Het ultralinkse regime van Justin Trudeau heeft mensen die doneren aan het Vrijheidskonvooiprotest gedreigd dat ze strafrechtelijk vervolgd kunnen worden.

De minister van Openbare Veiligheid van Justin Trudeau, Marco Mendicino, heeft uit een script voorgelezen dat de Canadese regering van plan is om iedereen te vervolgen die gedoneerd heeft aan het Vrijheidskonvooiprotest.

Minister Mendicino beweerde ten onrechte dat de Ottawa protestgroep een “gewelddadige”, “haatzaaiende” groep was. De Ottawa vrachtwagenchauffeurs werden beschreven als een “woedende, luide, intolerante en gewelddadige menigte,” die “de nationale veiligheid van Canada bedreigen,” bericht Newspunch.com.

Theconservativetreehouse.com rapporteert: Na zijn schets van een gewelddadige menigte, richtte minister Mendicino zijn pijlen op de donateurs die het Vrijheidsprotest hebben gesteund, door te zeggen dat Canada een “robuuste” inlichtingendienst heeft die alle zorgen over de nationale veiligheid voor de regering Trudeau zal signaleren, evenals een aparte tak binnen de RCMP die dit soort zaken onderzoekt.

“Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat als er sprake is van vals spel, wij in staat zullen zijn om adequaat op te treden”, aldus Mendicino. “Als iemand bijvoorbeeld een bijdrage levert met de bedoeling schade toe te brengen aan het publiek of te proberen de openbare veiligheid te ondermijnen, dan is dat iets wat tegen de wet is, en daar zullen passende sancties voor komen, als dat wordt bewezen in de rechtbank,” zei hij.

(CTV CANADA) – […] Minister Bill Blair van Paraatheid voor Noodsituaties voegde eraan toe dat het noodzakelijk is een licht te werpen op de financieringsbronnen die “illegale activiteiten” ondersteunen.

“Ik denk dat wanneer [Canadezen] de bron van een deel van deze financiering begrijpen, het hen helpt de motivatie van dit protest te begrijpen – wie er eigenlijk achter zit – en ik denk dat het ook een deel van de valse aard onthult van de beweringen die worden gedaan en de standpunten die naar voren worden gebracht,” zei hij op maandag.

Parlementsleden van de House of Commons Public Safety and National Security Committee hebben GoFundMe opgeroepen om te getuigen over de ingezamelde fondsen.

“Er blijven belangrijke vragen over hoe zo’n enorme som geld door anonieme donateurs kon worden ingezameld en wat hun beweegredenen waren. Mensen maken zich terecht zorgen over Amerikaanse inmenging en wat voor standaard er wordt gehanteerd bij het accepteren van donaties”, luidt een verklaring van NDP’s criticus openbare veiligheid Alistair MacGregor.

“Het is niet genoeg voor GoFundMe om de campagne te annuleren alsof er hier niets te zien is.”

Deze Canadese ambtenaren zijn gestoord.

Hoeveel geeft de regering van Canada uit aan lobbyen en het beïnvloeden van het Amerikaanse congres voor beleid dat tegen onze belangen ingaat? Miljarden. Maar stuur een paar dollar om de arbeidersgroepen te steunen die zich verzetten tegen de Canadese regering, en ze zijn van plan om het volledige vermogen van de Canades inlichtingendienst in te zetten tegen gewone Amerikanen?

Er is een bepaalde pathologische mentaliteit die zulke uitspraken zou doen.

Ik denk dat al die boosters de Canadese regering misschien belemmerd hebben in haar vermogen om stabiel te blijven.

Kijk:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trudeau speelt met vuurVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe ontwikkelingen rond Canadees truckersprotest: Mogelijke zeeblokkades (!), militairen wimpelen verzoek tot steun af, rechtbank stopt inbeslagname benzine, Trudeau in het defensief
Volgend artikelDe Great “Transhumanisme” Reset: “Smart Dust” bespioneert je hersenen, menselijk microchippen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Die man is simpelweg ontoerekeningsvatbaar. Zou in een democratie totaal niet mogelijk moeten zijn dat in wezen slechts 1 man een heel land op z’n kop kan zetten. Belachelijk gewoon.

