Er mag geen zogeheten “pandemische amnestie” komen in de nasleep van de draconische lockdowns in de EU, aldus een vertegenwoordiger van het Europees Parlement.

Cristian Tehres, een politicus binnen het Europees Parlement, heeft de oproepen voor een zogenaamde “pandemische amnestie” die moet worden geïmplementeerd in de nasleep van COVID-19 verworpen, en zegt dat “lockdown-mishandelaars” en “vrijheidsontkenners” in plaats daarvan voor de rechter moeten worden gebracht, bericht Breitbart.com.

Met velen op het continent die te horen kregen dat ze uit de samenleving zouden worden geweerd als ze geen coronavirusvaccin namen, werd Europa de afgelopen twee jaar geconfronteerd met enkele van de zwaarste COVID-19 lockdowns buiten het communistische China, met verplichte injecties voor velen in verschillende landen.

Nu het sentiment wereldwijd sterk is gekeerd tegen lockdownbeperkingen, roept een aantal individuen en groepen die eerder draconische regels voorstonden, vooral tegen ongevaccineerden, nu op tot vergeving en vergetelheid.

Oproepen om een dergelijke “pandemische amnestie” in te voeren, zijn echter resoluut afgewezen door velen die het meest te lijden hadden onder de beperkingen. Tehres schrijft online dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de inperking van de individuele vrijheid de consequenties van hun daden onder ogen moeten zien.

“De lockdown-mishandelaars en hun handlangers vragen nu om een AMNESTIE, maar zonder de schade die ze hebben aangericht te bekennen en om vergeving te vragen,” schreef de christendemocratische National Peasants’ Party vertegenwoordiger op social media.

  Bezoedeld bloed: 80% van de bloedvoorraad is besmet met spike-eiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe

In een gesprek met Breitbart Europe benadrukte Tehres dat Europeanen deze individuen ter verantwoording moeten roepen voor hun daden tijdens de pandemie, als onderdeel van de strijd voor een eerlijkere en transparantere Europese Unie.

“Het is een kwestie van rechtvaardigheid om terug te kijken, te onderzoeken wat er na december 2019 is gebeurd en alle verantwoordelijken – politici, farmaceutische bedrijven, regelgevende instanties enz. – in de volle omvang van de wet ter verantwoording te roepen,” aldus Tehres.

“De politici die onze vrijheden om te werken, te reizen en onze familie te zien hebben gestolen, moeten een prijs betalen en samen met hun partijen uit alle openbare ambten worden gestemd,” vervolgde hij, waarbij hij ook betoogde dat zowel regelgevende instanties als farmaceutische bedrijven verantwoordelijk moeten worden gehouden als blijkt dat ze hebben gefaald of het publiek hebben misleid.

“De les die we uit het gebeuren kunnen trekken, is dat we volledige transparantie en verantwoordingsplicht moeten eisen van alle betrokkenen in het proces, zodat we in de toekomst een soortgelijke situatie, waarbij de risico’s op de schouders van de mensen worden afgewenteld, terwijl sommige bedrijven alleen maar winst maken, kunnen vermijden,” aldus het lid van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers.

Terhes is een van de laatste figuren die de oproepen voor een “pandemische amnestie” in de nasleep van COVID-19 hekelt, waarbij verschillende figuren in de mainstream media oproepen tot vergeving van ambtenaren en deskundigen voor het doordrukken van draconische maatregelen die tegen het algemeen belang bleken te zijn.

In gesprek met Breitbart News Daily benadrukten Moms for Liberty medeoprichters Tina Descovich en Tiffany Justice dat coronavirusbeperkingen ernstige schade hebben toegebracht aan kinderen, en dat het feit dat het hoofd van de American Federation of Teachers, Randi Weingarten, een amnestie steunt, logisch is gezien het feit dat zij beperkingen steunde.

  Volgens officiële cijfers van de Duitse regering zullen de volledig gevaccineerden tegen eind januari 2022 AIDS hebben ontwikkeld

“Het heeft het leven van kinderen verwoest,” zei Tina Descovich tegen hoofdredacteur Alex Marlow op Sirius XM Patriot. “Het traject voor kinderen die twee jaar onderwijs verloren, als je kijkt naar de NAEP [National Assessment of Educational Progress] scores, dan weet je, de kans is groot dat veel van deze kinderen niet in staat zijn om af te studeren en hun toekomst is somber door vrouwen zoals zij.”

“Dus natuurlijk wil ze het achter ons laten en alles vergeten wat er is gebeurd, maar ouders zullen dat niet zo gemakkelijk kunnen doen,” ging Descovich verder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNENVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe doen allemaal alsof we onnozel zijn en zwijgen – Servische president over de huidige staat van de Europese kolonie
Volgend artikelDe VS hebben sinds de Tweede Wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen gedood in 37 “slachtofferlanden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Ik zag het al eerder van dichtbij in oorlogszones en ik zeg het opnieuw:
  “Een bedrogen volk neemt vroeg of laat wraak”.

