerika is geen democratie. Maar als je de meest intelligente mensen vraagt welke vorm van bestuur Amerika zou moeten zijn, zeggen ze “democratie” – ze zijn gehersenspoeld. Ze zijn ge-psy-op’d om dat te geloven.

Ze geloven dat we in Irak zijn om democratie te promoten. Het woord democratie – je hoort George Bush zeggen “democratie betekent vrijheid.” Nee. Democratie staat gelijk aan een nieuwe wereldorde. Democratie staat gelijk aan slavernij. Het woord democratie is niet synoniem met vrijheid. Het is het tegenovergestelde van vrijheid.

Democratie is de slechtste vorm van regering die je kunt hebben, omdat het meerderheidsregel is. En de regering kan je precies vertellen wat ze willen dat je doet, omdat de meerderheid dat wil.

Het kan me niet schelen wat de meerderheid wil. Ik leef mijn leven zoals ik dat wil. En als ik geen geweld, diefstal of fraude pleeg op een ander menselijk wezen, kan ik mijn leven leiden zoals ik wil. Dat is mijn keuze. En ik mag fouten maken. Want als je fouten maakt, leer je ervan. Je groeit als mens. We zijn op deze aarde om de beste individuen te worden die we kunnen zijn, om ons door God gegeven potentieel te vervullen. We zijn niet op deze aarde gezet zodat de regering ons kan vertellen hoe we ons leven moeten leiden, en wat we moeten doen. “We hebben deze systemen en paradigma’s.”

Nee! Hetzelfde geldt voor gezondheid. Als je ziek bent, moet je een bepaald protocol volgen. Onzin! Wees individuen, denk voor jezelf. Heb kritisch denken.

En wat er gebeurd is, is dat ze iedereen geleerd hebben dat we een democratie zijn, wat niet waar is.

Dus toen, in 1913, brachten ze het Federal Reserve System in het leven. Nu hebben ze dit Federal Reserve System, dat in 1913 het recht kreeg om geld te creëren voor de regering, terwijl daarvoor de regering haar eigen geld kon creëren. Nu moest de regering, als ze geld nodig had, lenen van een particuliere bank, genaamd de Federal Reserve, wat een particuliere bank is, eigendom van individuen, opgericht in Delaware.

En wat er nu gebeurt is, dat de regering geld van hen leent, om de regering te financieren, en dan zegt de regering: “Nou, we moeten deze mensen rente betalen. Hoe gaan we hen rente betalen? Laten we een belasting heffen op de arbeid van het Amerikaanse volk-” die nooit eerder bestond “-om de rente aan de bankiers te betalen.”

AJ:
In feite zei Ronald Reagan in 1980 dat niet één rode cent van uw inkomstenbelastinggeld naar het bestuur van het land gaat, het gaat allemaal naar de Federal Reserve.

AR:
Nou, het was het Grace Commission Report dat zei dat “niet één stuiver naar de infrastructuur van het land gaat.”[AJ: “Ik denk dat Reagan dat toen citeerde.”] Juist. Maar het punt dat ik probeer te maken is dat door het creëren van dit Federal Reserve System, de overheid nu afhankelijk werd van deze particuliere banken voor geld. En ze begonnen ons te belasten.

En wat er nu gebeurt is, dat in 1935 de Sociale Zekerheid van start ging, en ze gaven je deze Sociale Zekerheid kaarten, waarop stond “niet te gebruiken voor identificatie”. Het sofinummer staat op de kaart. En via de Sociale Zekerheid, begonnen ze geld in te houden op je loonstrookje. Dat was de eerste keer dat ze geld uit je loonzakje haalden. Natuurlijk stemden de mensen ermee in omdat ze dachten dat het naar hun pensioenfonds ging.

En toen ze de inkomstenbelasting weer invoerden, begonnen ze geld uit je loonzakje te halen, omdat de Sociale Zekerheid het kon doen. En dan kunnen ze het weer doen. Begrijp je wat ik bedoel?

AJ:
En nu hebben ze dus zelfs de belastingbetaling zelf in handen genomen, echt alsof je een slaaf bent, het meteen afpakken als je het verdient. [AR: “Precies.”] Ze vertrouwen het publiek niet eens genoeg om het zelf te gaan posten.

AR:
Dus halen ze het er automatisch uit, omdat ze weten dat mensen het niet zullen willen betalen. Dus wat er gebeurd is, is dat door de invoering van het Federal Reserve System, de regering in handen is gekomen van deze bankiers, en zij krijgen hun geld van de bankiers, en dus leggen ze ons een belasting op, die ons meer slaven maakt, en het moeilijker voor ons maakt om te overleven. Toch? Waardoor ze meer winst maken.

  Geen seks voor de gevaccineerden! Russische politicus vertelt burgers dat ze rampetampen moeten vermijden na COVID-19 prik

En wat er nu gebeurd is, is dat via het Federal Reserve System, de bankiers zo’n beetje de controle over onze regering hebben. Geen van beiden heeft het over het sluiten van het Federal Reserve System, of het stoppen van de belastingbetaling, of andere grote problemen waar Amerikanen mee zitten.

Dus ik had een vriend, Nick Rockefeller, die lid was van de Rockefeller familie. En hij – toen ik kandidaat was voor gouverneur in Nevada, kwam hij naar me toe, stelde zichzelf voor via een advocaat, en we werden vrienden. We begonnen over dingen te praten. En… Ik heb ontzettend veel geleerd van Mr. Rockefeller.

En één van de dingen waar we over spraken was het uiteindelijke plan van de banksector – wat ze wilden bereiken. En de doelen van de banksector – niet alleen het Federal Reserve System, maar de particuliere banken in Duitsland, en Engeland, in heel Italië, over de hele wereld – ze werken allemaal samen, het zijn allemaal centrale banken.

En ze maken allemaal deel uit van het Communistisch Manifest. Centraal bankieren is een van de belangrijkste onderdelen van het Communistisch Manifest. Je praat over Amerika als een kapitalistisch land, maar tegelijkertijd hebben we een centrale bank die alles voor ons plant. En de progressieve inkomstenbelasting is een ander onderdeel van het Communistisch Manifest. Dus hier heb je twee belangrijke onderdelen van het Communistisch Manifest, die zijn ingevoerd vanwege het Federal Reserve System.

En dus, het uiteindelijke doel dat deze mensen voor ogen hebben, is het creëren van een één-wereld regering, geleid door het bankwezen. Gerund door de bankiers.

En ze doen het in delen – de Europese munt, de euro, en de Europese Grondwet. Dat is één deel ervan. Nu proberen ze het in Amerika te doen met de Noord Amerikaanse Unie. En ze willen een nieuwe munteenheid creëren, genaamd de ‘amero’.

En de hele agenda is om een één-wereld regering te creëren waar iedereen een RFID chip in zich heeft geïmplanteerd. Al het geld zal in die chips zitten – er zal geen contant geld meer zijn.

En dit heb ik rechtstreeks van Rockefeller zelf, dit is wat ze willen bereiken.

En al het geld zal in je chip zitten. En dus, in plaats van contant geld, elke keer dat je geld in je chip hebt, kunnen ze eruit halen wat ze maar willen, wanneer ze maar willen. Als ze zeggen “je bent ons zoveel geld schuldig aan belastingen,” halen ze het gewoon van je chip af, digitaal.

AR: Totale controle. Totale controle. En, als je bent zoals ik of jij, en je protesteert tegen wat ze doen, kunnen ze gewoon je chip uitzetten. En je hebt niets. Je kan geen eten kopen. Je kan niets doen. Het is totale controle over de mensen.

AJ:
En die chip is verbonden met een database die je aankoopgegevens heeft, wat je doet…

AR:
Alles! Alles zit er in.

En dus, willen ze een één-wereld regering, gecontroleerd door hen, iedereen wordt gechipt, al je geld in die chips, en zij controleren de chips! En ze controleren mensen – en je wordt een slaaf, je wordt een horige van deze mensen. Dat is hun doel, dat is hun intentie.

AJ:
Meer dan tien jaar geleden begon ik geheime overheidsdocumenten te krijgen, en we publiceerden ze, waarin de Feds de lokale politie en het leger trainden dat wapenbezitters, conservatieven, mensen die “veelvuldig verwezen naar de Amerikaanse grondwet” terroristen waren – dat is een citaat.

Maar in 2009 brak het door in de nationale media toen we het geheime MIAC rapport ontvingen van een staatspolitieagent – en dat was in de staat Missouri, maar de Feds hadden het geschreven – die Ron Paul demoniseerde, mensen die een einde wilden maken aan de Federal Reserve, mensen die vrijheid wilden.

En nu zijn er meer geheime rapporten vrijgegeven, zoals het rapport van het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, waarvan de Feds toegeven dat zij het geschreven hebben, waarin staat dat terugkerende veteranen de grootste terreurdreiging vormen in Amerika, dat wapenbezitters deel uitmaken van die grootste dreiging, dat mensen die munitie kopen de grootste dreiging vormen.

Denk hier eens over na. Je hebt deze private bankiers die de Verenigde Staten omver werpen, en ze trainen in het geheim de politie dat wapenbezitters, patriotten en veteranen de grootste bedreiging vormen. Dus ze zeggen dat het Amerikaanse volk dat de grondwet en de amendementen volgt en tegen deze tirannie in opstand komt, terroristen zijn. Want zij zijn de terroristen, zij zijn de criminelen die binnenkomen met een bedrijfsovername, een kaping van de natie.

AJ:
Aaron, kun je specifiek zijn over wanneer je Rockefeller ontmoette, hoe het gebeurde in deze discussies?

AR:
Ik ontmoette Rockefeller via een vrouwelijke advocaat die ik kende, die me op een dag opbelde en zei: “Een van de Rockefellers zou je graag willen ontmoeten.”

Ik had een video gemaakt, genaamd Mad as Hell, en hij had de video gezien en wilde me ontmoeten. En wist dat ik kandidaat was voor gouverneur van Nevada.

Hij zei, zeker, ik zou hem graag ontmoeten. En ik ontmoette hem, en ik mocht hem. En hij was een zeer, zeer slimme man.

En we praatten en wisselden ideeën en gedachten uit, en hij was degene die me elf maanden voor 9/11 vertelde dat er “een gebeurtenis” zou plaatsvinden – hij heeft me nooit verteld wat de gebeurtenis zou zijn – maar er zou een gebeurtenis plaatsvinden, en uit die gebeurtenis zouden we Afghanistan binnenvallen om pijpleidingen vanuit de Kaspische Zee aan te leggen, we zouden Irak binnenvallen om de olievelden over te nemen, een basis in het Midden-Oosten te vestigen, en het allemaal deel te laten uitmaken van de Nieuwe Wereldorde, en we zouden achter Chavez in Venezuela aan gaan.

En zeker genoeg, later, gebeurde 9/11.

