Eisenhüttenstadt's Covid-19 detentiekamp.

Sinds het jaar 2000 zijn we getuige geweest van twee baanbrekende gebeurtenissen, 9/11 en Covid-19. Beide veroorzaakten enorme veranderingen in burgerlijke vrijheid en overheidsmacht, waarbij de eerste werden verminderd en de laatste werden versterkt.

Inleiding door Paul Craig Roberts

Het officiële verhaal van 9/11 is ongeloofwaardig omdat het in strijd is met alle bekende wetenschap. Het officiële verhaal over Covid berust op het uitvoeren van de PCR-test op hoge cycli, waarvan bekend is dat ze vals-positieve resultaten opleveren, om de krantenkoppen te kunnen halen over een schrikbarend hoog besmettingspercentage. Het aantal sterfgevallen door Covid wordt vergroot door co-morbiditeiten te negeren en door zelfs sterfgevallen door motorfietsen te tellen als sterfgevallen door Covid. In de VS zijn financiële prikkels voor ziekenhuizen gecreëerd om alle sterfgevallen als Covid-doden te rapporteren. Griepseizoen werd op één hoop gegooid met Covid en verdween. Het is mogelijk dat meer Covid-patiënten werden gedood door beademingsapparatuur dan door Covid en door een immuunsysteem dat niet werd ondersteund door voldoende inname van vitamine C en D en zink. Covid-doden waren niet nodig omdat twee beproefde en veilige behandelingen – HCQ en Ivermectin – beschikbaar waren maar door de overheid werden verboden. Men wilde doden om angst te zaaien zodat de farmaceutische bedrijven miljarden dollars kunnen verdienen aan de verkoop van vaccins en zodat de overheid meer controle kan uitoefenen op de burgers en de burgerlijke vrijheid meer kan belemmeren.

In Florida zijn er geen lockdowns, geen verplichte maskers, geen arrestaties wegens “niet-naleving”, en de burgers van Florida vallen niet dood op straat neer. In feite, zou je niet weten dat er een ‘Covidpandemie’ was. Dit wijst erop dat de Covidpandemie een georchestreerde hoax is met bijbedoelingen.

In de VS werd 9/11 niet alleen gebruikt om zeven landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika onder volledig valse voorwendselen aan te vallen, maar ook om de Amerikaanse grondwet aan te vallen. Habeas Corpus en een eerlijk proces werden door de “oorlog tegen terreur” terzijde geschoven. Bijgevolg is de Amerikaanse burgerlijke vrijheid vandaag sterk verzwakt.

In het onderstaande artikel bericht de Europeaan Soren Korsgaard dat de georkestreerde ‘Covidpandemie’ in de hele Westerse wereld wordt gebruikt als een excuus voor concentratiekampen.

Concentratiekampen voor andersdenkenden

Door: Søren Roest Korsgaard

Een van de meest verontrustende aspecten van de Covid-orchestratie, afgezien van verplichte vaccins, lockdowns, en vernietiging van burgerlijke vrijheden, is de bouw van kampen voor degenen die de Covid-mandaten betwisten en ongehoorzaam zijn.

De mainstream media berichten positief over de kampen en verzekeren ons dat het niet echt om concentratiekampen gaat [1]. Zo is in Europa op grote schaal bericht dat er kampen worden opgezet in verschillende Duitse deelstaten. Officieel zullen zij worden gebruikt voor de gedwongen huisvesting van “herhaalde weigeraars van quarantaine” en voor de huisvesting van “covide dissidenten” [2, 3]. In Baden-Württemberg, Sleeswijk-Holstein en Brandenburg bestaan reeds faciliteiten of zijn er plannen voor. In de deelstaat Saksen zal “een bunker” worden gebouwd voor de huisvesting van “overtreders van de Covid-regels”; zij zullen echter ook gebruik kunnen maken van “een gesloten ziekenhuis of andere geschikte accommodatie” [2].

Kort na de aankondiging van het kamp in Sleeswijk-Holstein werd gemeld dat in de stad Flensburg voortaan “alleen contact met leden van het eigen huishouden is toegestaan … overtredingen … kunnen worden bestraft met een boete van maximaal 25.000 euro. Op moedwillige verspreiding van Corona staat een gevangenisstraf van vijf jaar” [4]. “Moedwillige verspreiding” kan waarschijnlijk alles zijn wat in strijd is met de Covid-mandaten.

