De CDC en de FDA beweren dat we gerust de enorme piek in het aantal ongewenste bijwerking kunnen negeren die dit jaar aan het VAERS-systeem zijn gemeld (dit is het officiële meldingssysteem voor bijwerkingen). Volgens hen is er “niets te zien” in de onderstaande grafiek van sterfgevallen. Zij beweren dat de neiging om te rapporteren (PTR) dit jaar veel hoger is en dat alle bijwerkingen (op enkele na) gewoonweg achtergrondgebeurtenissen zijn die niet door de Covid-19-vaccins werden veroorzaakt, schrijft Steve Kirsch.

Er is slechts één klein probleempje met die verklaring: er is een CDC-paper dat bewijst dat ze liegen. Heel erg liegen.

Ik zal hieronder laten zien dat zelfs als we alles zouden geloven wat ze zeggen, het niet alle sterfgevallen en ernstige ongewenste bijwerkingen kan verklaren. De gegevens kloppen gewoon niet met hun hypothese. Absoluut niet.

De realiteit is dat vaccins extreem gevaarlijk zijn, ze doden meer dan ze redden voor elke leeftijdsgroep (het is erger hoe jonger je bent), en ze zouden onmiddellijk moeten worden gestopt, niet groen licht gegeven zoals het FDA comité zojuist heeft gedaan. Alle vaccinatiemandaten moeten worden ingetrokken.

Het CDC document

In een notendop, er is een paper geschreven door vijf CDC auteurs, The reporting sensitivity of the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) for anaphylaxis and for Guillain-Barré syndrome, die een jaar geleden werd gepubliceerd in de peer-reviewed wetenschappelijke literatuur.

In het document wordt beweerd dat ernstige ongewenste bijwerkingen in het verleden met ten hoogste een factor 8,3 zijn ondergerapporteerd (bekend als de onderrapportagefactor (URF)).

Dit betekent dat in het best mogelijke scenario, waarin er sprake is van volledige rapportage (d.w.z. waarin de URF=1 is en de PTR, gedefinieerd als de gemiddelde URF/huidige URF, 8,3 is), een meldingspercentage van ernstige ongewenste bijwerkingen dat 8,3X hoger is dan het vorige meldingspercentage voor dat symptoom, veilig kan worden genegeerd als eenvoudig te wijten aan een grotere neiging om het natuurlijk voorkomende percentage van achtergrondgebeurtenissen te melden.

Hoewel het theoretisch mogelijk is een URF van <1 te hebben, is dit onwaarschijnlijk omdat het HHS alle registraties controleert voordat ze in de databank worden opgenomen en doublures elimineert. Er worden wel eens fouten gemaakt, maar die zijn gering: zo zijn er van de 1,6 miljoen VAERS-verslagen 2 gemanipuleerde records bekend. Het minimum URF zou dus 1 zijn en dat is praktisch gezien bijna onmogelijk te bereiken.

Dit is het probleem. Dit jaar, met de COVID-vaccins, zijn er een enorm aantal ernstige ongewenste bijwerkingen gemeld met een frequentie die meer dan 8,3 maal zo hoog is als in voorgaande jaren. In feite was bijna elk ernstige bijwerking die ik onderzocht aanzienlijk hoger dan in voorgaande jaren. Ik heb dit gedocumenteerd in een belangrijke video over VAERS-meldingen van ernstige ongewenste bijwerkingen, waarvan ik hoop dat iedereen die zal bekijken.

TFNT9: CDC and FDA vaccine committee members should resign for failing to spot safety signals

Helaas heeft geen van de mensen bij de FDA, CDC, of in hun respectieve externe commissies ooit naar die video gekeken. Als ze dat wel hadden gedaan, zouden ze onmiddellijk de enorme fouten inzien die zijn gemaakt en ik weet zeker dat ze corrigerende maatregelen zouden nemen.

  Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de "mRNA Tsunami" zullen worden uitgesloten van de samenleving

Maar cognitieve dissonantie weerhoudt hen ervan de video te bekijken. Ik denk dat de enige manier om hen te dwingen de video te bekijken zou zijn hen fysiek vast te binden in een stoel en klemmen op hun ogen te zetten zoals in de film “A Clockwork Orange”.

Hoe verklaart u het aantal longembolieën?

De meest verbluffende ernstige bijwerking die ik vond was longembolie (PE).