En ik herinner me hoe hij me vertelde dat we soldaten zouden zien zoeken in grotten, naar mensen in Afghanistan en Pakistan en al die andere plaatsen, en dat er een “oorlog tegen het terrorisme” zou komen waarin er geen echte vijand is en het hele ding een gigantische hoax is, maar het is een manier voor de regering om het Amerikaanse volk over te nemen-

AJ:
Heeft hij je verteld dat het bedrog zou zijn?

AR:
O ja. Oh ja. Er is geen twijfel mogelijk. Hij zei: “Er komt een oorlog tegen terreur,” en hij lachte – “Tegen wie vechten we?”

Ik bedoel, waarom denk je dat 9/11 gebeurde, en er sindsdien niets meer is gebeurd? Denk je dat onze beveiliging zo goed is dat de mensen die 9/11 gedaan hebben geen ander vliegtuig kunnen neerhalen? Kom op, het is belachelijk.

9/11 is gedaan door mensen in onze eigen regering en ons eigen banksysteem om het Amerikaanse volk angst aan te jagen. Daar gaat het om, en om deze eindeloze oorlog tegen terreur te creëren.

En dat was de eerste leugen. En de volgende leugen was naar Irak te gaan, om Irakvan Saddam Hoessein te bevrijden met zijn “massavernietigingswapens” – dat was de volgende leugen.

AJ:
Dit was iets meer dan zes jaar geleden? Elf maanden voor 9/11? En Nick Rockefeller, die advocaat is, hij is je vriend geworden in de voorgaande jaren, en hij zegt tegen je dat er een “grote gebeurtenis” zal zijn en dat we dan daaruit een “Oorlog tegen Terreur” zullen krijgen en dat het gewoon maar door zal gaan en door zal gaan? [AR: Juist. Een eindeloze Oorlog tegen Terreur, zonder een echte vijand. Dus je kunt nooit een winnaar aanwijzen.”] En zei hij dat het perfect zal zijn omdat je geen vijand kunt vinden en het gewoon maar doorgaat?

AR:
Ja, hij zei “omdat je geen winnaar kunt definiëren.” Er is niemand om te verslaan, dus het gaat maar door en door en door. En ze kunnen doen wat ze willen en ze jagen het Amerikaanse publiek de stuipen op het lijf.

Kijk, deze hele oorlog tegen het terrorisme is een fraude. Het is een farce. Het is erg moeilijk om het hardop te zeggen, omdat mensen geïntimideerd zijn om het niet te zeggen. Want als je het zegt, willen ze van jou een mafkees maken. Maar de waarheid moet naar buiten komen. Dat is waarom ik dit interview doe.

Het feit van de zaak is dat de hele oorlog tegen terreur een fraude is – het is een farce. Ja, er is een oorlog aan de gang in Irak, omdat we Irak zijn binnengevallen, en mensen zijn daar aan het vechten. Maar de oorlog tegen terreur? Dat is een grap!

En totdat we ontdekken wat er echt gebeurd is op 9/11, en wie verantwoordelijk is voor 9/11 – want dat is waar de Oorlog tegen Terreur vandaan komt. Dat is waar het vandaan komt. Het was 9/11 waardoor deze oorlog tegen terreur kon beginnen. En totdat we tot de kern van 9/11 komen, de waarheid van 9/11, zullen we nooit iets weten over de Oorlog tegen Terreur.

AJ:
Aaron, je zei dat hij – en ik denk dat het belangrijk is, en ik weet dit over de Rockefellers van Dr. Dennis Cuddy en anderen die letterlijk – je bent 20 jaar oud bij een lunchlijn op de universiteit, en “hier is David Rockefeller” – ze zijn experts in het werven en krijgen van wat zij noemen “spelers”, en dat hij duidelijk – ik wil het specifiek maken en je laten herhalen wat je gisteravond zei over dat je 30 procent van de stemmen kreeg, je had een effect, je had “Mad as Hell” gemaakt, ze wisten dat je de Constitutionele Partij was begonnen. Ze wisten dat je iemand was die actie ondernam en dingen voor elkaar kreeg. Je had al een paar grote films gemaakt, veel andere successen gehad, dus ze probeerden je te rekruteren. En kwam het niet neer op het punt van “Hé, we zijn hier om je te rekruteren, en maak je geen zorgen, je chip zal zeggen: ‘Rotzooi niet met ons’, deze vent is ‘Raak ons niet aan’.”

AR:
Ja, dat gebeurde. Ik werd zeker gerekruteerd, maar het is subtieler dan dat.

AJ:
Nou, in je eigen woorden, ga gewoon door het proces.

AR:
Nou, wat het is – onthoud dat we vrienden waren. Hij kwam vaak naar mijn huis, we aten samen, we praatten. Hij vertelde me over bedrijfsinvesteringen, hoe je erbij betrokken raakt. Of ze zouden me helpen met deze bedrijfsinvestering, of die bedrijfsinvestering.

En: “Was ik geïnteresseerd om lid te worden van de Raad voor Buitenlandse Relaties?” Ik moest een brief krijgen om lid te worden, en was ik daarin geïnteresseerd?

En gewoon – dingen, weet je? Je door laten gaan.

En ik zei altijd tegen hem dat ik dat nooit echt deed, omdat dat niet was waar ik vandaan kwam. Hoe graag ik je ook mag, Nick, jouw manier is niet mijn manier. We staan aan de andere kant van het hek. Ik geloof niet in het onderwerpen van mensen.

AJ:
En hij zou terugkomen met, wat? “Oh, dat doe ik!”? “Het is beter voor hen!”?

AR:
Het is meer als… hoe zal ik het zeggen? Het was als:

“Wat geef je om hen? Wat geef jij om die mensen? Wat maakt het voor jou uit?

“Zorg voor je eigen leven. Doe het beste wat je kunt voor jezelf en je familie. Wat betekenen de rest van de mensen voor jou? Zij betekenen niets voor jou. Het zijn maar lijfeigenen, het zijn maar mensen.”

Het was gewoon een gebrek aan zorgzaamheid. En dat is gewoon niet wie ik was.

Het was gewoon een soort van koud, weet je?

En ik zei altijd tegen hem: Wat is het nut van dit alles? Je hebt al het geld in de wereld dat je nodig hebt. Je hebt alle macht nodig. Wat is het nut? Wat is het einddoel?

En hij zei dat het einddoel was om iedereen te laten chippen. Om de hele maatschappij te controleren. Om de bankiers, de elite, de bankiers en een regering de wereld te laten controleren.

En ik zei: Geloven alle mensen in de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen er zo over?

Hij zei: “Nee, nee, nee. De meesten van hen geloven dat ze het juiste doen. Veel mensen geloven dat het beter is om socialistisch te zijn. We moeten mensen ervan overtuigen dat socialisme eigenlijk kapitalisme is.”

En zo wordt Amerika een socialistisch land, het is vandaag een communistisch land.

En hier zijn we, jaren later, nadat Aaron Russo erop wijst dat dit geen kapitalistisch of vrije-markt land is, maar echt socialistisch. In feite, hier is de cover van Newsweek: “We zijn nu allemaal socialisten”.

Maar dit is niet het socialisme dat het publiek denkt dat het is, waar de regering rooft van de rijken om het aan de armen te geven. Eigenlijk zijn het altijd de grote banken, de elites door de geschiedenis heen, die het socialisme financieren. Zij willen het geld van de middenklasse gebruiken om in feite de arbeidersklasse te domesticeren en de omvang van de regering uit te breiden, zodat die in feite, in het eindspel, de middenklasse kan uitroeien en een gigantische sub-massa van ongeschoolde slaven heeft, die geen kans hebben om ooit in opstand te komen tegen de tirannie, en een kleine elite die alles onder controle heeft.

En dat is de aard van dit Nieuwe Wereld Orde systeem. Ze gebruiken de grote regering om concurrentie te wurgen, om controle over de mensen te krijgen, om het gezin te verbreken. Om in feite een wereldwijde plantage of neo-feodalistische staat op te zetten.

AR:
Nou, een van de dingen die hij me vertelde was dat – hij was op een avond bij ons thuis en we waren aan het praten en hij begon te lachen, hij zei:

“Aaron, waar denk je dat ‘bevrijding van de vrouw’ over ging?”

En ik zei – ik had er op dat moment vrij conventioneel over nagedacht – ik zei dat ik denk dat het gaat over vrouwen die het recht hebben om te werken, gelijk loon krijgen als mannen, net zoals ze het recht hebben gekregen om te stemmen.

En hij begon te lachen en zei: “Je bent een idioot.”

En ik zei: Waarom ben ik een idioot?

Hij zei: “Laat me je vertellen waar dat over ging. Wij, de Rockefellers, financierden dat. Wij financierden Women’s Lib. En wij zijn degenen die het in de kranten en op de televisie hebben gezet – De Rockefeller Foundation.”

En hij zegt: “Wil je weten waarom? Er waren twee belangrijke redenen.” En de ene reden was: we konden de helft van de bevolking niet belasten, voor de Women’s Lib. En de tweede reden was: nu krijgen we de kinderen op jonge leeftijd op school. We kunnen de kinderen indoctrineren hoe ze moeten denken. Zodat het gezin uiteenvalt. Je kinderen beginnen te kijken naar de staat als de familie. Als de school, als de ambtenaren als hun familie, niet als de ouders die hen onderwijzen.

En dat zijn de twee belangrijkste redenen voor de vrouwenbeweging, die ik tot dan toe nobel vond. Toen ik hun bedoelingen erachter zag, waar ze vandaan kwamen toen ze het creëerden, de gedachte eraan, zag ik het kwaad achter wat ik dacht dat een nobele onderneming was.

AJ:
Aaron, wist je dat Gloria Steinem, in een van haar eigen boeken, nu toegeeft dat de CIA het tijdschrift Ms. heeft gefinancierd?

AJ:
Ms. magazine financierde – met het verklaarde doel vrouwen te belasten en het gezin op te breken.

AR:
Zonder gekheid, dat heb ik nooit gehoord. Nou, Nick vertelde het me, ik bedoel: Ik weet het. Maar wist niet dat de CIA erbij betrokken was.

AJ:
Nou, ze was er trots op: “Oh, de CIA wilde me helpen om vrouwen te helpen.” En dus financierden ze het. En natuurlijk is het verdeel-en-heers. Wat ze doen is zich richten op een echt probleem – vrouwen werden op vele manieren belazerd – maar de elite was niet van plan om hen te helpen, ze waren van plan om hen echt te belazeren en mannen van hen af te pakken – kijk naar wat ze deden met zwarte gezinnen. 50 jaar geleden was er nog maar tien procent illegaliteit in zwarte gemeenschappen, nu is dat meer dan 90 procent. En kijk naar de bijstand: “We gaan je wat geld geven, maar je mag geen man in huis hebben.” En dat was dus een verdere degradatie van het gezin. Totaal vernietigd. En nu is illegitimiteit meer dan 50 procent in de algemene bevolking.

