Het genazificeerde made-in-the-USA Oekraïense leger is rijk aan onvrijwillige tieners tot 60-jarige of oudere, slecht bewapende en getrainde kanonnenvoer dienstplichtigen. Het heeft een groot tekort aan capabele veldcommandanten, schrijft Stephen Lendman.

Het Oekraïense leger van nazi-Duitsland is rijk aan onvrijwillige tieners tot 60-jarige of oudere, slecht bewapende en getrainde kanonnenvoer dienstplichtigen.

Het heeft een groot tekort aan capabele veldcommandanten.

De Russische strijdkrachten hebben de overgrote meerderheid van hun korps onderofficieren geëlimineerd.

Alle troepen van het regime – en strategische doelen – zijn kwetsbaar voor Russische artillerie-, raket- en hypersonische raketaanvallen met hoge intensiteit en hoge precisie.

Er dreigt een krachtmeting in de Russische regio Kherson, voornamelijk tegen de stad Kherson en de omliggende gebieden.

Op dinsdag besprak de opperbevelhebber van de Russische strijdkrachten die betrokken zijn bij de bestrijding van de gesel van het door nazi’s geteisterde Oekraïne, generaal Sergej Surovikin, een dreigende krachtmeting in Kherson, waarbij hij zei:

Gespannen” omstandigheden in en rond de stad Kherson vereisen “moeilijke keuzes.”

“De door de VS gedomineerde NAVO-elementen die betrokken zijn bij het orkestreren en aansturen van de agressie van Kiev eisen “offensieve operaties in de richting van Kherson… ongeacht het aantal slachtoffers onder strijders en burgers…”

Rusland is goed op de hoogte van de geplande operatie.

Het weet dat – op bevel van zijn Amerikaanse meester – het regime in Kiev van plan is de waterkrachtcentrale Kahovskaya en de stad Kherson onder vuur te nemen met door de VS geleverde artillerie en raketten van de NAVO.

Het imperium van leugens en eeuwige oorlogen – samen met zijn westerse vazallen en Oekraïense nazi’s – zal proberen de vitale infrastructuur van het gebied te beschadigen of te vernietigen en grote aantallen burgerslachtoffers te maken.

  "Vrede is onwaarschijnlijk in de nabije toekomst": Dit is wat Russische deskundigen denken over het veel gehypte Oekraïense tegenoffensief

De overgrote meerderheid van de betrokken Kievse regimetroepen “is niet goed getraind,” verklaarde Surovikin en voegde daaraan toe:

Onvrijwillig naar frontlinieposities gestuurd – en zonder de wil om als kanonnenvoer te vechten – worden nazi-“barrièrepelotons” ingezet met de opdracht om “iedereen neer te schieten die de posities op het slagveld probeert te verlaten.”

Onverschillig voor het leven en welzijn van hun dienstplichtigen vallen er dagelijks “honderden” slachtoffers onder het regime.

Rusland hanteert een hogere norm.

Om grote aantallen slachtoffers te voorkomen, slaan de Russische troepen de vijandelijke mankracht, wapens en uitrusting methodisch neer.

“Wij richten ons niet op snelle offensieven,” verklaarde Surovikin en voegde eraan toe:

“We sparen elke soldaat en vermalen methodisch de vijandelijke aanvalstroepen.”

“Dit minimaliseert niet alleen onze eigen verliezen, maar vermindert ook aanzienlijk het aantal burgerslachtoffers.”

Op dinsdag verklaarde de gouverneur van de regio Kherson, Vladimir Saldo, dat burgers in gevaar door de Russische strijdkrachten zullen worden overgebracht naar gebieden waar zij veilig zijn:

“Deze beslissing werd ingegeven door de oprichting van grootschalige defensieve versterkingen zodat elke aanval (van het regime) kan worden afgeslagen.”

“Waar het leger opereert… is geen plaats voor burgers.”

“Laat het Russische leger zijn taak uitvoeren.”

De Russische regio Kherson zal worden verdedigd en beschermd door haar strijdkrachten, waarbij zij geen enkel deel van haar grondgebied zal afstaan aan het nazistische Oekraïne.

Los daarvan hebben Rusland en het aangrenzende Wit-Rusland een gezamenlijke strijdmacht opgericht om het grondgebied van beide naties te verdedigen en te beschermen.

Dinsdag zei de Wit-Russische minister van Defensie, Viktor Khrenin, het volgende:

  Europa kan de winter niet overleven

“Wit-Rusland en Rusland richten zich op collectieve veiligheid.”

“De (nieuw opgerichte) gezamenlijke militaire taskforce van de Republiek Wit-Rusland en de Russische Federatie wordt ingezet voor de gewapende verdediging van de uniestaat.”

“De task force is een complex systeem van vele componenten.”

“Hieronder vallen “beheersorganen van verschillende niveaus, troepen en diverse ondersteunende systemen.”

“Sinds het besluit tot oprichting van de taskforce in de Uniestaat is genomen, zijn verschillende opties voor de inzet en het gebruik ervan uitgewerkt.”

