Twaalf uur lang ging de dader gekleed als politieagent en schoot om zich heen. Er wordt gevreesd dat het werkelijke aantal slachtoffers meer zal zijn, omdat er misschien nog onopgemerkte slachtoffers zijn.

Het was net voor middernacht lokale tijd in de nacht tegen zondag dat de verdachte, de 51-jarige Gabriel Wortman, zijn waanzinnige moordtocht begon in Portapique, Nova Scotia.

De slachtoffers moeten zowel binnen als buiten zijn gevonden. Een van de vermoorden is de 23-jarige politieagent en tweekleinzoon Heidi Stevenson. Een andere politieagent is gewond en wordt verzorgd in ziekenhuizen met ernstige verwondingen.

Slachtoffers moeten zowel binnen als buiten zijn gevonden. Een van de vermoorde personen is de 23-jarige politieagente en moeder van twee kinderen Heidi Stevenson. Een andere politieagent raakt gewond en wordt voor ernstig letsel verzorgd in het ziekenhuis.

Wortman werd gestopt toen hij zelf door de politie werd doodgeschoten bij een benzinestation. Aangezien zijn schietpartijen plaatsvonden over een afstand van negentig kilometer, is het niet uitgesloten dat er nog meer slachtoffers worden gevonden. Sommige huizen op zijn weg zijn ook verbrand en deze zijn nog niet verder onderzocht.

Het motief voor de massaschietpartij is nog onduidelijk. Volgens de momenteel beschikbare informatie zou het echter niets te maken moeten hebben met terrorisme. Een deel van de slachtoffers is in verband gebracht met de dader, terwijl een ander deel willekeurig lijkt te zijn uitgekozen.

  Canadese regering heeft gegevens gepubliceerd die bevestigen dat de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen

Wortman moet zowel gekleed zijn geweest als politieagent en in een als politieauto vermomde auto hebben rondgereden, iets wat volgens de politie aangeeft dat het geen willekeurige handeling was.

Vorig artikelOndanks Corona wordt de Afrikanisering van Europa in opdracht van de EU nog steeds doorgezet
Volgend artikelSpanje: Politieagenten geschorst na het gewelddadig neerslaan van een Corona- regelovertreder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in