AR:
Deze mensen beheersen het geld, dus maken zij alle regels. Begrijp je? En ze zetten de regels die ze willen in werking. En de waarheid is dat Amerika echt een socialistisch, communistisch land is geworden. En iedereen zegt dat het een kapitalistisch land is, het is geen kapitalistisch land. Hoe kan het kapitalistisch zijn als je een centrale bank hebt? Dat is het eerste – dat kan niet! [AJ: Het is een planeconomie, het is nep. Als ze welvaart willen creëren, drukken ze gewoon dollars, ze maken gewoon dollars, of stoppen cijfers in de economie. En dan heb je nu welvaart. Je hebt geen echte welvaart, je hebt geen echte productie, je hebt alleen maar geld dat erin wordt geïnjecteerd, het is een kredietinfuus.

AJ:
Waardoor de overheid zich alleen maar meer in de schulden steekt. [AR: “In meer schulden.”]

AR:
De Federal Reserve is vergif voor ons land. Natuurlijk is dat zo. Het is vergif. Wie het geld verdient, maakt de regels. Rothschild zei dat. En zij maken het geld! Waarom staan we toe dat deze particuliere bankiers het geld voor ons land maken? Het slaat nergens op. Waarom betalen we rente aan deze banken, om geld voor ons te maken, als de regering het zelf kan doen zonder rente te betalen? En zonder al die schulden. Er is geen antwoord op die vraag en het is de vraag die geen enkele politicus zal stellen. Iedereen heeft het over “de schuld van Amerika” – hoeveel schuld we hebben – we hebben schuld omdat we geld moeten lenen, en we hoeven geen geld te lenen. [AJ: Ze hebben het zo ontworpen dat we schulden maken. Precies. We kunnen geld creëren en het met goud ondersteunen, zodat ze er niet te veel van kunnen creëren, zodat je geen inflatie krijgt, en doen wat de grondleggers ons gaven. Maar in plaats daarvan maken de bankiers het geld, zij controleren de regering, zij kopen de politici, zij vertellen ons wie er in het ambt komt – ze hebben computerstemmen, dat is fraude. Ze doen alles wat ze ons aan willen doen. Ze doen alles wat ze ons aan willen doen. En het moet stoppen.]

AR:
Mijn vriendschap met Nick Rockefeller was een manier waarop we ideeën uitten aan elkaar en gedachten en filosofieën. En hij wilde dat ik deel zou uitmaken van wat zij deden, en dat ik lid zou worden van de CFR, en bood mij diverse zakelijke mogelijkheden aan om bij betrokken te raken. En dat ik de strijd die ik in het verleden had geleverd, niet zou aangaan. Om dat idee te laten vallen, want: wat was het nut van mijn strijd voor het volk?

Ik was een man die zeer succesvol was in de filmbusiness en ik zag de waarheid van wat er gebeurde, ik probeerde het uit te drukken naar de mensen, en in plaats van dat ik het naar de mensen uitsprak, wilden ze dat ik me aan hun kant schaarde, omdat ik een beweger en een shaker was, en in plaats van dat ik me tegen hen zou verzetten, dat ik me bij hen zou aansluiten. Het was heel eenvoudig. En hij probeerde me in die situatie te werven, en ik ging er niet op in.

AJ:
Werd hij boos toen je er niet voor ging?

AR:
Nee, nee. En ik herinner me dat hij een keer tegen me zei: “Je komt bij ons, dus je hebt een ID-kaart, Aaron, je hebt een chip. En op je chip zal ‘KMK’ staan,” en ik zeg: Wat betekent ‘KMA’? Hij zegt: “Het betekent kus mijn kont, en als iemand je aanhoudt, een agent of wat dan ook, en je laat ze je kaart of je chip zien, dan weten ze dat ze je met rust moeten laten. Omdat je een van ons bent.”

AJ:
Een van de pijlers van tirannie is dat de gevestigde orde vrijgesteld is van de wetten die ze voor de rest van ons maken. We zagen het in Rome, we zagen het met Hitler. We zagen het met Richard Nixon die zei: “Kijk, ik ben de president, als ik de wet overtreed is dat niet illegaal.” We zagen George Bush en Dick Cheney dat zeggen. We zien Barack Obama daarmee doorgaan, door te zeggen: “Ik ga gedetineerden geen echt proces geven. Ik geef ze geheime kangaroe-processen van militaire commissies, en we houden ze vast in geheime kampen. En ik heb Executive Privilege.” En het is steeds weer hetzelfde.

En een voorbeeld van honderden die er zijn was een verhaal in april 2008 uit het Orange County Register. En dit bevestigt precies waar Aaron het over heeft met Mr. Rockefeller die zegt “Ik heb een chip in mijn hand, kus mijn kont.” Hier is slechts een voorbeeld van honderden: “Speciale kentekenplaten beschermen ambtenaren tegen verkeersboetes.” En het gaat verder met te zeggen dat meer dan 996.000 voertuigen in Californië zijn vrijgesteld van geen verzekering, roekeloos rijden, te hard rijden, door tolpoortjes rijden, door rood licht rijden, enzovoort, enzovoort, en wie weet niet. Het zijn staatswerknemers. Het zijn federale werknemers die kunnen gaan en vrijgesteld worden. Het is de politie, het zijn overheidsbureaucraten die boven de wetten staan die ze ons proberen op te leggen. Dit is tirannie.

En dus willen ze letterlijk in het hele land – ze hebben het geprobeerd in Texas, maar dat is mislukt – dat de politie boven de wet staat. Waar de overheidsfunctionarissen boven de wet staan. Waar ze immuniteit hebben. Waar ze niet vervolgd kunnen worden voor misdaden. Het Congres stelt zichzelf vrij van de meeste belastingwetten, en andere wetten die ze de rest van ons opleggen. Ze zijn vrijgesteld van sociale zekerheid. En ze krijgen een pensioen dat gemiddeld vijf keer meer uitkeert dan burgers krijgen. Nogmaals, het is al aan het gebeuren. Dus de chip in de hand en zeggen dat ze boven de wet staan onder het mom van nationale veiligheid, dat is waar de 1947 National Security Act – en nu dit hele Homeland Security systeem – om draait.

AR:
Waarom vecht je voor het volk? Waar gaat dat over? Het volk moet gewoon geregeerd worden. Ze moeten – de grondwet waar je voor staat is maar voor een paar mensen. Het zijn maar een paar individuen die op die manier kunnen leven. En wij geloven dat het het beste is voor de maatschappij om geregeerd te worden door een elite die alles controleert.

En ik zei dat ik dat niet geloof. Ik geloof dat God mij op deze aarde heeft gezet om de beste persoon te zijn die ik kan zijn, en iedereen op deze aarde om de beste te zijn die ze kunnen zijn. Niet om een slaaf en een schaap te zijn voor jou en deze mensen. En ik begrijp niet waarom je alles wilt controleren. Wat is daar de noodzaak van?

En ik vroeg hem: Voelen alle mensen in de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen hetzelfde als jij? Hij zei: “Nee, veel van hen denken dat ze het juiste doen. Ze denken dat socialisme de beste weg is. Ze denken dat ze het juiste doen.” Maar de mensen aan de top weten allemaal de waarheid van wat er gebeurt, en dat is wat het is.

AJ:
Dus het is ook gecompartimenteerd binnen de elite structuur?

AR:
Natuurlijk is dat zo. Ik bedoel, alle mensen die in de CFR zitten – zijn dat twee- of drieduizend mensen? Ik ben vergeten wat het is – zoals Dan Rather – ze weten niet wat er aan de hand is, ze zijn gewoon lid geworden van de CFR omdat het prestigieus is. Ze denken dat het goed is voor de zaken, het is goed voor dit. Ze weten niet wat er echt gebeurt. Weet je, het kwaad dat eruit voortkomt, dat ervan uitgaat. En voor mij, is het grootste kwaad wat er nu gebeurt, want wat er op 9/11 gebeurde is nep. En we hebben nooit de waarheid geleerd over 9/11.

AJ:
Dat is de vraag die ik wilde beantwoorden. Hij vertelt je elf maanden van tevoren dat er iets gaat gebeuren. Wat dacht je op de ochtend van 9/11? Waar was je, en dacht je aan Nick Rockefeller en wat hij u verteld had toen u die torens zag instorten?

AR:
Nee, ik was eigenlijk in Tahiti toen 9/11 gebeurde, en ik kreeg een telefoontje van mijn zoon. En mijn zoon zei: “De twin towers; ze zijn net aangevallen en ze zijn naar beneden gevallen,” of zoiets. Ik zei: Waar heb je het over, ik was in Tahiti, ik sliep, en zei: “Ja, ze waren geraakt door een vliegtuig.” En dus, waar ik in Tahiti was, was er geen televisie, dus ik rende naar de andere kant van het eiland naar een hotel waar ze hadden – en het was allemaal op de televisie, weet je? En daar zag ik voor het eerst de dingen op tv erover. En ik stelde het niet meteen gelijk aan Nick. Maar toen ik me realiseerde dat we naar Afghanistan en Irak zouden gaan, en toen dat zich ontwikkelde, realiseerde ik me wat het was.

AR:
Hoe kan er een oorlog tegen terrorisme zijn en zeggen dat we een oorlog tegen terrorisme hebben, en de grenzen wijd open laten? Als je de president van de Verenigde Staten was, of ik was de president van de Verenigde Staten, en 9/11 gebeurde echt op de manier zoals ze ons willen doen geloven dat het gebeurde, dan zou het eerste wat je zou doen de grenzen sluiten, zodat mensen het land niet in kunnen om je kwaad te doen. Maar ze lieten de grenzen wijd open. Omdat de bankiers de grenzen open willen, omdat ze een één-wereld regering willen. Ze willen een Noord-Amerikaanse Unie. Ze willen hier geen grenzen. 9/11 was slechts een manifestatie. Het werd gedaan om angst te creëren bij het Amerikaanse publiek, zodat we zullen gehoorzamen wat zij willen dat we doen.

  mRNA covid-injecties: Het gaat niet om het geld, het gaat om het veroveren van de menselijke geest

Neem Richard Reid, de bommenlegger. Dit is een vent van 1,80 m, zo lelijk als maar zijn kan. Ik hoorde dat hij stonk. Hij zit in een vliegtuig, steekt lucifers aan om zijn schoen in brand te steken, omringd door mensen. Het is idioot! Als je een vliegtuig wilt opblazen, ga je naar het toilet, sluit je de deur, en steek je je schoen in brand. Je gaat daar niet zitten, omringd door mensen, lucifers aansteken, op een niet-roken vlucht. Ze willen dat je deze onzin gelooft! Het is belachelijk.

AJ:
7/7 is nu bekend, en de meerderheid van de Britten denkt dat het van binnenuit is gebeurd, en al het bewijs wijst erop dat het van binnenuit is gebeurd.

