Vigano verklaart verder: “De vaccin- en abortusslachtoffers worden geofferd op het altaar van Moloch.” Hij waarschuwt voor het komende kwaad van de klimaatverandering tirannie.

Terwijl de overgrote meerderheid van het christendom keurig en gedwee, en vaak zelfs enthousiast, meewerkt aan de totstandkoming van de Nieuwe Wereldorde, tegenwoordig beter bekend als de Great Reset, Build Back Better en Agenda 2030, zijn er in elke denominatie nog een handjevol mensen over die zien wat er aan de hand is en zich daartegen durven uit te spreken. In de katholieke kerk is aartsbisschop Viganò de meest uitgesproken tegenstander. Viganò stelt zich nu ongewoon hard op tegen kerkleiders, in het bijzonder tegen paus Franciscus, die volgens hem een ketterse anti-evangelie verkondigt en de kerk heeft omgevormd tot “een dienaar van de Nieuwe Wereldorde”.

Hij klaagt de Paus aan, de Great Reset, de Jezuïeten, de vaccincriminelen, de verkiezingsdieven, de Vrijmetselaars en hun oorlog tegen de mensheid. En waarschuwt voor het Merkteken van het Beest, gegeven door het mRNA-vaccin.

De Diepe Kerk en zij die 501(c)(3) belastingvrijstelling accepteren hebben een deal met de duivel gesloten. Zij hebben hun congregatie verraden aan de Diepe Staat en de mensheid  verraden.

Dr. Robert Moynihan interviewde onlangs de uitgesproken Italiaanse aartsbisschop Carlos Maria Viganò over de huidige ontwikkelingen in de katholieke kerk.

Aartsbisschop Vigano:

“Het lijkt me nu duidelijk dat we geconfronteerd worden met een belegering op zowel sociaal als religieus gebied. De zogenaamde noodsituatie pandemie is gebruikt als een vals voorwendsel om op een gelijktijdige en gecoördineerde manier de vaccinatie en Groene Pas in vele naties van de wereld op te leggen… Zij steunen hen in dit verderfelijke plan en gaan zelfs zover dat zij degenen veroordelen die niet aanvaarden dat zij worden onderworpen aan inenting met een experimenteel genserum, met onbekende bijwerkingen, dat geen enkele immuniteit tegen het virus verschaft, om nog maar te zwijgen van de morele implicaties in verband met de aanwezigheid van genetisch materiaal afkomstig van geaborteerde foetussen, wat voor een katholiek een meer dan voldoende reden is om het vaccin te weigeren. Wij zijn in oorlog, een oorlog die niet openlijk wordt verklaard, die niet wordt uitgevochten met conventionele wapens, maar toch een oorlog is…”

  Piloot slaat alarm over vaccinbijwerkingen: "Dit moet stoppen"

De alliantie is niet tussen staat en kerk. Maar het is tussen de diepe staat en de diepe kerk.
En aartsbisschop Vigano zei verder dat de elitisten die het voor het zeggen hebben, in staat zijn het stemmen in hun eigen voordeel te manipuleren, schrijft Thegatewaypundit.com.

“Ze doen zich voor als vertegenwoordigers van het volk, maar in feite handelen ze tegen het volk. Zonder enige beperking, zonder grenzen, noch van bovenaf, omdat zij de goddelijke oorsprong van de macht van hen die regeren hebben opgeheven, noch van onderaf, omdat zij de burgers niet toestaan hun eigen vertegenwoordigers te kiezen, tenzij zij er zeker van zijn dat zij de stemming in hun eigen voordeel kunnen manipuleren.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten leven


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe waarheid over ‘doorbraakinfecties’ – de Amerikaanse Ministerie van Defensie studie die ze niet willen dat je ziet
Volgend artikelDe gezondheidsautoriteit CDC liegt tegen de wereld over de veiligheid van Covid-19 vaccins; ze doden 15 mensen voor elk 1 leven dat ze redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Precies hetgeen ikzelf eerder al opmerkte. Dus lieve mensen, al heeft u er misschien zelf geen behoefte aan u te willen verdiepen in de Bijbelse geschiedenis; degenen aan de top van de piramide doen dit wel en zij vertegenwoordigen het kwaad waarover in de Bijbel wordt gesproken als een rode draad van A tot en met Z. Ga vooral niet naar de kerk om hieromtrent wijzer te worden, maar pak zelf die Bijbel eens op wanneer u geïnteresseerd bent omtrent hetgeen zich achter de schermen alsook voor ons gezicht aan het afspelen is.