In Berlijn en Hamburg zijn soortgelijke plannen voor faciliteiten aan de gang. Volgens mainstream-vriendelijke rechtsgeleerden zijn deze kampen “legaal” vanwege de aan de Duitse autoriteiten verleende noodbevoegdheden tijdens een pandemie [3].

Informatie over de kampen is om voor de hand liggende redenen beperkt, maar we weten wel dat op 18 januari 2021 werd gemeld dat ongeveer 30 mensen onder dwang naar een detentiekamp in Eisenhüttenstadt waren gestuurd, dat in de deelstaat Brandenburg ligt [5] (figuur 1). Het is niet zeker of en wanneer de gedetineerden het kamp hebben verlaten – en in welke fysieke en psychologische toestand zij verkeerden bij hun zogenaamde vrijlating.

  Felle reacties op CNN's uitnodiging van Thunberg als expert over het Coronavirus

Het zal niemand moeten verbazen dat geen enkele regering, en zeker niet die in Washington, te vertrouwen is. Het regime van George W. Bush vertelde bijvoorbeeld 935 leugens over Irak tussen 9/11 en de invasie [6]. De officiële reden voor de oorlogen is in de loop der jaren veranderd, maar op een gegeven moment was het om democratie te verspreiden en wraak te nemen voor 9/11, niet om winst te maken en de invloed van Israël in het Midden-Oosten te vergroten. We weten nu dat “het brengen van democratie” vereiste dat de VS-Alliantie miljoenen doden en ontwrichtingen veroorzaakte in het Midden-Oosten en Noord-Afrika [6]. Obama beloofde vrede en een einde aan oorlogen, maar voerde oorlog tegen meer dan zeven naties. In Obama’s laatste jaar hebben de VS naar schatting 26.171 bommen afgeworpen [6, 7].

Gezien de misdaden en de media en de mainstream media die de kwesties verdoezelen, moeten we waarschijnlijk tussen de regels door lezen en zelf nadenken wanneer we geconfronteerd worden met het grimmige voorstel van Covid isolatiekampen. Toen Nationaal Socialistisch Duitsland, de Sovjet Unie, Mao, en Pol Pot besloten om systematisch mensen uit te roeien en te martelen, hebben zij ook hun bedoelingen bedekt met desinformatie. Met dit in gedachten, vertrouwt u uw regering? Is uw regering op de een of andere manier zuiver en eerlijk en boven alle twijfel verheven? Verwed uw leven er niet om.

Wat is het doel van de Covid-kampen die overal in de Westerse wereld zijn gebouwd? Als direct gevolg van 9/11 en Covid hebben veel landen wetten uitgevaardigd die de regering de bevoegdheid geven mensen voor onbepaalde tijd vast te houden, zonder proces of eerlijk proces, en mensen tegen hun wil in te enten. Zelfs in het kleine Denemarken bijvoorbeeld hebben ze een wet aangenomen die de regering de macht geeft om burgers onder dwang vast te houden, hen te isoleren in een ziekenhuis of een andere “geschikte faciliteit”, en ook mensen die aan een ziekte zoals Covid lijden – of daarvan verdacht worden – “onder dwang te behandelen” [8]. Als mensen zich verzetten, wordt de politie ingeschakeld. Als regeringen over de hele wereld dergelijke wetten hebben aangenomen, dan is dat omdat zij geen afwijkende mening willen tolereren.

Figuur 1: Eisenhüttenstadt’s Covid-19 detentiekamp.

Duitsland is natuurlijk niet het enige land dat systematisch Covid-detentiekampen opricht. In feite schijnt dit in de gehele westerse wereld plaats te vinden-Canada, Nieuw-Zeeland, en er zijn de beruchte Amerikaanse FEMA-kampen die overal in de VS te vinden zijn. Het is moeilijk te beoordelen of ze ook in Rusland en andere niet-westerse landen voorkomen vanwege taalbarrières en geheimhouding, behalve in China, dat er bekend om staat al jaren concentratiekampen te hebben, waar verschillende ongewensten worden gehuisvest die worden geïndoctrineerd, of mogelijk worden opgenomen in China’s vermeende orgaanoogst programma [6, 9, 10]. De Chinese regering heeft de concentratiekampen bestempeld als “beroepsopleidingscentra” en beweert dat de “beroepsopleiding” de kansen op werk vergroot en de armoede bestrijdt [11].