AR:
Je bedoelt, wat er in Engeland gebeurde, met Londen? Ja. Dit is allemaal onzin. Het is om mensen in angst te houden. Het is deze eindeloze oorlog tegen terrorisme, die niet echt bestaat, dus mensen zullen zich onderwerpen aan alles wat de regering wil dat ze zich onderwerpen – huiszoekingen, je schoenen controleren, ID-kaarten hebben, chips in je stoppen. Weet je wel? Waar je een dienaar van de elite wordt. Dat is waar het allemaal om draait.

Herstel Amerika’s Republiek, zoals het hoort te zijn, haal de bankiers uit onze regering. Haal de bankiers uit onze regering. De regering moet stoppen met geld lenen van de banken. De regering moet zijn eigen geld maken, herstel de republiek, individuele vrijheden. Dat is waar dit land om draait. En totdat we dat doen, zullen we slaven zijn.

AR:
Ik zie mensen als Bill O’Reilly op televisie. En ik zie hoezeer zij de media controleren. Laatst was er een meisje bij Bill O’Reilly, van een organisatie die zei dat de wereld niet kan wachten. En dat meisje was precies goed. Alles wat ze zei was de waarheid. En alles wat Bill O’Reilly kon doen was haar een gek noemen. Hij kon de feiten niet aanvechten. Ze noemen mensen gewoon met namen. Kijk. We stevenen af op een wereld vol gevaar, mogelijk nucleaire oorlogen, omdat de banksector de wereld wil overnemen. 9/11 is het begin van de oorlog tegen terreur. Die oorlog tegen het terrorisme leidt ons naar Irak, wat de volgende leugen is.

Dus je had de leugen van 9/11, hoe dat gebeurde – niemand weet hoe Gebouw 7 naar beneden kwam. We weten dat 9/11 bedrog was. Het Amerikaanse volk weet het niet, maar meer en meer van hen geloven dit. Dus dat was de eerste leugen. Ik ga niet terug naar de oprichting van de Federal Reserve – die oorspronkelijke leugen – maar 9/11 was de eerste leugen in de huidige staat waarin we ons bevinden. 9/11 is de aftrap van de oorlog tegen het Amerikaanse volk en de mensen van de wereld. 9/11 was nep, het is bedrog. Het gebeurde niet zoals ze ons vertelden dat het gebeurde.

Door 9/11, hadden we de autoriteit om naar Afghanistan en Irak te gaan. Irak had geen massavernietigingswapens. Dus dat was de volgende leugen. Nu hebben ze het erover om naar Iran te gaan. Hoe zou jij je voelen als je Iran was, en dit grote, machtige land Amerika zou je buurman binnenvallen, overnemen, hun olievelden overnemen – zou jij je dan geen zorgen maken dat ze dat ook bij jou zouden doen? Natuurlijk zou je je zorgen maken. Maar de mensen van Amerika denken er niet over vanuit het standpunt van Iran, ze denken er over vanuit ons standpunt.

Dus nu gaan we meer troepen naar Irak sturen, en blijven opbouwen omdat ze willen dat Irak en het Midden-Oosten deel worden van de Nieuwe Wereld Orde. En Saddam wilde euro’s gaan gebruiken, in plaats van dollars. [AJ: “Dat doen ze, dat doen ze.”]

Dus ik zeg: wat ze proberen te doen is hun macht te behouden, en de ene leugen leidt tot de volgende leugen, leidt tot de volgende leugen. En totdat je de oorzaak van 9/11 aanpakt – en dat is zogenaamd de Oorlog tegen Terreur – zullen we onze problemen hier nooit oplossen. Moeten we meer troepen naar Irak sturen? De waarheid is, dat het allemaal teruggaat naar de oorlog tegen het terrorisme. Waar kwam 9/11 vandaan? Dat is de hoofdoorzaak van alles. En totdat we een volledig onderzoek hebben, waarom Gebouw 7 instortte, waarom ze al het staal zo snel uit Amerika verscheepten, je weet wel, van de gebouwen. Totdat we weten waarom het echt gebeurd is, zullen we nooit begrijpen waarom er een oorlog tegen terreur is. En we zullen nooit kunnen bewijzen dat de Oorlog tegen Terreur nep is.

Weet je, Nick en ik hebben veel dingen besproken, een van de dingen die we bespraken – of die hij ter sprake bracht in het gesprek – was het verminderen van de wereldbevolking – en vonden dat er te veel mensen in de wereld waren. Op een bepaalde manier ben ik het ermee eens – er zijn te veel mensen in de wereld. Maar ik denk niet dat ik de autoriteit heb om te zeggen wie er dood gaat en wie niet. Maar ze vonden dat ze de wereldbevolking wilden verminderen, en hij vond dat die met de helft verminderd moest worden.

Hij zei zelfs een keer tegen me dat ze een echt probleem hadden om het Israëlisch-Palestijnse probleem op te lossen. En hij vertelde me eens dat ze met het idee speelden om Israël naar Arizona te halen – en alle mensen uit Israël mee te nemen en hen een miljoen dollar te geven, en Israël in de staat Arizona op te zetten. Om een einde te maken aan dat probleem, want dat is een probleem waar zij in zekere zin geen controle over hebben. Ze hebben dat probleem niet in de hand.

Ze zijn erg arrogant, ze kunnen doen wat ze willen doen. We hebben deze mensen de autoriteit gegeven om geld te creëren uit het niets, en door dat apparaat, controleren ze alles. En als je de strijd wilt winnen om dat te stoppen, moet je ze de mogelijkheid ontnemen om geld te creëren. Het is alleen omdat ze geld kunnen maken, dat ze al die macht hebben. Ze hebben de geldmachines, ze kunnen het drukken, ze kunnen doen wat ze maar willen. Ze bezitten alles.

AJ:
Aaron, we zouden het vrij snel overnemen, als wij de jongens waren die het geld uitgaven, en iedereen moest komen om ons echte activa te geven voor het gebruik van dit geld dat we net hebben gedrukt.

AR:
Ik zeg tegen mensen: Waarom leent de Amerikaanse regering geld van de banken als ze het zelf kunnen creëren zonder het te lenen en er rente over te betalen? Waarom? En niemand kan die vraag beantwoorden. Geen enkele politicus stelt die vraag ooit aan de orde. Waarom leent de Amerikaanse regering geld? -Wanneer ze het zelf kunnen creëren? – … zonder rente te betalen.

AJ:
Nou, we hebben het gecreëerd.

AR:
En dus zeggen mensen: “Nou, omdat, als de Amerikaanse regering het doet, het inflatie zal creëren.” Dat is het antwoord. Ik zeg: Nou, laten we er eens naar kijken. De Amerikaanse regering laat de Federal Reserve het doen, wat dezelfde inflatie creëert als wanneer zij het zouden doen, maar met de inflatie, krijg je nu ook een enorme schuld. Dus met de Federal Reserve heb je inflatie en schuld. Als de Amerikaanse regering het geld zou maken, gedekt door goud, wat de hoeveelheid die ze kunnen maken beperkt, zou je geen schulden hebben en geen inflatie.

AJ:
Maar de inflatie was slechts ongeveer 50 procent vanaf de jaren 1780 – ik heb het opgezocht – tot de late jaren 1800. En toen probeerden de centrale banken al paniek te veroorzaken, die ze vervolgens gebruikten om de Federal Reserve aan te jagen. En als we kijken naar de inflatie sinds 1913 tot 2007, dan is die exponentieel, en in feite is een dollar ongeveer twee pennies waard van wat hij waard was in 1913. De vorige voorzitter van de Federal Reserve verdubbelde de geldvoorraad van 2000-2006, en toen kwam Ben Bernanke, het nieuwe hoofd van de Fed, en zei dat hij het in de komende twee jaar nog eens ging verdubbelen. En toen zei hij dat ik nu de cijfers van de geldhoeveelheid geheim ga maken, en dus weten we het nu niet eens meer, maar het bewijs is dat ze gewoon – ik bedoel in de inflatiecurve, die groeit gewoon geleidelijk, en dan gaat er plotseling een punt recht omhoog – en het lijkt erop dat we nu-

AR:
Het is parabolisch, ja. Maar het ding is – het enige waar ik het niet met je over eens ben – van begin 1800 tot 1913 was er geen inflatie, behalve tijdens de Burgeroorlog, weet je, toen Lincoln president was. Ik heb het over hoeveel een dollar waard was. Een dollar is nooit veranderd. Er was geen inflatie. Honderd jaar lang was er geen inflatie. Mensen wisten wat hun geld waard was, ze konden met pensioen, ze wisten wat het hun zou kosten om hun leven uit te leven, er was geen probleem. Pas sinds 1913, toen de FED er kwam, hebben we een enorme inflatie en een enorme schuld gecreëerd.

AJ:
Dus, wat je eerder zei, dan was er echt geen inflatie? [AR: “Er was geen inflatie.”] Dus je krijgt geen inflatie als de overheid geld uitgeeft, althans in de Amerikaanse geschiedenis? [AR: Niet als het gedekt wordt door goud.] Precies. Maar ik heb het over – en ik heb dit opgezocht – en ik geloof dat als je kijkt nadat het land was opgezet – en sommige van de dingen terug met Andrew Jackson en de rest ervan – er waren punten waarop het piekte, en er waren manipulaties-

AR:
Er waren punten, vooral tijdens de Burgeroorlog. [AJ: “Ja. En dat is omdat Lincoln zoveel geld drukte.”] Precies, precies. Dat klopt. Maar toen dat eenmaal voorbij was, was er in principe geen inflatie, behalve tijdens die korte periode. Ik bedoel een brood was een brood – het kostte hetzelfde. Mensen konden hun leven plannen. Vandaag de dag, plannen ze inflatie. Nu heb je twee ouders die werken, ze kunnen het zich niet meer veroorloven om voor hun gezin te betalen. De kinderen gaan nu naar staatsscholen. De kinderen worden geïndoctrineerd hoe ze moeten denken. Ze krijgen Ritalin. Ze krijgen al die drugs. Het hele land wordt dommer gemaakt. Het komt allemaal door het Federal Reserve System, en het Federal Reserve System, de bankiers, zijn verantwoordelijk voor de ondergang van Amerika. En als we deze strijd ooit willen winnen, moet je het Federal Reserve System elimineren. En we moeten deze bankiers sluiten, en het geld weer gezond maken in dit land.

AJ:
Wil je iets vertellen over de families die de Federal Reserve bezitten? De aandelen die er in zitten? Ik bedoel, je zegt dat je geen expert bent op het gebied van de Bilderberg groep, maar je zegt dat het wereldwijd hetzelfde systeem is. Het zijn dezelfde families, ze komen bij elkaar en bepalen elk jaar het beleid, en dan gaat het naar het Royal Institute for International Affairs in Engeland, het gaat naar de CFR in de VS, en dan zijn dit de bestuursorganen waar ze controle uitoefenen – echt de de facto congressen over de naties. Dus, ik bedoel, ik zou je graag wat laten vertellen over de families die de Federal Reserve bezitten en leiden, en dan als u kunt, dit in verband brengen met deze andere internationale organen-

AR:
Ik kan niet over die families spreken, omdat… ik alleen kan spreken over wat ik feitelijk weet; al het andere is speculatie en ik hou niet van speculatie. Ik weet van Rockefeller omdat ik met hem bevriend was, we spraken erover, en ik kan je uit de eerste hand vertellen wat-

AJ:
Wat heeft Rockefeller je verteld over de Federal Reserve en het feit dat de familie er een deel van bezat?