“Vandaag handelen we, op basis van de zich ontwikkelende situatie, stap voor stap en voeren we bepaalde maatregelen uit om de taskforce gereed te krijgen om te reageren op opkomende uitdagingen en bedreigingen.”

“Wij vertrouwen erop dat dit alles ons zal helpen de veiligheid langs de gehele omtrek van de Uniestaat in de Oost-Europese regio van collectieve veiligheid te waarborgen.”

Het goed getrainde en bewapende leger van Wit-Rusland staat klaar om de natie te verdedigen tegen buitenlandse bedreigingen.

“We gaan niemand aanvallen,” benadrukte Khrenin.

De gezamenlijke task force met Rusland “is puur defensief.”

Zijn missie bestaat erin te zorgen voor “een adequate reactie op (VS/NAVO-dreigingen) bij onze grenzen.”

Sinds de Amerikaanse staatsgreep van 2014 in Kiev is Oekraïne vergeven van VS/NAVO-elementen.

Sinds het begin van Rusland’s bevrijdende SMO is hun aantal waarschijnlijk exponentieel toegenomen.

Zij creëerden het leger van het regime voor een permanente oorlog tegen Donbass en Rusland.

Als vergelding voor de aanvallen van het regime op zijn grondgebied vernietigen de Russische troepen systematisch het Oekraïense elektriciteitsnet, het communicatiesysteem, de commando- en controlecentra en het vermogen om troepen, wapens en uitrusting gemakkelijk naar de frontlinie te verplaatsen.

  Army War College-rapport voorspelt massale verliezen in strijd tegen Rusland - Analyse

Wat dagen eerder begon, gaat door in reactie op de terreuraanslagen van het regime op Oekraïens grondgebied – georkestreerd en gestuurd door de hegemoon VS.

Intern worden de omstandigheden in Oekraïne steeds nijpender.

Door de methodische uitschakeling van het vermogen van het regime om elektriciteit te produceren, worden miljoenen Oekraïners gedwongen om in het donker en zonder stromend water de ijskoude winter te overleven.

Ze zullen moeite hebben om aan voldoende voedsel, medische zorg en andere benodigdheden te komen – onder een door de VS gecontroleerd regime dat hen alleen waardeert als vervangbaar kanonnenvoer voor de eeuwigdurende oorlog tegen Rusland.

Zonder elektriciteit en verstoorde of vernietigde spoorlijnen zal het veel moeilijker zijn om troepen, wapens en uitrusting naar de frontlinies te brengen.

Na bijna 8 maanden van bevrijding door Rusland beginnen de Oekraïense burgers aan den lijve te ondervinden hoe verwoestend het overweldigende militaire overwicht van Moskou is.

De aanvallen op strategische doelen in Kiev en andere steden zijn nog maar net begonnen.

Het ergste ligt zeker in het verschiet zolang de terreuraanslagen van het regime doorgaan, zolang de Oekraïense nazi’s de Russische veiligheid bedreigen.

Er is geen vertraging te verwachten totdat de gesel van het Oekraïense nazisme is uitgeroeid – totdat de troepen van het regime zich onvoorwaardelijk overgeven.

In de volheid van de tijd, het komt eraan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: Nederlander Ronald Vogelaar samen met drie andere buitenlandse huurlingen omgebracht door Russisch legerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLege schappen in Duitse supermarkten omdat inflatie producten onrendabel maakt
Volgend artikelRussische gevechtsvliegtuigen vallen Engels inlichtingenvliegtuig aan – Bereid te escaleren om de informatievoorziening van de NAVO aan Oekraïne te verbreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. onvrijwillige tieners tot 60-jarige of oudere, slecht bewapende en getrainde kanonnenvoer dienstplichtigen, dat hadden we 77 jaar geleden ook al.
  Er verandert ook helemaal niks, ook toen liepen er mannen met zo’n metalen schildje om de nek en alles wat zonder bevoegdheid niet aan het front was kreeg meteen loodvergiftiging.
  Heel triest dat hele verhaal.

  • Klopt. Mijn vader, inmiddels al enige tijd geleden overleden, heeft ze gezien in WO2: jonge Duitse jongens die motor moesten leren rijden en zaten te huilen op hun motor omdat ze door de bosjes moesten rijden en de takken keihard in hun gezicht zwiepten.
   Van mij mogen de Oekraïnse ‘die-hard’ nazi’s knetterhard aangepakt worden, maar ik heb nog steeds medelijden met de Oekraïnse ‘Jan Boerenlul’ die dit hele circus niet gewild heeft.

 2. ik heb steeds verwacht dat rusland heel oekraïne door moest om het, zoals gesteld, van alle nazi-elementen te zuiveren. maar zoals ik het nu zie komen die vanzelf wel naar het front. op is op…

 3. Hopelijk binnenkort kort de totale afrekening met dat nazi volk, zou een leuk en vroeg kerst kadootje zijn, en doe de Navo er ook maar bij, alvast bedankt president Poetin namens de echt Wakkere mensen.

 4. Zegt een communist die trots is op de ergste moordenaars en verdervers van miljoenen onschuldigen zoals Mao en Stalin, waarbij elke andere dictator ’n de geschiedenis verbleekt. Zijn jullie echt zo dom? Ik weet het zeker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in