Fotocredits: 'Meelwormen', Pengo, Wikimedia

Wetenschappers hebben een manier bedacht om de overbevolking en de klimaatverandering het hoofd te bieden, door voedselpulver van meelworm te maken, schrijft Mike Campbell.

“De wereldvoedselmarkt blijft groeien, maar het is nog steeds nodig om nieuwe voedingsmaterialen te onderzoeken en/of nieuwe voedingsproducten te ontwikkelen, omdat de voedselbronnen geleidelijk uitgeput raken,” zegt onderzoeker Hee Cho.

Cho zegt dat het insectenpulver is gecreëerd als reactie op “een groeiende wereldbevolking en de dreigende klimaatcrisis.”

Zelfs als insecten eten niet uw ding is, hebben Cho en haar mede-onderzoekers misschien toch een manier gevonden om de dingen uit het oog en uit het hoofd te houden. Het meelwormpulver ziet er namelijk net zo uit als kruiden die niet uit kakkerlakken en vuilnismaden bestaan, en zouden de volgende stap kunnen zijn om de vervelende vleesvoorkeur van de meeste mensen aan te pakken.

“Eetbare insecten zijn superfoods,” zegt Cho, eraan toevoegend dat “veel consumenten niet van hun [meelwormen] fysieke uiterlijk houden. Daarom zijn de meeste insecten in gemalen of poedervorm gebruikt als levensmiddelenadditieven.”

Verder ontdekten Cho en haar team dat de beste manier om iemand te laten denken dat hij vlees eet, is om het insectenpulver te verhitten en het met suiker te mengen. Komt u daardoor aan? Misschien. Diabetes? Kan ik niet zeggen. Maar dit zijn kleine offers die nodig zijn om de wereld te redden.

De tijd van het insecten-eten is nabij, mensen. En kinderen in het Verenigd Koninkrijk zijn al een stap vooruit, want zij gaan op school insecten eten in een reeks workshops over duurzaam voedsel. Daarna zullen deze kleine duurzaamheidslegendes thuis hun barbaarse ouders leren hoe echt heldendom eruit ziet.

  Ze komen voor je katten en honden

Aan de overkant van de oceaan eten de Canadezen misschien al insecten zonder het te weten. Zo verkoopt Entomo Farms, een in Canada gevestigd bedrijf, junk food gemaakt van krekels in winkels in het hele land onder hun merk “Actually Foods”.

En Canada is zojuist de thuishaven geworden van de grootste krekelfabriek ter wereld, waar jaarlijks bijna 10.000 ton krekels zal worden geproduceerd die u en uw hond kunnen eten.

“Een groeiende bevolking en een toenemende vraag naar voedsel en materiaal vereisen duurzame, schaalbare oplossingen,” zegt CEO Mohammed Ashour.

Wie heeft er honger?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hun plan werkt nietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEva Vlaardingerbroek op de Britse televisie: “Onze boeren strijden tegen de nieuwe Agenda 2030”
Volgend artikelVolledig gevaccineerd Amerikaans football directielid valt “plotseling en onverwacht” dood neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Hoe jammer ook, ik GENIET van ’n stukje vlees, liefst ’n hard gebakken speklap, water in mijn mond nu, maar DIT te lezen bedank ik, als kind moest ik MEELWORMEN kopen bij de dierenwinkel vr mijn Vader zijn tropische vogels, schittende gouldamadines , veel prijzen mee gewonnen . Allemaal in the plan nu, ben blij met NU vlgd mnd 71, én ooit bewust, geen kinderwens, Heb 12 nichten / neven. Genoot ik toen van, altijd babysitten, nú de visites , over en weer,, bij de bbq, vr mij geen vis oid, Anjo KRIJGT speklap, zelfs in Spanje bij mijn zusje, te lang verhaal, i know, lol, mr je HOEFT HET NIET TE LEZEN.

  • Beste mensen

   Vleees is vleees ….
   Toeriap pappap vlees …
   Vleees is vlee ees ….
   Alles is vleees ….

   Honden Vleees ?! …..
   Poesen Vleees ?! …..
   Kikker Vleees ?! …..

   Toeriap pappap Vleees ….

   Muggen Vleees ….
   Ratten Vleees ….
   WC Wurmen Vleees ….