 2. Amnesty?

  Een aspirientje tegen de pijn als ze in de handen komen van hen die ze volledig bewust kapot hebben gemaakt of hebben willen maken 😉

  Nope, de zwaarste straffen verdienen ze voor de rest van hun leven.

 3. ‘Nu het sentiment wereldwijd sterk is gekeerd tegen lockdownbeperkingen, roept een aantal individuen en groepen die eerder draconische regels voorstonden, vooral tegen ongevaccineerden, nu op tot vergeving en vergetelheid’

  No pandemic amnesty, NEVER!

  De ratten raken in paniek en schijten zeven kleuren stront.
  Aber wir wussten das doch nicht..
  Hen wacht de rattenhel op het einde van deze reis.
  No mercy.
  Lol.

 4. En al die klote horeca en mkb die stasi achtig meewerkte hoop dat jullie allemaal vergaan met jullie achterlijk gedrag vorig jaar mij beetje in de regen staan voor mijn bestelling als een melaatse. Ik eis schade vergoeding wegens medische apartheid van de roverheid en dan graag uitbetaald in goud of Roebels. Oja Kaag meer als 100 euro dus noteer maar vast reptielen koningin..

 5. De vraag is, Wie geloofd hier dat de verantwoordlijken worden veroordeeld??
  Ik kan je garanderen dat zeker een paar mindere goden wel een veroordeling zullen krijgen maar de werkelijk daders ontlopen eenvoudig hun straffen omdat die nou eenmaal in bescherming worden genomen door linkse superkapitalisten en linkse rechters, omdat die bij een volgende “crisis” wel weer van pas zullen komen.
  Geloof nou alstublieft niet dat er tegenwoordig nog enige vorm van recht bestaat.

  • @Henk….

   Beste,

   Er zal niemand worden veroordeeld want dit zou impliceren dat “men” iets fout zou hebben gedaan en dat heeft men niet!!!!!!!

   Natuurlijk wel, echter degenen die hier wederom liggen te roeptoeteren op hun plakkerige toetsenborden en het wederom aan ANDEREN OVERLATEN om te DOEN……mensen….die anderen bestaan niet.

   Als jullie/wij dit niet gaan doen zal NIEMAND het doen en zo zal het gaan!!!!

   Ook hoor ik opmerkingen over het verdelen van al hun GELD……juist deze mensen begrijpen er natuurlijk weer helemaal niets van….geld is nu juist de oorzaak van al dit moois………juist daar moeten we vanaf.

   Ik ben zelfs bezig met het eventueel opstarten cq beginnen van een alternatieve leefgemeenschap ERGENS en het eerste wat men weten wil is hoe men elkaar betalen gaat en hoe het een en ander op te zetten is ZONDER GELD want dat gaat toch niet……je moet toch een inkomen hebben want hoe moet je anders rondkomen…..deze zijn bij voorbaat NIET WELKOM.

   Dommer an bijna niet dus veel hoop heb ik hier niet op!

   Gladiator

   • Bent u ex-militair? U haalt hier namelijk cruciale punten aan.
    Ik ben al zeker 8 jaar niet meer in een supermarkt geweest. Ruilhandel en samenwerking met gelijkgestemden spelen in mijn leven een belangrijke rol; handel naar waarde in plaats van kwantiteit voor de hoofdprijs.

  • Het zijn maar 10 families ofzo die de wereld bezitten .dus zoveel hoeven er biet dood en t geld verdelen onder de restvan de wereld een ieder wat.

   • @Peter,

    Best,
    Namen van de families graag en inclusief adressen…..dan kunnen we praten!

    Gladiator
    ps zou u weten om welke “families” dit ging zou u dit niet zo zeggen als u nu doet…….u heeft namelijk geen idee hoe veel macht deze hebben en wat deze zoals in no time voor elkaar kunnen krijgen……in a blink of an eye you’re dead!

    Gladiator

  • @Jack,

   Beste, wie gaat dat doen, wel ff duidelijk zijn oké!

   Niemand gaat dit doen als u en ik het niet doen…..wanneer spreken we af en waar!?

   Gladiator

    • @ohjd,

     Buiten domme kritiek geven op alles en iedereen komt u niet en lezen kunt u daarbij ook nog eens niet.