AR:
Hij zei dat de New York Fed het grootste belang heeft in het Federal Reserve System; zij hebben het grootste deel ervan in handen. Dus de New York Fed is eigenlijk het Federal Reserve System, ook al zijn er twaalf verschillende banken, het wordt geleid door de New York Fed, en de New York Fed is in feite het Federal Reserve System. Dus wie de New York Fed leidt is waar – en de families die het controleren, controleren de New York Fed, en zij zijn de belangrijkste motor achter het Federal Reserve System.

AJ:
En dat is een vleugel van de Bank of England?

AR:
Nou, de Bank of England en de Federal Reserve zijn partners. En de Bank of England is een private bank, en dat is de Bundesbank in Duitsland ook. Alle banken van de G8 landen zijn allemaal private banken, private centrale banken. Kijk, wat is er gebeurd in Europa? Heeft Europa de Europese Grondwet niet weggestemd? Ze doen het nog steeds. Hebben ze de euro niet weggestemd? Ze doen het nog steeds. Het kan ze niet schelen wat het volk stemt; ze doen wat ze willen. Wat wij willen doet er niet meer toe. Het is hun agenda, het zijn hun plannen die er toe doen.

AJ:
Is dat niet prima facie bewijs van een tirannie?

AR:
Nou het is geen twijfel dat we in een tirannie zitten. Het lijdt geen twijfel dat we in een wereld leven waar de Amerikaanse burger niet langer vrij is, een individueel mens, om de dingen te doen die hij wenst te doen. Weet u dat? We zijn slaven. En het wordt erger.

AJ:
Wat moeten we doen om deze mensen ten val te brengen?

NAAR MIJN MENING..:
Naar mijn mening, moet je het Federal Reserve System sluiten. En ik denk dat er een opstand moet komen. Er moet een opstand zijn. Mensen moeten opstaan. Ik kan het niet alleen. Je kunt het niet alleen, Alex. En we moeten een meerderheid van mensen zien te krijgen, niet een meerderheid van mensen, maar…

AJ:
Het was vijf procent die de oorlog tegen de Britten won – een zeer gemotiveerde groep. Maar ik ben het ermee eens, mensen moeten eerst boos worden. Ik bedoel niet alleen “Ja, ja, we weten dat het corrupt is,” en dat nonchalante – we moeten pissig worden.

AR:
Mensen lijken niet de moed te hebben om te doen wat ze moeten doen.

AJ:
Ik wil zeggen dat je veel moed hebt. [AR: “Nou, dank je. Ik weet niet of ik veel moed heb, ik heb gewoon een s-“] Ik wil je bedanken voor wat je voor mijn familie doet.

AR:
Ik heb een gevoel van geweten en ik heb een gevoel van rechtvaardigheid. Ik word nerveus van wat ik doe, maar ik doe het omdat er geen andere keus is. Ik zou niet met mezelf kunnen leven als ik het niet deed.

Maar het is nu eenmaal zo dat ik mezelf uit Hollywood heb verbannen, weet je? Mensen zijn bang om met mij om te gaan in Hollywood, vanwege wat ik doe en de dingen die ik zeg. Ik doe niet mee aan routines. Veel mensen in Hollywood kennen de waarheid, en ze zijn niet bereid om op te staan en erover te praten. Ik weet dat velen van hen mijn film zien, en ze weten dat ik gelijk heb, maar ze willen er niet over praten – omdat iedereen bang is.

Iedereen is bang omdat ze denken dat het geld dat ze krijgen, deze Federal Reserve Notes, echt geld is, en ze denken dat ze een comfortabele levensstijl hebben, en ze zijn bang om te veranderen. Ze zijn bang om op te komen voor wat juist is. En totdat mensen bereid zijn om op te staan en de moed hebben om te doen wat ze moeten doen, zal het niet veranderen.

En hopelijk kan wat jij doet, wat ik doe, wat andere mensen zoals wij doen, de verandering teweegbrengen dat mensen zullen opstaan en zeggen: “Hé. Ik heb er genoeg van.”

Het ding is, we hebben een voordeel: ze hebben ons nodig om samen te werken. Kijk, als wij niet met hen samenwerken, kunnen zij niet winnen. En dus hebben ze altijd onze medewerking nodig om met hun programma’s mee te gaan.

AJ:
Ze proberen ons te bedriegen.

AR:
Juist. Ze proberen ons te bedriegen. Democratie – de meerderheid zegt dit – geloof hierin, doe dit, doe dat. De oorlog tegen terreur – we moeten bang zijn. Ze proberen altijd dingen te doen om ons te bedriegen, zodat we met hen meegaan. En als we eenmaal leren niet met ze samen te werken, dan winnen we het spel. En dat is het punt. Werk niet met hen samen. Ga niet meer mee met het programma. Stop ermee. Bundel de krachten.

Jij en ik zouden ons kandidaat moeten stellen voor President en Vicepresident en dit land overnemen en de vrijheid terugbrengen in dit land. Weet je, dat is wat er nodig is. Twee mensen zoals jij en ik, staatslieden, die geloven in vrijheid, die geloven in Thomas Jefferson en de grondwet en de Founding Fathers, om dit land weer heel te maken. Want op dit moment is het in de greep van de slechten.

En de enige manier om dat te stoppen is dat goede mensen opstaan. Was het Edmund Burke die zei: “Het kwaad kan alleen gedijen als goede mensen niets doen”? [AR: “Ja. Juist? We moeten iets doen. Dat is wat het is. “Zwijgen is goud, maar als het op je vrijheid aankomt is het geel.”]

We moeten stoppen met bang zijn, we moeten opstaan en doen wat nodig is, om terug te nemen, om deze bankiers te stoppen, deze elite, deze regering, vol leugens, Congresleden, vol leugenaars. Mensen – neem het vernietigen van onze grenzen – het creëren van een regering – ik bedoel, stel je dit voor! Hier ben je in Amerika, en ze voegen Amerika, Canada en Mexico samen tot één land – de Noord-Amerikaanse Unie – en het Amerikaanse volk weet er niets van! Het is niet eens in de pers. Ze hebben het liever over Rosie O’Donnell en Donald Trump die elkaar uitschelden dan over het feit dat we samensmelten tot één land. De pers bericht er niet eens over. [AJ: “Of dat Paris Hilton geen ondergoed draagt.” Ja. Britney Spears.

Maar ik bedoel: wie kan het wat schelen? Ik bedoel het feit van de zaak is – dat vertelt je hoe gecontroleerd de media is. Je voegt Amerika en Canada samen in één land, en je ziet het niet in de pers. Je ziet het niet in de pers. Je ziet het gewoon niet. [Het zou overal het topverhaal moeten zijn… Overal, en er wordt met geen woord over gerept. Waarom? Dat zegt je – daar is het bewijs dat het gecontroleerd wordt. Ze willen niet dat het Amerikaanse volk weet wat er aan de hand is. Dat is waarom ze onze grenzen niet beschermen. Daarom verliezen we onze grondwet, het document dat onze vrijheden waarborgt.

AJ:
Er is een opkomend tij tegen. Er is een opkomend tij, maar we moeten mobiliseren. We moeten mobiliseren. En we moeten alle goede mensen in dit land bij elkaar zien te krijgen en zeggen: “Ik pik het niet langer.”

AR:
Nou, ik denk dat als je de situatie analyseert, en als je je realiseert dat sinds de Federal Reserve in 1913 is ontstaan, illegaal, zonder een grondwetswijziging, door het omkopen van een paar senatoren tijdens de kerstvakantie, zij de belangrijkste macht die de Amerikaanse regering heeft – het creëren en uitgeven van geld – hebben overgedragen aan een particuliere bank. Door het uitgeven van geld door die privébank, hebben ze dit land vernietigd. Ze hebben de koopkracht van het geld, in dit land vernietigd. Ze hebben sociale programma’s gecreëerd die dit land kapot maken.

AJ:
Dankzij het werk van Aaron Russo, Ron Paul en vele anderen, komen mensen erachter, wie de echte vijand is… offshore privé bankbedrijven, die bezig zijn met een vijandige overname van de Verenigde Staten en bijna elk ander land op de planeet. En de private Federal Reserve is hun strandhoofd hier in de Verenigde Staten. Ron Paul heeft H.R. 1207 geïntroduceerd, dat op het moment van opnemen meer dan 87 sponsors heeft, alleen maar om de private Federal Reserve te controleren, die arrogant zegt boven alle wetten van de VS te staan, en boven alle drie de takken van de regering, en dat geen wetshandhaving hen kan onderzoeken. Ik bedoel, hoe idioot is dat? Hoe boven-de-wet is dat? Hoe belachelijk is dat? Iedereen wordt gecontroleerd, niemand staat boven de wet, maar zij – deze groep plutocraten, deze groep van polycentrische bankiers die dit neo-feodale wereldsysteem opzetten.

AR:
Nu hebben ze onze regering overgenomen, zowel de Republikeinen als de Democraten, er is geen verschil meer tussen de twee partijen. Ze controleren beide partijen. Het maakt hen niet uit wie er wint, want wie er ook president wordt, het zal iemand zijn die zij zullen aanwijzen. Oké? Of het nu Hillary Clinton of John McCain is die volgend jaar president wordt, het zullen mensen zijn die doen wat zij willen dat ze doen. En het is nu eenmaal zo dat je geen verkiezing kunt winnen als je niet genoeg geld hebt om te winnen – zij zorgen ervoor wie het geld krijgt.

AJ:
Het belangrijkste punt is dat ze beide partijen controleren. En het publiek blijft zich alleen richten op de afleiding van de linkse marionet en de rechtse marionet in plaats van te kijken naar de marionet-meester.

In feite komt er steeds meer van dit naar buiten: “Top Senaat Democraten: ‘Bankiers bezitten het Amerikaanse Congres,’ Senator Dick Durbin flapte vorige week op een radiostation in Chicago een voor de hand liggende waarheid over het Congres eruit” – dit komt uit Salon – “dat ondanks dat het overduidelijk is, het zelden wordt uitgesproken,” en – citaat – “de banken, moeilijk te geloven in een tijd waarin we geconfronteerd worden met een bankencrisis die veel van de banken hebben gecreëerd, zijn nog steeds de machtigste lobby op Capitol Hill. En eerlijk gezegd, ze bezitten de plek.”

Dus één van de machtigste Democraten van het land, top Senaat Democraat, zegt dat bankiers het Amerikaanse Congres bezitten.