   Toeriap pappap Vleees …

   Vlooien Vleees ….
   Appel Vleees ….
   Mensen Vleees ….

   Allemaal Vleees ….
   Vlees is Vleees …..

   Schapen Vleees ….
   Geiten Vleees ….
   Kippen Vleees ….

   Allemaal Vleees …..

   Koeien Vleees ….
   Varken Vleees ….

   Toeriap pappap Vleees ….

   Mens of Muis ….
   Wat maakt het nou Uit ….

   Mensen Baby Vlees
   Of
   Koeien Baby Vlees
   Vlees blijft altijd vlees

   Vlees is Vleees ….
   Toeriap pappap Vleees ….

   Vleeees isss Vleeeeeessss …..

   Lekkerrrr Mmannn ….

   Dank U

 2. Goh… wat een omweg. Ik bak liever brood van het meel en eet dat op. Die korenvelden heb je nog steeds nodig, of het nu voor meelwormen is of voor brood. Andere insecten willen bloed… en dan moet je eers dieren kweken, die ook voeding nodig hebben. Of poepvliegen… heb je eerst dieren nodig. Of moeten wordt onze poep straks geld waard?
  Insecten zijn klein, en dus lijkt het alsof ze minder eten. Maar om miljarden mensen te voeden heb je gigantische gebieden nodig om die insecten van voeding te voorzien.
  Of gaan we… gaan ze… de wereld redden door vismeel aan insecten te voeren… de zeeëen leegvissen?
  Het is zooo krom!

  • Off topic:

   Die strontvliegen zijn nog gemakkelijk met je hand neer te meppen.
   Die hebben trage reflexen want die hebben stront in hun ogen.

   Het zijn die hyper-actieve pestvliegen.

   Welke dat voor hun plezier op je komen zitten, en je lijken uit te lachen omdat je hen niet kan doodmeppen.

   Wanneer ik zo één te pakken krijg, trek ik het een vleugel uit, en laat het zo verder leven.

   Dat zal het leren! Doch, sinds kort ben ik in het bezit van anti-muggen spray, en dat is eigenlijk super effectief.

   Wanneer er zo’n hyper-actieve vlieg mij nu komt pesten, dan draai ik de rollen om, en zal ik met het budje in de hand, de vlieg gaan pesten.

   Want ik begrijp dat niet.

   Er liggen broodkruimels in de keuken, samen met een omgekeerd confituur-dekseltje waar nog confituur in plakt en stront in de kattenbak.

   En toch moet dat nog altijd op mij komen zitten!

   Echt vettig is als die op je haar kruipen.

   Had eens een filmpje gezien wat nog een betere straf is voor zulke vliegen, maar dat is praktisch onhaalbaar.

   De vlieg werd met een stukje plakband op een oppervlak vastgeplakt, waarna er aan elke kant van de vlieg, een earpod werd gelegd waar muziek uit speelde.

   Dat is symbolisch gezien, exact hetzelfde wat zulke vliegen, bij mensen doen.

 3. Wat een onzin. Ze zijn verdomme de wereldbevolking met miljarden aan het uitmoorden door die biochemische gifspuiten en dan praat die trees in dat artikel over meelwormenpoeder om de groeiende bevolking te voeden. Hoe hypocriet en leugenachtig allemaal, gewoon om de bevolking te onderdrukken en labospul te doen vreten dat mogelijk ook nog dodelijke stoffen bevat om de ondergang van het mensdom te bespoedigen. Crimineel tot en met.

  • Ik hoorde van een deskundige:
   In insecten zit een stofje wat GIFTIG is voor mensen.
   Tor nu toe werd in Nederland 6x de benodigde hoeveelheid voedsel voor mensen verbouwd.
   Dus het is theoretisch niet nodig dat wij verhongeren.
   Maar door de hoge gasprijs zullen de groente in kas- kwekers het loodje leggen
   Dus..om die reden straks geen of peperdure groente in supermarkt..
   Nouja…als de biologische kiwi’s uit Nieuw Zeeland maar doorgaan…