     De mensen op welke IK reageer zijn het welke telkens maar weer hetzelfde rondbazuinen over tribunalen en rechtbanken en oppakken een ik weet niet wat nog meer……en ja, daar begin ik me nu langzaamaan op te ergeren want dat is nu juist de lp welke maar steeds weer opnieuw gaat draaien……

     En ik denk dat het u daar niet eens om gaat maar uitsluitend om mij weg te zetten als gekke henkie……..ga eens bij uzelf te rade beste…….staat het u niet aan wat ik zeg dan lees het niet of reageer niet….de rest is vanaf nu tijdverspilling……Capiche!

     Gladiator

 6. Iedereen die meehielp deze moordspuiten te zetten ongeacht WIE – moet veroordeeld worden – zij die het genomen hebben trek uw plan ,ik heb het Niet gedaan!!!

 7. Met die gehele hoax heeft wel duidelijk gemaakt, wie de overlopers zijn, wie de hypocrieten waren, wie de grootste verraders waren, wie de grootste sadisten waren. Dat we meemaakte in je eigen vrienden en kennissenkring, in je eigen familie je buitensloten, zelfs je eigen partner, je collega’s e.d. De ware aard van de mensen werden ineens duidelijk, aan welke kant ze wilde staan.

  Maar het tij is nog niet voorgoed gekeerd. Nu de regeringen tegen beter weten in toch nog wil door zetten. Echt alles wordt nog steeds verdraaid en glashard ontkent. Want het ging niet om de gezondheid, maar om iedereen om te bouwen naar een transhumaan, die extern bestuurd kan worden.

  De komende winterseizoen zullen de gevaccineerde een zware tijd doormaken omdat zij vrijwillig hun eigen immuunsysteem hebben laten slopen. Waar vele nog trots op waren, dat ze die spuit hadden genomen. Maar nu beginnen te knijpen. Omdat zij zich zelf die die positie hebben laten drukken, en hoe ze al hun doodsverwensingen naar de ongevaccineerde kunnen ontlopen.

 8. Vergeven? Vrij laten?, en na een tijdje. Als edn slsng weer binnnen glibberen bij de overheid!
  Gepaste straf bepaald de militaire rechtbank.
  Hoe die ook is.
  Deze lui moeten nooit meer een overheidsfunctie krijgen.
  Gewoon werk doen.

 9. Wier haben est niecht gewoest….zal het antwoord zijn voor de tribunalen, omdat ze behalve misleiding weinig fatsoenlijk onderwijs hebben gehad. Of je daar medelijden mee moet hebben?
  Ze participeerden onwetend in een zorgvuldig opgezet psychodrama…..en dat speelt hier op deze site net zo goed een rol.
  Als het gaat om het afstraffen van degenen, die doelbewust dit nieuwe paradigma van de rauwe angst over deze wereld hebben uitgerold…..ja……van deze aardbol af. Er zijn grenzen overschreden die niet overschreden mochten worden.
  Halt dus.
  Maar participeren in datzelfde psychodrama door de onwetenden af te knallen?
  Sterkte met je karma.

 10. De ontwetende zijn al gemarkt,zijn de walking death, daar hoeft niks voor te gebeuren was nog altijd een keuze he. De uitrollers en organisators zijn in en in slechte entiteiten en dit weten ze zelf ook. (Check Elon Musk in zijn kostuum van Baphomet) En velen andere vooral artiesten omdat die kunnen ‘spelen’ met zgn vrije impresssie.
  Maar ook onschuldig lijkende Cartoons zoals “The minions” kijk nou eens goed objectief naar hun producer “Illumination” en de minions zelf weet je wie daar als voorbeeld voor staan? Kinderen waarop werd geëxperimenteerd door de nazi’s in kampen liepen er zo bij in kostuums met hoofddeksel en ronde bril om hun menselijke expresssie te verhullen voor uitvoerende nazi artsen zoals Mengele. Er is een link naar de zuidpool waar deze entiteiten/viezerikken vandaan komen waar ze mee samen werken. Schwabenland en Rothshildland bestaan gewoon op Antartica zoek maar op. Fauci ook niet gezien met ze mondslaafmasker met Pinguins? Die vuilakken zijn gek op symbooltjes onder elkaar en als mensen dit nu eens zouden gaan inzien…Zijn we er zo uit. Maar zij weten dat 95% van populatie burgers/peasants/vee/schapen dit niet ziet en zich niet voor kunnen stellen dus lachen ze erom onder elkaar en vibreren om dit genoegen van de ontwetenheid van ‘slapers’. Ik daag iedereen uit: Kijk nou eens goed naar openings ceremonies van bv 2012 olympische spelen, de opening Gothard (eigenlijk Cern) waar ze iets heel anders doen als ze zeggen. Check het logo van Cern 666, net als het WEF ook 666. Het beeld voor de entree van Cern, Shiva Lord of destruction…..Hoe fucking duidelijk willen mensen het hebben voor hun dichtgeslipte ogen open gaan en hun brein gaat beseffen waar we hier te maken mee hebben.