Het is waar, laten we het toegeven, laten we ophouden te debatteren over de twee marionetten die ze voor ons hebben neergezet, de liberale marionet, de conservatieve marionet, en dat elke keer als we wakker worden van een van de marionetten, ze die gewoon vervangen door een andere marionet. Laten we voorbij de marionetten kijken, naar de marionettenmeester boven hen, die de marionetten bestuurt. Dat is alles wat Aaron Russo, en ik, en Ron Paul, en zo veel andere mensen zeggen. Laten we teruggaan naar een cultuur van vrijheid versus tirannie, niet deze links-rechts afleiding.

Weet je, als mensen Obama zat zijn in vier tot acht jaar, dan zullen ze een Republikein erin zetten. En ze zullen andere retoriek gebruiken, maar dezelfde operatie uitvoeren. Want zoals de top Senaat Democraat zei: de bankiers bezitten de plaats, ook al hebben ze de crisis ontworpen.

En vergis je niet, ze hebben het ontworpen. Hun eigen documenten, die van het IMF en de Wereldbank, geven dat toe. En uit deze crisis zijn ze de nieuwe “bank van de wereld” aan het oprichten, volgens Time magazine en Newsweek en de Wall Street Journal, en honderden andere publicaties – met koppen als: “En nu een wereldregering” in de Financial Times van Londen.

Ze creëren de crisis en zeggen dan: “Oké! Ons ponzi schema valt uit elkaar en maakt jullie failliet, geef ons 12,8 biljoen dollar in de eerste zes maanden van de bankiers reddingsoperatie” en nu zeggen ze dat we een wereldbank oprichten waar je je CO2 belasting aan betaalt en dat privé bankiers je leven zullen regeren en dat we privé broeikasgas CO2 belasting betalen aan twee bedrijven die eigendom zijn van Al Gore, en dit is publiekelijk toegegeven.

Ik bedoel, dit is hoe slecht het bedrog aan het worden is. En we moeten wakker worden, we moeten nee zeggen, we moeten boos worden, en ons verzetten tegen de Nieuwe Wereld Orde.

Nogmaals: de private off-shore bankiers bezitten Amerika. Ze bezitten beide partijen. Maar ze krijgen je in een rah-rah, Coke-versus-Pepsi, Redskins-versus-Cowboys, gevecht, en je gaat in dit kleine politieke gevecht als volgelingen in plaats van verder te kijken dan dat naar de werkelijke wereldwijde elite, en wat ze aan het opzetten zijn.

AR:
Door die bankiers die Amerika probeerden over te nemen, wetende dat Amerika de meest vrije natie ter wereld was, was het noodzakelijk voor hen om Amerika over te nemen, onze wapenrechten en vrijheid om wapens te dragen af te nemen en een land te creëren waar we slaven worden, want als ze Amerika eenmaal hebben overgenomen, wordt de rest van de wereld een stuk makkelijker voor hen.

En door 9/11 te creëren, een gebeurtenis om het Amerikaanse volk bang te maken, dat we worden aangevallen door terroristen, creëer je een wereld waarin er een vijand is die nooit kan worden aangewezen – je kunt de strijd nooit winnen. Het is een oorlog van honderd jaar, een nooit eindigende oorlog tegen terrorisme.

Dus je vecht altijd in deze oorlog. En door de oorlog tegen terrorisme, wat de eerste leugen is – 9/11 is de eerste leugen, dan creëer je de oorlog tegen terrorisme wat de volgende leugen is, dan creëer je de oorlog tegen Irak voor massavernietigingswapens wat de volgende leugen is – en het is de ene leugen naar de volgende leugen naar de volgende leugen. Nu gaat het naar Iran, de volgende leugen, meer troepen en opstandelingen naar Irak sturen.

  Huis van beroemde Duitse zangeres binnengevallen op verdenking van valse "vaccinatie"-kaart - Zij vecht terug (Video)

AJ:
Denk na over wat Aaron Russo hier zegt. De oorlog tegen het terrorisme is een oorlog tegen het Amerikaanse volk en het volk van de wereld. De elite verkoopt tirannie altijd aan het publiek door eerst een minderheid aan te vallen die niet geliefd is. “Oh, we schaffen gewoon de Bill of Rights en de grondwet af, hebben geheime arrestaties, en FEMA kampen, en de Military Commissions Act voor buitenlanders. Het is alleen voor hen.”

En nu is de federale regering betrapt op het zeggen dat wapenbezitters, conservatieven, mensen die munitie kopen – ze zijn betrapt op het zeggen dat terugkerende veteranen de nummer één bedreiging zijn voor de binnenlandse veiligheid. En op een bepaalde manier, is dat waar! Mensen die de grondwet kennen en weten dat ons land wordt overgenomen en gekaapt door buitenlandse banken, zijn een bedreiging voor de criminelen die dit hebben gedaan.

Dat is alles wat de Nieuwe Wereldorde is, een private overname door bedrijven van de natiestaten van de regeringen van de wereld. En dan voeren deze particuliere bedrijven een tirannieke vorm van neo-feodalisme in, dat ze corporatisme noemen – of: fascisme. Mussolini zei dat fascisme eigenlijk corporatisme genoemd zou moeten worden. En dat is wat het is, en ze creëren het socialisme om controle te krijgen over de rijkdom, en om de samenleving te controleren, dan pijpen ze de winsten naar zichzelf.

Dus ze socialiseren het grote publiek om controle over ons te krijgen, maar het is privé boven ons. Het is eigenlijk gewoon slavernij.

Nu, denk na over wat Aaron Russo hier zei, en het is absoluut waar. Dit is een oorlog tegen het Amerikaanse volk, ze bouwen Binnenlandse Veiligheid, ze bouwen de politiestaat in de naam van het bestrijden van buitenlandse vijanden en dan draaien ze het allemaal om om het te gebruiken tegen het Amerikaanse volk, in de MIAC rapporten, en de DHS rapporten, en de rest ervan. Dit hele ding was opgezet voor de mensen. En Aaron Russo heeft het goed gezegd.

AR:
Het is gewoon het een leidt naar het ander. En het is altijd met het doel om meer landen over te nemen. Meer dominantie. Ervoor zorgen dat de Amerikaanse dollar, ervoor zorgen dat de G8 alles onder controle houdt. En wat ze willen doen is het Amerikaanse volk controleren, het volk van de wereld controleren, RFID chips in iedereen stoppen, zodat iedereen een slaaf is van deze centrale banken.

AJ:
Heb je ooit met Nick Rockefeller gesproken nadat hij je dit allemaal had verteld, en toen 9/11 plaatsvond?

AR:
Nee… nee…. nee.

Maar hij vertelde me dat je mannen gaat zien rondrennen in grotten op zoek naar Osama bin Laden, weet je, je gaat mannen zien zoeken naar deze jongens en ze zullen…

AJ:
Hij vertelde je dat het allemaal onzin zou zijn?

AR:
Het is nep, de hele zaak is nep. Het is bedrog.

AJ:
Lachte hij of zei hij dit gewoon koelbloedig?

AR:
Nee, het was meer lachen, cynisch. Lachend. Het was meer van “Wat is iedereen toch dom! Kijk eens hoe dom iedereen is! We kunnen doen wat we willen doen.”

AJ:
Nou, het is belachelijk. Het is zoals met al-Zawahiri, ze beweerden dat ze hem veertien keer gedood hadden. En dan hebben ze nooit gezegd “We hebben hem de vorige keer niet gedood, maar deze keer wel.”

AR:
Maar hoe zit het met Bin Laden die in het Amerikaanse ziekenhuis nierhulp kreeg, toch? In het Amerikaanse ziekenhuis, toch? Ze konden, als ze Osama Bin Laden wilden, ze hadden hem kunnen krijgen.

AJ:
Nou elke keer als onze troepen echt Talibanleiders bleven vangen, zouden ze van de generaals opdracht krijgen om ze te laten gaan, dat is niet alleen hier maar ook daar in de kranten gekomen. En toen klaagde Pat Tillman erover, en toen werd hij neergeschoten – ik sprak met zijn broer – [AR: “Oh, jij wel?”] en toen werd hij neergeschoten en er was een grote held die Al Qaida aanklaagde, geen Al Qaida, iemand schoot hem gewoon in de rug.

AR:
Kijk. We hebben te maken met compleet kwaad. We hebben te maken met compleet kwaad. En totdat het Amerikaanse volk wakker wordt, en zegt: “We willen dit kwaad niet meer in ons land, en we willen terug naar een land van fatsoen, en goedheid, en integriteit, en eer,” gaan we die weg op.

En dat is wat er voor nodig is, mensen moeten opstaan en zeggen: “We willen niet meer in zo’n wereld leven.”

Ik vind dat we al onze troepen uit Irak moeten terugtrekken. Ik vind dat we andere landen met rust moeten laten. Laat andere landen hun leven leiden zoals zij dat willen. Stop met het verspreiden van democratie over de wereld, wat sowieso de slechtste vorm van regeren is die er is. Herstel onze Republiek tot wat het hoort te zijn, en ga terug naar wat de Founding Fathers ons gaven. En probeer dat te herstellen. Herstel de Republiek.

Kijk, het punt van alles is: dat we moeten mobiliseren. Ieder van ons. Jij en ik kunnen niet alles doen, Alex. Jij en ik kunnen aanvoerders zijn, we kunnen naar buiten treden en mensen luisteren naar ons, naar wat we te zeggen hebben, en ons volgen, maar de waarheid van de zaak is dat alle Amerikanen nodig zijn om samen te staan, om sterk te staan, om te mobiliseren en te zeggen “Ik ben zo kwaad als de pest. Ik pik het niet langer.” We gaan opstaan en de strijd aan.

En jij en ik kunnen dit niet alleen, wij zijn slechts de aanvoerders, maar andere mensen moeten zich bij ons aansluiten, en zij aan zij staan, schouder aan schouder, en zeggen: “Ik pik dit niet langer.” Dat is wat er nodig is om deze inspanning te winnen.

En om te stoppen met samenwerken met de regering. En met al hun regels en voorschriften. En om iedereen wakker te schudden. Om DVD’s van mijn film uit te delen, DVD’s van jouw film uit te delen, om iedereen te laten zien wat er aan de hand is.

AR:
Als je de corruptie niet bestrijdt en niet opkomt voor wat juist is in het leven, eindig je als lijfeigene en slaaf en laat je je kinderen een wereld na waar je zelf niet in zou willen leven. Dus hoe kun je, in fatsoen, je zo gedragen? Je moet opkomen voor wat juist is in het leven. En als je dat niet doet, ben je niets.

AR:
Nou, vrijheid is wat de mensen echt willen. En het is tijd om de dubbelhartigheid van de regering te stoppen met liegen tegen ons. Veel mensen weten de waarheid over wat er in dit land gebeurt. Ze kennen de waarheid, zoals de cijfers die je gaf over 9/11. Maar ze zijn bang om op te staan. Mensen moeten hun moed vinden, en opstaan en zeggen: “Ik pik dit niet langer, ik ken de waarheid.”