  • Mocht naar aanleiding wat ik hierboven neerschreef de gedachte opkomen dat het leed is geleden en alles goed zal worden na een wereldwijde Bijbel verbranding dan kan ik u vertellen finaal naast het bord te schieten. Dat wat is geschreven, zal zich eenvoudig in de tijd uitrollen. Daarnaast zijn er talloze boekwerken en documentaires te vinden die licht laten schijnen op dit kwaad wat zich in ontelbare vormen manifesteert via even ontelbare sekten. Wanneer het lezen van de Bijbel teveel van het goede mocht zijn, adviseer ik u om zich te gaan verdiepen in deze sekten en hetgeen zij aanbidden en nastreven. Tenslotte ben ikzelf ook op die wijze bij God gekomen. Er leiden inderdaad vele wegen naar Rome. 😉

 2. Ik hoop overigens dat het interview en de woorden van Aartsbisschop Vigano in vele talen vertaald zal gaan worden. Absoluut bemoedigend. Bedankt voor het plaatsen Frontnieuws!

 3. Klopt helemaal. Wereldwijd een plandemie uitrollen, lukt alleen als je achter de schermen alle touwtjes aan elkaar hebt geknoopt. Het zijn de geheime genootschappen waarvoor JFK waarschuwde: ‘a ruthles and monolithic conspiracy, a tightly knit, higly efficiënt machine that relies primarely on covert power’. En hij kon het weten en heeft het geweten….
  De Bijbel spreekt erover als de vier ruiters van de apocalypse die
  (1) Misleiden (wit paard – you will own nothing and be happy ha ha)
  (2) Groepen en landen tegen elkaar opzetten (rood paard)
  (3) De voedselketen afknijpen met enorme schaarste en honger tot gevolg (zwart paard)
  (4) Mensen inspuiten met het meest verderfelijke gif, zodat werkelijk een pandemie ontstaat – maar dan niet door een onschuldig griepvirus maar door een duivels elixer. (vaal paard)
  Als het aan hen ligt gaat IEDEREEN eraan, behalve zij zelf. Ook de verraders zullen verraden worden. De lager graden van alle geheime clubjes, worden door de hogere graden afgemaakt, totdat en een paar duizend miljardairs overblijven. Zij kunnen de aarde bevolken met hun geweldige genen tot een max van een half miljard (Georgia Guidestones).
  Echter… God gaat zich ermee bemoeien en komt met een wereldwijde aardbeving, die hun infrastructuur grotendeels vernietigt en vervolgen komt er door een enorme toename van vulkanisme en meteorieten een nog verdere afbraak van alles wat ze in de afgelopen eeuwen hebben opgebouwd. Met wat resteert mogen ze dan nog 3,5 jaar een ‘klein feestje’ bouwen met satan aan het hoofd. Daarna is hun speelkwartier over en worden de kopstukken in de hel gegooid. De rest wordt na 1000 jaar geoordeeld.
  Voor iedereen die nu leeft is er slechts één verstandige optie: Bekering tot God en geloof in Jezus Christus. Zij die op Hem hun vertrouwen stellen mogen 1000 jaar met Hem regeren over een van alle ellendelingen gereinigde aarde en hebben eeuwig leven – wij zullen Hem gelijk zijn want wij zullen Hem zien zoals Hij is.
  Zie de website:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/

