Moon of Alabama heeft bewezen een betrouwbare bron van berichtgeving te zijn over het conflict in Oekraïne. Het bericht van 23 november geeft aan dat een deel van de Russische regering of het leger eindelijk heeft ingezien dat Rusland in oorlog is. U kunt het verslag hier lezen.

Aan het acht maanden oude beleid van het Kremlin om Oekraïne te beschermen tegen aanvallen en zo Oekraïne te helpen oorlog te voeren tegen de Russische strijdkrachten, lijkt een einde te zijn gekomen. De infrastructuur – stroom, transport, water – van Oekraïne wordt stilgelegd. De echte oorlog Russische aanvallen op het functioneren van Oekraïne zijn geleidelijk geëscaleerd, met grotere en ernstigere schade tot gevolg. Het lijkt erop dat de Russen niet alles willen vernietigen, tenzij het Westen en zijn marionettenregering in Oekraïne niet tot bezinning komen, schrijft Paul Craig Roberts.

De westerse hoerenmedia berichten natuurlijk niet over de werkelijke situatie. De westerse persstituees zijn een propagandaministerie en hebben een beeld geschapen van een Russische nederlaag. Het zou moeilijk zijn om de ergste leugenaar in de westerse media aan te wijzen, want er zijn eindeloos veel kandidaten, maar Charles Moore van de Britse Telegraph is een belangrijke kandidaat voor het plaatsen van de meest ongeloofwaardige berichten: Zie bijvoorbeeld: “De enige hoop van Vladimir Poetin is nu om het Westen bang te maken zodat het de overwinningen van Oekraïne weg onderhandelt”  De Telegraph vertelt ons ook dat “Oekraïne tegen Kerstmis de Krim zou kunnen bereiken

Amerikaanse zogenaamde “Russische deskundigen” verspreiden dezelfde waanideeën.

  Russische olie overspoelt wereldmarkten via grote Aziatische tussenpersonen

Bijgevolg hebben de westerse volkeren een totaal verkeerd beeld van de situatie. Rusland zou Oekraïne in één dag kunnen vernietigen zonder kernwapens te gebruiken. De terughoudendheid van het Kremlin – mijns inziens een strategische blunder, omdat het Westen daardoor in staat werd gesteld zich met Oekraïne te bemoeien en de oorlog uit te breiden – heeft een aantal legitieme redenen. Oekraïne en de bevolking daar maken al eeuwenlang deel uit van Rusland. Er is veel intermenselijk verkeer. De meeste Oekraïners staan niet gunstig tegenover de neonazi’s die Oekraïne domineren sinds de VS de regering in 2014 omverwierp en hebben onder hun handen geleden. Het Kremlin wil geen armoedige ruïne van een land aan zijn grens, en het Kremlin wil niet de verantwoordelijkheid voor de wederopbouw van de infrastructuur van Oekraïne.

Het is voor mij onvoorstelbaar dat “deskundigen” en “verslaggevers” in het Westen zo dom en corrupt zijn om de belachelijke verslagen over het conflict te schrijven die hun naam dragen. Het is totale onzin en heeft het valse geloof aangemoedigd dat Rusland kan worden verslagen en dat “Oekraïne met Kerstmis op de Krim kan zijn”.

Dat zulke absurde propaganda effectief kan zijn, kan ertoe leiden dat de VS/NAVO laarzen op de grond zetten, en dan hebben we de Derde Wereldoorlog.

Vanuit het standpunt van Washington: hoe meer Oekraïne wordt vernietigd, hoe beter. Als Poetin eindelijk zijn halve maatregelen laat varen en overgaat tot echte oorlog, zal de oorlog snel voorbij zijn. Als Washington kan voorkomen dat Zelensky zich overgeeft voordat Oekraïne is vernietigd, profiteert Washington van de economische en financiële aderlating voor Rusland die de wederopbouw met zich meebrengt. Voor Washington geldt: hoe meer problemen voor Rusland, hoe beter, ongeacht de kosten voor de Oekraïners.

  Rusland wint de economische oorlog

Wij zijn getuige van de enorme onmenselijkheid van Washington en de NAVO-hoofdsteden. Het is onrechtvaardig dat het Oekraïne is die de kosten van de westerse onmenselijkheid betaalt en niet Washington en de Europese hoofdsteden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De elektromagnetische puls knockout aanval om de oorlog in Oekraïne te beëindigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEindspel Oekraïne; Poetin’s strijdplan
Volgend artikelDe Russen in het aangezicht van de triomf: Oekraïnes grootste verdedigingsbolwerk in Donbass stort in! – Explosief spervuur verbrandt Oekraïense stellingen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Als Rusland in een dag de Ukraine zou hebben bezet dan waren de ongelooflijke hoeveelheid NATO-wapens niet vernietigd en een permanent gevaar van opbouwen in Polen etc. Ukraine is de val van Rusland en de NATO is er volledig ingetrapt.

  • Nu alle NAVO landen en Amerika zich hebben gemoeid met het Oekraïne project, zijn zei de volgende. Want Rusland heeft er in het begin al voor gewaarschuwd dat ieder die zich ermee bemoeid, potentiële volgende militaire doelen zijn. Door dat Rusland zich heeft beperkt tot de Donbass en het zuiden van Oekraïne, om zo een land corridor naar de Krim en de Azovzee weer geheel Russisch te laten worden.