   • Wil niet lullig doen, maar dat is echt niet uniek.
    Elk land heeft zo z’n eigen kloon.

    (Ps. Wil je ruilen? Onze macaroni (getrouwd met en om macht) ruilen voor jullie staatsnicht?
    En jullie doodskop met Cargamel?)

 2. Wat opvalt is dat de regering maar niet wil begrijpen dat het volk uiteindelijk bepaald wat er moet gebeuren in het land en niet de regering. De regering is allang overgenomen door externe partijen, die het volk zien als nutteloze eters en die zoveel mogelijk geruimd moeten worden. Nu het volk alles plat leggen, waardoor het geplande scenario in duigen valt van de externe partijen, zijn de loopjongens in de regering in paniek. Vele denken helaas nog steeds dat zij de absolute macht hebben. Maar macht heb je alleen als het volk zich vrijwillig onderwerpt aan hen. Dat is in elk land zo. Geen enkele dictator kan heersen over een volk, als het volk zich niet massaal onderwerpt aan hem. Elke regering parasiteert op de bevolking, zonder bevolking kunnen zij niets.

  • Maar dan moet je ook de uitvoerende macht zoals politie en militairen mee hebben die roepen ” Ik volg alleen maar de orders op”.

   • militairen en politie ,hebben de mensenrechten en grondwet op te volgen.als die door een tiran ongeldig worden zonder een totale instemming van de kamers ,zijn ze illegaal bezig de dienders .Grondwetten zijn er ter bescherming van de rechtstaat en personen.

  • Je ziet iets over het hoofd. De elite wil juist dat het volk alles platlegt. De infrastructuur, economie en uiteindelijk ook de politiek moet kapot. In gang gezet door de zogenaamde ‘Great Awakening’. En daarna ‘orde ab chao’: de oplossing zal zich aanbieden. Een nieuwe partij of nieuw systeem komt aan de macht en blijkt een wolf in schaapskleren. Mensen, blijf vreedzaam en houd uw hoofd koel. Het is belangrijk dat wij de rotte appels (media / wetenschap / politiek) eruit halen en het systeem intact houden.

   • De banken gaan toch alles laten knappen; er is zoveel bijgedrukt dat ze volledig failliet zijn.
    Ruim deze satanisten op en bouw dan een eerlijke maatschappij ipv deze onzin. Dat is de enige manier om ze pijn te doen: wanneer hun geld = macht verdwijnt.

 3. Even rekenen: zeg dat de gemiddelde donatie $25 was. Met $ 10 miljoen opgehaald zijn dat 400000 individuele donateurs. Hoe gaat ze die vervolgen? Pure bluf. Zo niet dan 400000 rechtszaken/bezwaren aanspannen. De kracht van de aantallen. De Canadese regering is knetter en knetter gek, ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen.

 4. Arbeiders aller landen , verenigt u tegen de opkomende globale tirannie die alleen maar tot doel heeft de arbeiders en middenklasse te onderdrukken .
  Hang die Canadese VRIJHEIDSVLAG nu onmiddellijk aan alle gevels !

 5. U staat al een straat achter , gisteren zijn mensen gearresteerd, hebben ze benzine terug gegeven alleen bleek de bidon na test met de helft gevuld te zijn met water en bepaaldecmensen hun communicatie was verstoord , zodat ze ook geen betalingen meer konden verichten , ze overstappen nu echt hun eigen limiten van democratie door in mensen hun private aangelegenheden in te grijpen , zoveel voor democratiche waarden die zijn dus geen cent meer waard maar worden alleen bovengehaald wanneer het hun uitkomt , duidelijker word het niet , wij leven vandaag in een dictatuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in