In Canada heeft een woordvoerder van de Minister van Volksgezondheid, Patty Hajdu, het publiek verzekerd dat de kampen geheel vrijwillig toegankelijk zijn, en “de bewering dat de federale regering voorbereidingen treft om Canadezen onder dwang te interneren is duidelijk onjuist [12]“. Slachtoffers echter, waaronder een moeder wier zoon werd vastgehouden omdat de luchtvaartautoriteiten zijn negatieve Covid-19 test niet accepteerden, hebben naar buiten gebracht hoe zij in isolatie werden gedwongen [13]. Een van hen zei: “Ik werd door de politie naar een shuttlebus begeleid en naar dit hotel gebracht, dat van het publiek is afgesloten”. In het “Canadian Covid containment hotel”, mocht hij zijn kamer niet verlaten en bewakers zorgden ervoor dat hij niet kon ontsnappen [13]. Onafhankelijk parlementslid Randy Hillier van Ontario stelde in oktober 2020 de volgende vragen aan de regering:

  Restaurants in Rome trotseren Coronabeperkingen - in "beleefd protest" open

“Gisteren vroeg ik deze regering of de mensen van Ontario zich moeten voorbereiden op interneringskampen. In september plaatste de federale regering een oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor aannemers voor het leveren, inrichten en beheren van quarantaine-isolatiekampen in elke provincie en elk grondgebied in Canada. Deze quarantaine-isolatiekampen zijn echter niet beperkt tot mensen met Covid, maar bieden een ruime marge voor het opsluiten van vele mensen. Deze regering is ongetwijfeld op de hoogte van de plannen om deze isolatiekampen van kust tot kust te bouwen, en mijn vraag aan de premier is: Hoeveel van deze kampen zullen er worden gebouwd? En hoeveel mensen verwacht deze regering vast te houden?” [14].

Hillier’s vragen werden niet beantwoord. Daarna probeerde hij het opnieuw:

“Hier is het RFP en in het RFP wordt duidelijk uitgedrukt dat deze kampen kunnen worden gebruikt voor een breed scala van mensen, niet beperkt tot reizigers; in feite wordt er zelfs niet gesproken over internationale reizigers. Het is gewoon een breed scala van mensen. … Waar zullen deze kampen worden gebouwd? Hoeveel mensen zullen daar worden vastgehouden? En om welke reden kunnen mensen worden vastgehouden in deze isolatiekampen?” [14].

Zijn vragen blijven onbeantwoord.

Er is ook gemeld dat als Nieuw-Zeelanders weigeren een Covid-test af te leggen, zij in kampen zullen worden geplaatst [15]. Victor Davis Hanson, Senior Fellow aan het Hoover Institution, Stanford University, heeft de kampen veroordeeld en noemde ze het einde van de persoonlijke vrijheid. De kampen zijn volgens Hansen verbijsterend, omdat Covid op het eiland slechts tot 25 sterfgevallen heeft geleid [15]. Premier Jacinda Ardern is openhartig geweest over de dreiging met de waarschuwing: “Of je laat je testen en zorgt dat je vrij bent, of we houden je langer in een inrichting [15].

Het is misschien veelzeggend dat al in februari 2020 werd gemeld dat “hoogbeveiligde coronaviruskampen … verspreid zijn over de hele wereld. Van de westkust van de VS tot een schiereiland in het noordwesten van Engeland en diep in het hart van Duitsland … In Groot-Brittannië is het een ziekenhuis; in de VS een luchtmachtbasis of zes en in Australië is het een eiland ver van huis” [16] (figuur 2).

Uit een ander artikel uit februari 2020 leren we dat het Pentagon bezig was met het opzetten van meerdere quarantaine kampen bij vliegvelden in Hawaii, Illinois, Texas, Californië, Georgia, New York, Washington State, Washington DC, New Jersey, en Michigan [17]. Op dat moment waren er naar verluidt wereldwijd 1107 mensen overleden met (niet aan) Covid-19 [17]. Ter vergelijking, tuberculose doodde 1,4 miljoen mensen in 2019, of ongeveer één persoon elke 22 seconden, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention hebben zij de “wettelijke bevoegdheid om elke persoon vast te houden die mogelijk een besmettelijke ziekte heeft die bij Executive Order is gespecificeerd om in quarantaine te worden geplaatst” [18].

Figuur 2: Australië Covid-kamp.