En het is alsof ze een situatie creëren waarin als je de waarheid vertelt, je wordt beschouwd als een gek. Met andere woorden, als iemand in een tv-show zegt: “9/11 is een inside job,” – “Oh, je bent een idioot! Je bent gek!” Ze schelden je uit. Daar kun je niet bang voor zijn.

AJ:
Nou, het werkt niet meer. Ik bedoel, ze hebben geen feiten. Je gewoon gek noemen werkt niet… [AR: “Nou, dat weten we.”] Ze gaan ook gekken halen, die gekken zijn, en zetten ze op en zeggen dan dat ze ons vertegenwoordigen. Nog een tactiek.

AR:
Dat klopt. Precies. Precies. En Bill O’Reilly is daar goed in, Sean Hannity is daar goed in. Ze zetten gewoon mensen op die ze kunnen domineren, weet je?

AJ:
Waarom denk je dat zulke kerels – ze zijn niet dom. Ik bedoel, ik heb met mensen gesproken die hen kennen. Ze kennen de waarheid, waarom denk je dat ze besloten hebben om mee te doen aan het kwaad?

AR:
…Dat moet in hun hart zitten. Ik bedoel, ik had de kans om dat te doen, en in mijn hart kon ik het niet doen. Dus het moet…

AJ:
Ik bedoel, hoe kunnen jij of ik bewust betrokken zijn bij iets als het stoppen van AIDS-virus in de vaccins van een zwarte Afrikaan. Ik bedoel: wat krijgen we nou? Ik bedoel – het is niet zo – we zijn ook geen goede jongens. Ik denk niet dat ik een speciaal, perfect persoon ben. Maar wat is er in godsnaam mis met deze elite? Ik bedoel wat zijn ze, rondrennen en kwaad doen? Ik bedoel, ze rennen gewoon rond, voortdurend kwaad doen.

AR:
Ik denk dat veel van hen denken dat ze het juiste doen. Ik denk dat veel van hen denken dat ze het juiste doen. Niet de top elite, maar mensen binnen het systeem.

Maar ik denk dat het allemaal gaat om, zoals Nick tegen me zei, het gaat om controle en macht. Ze hebben al het geld dat ze willen, ze kunnen al het geld verdienen dat ze willen. Ze hebben een machine die al het geld kan maken. Het gaat niet om geld. Het gaat om controle. Het gaat om hun visie op hoe zij de wereld willen zien, in hun ogen.

En u en ik geloven in individualiteit, in het individu als de dominante persoon. Vandaag leven we in een wereld waar instituten dominant zijn, niet mensen. Weet u? “Wij het volk, door het volk, voor het volk.” Nu is het wij de instituten, door de instituten, voor de instituten.

Mensen zijn ondergeschikt. Het draait allemaal om bedrijven en instituten. En de Federal Reserve is de grootste instelling in de wereld. Weet je, als je iemand vraagt: Wat is het grootste bedrijf in de wereld? Dan zeggen ze “Google”, of “Walmart”, of “Exxon” of zoiets. Maar het grootste bedrijf in de wereld is het Federal Reserve System. En alle andere bedrijven voeden zich met de tepel van het Federal Reserve System.

AJ:
Nou het is net als het Monopoly spel: de bank wint altijd, het heeft onbeperkt geld, het zijn niet de mensen die op het bord spelen. De bank bezit het bord, de doos, de plank waar het op staat.

AR:
Dus dat is omdat je ze de mogelijkheid hebt gegeven om het geld te verdienen. Dat moet je van ze afnemen. [AJ: “Je moet de bank weghalen bij de private bankiers.”] Precies. Je moet de creatie van geld weghalen bij de private bankiers en je lost 95 procent van je problemen op.

AJ:
Nou, kijk naar Amerika. Tien procent groei per jaar, zoals China nu heeft. De VS had tien procent groei, totdat de Federal Reserve het overnam. En als je daar naar kijkt, begint het vanaf dat moment bergafwaarts te gaan.

AR:
Ze hebben de Amerikaanse arbeider vernietigd. Wat ze hebben gedaan – dit is wat er is gebeurd: de Federal Reserve heeft een enorme inflatie gecreëerd in Amerika. Wat betekent dat de Amerikaanse arbeider steeds meer geld moet verdienen om de kosten van levensonderhoud bij te houden. Hoe meer geld ze verdienen om de kosten van levensonderhoud bij te houden, hoe minder concurrerend ze worden in de wereldeconomie. Dus wat er nu gebeurt is dat we onze arbeiders zoveel moeten betalen om de kosten van levensonderhoud bij te benen, dat ze zeggen: “Wel, laat de Amerikaanse arbeider de kolere krijgen, laten we nu naar het buitenland gaan en goedkope arbeidskrachten zoeken.”

AJ:
Maar eigenlijk is dat een oorlog die gevoerd wordt tegen de middenklasse. Natuurlijk. De bankiers drukken het geld. Dit is echt een oorlog tegen de middenklasse. De bankiers drukken het geld. Alles wat ze doen gaat over het vernietigen van elke particuliere poel van rijkdom of onafhankelijkheid.

AR:
Ja. Maar wat ik probeer te zeggen is: Door de inflatie die ze hebben gecreëerd, hebben ze nu andere landen toegestaan om ons te overtroeven. Omdat andere landen niet zoveel hoeven te betalen als wij hier aan onze arbeiders moeten betalen, om te overleven. Dus nu zijn we niet meer concurrerend. Dus we zijn onze productiebasis kwijt. We hebben onze concurrentiepositie verloren – vroeger, de Amerikaanse arbeider – je wilde alles Amerikaans, je zou niets uit Japan kopen, want het was goedkope rommel.

AJ:
En wat houdt dat voor ons in? Het laat Amerika deze militaire macht en dus geeft de elite ons een deal: We gaan door met het opbouwen van jullie leger en geven jullie Homeland Security banen, verschuiven jullie economie naar het zijn van de bulldog handhaver van de Nieuwe Wereld Orde [AR: “Nieuwe Wereld Orde. Precies.”] En door de economie te controleren, dwingen ze iedereen in die positie.

AR:
Dat is precies juist, dat is precies juist. En er is hier geen productie meer. We zijn een diensteneconomie. We doen niets, we leveren niets. We leveren niets meer aan de rest van de wereld.

AR:
Freedom to Fascism is een film die iedereen zou moeten zien, omdat we de fraude met de inkomstenbelasting laten zien, hoe rechters mensen zonder reden in de gevangenis stoppen, de corruptie van het rechtssysteem, en hoe de Federal Reserve is ontstaan en de samenleving controleert. En hoe alle centrale banken van de wereld samenwerken, via de Bank of International Settlements in Zwitserland – die de centrale bank is voor alle centrale banken. En hoe ze allemaal samenwerken om deze één-wereld regering te creëren, de één-wereld orde, dat is wat ze proberen te doen.

Dus Freedom to Fascism is een film die je een goede basisopleiding geeft over hoe de wereld werkelijk in elkaar zit, en ik wil echt dat iedereen die film ziet. Kritisch.

In termen van de CFR, in termen van verkokering, ik bedoel dat er veel goede mensen zijn – geloof ik – die deel uitmaken van deze organisaties die niet eens begrijpen waar de organisatie werkelijk over gaat.

Toen ik in Duitsland was om kanker te behandelen, was er een man die een vriend van hem bezocht die kanker had. En hij was lid van de CFR. En we waren aan het praten. En ik liet hem de film zien. Hij zei: “Oh mijn God. Ik ga ontslag nemen. Ik had geen idee dat de CFR hier over ging.” Hij had geen idee. Hij was gewoon een aardige vent die dacht dat hij in een prestigieuze organisatie zat.

AJ:
Ja, veel gaat over het krijgen van goede mensen, en – zodat je ze in de gaten kunt houden. Hou je vrienden dichtbij en je vijanden nog dichterbij.

AR:
Nou, nee, zelfs dat was het niet. Veel mensen worden lid van de CFR omdat ze denken dat het een prestigieuze organisatie is, dat het hen zal helpen in zaken, goede zakelijke contacten zal leggen. Ze hebben niet eens in de gaten dat de CFR echt over wereldheerschappij gaat. Over hoe zij en de Trilaterale Commissie, de Bilderbergers, allemaal samenwerken met de banken om alle mensen te controleren. Ze begrijpen het niet – veel van hen begrijpen dat niet. Ze zien het grote plaatje niet.

“Oh, de CFR! Dat is een prestigieuze organisatie. Ik zal deze ontmoeten, ik zal die ontmoeten. Ik kan er goede zaken mee doen.” Het zijn gewoon zaken voor hen.

De CFR wil mensen binnen krijgen die invloed en macht hebben. En dus maken ze daar deel van uit; ze verzetten zich er niet tegen. Het hele land wordt vandaag de dag een land van haves en have-nots. Je krijgt de zeer, zeer rijken, de middenklasse wordt vernietigd, en ze haten de arme mensen.

AJ:
Is dit niet gewoon een gladde maffia die de boel heeft overgenomen en fancy PR gebruikt?

AR:
Nou, je kunt het “maffia” noemen, je kunt het noemen wat je wilt. Het is zeker een criminele organisatie. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar het is een criminele organisatie die prestige heeft. Die lijkt te hebben, wat is het woord dat ik zoek? – Klasse? Klasse, stijl, gerespecteerd. Het is een gerespecteerde, mensen zien het niet als een criminele organisatie. Dat is wat een geweldig werk ze hebben gedaan. Mensen kijken naar Alan Greenspan als zijnde een held. “De Maestro”.

AJ:
Wat denk je dat er met hem gebeurd is? In de late jaren ’60 schreef hij een groot deel, een hoofdstuk voor Ayn Rand. In een boek. En hij sprak over hoe verschrikkelijk de Federal Reserve was, dat we een gouden standaard nodig hadden, en hoe de bankiers ons bestelen. En toen kwamen ze letterlijk en zeiden “Oh!” en dan zie je iemand die een deal met Beëlzebub heeft gesloten.

AR:
Nou, weet je, precies – je maakt een deal met de duivel. Het gaf hem een kans om een van de machtigste mannen op aarde te zijn. En het gaf hem een kans om dingen te bereiken waarvan hij nooit gedacht had dat hij ze in zijn leven zou bereiken, behalve dat.

En het is erg verleidelijk. Het is een zeer aantrekkelijk parfum. Ik bedoel, ik voelde me aangetrokken toen ze naar me toe kwamen en er met me over spraken. Ik dacht erover na. Ik voelde me er toe aangetrokken. Ze vroegen me of ik deze nachtclubs wilde openen, weet je – een keten van bay-watch nachtclubs opzetten, en “we zullen dit ding doen, we zullen dat doen. We kunnen dit doen…” Ik bedoel, dit alles werd me voorgesteld. Zakelijke ondernemingen. Maar ik…

AJ:
Weet je wat het is? Het was je natuur, dat wel. Zo ben je nu eenmaal, je kon de deal niet aannemen.

AR:
Nou ik kan dat mensen niet aandoen, en ik kan gewoon niet in een positie verkeren waarin ik dat andere mensen kan aandoen. Ik heb een geweten. En mijn geweten zou me dat niet toestaan.