 4. Wederom een onheils preek .
  Valt ook op dat er elke keer weer een verschijnt met een sandwitch bord ..
  Iedere keer weer de profilatie brul van de daken en jezus red . 😀
  Was het niet zo dat jezus achteraan stond met de gasten die hun schouders ophaalde voor de betweters vooraan ? En dat jezus zei .. kijk ze nu staan te dringen vooraan . Weet je wel hoe ziekelijk het is om eerdere keer weer dit hele verhaal te profileren en dwang en zwavel op het pad van de bedachtzame te strooien ( herkenbaar en zeker voor die gene die het katholieke juk hebben gedragen) . Je wordt geoordeeld naar je daden en niet naar je devotie. Je hele stelling is gebaseerd op maan angst .. dat hele gezever over behold a pale horse gedoe .. man man .
  Ja maar het is voorspeld hoor .. en het gaat gebeuren . en dan … !!
  Weet je wat ik nu voorspel ? Tijd voor een bak koffie . en even achterover leunen 😛
  De bedachtzame heeft de helft van de strijd gewonnen .
  Groeten Peter . Fijne dag maatje .

 5. Dat is hoe de Illuminati werkt. Vertel vele waarheden en verberg daaronder de leugen. Zijn geschiedenis weet deze bisschop aardig. Het historisch bestaan van jezus christus is nog steeds niet aangetoond en pas in een later concilie werd die ineens tot zoon van God bestempeld. De Katholieke kerk is berucht voor zijn misdaden, het verbranden van millioenen heksen, meestal vrouwen, de pedofilie jegens talloze kinderen, het uitmoorden door St Patrick van de volgelingen van Druiden in Ierland, het geschiedvervalsen door vele Godinnen namen te vervangen voor mannelijke namen. De Malleus Maleficarum een geweldige spirituele tekst, maar niet heus. Het handboek voor de Inquisitie. Het uitmoorden van talloze christenen, behorend bij protestantse sekten, ketters genaamd in Frankrijk. En niet te vergeten de gedwongen bekeringen in Nederland, of anders de dood en de genocide van de werkelijke voorouders in de Lage Landen, de Keltische stammen. Om ook hen voortaan te benoemen als Germaanse stammen. Germania een hele kleine staat ten Noorden van Parijs, door Rome aan huursoldaten gegeven. Aan het eind wordt deze bisschop echt eng. Tegen vrije wil, vrijheid van mening, en de vrije pers. Een absolute tirannie van het mindprogramma, het plagiaat bijbel, met als latere toevoeging Openbaringen, een boek wat in de oudste Aramese vertaling nog niet bestond. Een geschiedenis waarop Israel vlgs Shlomo Sand hun geschiendenis baseert. Zeitgeist een interessante film om de herhaling van dit concept door de gehele geschiedenis duidelijk te maken. En dan geen fearmongering voor een ziekte maar voor de wraak, het eindoordeel van die christelijke god. Catacombes vol met oude manuscripten en alien mummies die naar alle waarschijnlijkheid onze ware menselijke geschiedenis bevatten. Een Vaticaan schandalig rijk. Duistere machten die door de gehele geschiedenis duistere rollen hebben gespeeld. De beulen van Jeanne d’Arc, die goddelijke stemmen hoorde, een leger aanvoerde met als dank levend verbrand worden op een brandstapel. Ik denk dat de man zelf te gehersenpoeld is om door te hebben wat er niet klopt aan zijn verhaal en dat hij idd de wereld probeert te waarschuwen voor de machtsovername van het Vatican door de Jesuit. Waar Loyola de stichter van was als ik het goed heb onthouden. Ook dat lijkt hem niet helemaal duidelijk. Wie is Franciscus en wie zijn zijn bondgenoten. Een kwalijke rol tt van het regime van Videla in Argentinie en ook zijn afkomst roept vraagtekens op. Hij lacht zo vriendelijk. Maar ook wat pedofilie betreft liet hij een verbod uitgaan aan priesters om er over te praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in