De gevolgen van het Covid-bedrog zijn verstrekkend en veelvoudig, vooral met betrekking tot de censuur. Het is duidelijk dat er een virtuele oorlog wordt gevoerd tegen andersdenkenden en al degenen die zich verzetten tegen het officiële Covid-narratief. Het establishment heeft met succes het overgrote deel van de internetactiviteit geconcentreerd op slechts een paar sociale mediaplatforms (Facebook, Tnstagram, Twitter), één site voor het delen van video’s (YouTube), en één zoekmachine (Google). Omdat ze diep geworteld zijn in het Covid-narratief, hebben “Big Tech” bedrijven met succes talloze makers van inhoud geëlimineerd die vraagtekens zetten bij Covid en andere establishment verhalen. Algoritmes leiden mensen naar overheidsvriendelijke informatie, in plaats van sceptische websites. Een eenvoudige zoekopdracht op Google naar “bijwerkingen van vaccins” levert bijvoorbeeld negen resultaten op, die allemaal pro-vaccin zijn. Acht daarvan gaan over Covid-vaccins en beweren dat “de meeste bijwerkingen een teken zijn dat uw immuunsysteem goed op het vaccin reageert” [19].

Bill Gates, die “een groter gevaar voor de gezondheid en de vrijheid dan Covid” [20] wordt genoemd, heeft verschillende “factchecking groepen” opgericht die alle informatie die niet overeenstemt met het officiële verhaal in diskrediet brengen. Het is ook belangrijk om kort te vermelden dat Gates en establishment’s wetenschap beschouwen als een instrument voor sociale controle [6]. Andersdenkenden worden gedemoniseerd. Zo werd bijvoorbeeld breed uitgemeten dat een “studie” had uitgewezen dat “mondkapjes ontkenners” waarschijnlijk lijden aan een ernstige persoonlijkheidsstoornis [21]. Een andere goed gepubliceerde “studie” betoogde dat medicijnen aan de watervoorziening zouden moeten worden toegevoegd om resistentie tegen vaccins, het broeikas verhaal, en mondkapje mandaten te minimaliseren [6]. Een andere “studie” stelde dat “antimondkapje-gedrag, antivaccin-overtuigingen, samenzweringstheorieën over de oorsprong van Covid, en vocale steun van gekozen functionarissen voor onbewezen therapieën” waarschijnlijk het gevolg zijn van “neuropsychologische stoornissen” [22]. Met andere woorden, wetenschappers en maatschappijcritici die het niet eens zijn met de officiële verhalen worden afgeschilderd als hersenbeschadigd.

  AstraZeneca's vaccin werkt nauwelijks voor ouderen

De oorlog tegen het vrije woord is aan de gang en zal niet snel eindigen. Het is niet vergezocht om je een scenario voor te stellen waarin vooraanstaande regeringssceptici officieel worden aangemerkt als “waarschijnlijk besmet met een besmettelijke ziekte” en worden afgevoerd naar een kamp. Tot nu toe hebben we massale “tech-zuiveringen” gehad die mensen van hun platform en inkomen beroofden. De tweede stap zou een stalinistische zuivering kunnen zijn, die zou worden voorafgegaan door een zware propagandacampagne, waarbij de mensen tegen elkaar worden opgezet, om zo de weerstand tegen het einddoel te minimaliseren. Tijdens het schrikbewind van Jozef Stalin arresteerde en transporteerde de geheime politie politieke gevangenen, intellectuelen, critici van de regering en vele anderen naar kampen waar zij werden gefolterd, vermoord of doodgewerkt. Net als regeringen vandaag de dag, werd Stalins agenda niet geremd door feiten en de waarheid.