  • Wald Disney Pictures, World Economic Forum, Pepsi Cola, Coca Cola & British National Lottery hebben ook 666 in hun logo. Oh ja, vergeet Heineken vooral niet!

 11. Ze hebben het zelf verzonnen al en was Marion Koopmans in 2017 al in Wuhan dus je kan gerust stellen dat het voorbedachte raden is wereldwijd gepland en komt door deze = Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. https://youtu.be/ZDu65l6iQmU en ging de 2e wereldoorlog eigenlijk gewoon door in de afgelopen 83 en namen gedragingen over van ouderlijke bloedlijnen = the untold past of deeper layer in the uncounsiesness for A LIFE REVIEW? explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Lww1IwdZUvk en krijg je een History Repeat en was eind 2019 ascension van 1940-45 en waren er wel mensen die berouw hadden zoals deze mevrouw Traudl Junge. Ik was de secretaresse
  Ze heeft een tijd gehad wat niemand zou vergeten, hoe erg dat moest zijn geweest. Hoe groter de last, het schuldgevoel wordt. Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer.
  https://youtu.be/A4JocGlO6M8 kan je stellen dat het tribunaal toen niet af was en slechts 11 mensen werden berecht en kwam de rest op hoge posten terecht in de USA zijn de Reïncarnaties eind 2019 met een afronding van de karma’s van 1940 en 1945. https://youtu.be/IZXETa73c2Y en dient het verhaal afgemaakt te worden om erger te voorkomen in de toekomst voor volgende generaties en de geschiedenis zich wederom herhaalt….

 12. Hadden ze alles al gepland in 1974 en de plannen om de 5 jaar uitgerold met hun Agenda21 en Agenda2030 zie hier alles op een rijtje NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) https://medium.com/@createyourownworld/nwo-new-world-order-nieuwe-wereld-regering-b37b5401588b

  Is David Icke een oude ziel en tegelijkertijd een Occultist en kan je gebeurtenissen uit andere tijdlijnen in contrast zetten met de huidige tijd in gebeurtenissen en heeft een hoger bewustzijn en onthoud alles en/of kan het terughalen om uit ervaringsfeiten conclusies te trekken. Een entiteit met een lager bewustzijn en ego gedreven lukt dat niet, zal je altijd afwijzen terwijl deze mensen juist een spiegel voorgedragen krijgen om hun gedrag eens onder de loep te nemen wat ze anderen aandoen want hebben daar volledig geen bewustzijn op en schrikken als ze hiermee geconfronteerd worden en was de oude energie hier op aarde tot eind 2019 Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht (STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Alles is tijdelijk en als leerles ter kennisgeving nemen en niet tot je. De weg naar voren vind je in je eigen Hart https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/ gaat de hele wereld van 2D naar 5D bewustzijn en schuift de hele wereld van begeerte naar intelligentie 2023 gaan er heel wat mensen bewust worden en dit geeft eerst heel veel duisternis bij mensen. Ze belanden eerst op de bodem en mogen naar boven richting het licht, waar jij staat te schijnen en je ervaringen deelt. 2023 is het 7 jaar…. veel mensen gaan spiritueel ontwaken in de 5D wereld. Het is al zichtbaar, maar dit is een aanloop voor wat komen gaat. Wees voorbereid ♡ en verlaten we het slaventijdperk van 2000 jaar in hoger bewustzijn en verhuizen we van yang naar yin en hebben we een pole shift die al sinds februari dit jaar aan de gang is. Shifted Pole Theorie Charles H. Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY

 13. Via blckbox tv hoorde ik dat Daan de Wit de Ierse Europarlementariër Clary Dale liet horen, van een zeer kleine onafhankelijke fractie, ga haar maar eens beluisteren zou ik zeggen, zij pleit voor vrede en de-escalatie tussen Rusland en de Oekraïne en is nog een real pain in the ass zoals een parlementslid zou moeten zijn, kritisch, onafhankelijk en eerlijk, dus niet iedereen in die EU lult met Swaab mee, het is een zeldzaamheid maar heerlijk om te zien, zij zegt het zo duidelijk en krachtig en ons land ken ik er geen die dit zo kunnen, jammer, maar ze bestaan nog wel!

 14. Niks amnestie. Ze hadden kunnen weten, en sommigen wisten het vanaf het begin, dat het bedrog was. Wat hebben ze onschuldige mensen aangedaan!

 15. het communistische China had minder dan TIEN % van de bevolking onder lockdowns voor een beperkte tijd
  er moet weer wat anti China propaganda gemaakt worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in