Zoals ik in de video laat zien, was het gemiddelde aantal meldingen van PE per jaar bij VAERS voor alle vaccins 1,4. Volgens het geloofssysteem van de FDA en de CDC zouden we dit jaar dus hooguit 11,6 PE-gevallen verwachten. Welnu, een klein probleempje: bij de COVID-vaccins waren er 1.131 meldingen, bijna een honderdvoudige toename ten opzichte van het “best case”-scenario. Bekijk de video over VAERS ernstige ongewenste bijwerkingen rapportage om dit zelf te zien.

En voor degenen die lijden aan het “cognitieve dissonantie syndroom” (dit is een veel voorkomende aandoening van mensen die denken dat de vaccins veilig zijn), de toename van het aantal meldingen is ook niet te wijten aan een toename van het aantal vaccinaties, zoals we uitleggen in dit document dat historische vaccinatiecijfers onder verschillende leeftijdsgroepen laat zien.

Met andere woorden, zelfs als je het onzinargument van de FDA en CDC (dat ze nooit hebben gestaafd met analyses of gegevens) dat de URF=1 dit jaar, volledig gelooft, betekent dit nog steeds dat 99% van de meldingen van longembolie (PE) onverklaarbaar zijn. Ze moeten veroorzaakt zijn door “iets” en dat iets moet heel groot zijn en het moet gecorreleerd zijn met de toediening van het vaccin omdat de PE-meldingsgraad gecorreleerd was met de toediening van het vaccin.

Als deze PE-verschijnselen niet werden veroorzaakt door het vaccin, wat veroorzaakte ze dan?

Niemand kan dat verklaren. Niemand probeert het zelfs uit te leggen. Niemand wil er zelfs maar over praten.

Maar omdat de mainstream media en factcheckers volledig Oost-Indisch doof zijn voor veiligheidsrapporten, stellen ze de vraag nooit. En dat zullen ze ook nooit doen. Het zou het hele valse narratief doen ontploffen.

We doden 15 mensen om er misschien 1 te redden. Zijn we gek?

Als we dezelfde methode gebruiken als de CDC om de werkelijke onderrapportagefactor voor dit jaar te bepalen, maar dan met een veel nauwkeuriger referentie, vinden we dat de beste schatting voor de minimale URF 41 is. Voor minder ernstige bijwerking zou je een hoger getal gebruiken, aangezien gezondheidswerkers en consumenten veel minder geneigd zijn minder ernstige voorvallen te melden. Het gebruik van 41 is dus altijd “veilig” in die zin dat het geen enkele bijwerking zal overschatten.

  De slachtoffers van AstraZeneca

Dit betekent dat we tot nu toe meer dan 150.000 Amerikanen hebben gedood, en dat al deze sterfgevallen door het vaccin moeten zijn veroorzaakt omdat er eenvoudigweg geen andere verklaring is die aan alle feiten beantwoordt. Zie dit document voor de details. Het document geeft ook details over 7 andere manieren waarop het aantal werd gevalideerd en geen van deze methoden gebruikte de VAERS-gegevens. Dit maakt het onmogelijk voor iemand om de analyse geloofwaardig aan te vallen. Niemand wil hierover met ons in debat.

En Pfizer’s eigen fase 3-studie toont aan dat we slechts 1 COVID-dode redden voor elke 22.000 mensen die we vaccineren (u moet tabel S4 in het supplement bekijken om te weten te komen dat 2 mensen stierven aan COVID die niet waren gevaccineerd en 1 persoon stierf aan COVID die het vaccin kreeg, dus een netto besparing van 1 leven).

We hebben bijna 220 miljoen Amerikanen volledig gevaccineerd, wat betekent dat we naar schatting 10.000 levens van COVID kunnen redden volgens de studie van Pfizer, de meest definitieve gegevens die we hebben (aangezien “echte wetenschappers” ALLEEN vertrouwen hebben in de gegevens van de dubbelblinde gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken).

Toch blijkt uit de VAERS-gegevens dat we meer dan 150.000 Amerikanen hebben gedood aan het vaccin om dat doel te bereiken.

Met andere woorden, we hebben 15 mensen gedood voor elk COVID-leven dat we zouden kunnen redden

Maar het is nog erger dan dat omdat de Pfizer studie werd gedaan vóór Delta. Het Pfizer vaccin is ontwikkeld voor de Alpha variant en is minder effectief tegen Delta. Dus onze cijfers zijn nog extremer.

Dit betekent natuurlijk dat de FDA, CDC, en hun externe commissies allemaal incompetent zijn in hun vermogen om veiligheidssignalen op te merken. Ze konden zelfs het veiligheidssignaal van de dood niet opmerken. Het betekent ook dat de vaccinatiemandaten immoreel en onethisch zijn.