Weet je, mensen zeggen dat ik erg moedig ben. Ik denk niet dat ik moedig ben. Ik denk dat ik een geweten heb. En mijn geweten staat me niet toe om dat mensen aan te doen. Ik word er misselijk van. Ik geloof er gewoon niet in.

AJ:
Oh, daar ben ik het mee eens. Als ik slechte dingen doe, voel ik me slecht. Als ik goede dingen doe, voel ik me goed.

AR:
Ja, precies. En ik voel me net zo. En ik weet niet wat er uit zal komen…

AJ:
Ik bedoel, ik heb niet zoveel geld, maar ik heb wat geld en het is als “Wat heb ik nog meer nodig?” Ik kan op reis gaan als ik wil, ik kan mijn kinderen helpen naar school te gaan en gelukkig zijn. Mijn vrouw is comfortabel. Waarom moet ik erop uit gaan en wat mensen naaien zodat ik wat meer troep kan hebben?

AR:
Nou, weet je geld is een grappig iets. Ik sprak Michael Eisner een keer en ik zei tegen Michael: Je mag dan een miljard dollar hebben, Michael, maar het zijn allemaal dollars. Snap je? Als de dollar slecht gaat, hoeveel geld heb je dan nog? En dat is het nou net.

Alles wordt uitgedrukt in dollars. Iedereen denkt in termen van dollars. Maar de dollar heeft geen waarde. En op een dag, keert alles terug naar het gemiddelde.

AJ:
Nou, echt, het hele financiële universum waarin we leven is een Matrix fraude.

AR:
Ja, dat is het. En dat is waarom het op een gegeven moment zal instorten. En ze zullen proberen zo lang mogelijk stand te houden. Wanneer ze de markten willen manipuleren, kunnen ze dat. Als ze de goudprijs omlaag willen sturen, kunnen ze dat. Als ze de aandelenmarkt omhoog willen sturen, kunnen ze dat doen. Ze doen maar wat – er zijn geen vrije markten meer, je leeft niet meer in een maatschappij waar vrije markten heersen. Je leeft niet meer in een kapitalistische maatschappij.

AJ:
Maar ondertussen zeggen ze de hele dag dat het kapitalistisch is, en vrije markt, terwijl ze in werkelijkheid oorlog voeren, financieel en politiek.

AR:
Precies goed.

AJ:
Aaron Russo, ik wil je bedanken voor dit interview. Wil je er nog iets aan toevoegen?

AR:
Nee. Ik doe het graag voor je.

AJ:
Hoe zit het met je website?

AR:
Mijn website: freedomtofascism.com. Ga erheen, neem er een kijkje.

Maar mensen, weet je, alles wat ik kan zeggen is: neem ons land terug, herstel de grondwet, laat deze bankiers ons dit niet meer aandoen. Sta op, wees niet bang voor ze. En doe wat je moet doen.

En ik heb plannen in de maak, en als ik over mijn problemen heen ben, zullen we ze onthullen.

AJ:
Nou, ik zal dat steunen.

AR:
Dank je, Alex. En luister: je hebt goed werk verricht door mensen op de waarheid te wijzen.

En wees niet bang om belachelijk gemaakt te worden door deze mensen. Weet je?

Als 9/11 nep was – en ik weet dat het nep was – sta dan op en zeg dat het nep is. Wees niet bang om de waarheid te vertellen. Laat je niet afschrikken door hun macht om je dom te laten lijken.

AJ:
Wat vond je van wat Charlie Sheen deed?

AR:
Ik hou van wat Charlie Sheen deed. Ik was zo respectvol over wat hij deed, ik was – ik wilde – ik applaudisseerde gewoon voor hem.

AJ:
Mensen zagen dwars door die aanval heen, alsof ze een lichtschakelaar omzetten, toen ze achter hem aangingen.

AR:
Ja, maar zie je, het ding is dat meer mensen niet naar buiten komen en het doen. Die kant op van “Charlie heeft het gedaan en ik ben echt trots op hem…”

AJ:
David Lynch deed dat wel, maar de media was slim en hapte deze keer niet toe en deed niet.

AR:
Ik bedoel, een paar mensen wel, maar ze pikken het niet op. Omdat zij de media controleren.

AJ:
Brolin! James Brolin deed dat bij The View.

AR:
Dat heb ik gehoord. Ik heb dat ook gehoord. Maar nogmaals, ze nemen niet op…

AJ:
Barbara Walters zag eruit alsof ze op het punt stond een hartaanval te krijgen.

AR:
Maar ze pikken het niet op. Ziet je? Ze staan niet toe dat het ergens heen gaat. Als iemand iets zegt, laten ze het doodgaan. Maar ze blijven de Oorlog tegen Terrorisme voortzetten. Ze blijven al die leugens in stand houden.

En dat komt omdat we ze de macht hebben gegeven om geld te verdienen – ze controleren de media, ze controleren de regering, en ze liggen allemaal samen in bed. Dus je vecht de hele tijd tegen al deze propaganda. En het is een heel moeilijk gevecht.

AR:
Amerikanen: mobiliseer. Sta samen, sta rechtop, vertel de regering dat jullie razend zijn, niet langer samenwerken met de regering, dat jullie geen nationale ID-kaart zullen accepteren. Doe alles wat in je macht ligt om de vrijheid en je individualiteit terug te brengen in Amerika. Stop met een land te zijn dat geleid wordt door de instituten, voor de instituten. Laten we teruggaan naar “wij het volk, door het volk, voor het volk” in tegenstelling tot “wij het instituut, door het instituut, voor het instituut”. Kom op voor je individuele rechten. Sta op voor de goddelijkheid die in ieder van ons zit.

AJ:
Dank u voor het kijken naar dit historische interview met Aaron Russo. Blijf alstublieft niet staan na het zien van deze film: onderzoek de private Federal Reserve voor uzelf, realiseer u dat het de belangrijkste kop op de hydra is waar we achteraan moeten gaan. Realiseer je dat we de hele dag tegen de politieke partijen kunnen vechten, maar totdat we het hart, de wortel van het probleem aanpakken, zal er niets beter worden.

We hebben deze heersende klasse van private bankiers die al deze fiat valuta uitgeven, en ze hebben ongelooflijke misdaden begaan en hebben het lef om te beweren dat ze boven de wet staan.

Dames en heren, nu meer dan ooit, hebben we geen keus: het is wij of zij. Of de Nieuwe Wereld Orde wordt uit de macht gezet, of de wereld wordt geconfronteerd met meer oorlogen, meer tirannie, en een nachtmerrieachtige politiestaat uitgevoerd door deze eugenetisten.

Dus ter nagedachtenis aan Aaron Russo, en elke andere vrijheidslievende die er in de geschiedenis is, en voor de toekomst van onze kinderen, en de soort – de mensheid zelf – laten we oproepen tot een groot jury onderzoek naar de private Federal Reserve. Laten we de bankiers arresteren, laten we deze buitenlandse bedrijfscriminelen uit ons land schoppen, en onze grondwettelijke republiek terughalen. Laten we ophouden ons te laten afleiden en afleiden door de liberale en conservatieve marionetten die ze ons op televisie voor de neus houden. Laten we voorbij de voormannen kijken, naar de werkelijke architecten van de Nieuwe Wereld Orde, en hen voor het gerecht brengen. Deze arrogante klootzakken kunnen hier niet mee wegkomen als we hen ontmaskeren en ons tegen hen uitspreken.

En meer en meer komt het naar buiten, zelfs in de mainstream media, dat zij een bende criminelen zijn die boven de wet staan, en die onze natie hebben gekaapt.

Maar ze staan alleen in onze gedachten boven de wet. We moeten ze ontmaskeren, als de criminelen die ze zijn, en ze voor het gerecht brengen.

Kijk in de spiegel, u bent de oplossing, onderneem actie, en sluit u aan bij mensen als Aaron Russo, Ron Paul, en zovele anderen.

God zegene u allen, en dank u voor het bekijken van deze presentatie. Verspreid nu het woord over de ware vijand van het volk. Maak een einde aan de Fed, aan de Nieuwe Wereld Orde, aan de hegemonie van private centrale bankiers.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Uitgelekt “plan” – Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVanwege zijn waarschuwing om “onze kinderen te beschermen,” werd Dr. Malone verbannen op alle sociale media
Volgend artikelZijn COVID-19 injecties de “etno-bom” die Israël eind jaren ’90 begon te ontwikkelen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Op naar Brussel voor aanstaande protest tegen deze totalitaire machtsgreep. Wij zeggen neen tegen elke vorm van genenmanipulatie tegen elke vorm van geo-manipulatie en elke vorm van millitarisering van de ruimte. We zullen de verantwoordelijken ter verantwoording roepen en berechten. Deze keer zal er geen ontkomen meer zijn. PZG

 2. De vragen van Aaron Russo in verband met 9/11 zijn reeds beantwoord door Dimitri Khalezov en zijn third truth. Makkelijk op te zoeken op internet. PZG.

 3. Als we blijven aanlopen op schurken die ons wat voorhouden en die bevelen opvolgen dan blijft de situatie hetzelfde zoals we gestopt zijn met de pandemie waanzin en er weer mee beginnen In het klein zijn de mensen al bezig met zich onder elkaar te vermijden door de macht te gebruiken van QR codes en ongevaccineerden te verhinderen dat ze mogen deelnemen aan bijeenkomsten Dus de zielige figuren die denken::::: IK????? ben ingeent wat kan mij nog gebeuren!, maar die ongevaccineerde die moet ik het leven zuur maken door de macht die ik gekregen heb van de bovengenoemde schurken (QR code vereiste toe te passen) Ik ben niet tegen griep/corona bestrijding maar dat doe je niet met geweld of dwang maar met deugdelijke geneesmiddelen!! die waarschijnlijk niet gebruikt mogen worden omdat de pandemie dan snel is afgelopen en dat we terug gaan naar normaal!!!!!

 4. Heb alleen de eerste alinea´s gelezen..
  En iedereen denkt dat charliehebdo, 9-11 , vliegtuig boven oekraine, de overval in parijs met die band, de trein toestand in spanje, de tram in Utrecht, meerdere verdwenen vliegtuigen, Kennedy´s, covid, het vliegtuig in het pentagon wat een raket bleek te zijn ( rond gat)en ál die andere voorvallen op waarheid berusten?? Ik niet. Gek genoeg ooit nooit gedaan…Vraag me af hoe dat kan.
  Vraag me ook af of de aardbevingen in Noord Groningen niet kunstmatig zijn.
  En waarom de huizen niet worden gerepareerd na 12 jaar!
  Misschien omdat ze de omgeving willen ontvolken?
  Misschien omdat er een kernreactor en een heleboel datacenters gepland zijn? Dat daarom de halve provincie vól staat met windmolens waarvan alle energie naar 1 datacenter gaat?
  Hoezo groene stroom voor burgers?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in