   Heeft de NAVO en Amerika zich laten gelden, omdat hun opdrachtgevers Oekraïne al zijn grondstoffen en landerijen al hadden opgekocht en zo hun toekomstige eigendommen moesten verdedigen. Rusland was in zijn voordeel, dat zij zeer korte aanvoer wegen hadden om het militaire materieel aan de frontlijn te laten komen. Waar de Amerikanen en de NAVO de halve wereld over moesten. Dit brengt een gigantische logistiek constructie met zich mee en daar Oekraïne het corruptste land ter wereld te boek staat. Verdwijnen vele wapens en militair materieel wat nooit aan de frontlijn zal aankomen en alle geldbedragen verdwijnen in de zakken van de marionettenregering. Het was wachten op een te kort aan wapens en mankracht aan de zijde van de proxy oorlog in Oekraïne.

 2. Poetin is gewoon ziek en heeft grootheidswaanzin,terwijl merendeel in Rusland het toch echt slecht heeft…maar wel een hele oorlogsindustrie opzetten en zijn eigen bankrekening spekken….hardnekkig een oorlog beginnen vlak na einde van Corona…zodat hij zijn militairen in kan zetten… das een verkapte vorm van machtsmisbruik en de extra ruimte heeft Rusland niet nodig.Wanneer verdwijnen nou die politici die wereldwijd de hele planeet kapot maken door verdeeldheid te zaaien,om zogenaamd gebied en grenzen te confiskeren???

 3. Bedankt blob, tijdens het lezen van jouw schrijfsel proestte ik mijn koffie over mijn toetsenbord.
  Ik wil je echter toch een kans geven om serieus genomen te worden.
  punt 1″Poetin is gewoon ziek”. Laat maar een bron zien waaruit dat blijkt.
  punt 2″heeft grootsheidswaanzin”. Laat maar een psychologische diagnose ziet waaruit dat te lezen is.
  punt 3″terwijl het merendeel in Rusland het toch echt slecht heeft”. Laat de onderzoeken daarnaar maar zien
  punt 4 “zijn eigen bankrekening spekken” Bankafschriften graag.
  punt 5 “hardnekkig een oorlog beginnen” Je hebt vanaf minstens het jaar 2014 onder een steen gelegen.
  punt 6 “das een verkapte vorm van machtsmisbruik” verklaar jezelf.

  Ik ga er vanuit dat je hierop geen antwoorden geeft, of kunt geven.( tenzij er een domme opmerking komt)
  Daarmee bevestig je dan meteen dat je op zijn minst niet weet waar je het over hebt, tenzij je een troll bent die door de mand is gevallen.

  Welnu, toetsenbord ridder.
  Probeer op een normale manier tot een orgasme te komen i.p.v. hier ’n beetje wijsneuzerig te gaan doen.

  • Beste blob,
   Het is inmiddels een dag later nadat je mijn reactie hebt kunnen lezen.
   Ben je z’n best bezig om informatie te zoeken om jouw beweringen te kunnen onderbouwen, of is de steen waaronder je ligt, te zwaar om onder vandaan te komen?
   Hopelijk besef jij nu zelf dat je geen fatsoenlijke bijdrage kunt geven op FN.
   Wij hadden reeds die bevinding.
   Ondanks dat, kreeg je van mij de uitnodiging om jouw beweringen te onderbouwen.

   Kom alsjeblieft niet meer hier op deze site om het te bevuilen met nonsens.
   Ik wens je desondanks meer wijsheid toe dan je hoofd kan bevatten.

 4. Blob november 26, 2022 at 14:49

  Uw bijdrage op dit draadje is niet eens een veredelde Semmelweis reflex maar meer een emotionele anti Poetin jank bui, waarbij je volledig aan het feit voorbijgaat dat zonder door de CIA coupe op het Maidanplein (Kiev) geen Speciale Militaire Operatie van Rusland nodig was geweest.

  • Inderdaad. Maar wat mij stoort, is het linkse idee over Poetin en Rusland.
   Ok; het platte land is traditioneler, en –gemeten in de aanwezigheid van luxe–simpeltjes, maardat wil niet zeggen slecht.
   Qua moraal ook traditioneler. In ieder geval beter dan het homo/pedo sfeertje van de linksen alhier

   Rusland gaat gebukt onder een minderwaardigheids complex; dat wordt door de linksen verward met “dom”en “manipuleerbaar”.
   Maar dat was ook de reden van hard werken; de beroemde éxtra mijl “.
   Zie hun prestaties in airodynamika; subliem.
   Aie hun wapentechniek duidelijk superieur.

   Nog twee dingetjes die ik even wil melden.
   Waarom is de AK47 een wereld hit geworden? Omdat de Russische staat een eenvoudig man serieus nam, en hem voorzag van alle faciliteiten, nodig voor ontwikkeling ervan.

   Dat zou in NL NOOIT gebeuren–het tegendeel wel dus.

   Dan democratie; dat is het stelsel waarin de bevolking wat te zeggen heeft.
   Hebben wij wat te zeggen?
   Ons kabinet bestaat uit hoogveraders; parlement is buiten werking gesteld door regeer akkoorden.
   Kabinet verdient de strop.

   In de jaren 50 werd Chroetsov ontslagen door de partij leden; kunnen wij de landverraders ontslaan???????
   ============================
   Oekraine heeft in dit conflict geen recht van spreken.Totaal niet.
   Ze zijn door en door corrupte criminele nazi”s.
   De aanwezige nazi’s moeten uitgeroeid worden.
   beste; ophangen.

   Voor Poetin geldt: vrienden van mijn vrienden zijn mijn vrienden
   Vijanden van mijn vrienden zijn mijn vijanden.

   Terecht; hij heeft een heel lang geheugen.
   ——————————-
   Links NL zit al te oefenen: “wir haben es nicht gewusst”….begon al met de MH17

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in