Hoe de Oekraïners hun toekomst zien (niet nep, 100% echt!)

Na de aanval op de Krimbrug ontplofte het hele Ukronazi-internet plus aanhangers in een supernova van vreugde en leedvermaak: de zo gehate “Poetin-brug” was eindelijk neergehaald! Hoera!!!

Het was ook grappig om te zien dat zodra de Ukronazi’s beseften hoe dom (en gevaarlijk!) hun trotse beweringen dat zij degenen waren die de vrachtwagen op de brug hadden opgeblazen, ze besloten Poetin de schuld te geven. Dus, zoals onze Oekraïense vrienden beweren, blies Poetin de “brug van Poetin” op voor een nog niet nader genoemd doel, maar zeker een kwaadaardig doel, schrijft Andrei.

Nog hilarischer waren de hardcore Banderistas à la Aristovich die elke Russische aanval vierden omdat “de Russen nu een raket minder hebben om te gebruiken”. Duidelijk een oorlogswinnende mentaliteit 🙂

De Russen zijn zelfs zo slecht dat de Europeanen hebben besloten Rusland uit te sluiten van het onderzoek naar wat er werkelijk is gebeurd met NS1 en NS2. Wat logisch is: de EU kan Poetin niet laten weten dat hij zijn eigen pijpleidingen heeft opgeblazen, toch? En dat Rusland een van de belangrijkste eigenaars is van NS1/NS2 doet er niet toe: zoals altijd (MH17, Skripal, Navalnyi, etc.) moeten de Russische sneeuwnegers met de grootste minachting worden behandeld door het Europese meesterras. Dat zal de Russen overtuigen om de Eurolemmingen serieus te nemen.

“Eurologica” op zijn best…

Maar serieus, weg uit het la-la land van diverse nazi-aanhangers en Russische 6e colonnes, het meeste verkeer op de Krimbrug was in minder dan 24 uur hersteld. Toen kwam de Russische reactie: in een snelle reeks luchtaavallen schakelde Rusland de elektriciteit in heel Oekraïne uit, inclusief Lvov (de echte hoofdstad van Banderastan).

  Grappen en grollen

Vergelijk de twee acties en vertel me wie er wint en wie er verliest in deze oorlog 🙂

Natuurlijk zal de gebruikelijke bende van “alternatief begaafde” Poetin-critici roepen dat dit allemaal te weinig en te laat is. Wat de Oekraïners betreft, zij zingen nu al hun favoriete mantra: “Rusland heeft geen raketten meer! Rusland heeft geen raketten meer!”. Een briljante strategie om de oorlog te winnen!

Degenen die nog in staat zijn kritisch/rationeel na te denken, zullen zich realiseren dat de enorme omvang en verwoestende gevolgen van de Russische aanvallen slechts een signaal zijn dat Poetin doet wat hij al sinds februari doet:

 • Eenzijdig handelen zonder enige poging tot onderhandelen (maar zonder onderhandelingen af te wijzen, mocht iemand in het Westen tot bezinning komen).
 • Langzaam en geleidelijk de pijngrens verhogen, niet alleen voor de rompstaat Oekraïne, maar ook voor de hele EU.

Nog één ding: de veronderstelling dat Rusland ergens in de orde van 200 raketten heeft afgevuurd (uit voorraden van vele duizenden meer) op energiecentrales, communicatieknooppunten, spoorweginfrastructuur, commandoposten, veldhoofdkwartieren, transformatoren, enz. en dat dit meer dan genoeg was om “de stekker eruit te trekken” bij een enorm land als Oekraïne, zegt alles wat u moet weten over zowel de Russische capaciteiten als het gebrek aan capaciteiten van de Oekraïense luchtverdediging (inclusief oude S-300 uit het Sovjet-tijdperk die op de grond inslaan zoals Amerikaanse Patriot-raketten dat deden tijdens de Golfoorlog).

Trouwens – waar was de “winnende” Oekraïense luchtmacht? Ik weet zeker dat zij niet minder dan honderden raketten en vliegtuigen hebben neergeschoten, toch?

  De USAF Chief zei dat F-16's geen game-changer zullen zijn voor Kiev, dus waarom is het Kremlin zo ontdaan?

Uiteindelijk zijn de Russische aanvallen nog een tweede dag doorgegaan, maar de SBU heeft nu het filmen van alle resultaten van de Russische aanvallen verboden, dus er is vandaag veel minder beeldmateriaal. Toch is het duidelijk dat het hele land voor de tweede keer hard is getroffen.

Dus zullen die arme zielen die Poetin beschuldigen van “besluiteloosheid” of “zwakte” ooit hun lesje leren en begrijpen WAAROM en HOE Poetin de pijnknop verhoogt?

Nee, natuurlijk niet.