Ongemakkelijke waarheid: door vaccinatie veroorzaakte myocarditis is niet zeldzaam of mild

Wanneer we de juiste URF toepassen op de myocarditis gegevens, zien we dat myocarditis van een “zeldzame” gebeurtenis naar een veel voorkomende gebeurtenis gaat.

Met gegevens van de CDC en toepassing van de juiste URF, voor 16-jarige jongens, is de kans op myocarditis 1 op 317, zoals we kunnen zien op deze dia van onze All you need to know deck. Dat is niet zeldzaam. Dat is een treinwrak.

  Wetenschappers ontdekken 'buitenaards DNA' verborgen in bloed van gevaccineerde mensen

En dat de myocarditis mild is, dat is ook bullshit. Volgens de cardiologen die ik sprak, zoals Peter McCullough, bestaat er niet zoiets als milde myocarditis. Elke bijwerking waardoor een tiener in het ziekenhuis belandt, is problematisch. In feite, zoals we laten zien in All you need to know, kunnen troponine niveaus tot extreme niveaus stijgen en maandenlang verhoogd blijven. Troponin is een marker van hartschade. In tegenstelling tot een hartaanval, zijn de niveaus veel hoger en blijven ze veel langer verhoogd. De schade die wordt aangericht is meestal blijvend en kan binnen 5 jaar tot verlies van het leven leiden. Natuurlijk weet niemand het sterftecijfer over 5 jaar. We zullen het over 5 jaar weten. Onze kinderen doen mee aan de klinische proef door zich te laten vaccineren, maar we stellen de ouders hier niet van op de hoogte. En de kinderen zijn onwetend omdat de dokters hen vertellen dat het veilig is. Zij geloven de dokters. De dokters geloven de CDC. En de CDC loog. En nu wil de CDC er gewoon niet met ons over praten. Dat begrijp ik.

Er zijn duizenden verhoogde symptonen

Het zijn niet alleen een paar symptomen die verhoogd zijn. Het zijn er duizenden. Als ze je niet doden, kun je levenslang gehandicapt raken, zelfs nadat je de juiste medicijnen gebruikt om je te ontdoen van de schadelijke effecten van de vaccins.

Hier zijn de pillen die een vriendin van mij (een voormalig topverpleegkundige aan een van de beste medische scholen in de VS) dagelijks slikt en die levenslang letsel heeft opgelopen door het vaccin en niet kan werken (ze is een alleenstaande moeder).

Medicatie en supplementen genomen vóór de vaccinatie verwonding: 0
Compensatie ontvangen van de Amerikaanse overheid voor haar verwondingen: 0

Censuur heeft wetenschappelijk debat vervangen

Dit is beschamend voor iedereen: de CDC, de FDA, het Congres, de mainstream media en de medische gemeenschap. Dit is waarom niemand met mij en mijn team van experts in een open debat wil treden. Omdat niemand onder ogen wil zien dat ze fout zaten.

Het publiek wil een debat. Het is overweldigend. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n scheve uitslag gezien:

Maar niemand die het valse narratief steunt wil met ons in debat. Deze mensen zijn geen verantwoording schuldig aan de publieke opinie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door vaccin – het grootste schandaal van de 21ste eeuwVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAartsbisschop Vigano: “De vaccinslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch”
Volgend artikelElite’s ontvolkingsagenda is nu onmiskenbaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. QUOTE
  Maar omdat de mainstream media en factcheckers volledig Oost-Indisch doof zijn voor veiligheidsrapporten, stellen ze de vraag nooit. En dat zullen ze ook nooit doen. Het zou het hele valse narratief doen ontploffen.

  We doden 15 mensen om er misschien 1 te redden. Zijn we gek?
  END

  Als we verandert word in ze . In “” zijn ze gek “” kan ik me volledig vinden, en ja dat zijn ze.

  Al zou maar de helft van de bijwerkingen en overlijdens berichten waar zijn lijkt me dat voldoende aanleiding om het vaccin tegen corona te mijden als de pest. Het vaccin heeft meer gevaren in zijn genen dan het virus zelf.

  • Klopt, want “het virus” bestaat niet en het “vaccin”wel. Dat “virus” is verzonnen om de mensheid te kunnen decimeren. En de mensen laten zich grotendeels geheel vrijwillig inspuiten. Is dit moord, hulp bij zelfmoord, of zelfmoord?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in