Referenties

[1]. “Alberta MLA lends credence to COVID-19 ‘concentration camps’ misinformation” https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/ucp-mla-covid-concentration-camps-disinformation-1.5773291
[2]. “Germany plans ‘forced accomodation’ for repeated quarantine dodgers” https://www.thelocal.de/20210118/german-considers
[3]. “Germany Builds Detention Centres to House ‘COVID-Dissidents’” https://www.euroweeklynews.com/2021/01/16/germany-builds-detention-centres-to-house-covid-dissidents. Also see: “Germans who keep refusing to quarantine could be put in detention centres under new Covid rules” https://www.telegraph.co.uk/news/2021/01/17/germans-keep-refusing-quarantine-could-put-detention-centres/
[4]. “Flensburg: Kontaktverbot und Ausgangssperre in Kraft – Polizei startet intensive Kontrollen” https://de.rt.com/inland/113415-flensburg-kontaktverbot-und-ausgangssperre-in-kraft/
[5]. Rund 30 Quarantäne-Verweigerer zwangsweise in Abschiebehaftanstalt Eisenhüttenstadt eingewiesen https://www.moz.de/nachrichten/brandenburg/rund-30-quarantaenebrecher-bislang-zwangsweise-eingewiesen-54509254.html
[6]. “The Most Dangerous Book Ever Published: Deadly Deception Exposed” (Korsgaard Publishing 2020). Roberts, Korsgaard, Day, et al.
[7]. “America dropped 26,171 bombs in 2016. What a bloody end to Obama’s reign” https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/09/america-dropped-26171-bombs-2016-obama-legacy
[8]. “Bekendtgørelse om smitteopsporing, undersøgelse, indlæggelse eller isolation og tvangsmæssig behandling i medfør af lov om foranstaltninger mod smitsomme og andre overførbare sygdomme i forbindelse med håndtering af Coronavirussygdom 2019 (covid-19)” https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/36?fbclid=IwAR2w2ZhQNq2j2uFVuBLyMMa0w7PYaqnJd6z0KYfF3_7MsVnc6Ua9UnyGM5U
[9]. “’Their goal is to destroy everyone’: Uighur camp detainees allege systematic rape” https://www.bbc.com/news/world-asia-china-55794071
[10]. “I am an Uighur who faced China’s concentration camps. This is my story.” https://www.varsity.co.uk/interviews/19990
[11]. “Xinjiang: Large numbers of new detention camps uncovered in report” https://www.bbc.com/news/world-asia-china-54277430
[12]. “PM, health officials warn Canadians against believing COVID-19 ‘internment camps’ disinformation” https://www.cbc.ca/news/politics/covid-19-internment-camps-disinformation-1.5769592
[13]. “WARMINGTON: Man in forced detention in a Canada COVID hotel” https://torontosun.com/news/local-news/warmington-man-in-forced-detention-in-a-canada-covid-camp
[14]. “(Video) Question: What’s Going On???” https://www.randyhilliermpp.com/20201007_question
[15]. “Victor Davis Hanson laments New Zealand’s COVID-19 quarantine ‘camps’ as end of personal freedom” https://www.foxnews.com/world/victor-davis-hanson-new-zealand-coronavirus-camps
[16]. From Australia to the US and UK, high-security coronavirus camps are sheltering Wuhan evacuees https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/from-australia-to-the-us-and-uk-highsecurity-coronavirus-camps-are-sheltering-wuhan-evacuees/news-story/883731ee030debb4c741f3eed5ca67fb
[17] “US Military approves Coronavirus quarantine camps next to major airports.” https://www.wbko.com/content/news/US-Military-approves-Coronavirus-quarantine-camps-next-to-major-airports-567797801.html
[18]. “U.S. Quarantine Stations” https://www.cdc.gov/quarantine/quarantine-stations-us.html
[19]. “What are the side effects of the COVID-19 vaccines?” https://www.aljazeera.com/features/2021/2/21/what-are-the-side-effects-of-the-covid-19-vaccines
[20]. Bill Gates Is a Worse Danger to Health and Freedom than Covid-19 https://www.paulcraigroberts.org/2020/04/12/bill-gates-is-a-worse-danger-to-health-and-freedom-than-covid-19/
[21]. “New study suggests people who refuse to wear face masks are likely to be sociopaths” https://www.msn.com/en-xl/news/other/new-study-suggests-people-who-refuse-to-wear-face-masks-are-likely-to-be-sociopaths/ar-BB18BiAl#:~:text=People%20who%20refuse%20to%20wear%20face%20masks%20as,cannot%20understand%20others’%20feelings.%20Samples%20of%20face%20masks.
[22]. “Science Denial and COVID Conspiracy Theories Potential Neurological Mechanisms and Possible Responses” https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2772693

Schokkend lek: Canada bouwt overal interneringskampen – Wat is er aan de hand?

Vorig artikelComplete waanzin! Duitse stad verbiedt stilstaan ​​vanwege Corona
Volgend artikelViraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Nog petities getekend? Wie? Berg je dan maar! Namen en emailadressen zijn bij de overheid bekend! Daar heeft viruswaarheid een handje mee geholpen.

  2. Aan bovenstaand bericht kan ik verder toevoegen dat het leven hier in Nieuw Zeeland eigenlijk gewoon doorgaat zoals normaal met weinig beperkingen en geen onzin zoals mondkapjes of anderhalve meter afstand, etc. Alleen in de stad Auckland is gisteren een lichte lockdown (level 3) van toepassing vanwege 1 geval, wat een beetje een overreactie is. Over het algemeen is de bevolking wel klaar met de Corona nonsense en nemen het niet meer zo serieus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in