   • Ik hoorde van een deskundige:
    In insecten zit een stofje wat GIFTIG is voor mensen.
    Tor nu toe werd in Nederland 6x de benodigde hoeveelheid voedsel voor mensen verbouwd.
    Dus het is theoretisch niet nodig dat wij verhongeren.
    Maar door de hoge gasprijs zullen de groente in kas- kwekers het loodje leggen
    Dus..om die reden straks geen of peperdure groente in supermarkt..
    Nouja…als de biologische kiwi’s uit Nieuw Zeeland maar doorgaan…
    Herstel..de kunstmatig opgedreven gasprijs…

 4. En gaan Billy Gates, Klaus Schwabber en dienaren ook meelwormpulver eten, of blijven die gewoon op biefstuk kauwen en mag de rest zich voeden met krekels en ander zooi?
  Maar die zogenaamde wetenschappers hebben schijnbaar niet uitgezocht dat er in insecten een stof schijnt te zitten die giftig is voor mensen.
  Of is dit weer een nieuwe aanval om mensen naar het kerkhof te krijgen?

 5. Dat zal de liefhebbers van de bal gehakt leren. Biefstuk, kotelet, karbonaden en andere eerlijke vleeswaren zijn veel beter. Net als echte vis graten heeft en je aan een garnaal ook kan zien wat je juist eet. Gepelde krekels klaarmaken (receptenboeken eerder dan insectenpulp) wil ik wel eens doen, maar gemalen kakkerlak of meelwormenpap? Neen, bedankt, dat nooit.

 6. Garnalen zijn kleine zeediertjes en daar maakt m’n toch kroepoek van? Wie weet wat we onwetend nog allemaal binnen spelen. Met één of andere slogan en een bonusje zal onze jeugd rap verkocht zijn.

  • Je moet eens weten wat er in al die potjes met groente aan insecten is meegekookt.
   Laatst sambal manis van een niet zo bekend merk. Zat er een stuk regenworm in. Nou is regenworm eetbaar maar onverwacht op mijn bord vond ik toch niet zo fris.

 7. Wat of wie roept dat de wereld gered moet worden is een gevaar voor de mensheid.

  Omdat genocide ook een optie is om de wereld te redden.

  De wereld moet niet gered worden want die blijft wel bestaan, de mensheid moet gered worden van idioten.

 8. Het is ook nooit goed.

  Hebben wij die covid-maatregelen opgevolgd, is dat allemaal voor niets geweest. Lockdowns, maskertjes, allemaal voor niets. Nutteloos.

  Gaan ze nu de wereld redden door de mensen insecten te laten eten.

  Denk je dat daarmee dan wel de wereld gered zal worden?

  Met creëert een crisis, en biedt dan de oplossing aan, want hoe moet je zoiets anders verkopen?

  Door eerst honger te creëren.

  Als ze het volk door middel van deze – in mijn ogen – doorzichtige manipulatie aan de insecten kunnen krijgen, kunnen ze weer goed met de onvoorstelbare dommigheid van het volk lachen. (Want dommigheid heeft geen grenzen?)

  En dat zullen ze voor zicheelf bewijzen ook.

  Bovendien ergens gelezen dat die insecten ook ziektes en parasieten bevatten, wat dan weer de depopulatie-agenda zou dienen.

  En op deze doorzichtige manipulatieve manier zal jij ook niets bezitten, en toch gelukkig zijn.

  Herinneren jullie je nog, dat er geopperd werd om die PCR-testen anaal te laten afnemen?

  Dat bleek uiteindelijk een brug te ver, maar hierbij zie je hoe ze proberen de grenzen van het volk voortdurend te verzwakken.

  Net zoals er geopperd werd om twee mondmaskers te dragen.

  Kwam er zo’n mondmasker-propaganda-figuur in een praatprogramma, met twee mondmaskers aan.

  Die mens kon amper ademen.

  Je zag dat masker echt naar binnen gezogen worden en naar buiten, een beetje zoals Darth Vader.

  Groet.

  • Heb het eens nagelezen en denk dat ik verkeerd ben:

   >Herinneren jullie je nog, dat er geopperd werd om die PCR-testen anaal te laten afnemen?

   Dat bleek uiteindelijk een brug te ver, maar hierbij zie je hoe ze proberen de grenzen van het volk voortdurend te verzwakken.

   Het werd inderdaad geopperd, maar dat zal tactiek geweest zijn om de PCR-test in de neus, dan gemakkelijker te aanvaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in