Zij zijn er nu zo persoonlijk bij betrokken om Poetin de grond in te boren, ten koste van alles, dat zij de realiteit niet onder ogen kunnen zien zonder hun gezicht te verliezen. Dus zullen ook zij hun eigen stelligheid verdubbelen, zelfs als dat betekent dat zij de feiten ter plaatse opzettelijk en systematisch negeren. Zoals ik al vaak heb gezegd, zien deze mensen Rusland en Poetin liever verliezen dan winnen. Je zou kunnen zeggen dat ze Poetin meer haten dan dat ze van Rusland houden.

Sommige van deze zogenaamd “pro-Russische” mensen zijn oprecht, vooral in het Westen, maar volkomen incompetent en misleid door Russische 6e colonnes: wat Lenin nuttige idioten zou hebben genoemd.

Anderen zijn duidelijk gewassen van de westerse lettersoep. En natuurlijk hebben de eersten geen idee dat ze hand in hand werken met de laatsten.

Dus wat komt er nu? Meer van hetzelfde natuurlijk: unilaterale initiatieven op het internationale toneel in combinatie met een verdere, maar geleidelijke verhoging van de pijngrens.

Dan blijft er nog één speler over waarop ik wil ingaan: het gehersenspoelde volk van Oekraïne dat denkt dat het vieren van terroristische aanslagen en het voortdurend bedreigen en zelfs aanvallen van Rusland hen een gelukkige toekomst zal brengen in een etnisch zuiver nazi-land van melk en honing.

  Ze kweken ze dom...

Het spijt me zeer dat ik dit moet zeggen, maar de hersenen van deze mensen moeten ook worden gedemilitariseerd en gedenazificeerd. Door zo te handelen maken ze zichzelf tot legitieme doelwitten.

In veel opzichten dienen deze aanvallen ook een educatief doel: het Oekraïense volk ervan overtuigen dat de oorlog niet iets is dat zich alleen in de verre Donbass afspeelt.

Dat is waar het deze winter om zal gaan: de realiteit van de oorlog naar de rompstaat Banderastan en de EU brengen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa glijdt  af naar een verwarmingsdictatuur – Italië plant ook gruwelijke straffen voor “energiemisdadigers”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne: Het eindspel in zicht?
Volgend artikelDe Washington Post meldt dat zelfs Biden genoeg krijgt van Zelensky’s ondankbare gebedel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het eens verstandelijk denkvermogen is in de westerse wereld weggesnoven/weggezopen en uitgescheten.
  De staatsomroepen en staatstrollen op de sociale mediakanalen staan allen op de wef/who/en staatsloonlijsten.
  Nuchter kijken en helder zien is een unicum geworden, slechts zelden kom je zo iemand nog tegen.
  De russen nemen wederom hun tijd, de winter komr eraan en de energievoorraden zijn beperkt.
  De westerse werled krijgt zometeen de laatste kans om met de hooivorken de verrotte wefkliek(en) te verwijderen van hun posities.
  Tot die tijd is afwachten hoe de russen de westerse economie zien instorten en de gehersenspoelde bevolking aan de geelhonger en winterse kou zien lijden.
  De trouwe staatsvazallen zien het niet/weten het niet/en willen het niet zien en weten.

 2. Ik heb gisteren weer eens naar het nieuws gekeken, het is allemaal wel duidelijk.
  1. wij moeten “made in Holland” nepvlees gaan eten net als ze nu in Singapore gaan doen.
  2. we moeten groen gaan ivm. de klimaat verandering.
  3. de volgende Corona killergolf rolt door het land.
  4. Putin bombardeerd alleen kinderspeelplaatsen en woonhuizen, waar waren al die opmerkzame. correspondenten de afgelopen 8 jaar?
  5. Door de “stikstoframp” kan er eigenlijk niet meer gebouwd of geboerd worden en een Pinocchio die er zich eigenlijk niet uit kan kletsen waarom hij met het vliegtuig naar Parijs moet.
  Dus we stromen lekker door van de gemaskerde onderdrukking naar de onderwerping voor voedsel en warmte.
  Als je dit in de jaren 60 had uitgezonden was het een comedie geweest.

 3. Poetin gebruikt nu naar het schijnt oude voorraden kruisraketten op. Zijn zo langszaam als stront en er kan wel eens iets mis gaan; eentje BIJNA op regeringsgebouw–scheelde maar 25 meter.
  Kinderspeelplaats: kan een besturings foutje zijn geweest.

  geen probleem; garantie is geldig; Poetin stuurt wel een nieuwe.

 4. Ik ben het helemaal met je eens Nelleke. Met gezond verstand ben je radicaal rechts. Links is altijd zo zuur en gemeen. Hoe linkser het land en des te meer je het er niet mee eens bent, des te rechtser en verwerpelijker ben jij. Heel eng. We stevenen af op een door WEF/WHO/VN/IMF overheerste wereldpolitiek, waar geen plaats is voor een mening naast het narratief, dat door alle media (kranten komen allemaal uit dezelfde doos) gevolgd wordt. Enge wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in