De “Afrikanisering” van Europa werd al in 2008 door de EU vastgelegd. Een kennis van de auteur van deze regels, destijds een lid van het Europees Parlement, beschreef hem destijds de details van dit plan, maar het kwam niet in de media terecht. Alleen Engelse kranten berichtten erover: “Secret plot to let 50million African workers into EU” was indertijd de kop in de prestigieuze Daily Express.

Foto: Twee Europese senioren die omringd zijn door de nieuwe burgers. Een “kleurrijk” gezicht dat het hart van elke linkse en groene persoon sneller doet kloppen. © Paul Keller / flickr (CC BY 2.0)

Inmiddels wordt dit programma al actief uitgevoerd: “Hervestiging”, samenwerking met Noord-Afrikaanse mensensmokkelbendes, rechtstreeks vervoer per vlucht van Afrikanen naar Europa en gezinshereniging bevorderen de omvolking van ons continent in hoog tempo.

De agenda voor de transformatie van Europa staat boven de Corona-maatregelen. Het plan om het westerse karakter van Europa in te ruilen voor een multiculturele samenleving naar Amerikaans model moet zo’n prioriteit krijgen bij de nationale en internationale functionele elites dat dit plan tijdens de Corona-crisis niet eens wordt opgeschort. Een groot deel van de economie is momenteel verlamd, maar de asielsector mag daar niet onder lijden. De aanstroom van migranten mag ook niet haperen. De passende maatregelen zijn reeds genomen:

De grenzen zijn over het algemeen dicht, maar de EU heeft instructies gegeven om “asielzoekers” de buitengrenzen van de EU te laten overschrijden. De FAZ citeert letterlijk: “…Bovendien moeten ook personen worden toegelaten die om internationale bescherming vragen”.

 • De Duitse regering heeft hetzelfde bevolen voor haar grenzen. Ook hier komt het toverwoord “asiel” in de plaats van toegangspapieren en worden andere toegangsbeperkingen opgeheven.
 • Illegale immigranten, voor het merendeel criminelen, worden nu in afwachting van deportatie uit de gevangenis gehaald en kunnen weer ondergronds gaan. Of deze mensen, evenals andere ‘asielzoekers’ die zich niet aan de Corona-maatregelen houden, de bevolking in gevaar brengen, is duidelijk niet in het belang van de autoriteiten.
 • Bovendien wordt elke vorm van uitzetting om dezelfde reden stopgezet: Er zouden geen geschikte luchtverbindingen zijn.
 • Er zijn ook geen vluchten in de tegenovergestelde richting, maar in dat geval worden vliegtuigen gecharterd om migranten te importeren. In plaats van ‘kinderen’ en meisjes stappen jonge mannen uit het vliegtuig.
 • De samenwerking met Noord-Afrikaanse mensensmokkelbendes en de zogenaamde ‘zee-reddingswerkers’ is weer op gang gekomen. Ook worden er weer EU-oorlogsschepen voor de Libische kust gestuurd. De officiële reden: wapenleveringen uit Turkije moeten worden stopgezet.
  "De toekomstige wereldorde wordt gebouwd op de ruïnes van Europa"

Onze gastauteur en adviseur voor het buitenlands beleid van de FPÖ geeft commentaar

Nu laat de EU het niet afweten. Er worden concrete plannen opgesteld over de wijze waarop in Europa een sfeer moet worden gecreëerd dat de Afrikanisering zowel wettelijk als in de hoofden van de mensen zal verankeren. FPÖ-partijleider Norbert Hofer, adviseur buitenlands beleid spreekt zich hierover duidelijk uit:

“Grote delen van het publiek hebben grotendeels niet gemerkt dat het Europees Parlement een resolutie heeft aangenomen over de “Grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa”, waarin uitgebreide speciale rechten voor Afrikaanse immigranten zijn opgenomen. Hand in hand hiermee wordt de deur opengezet voor massa-immigratie uit Afrika. Helaas wordt in veel gevallen datgene wat in de nevelige geesten wordt bedacht werkelijkheid, omdat een samenleving die door deugmensen wordt gevormd, helemaal niet meer in staat is om te beslissen tussen dom en intelligent, goed en kwaad, zinnig en onredelijk”.

“Laat Afrikanen meer zien in de media” en zo verder

 • Van Handel somt vervolgens de belangrijkste punten op van de lijst met maatregelen die moeten worden uitgevoerd zonder de bevolking te vragen.
 • De lidstaten moeten ervoor zorgen dat migranten, vluchtelingen en asielzoekers Europa met veilige en legale middelen kunnen binnenkomen.
 • Afrikanen zullen steeds vaker in televisieprogramma’s en andere media te zien zijn.
 • Er moet een quotasysteem voor etnische en raciale minderheden in het beroepsleven worden ingevoerd.
 • Aangezien Afrikanen naar verluidt worden gediscrimineerd op de woningmarkt, zou de staat ervoor moeten zorgen dat zij niet langer in “ruimtelijke segregatie” hoeven te leven in gebieden met een laag inkomen en slechte kwaliteit en krappe huisvestingsomstandigheden.
 • Er worden werkgroepen tegen “Afrofobie” opgericht en linkse NGO’s krijgen financiële steun van de overheid.
 • Degenen die deze heropvoeding niet willen accepteren, moeten door de autoriteiten worden geregistreerd, onderzocht, vervolgd en gestraft als zogenaamde “haatmisdadigers”.
 • Het is de politie en de geheime diensten verboden om daderprofielen op te stellen die een donkere huidskleur aangeven bij wetshandhaving, terrorismebestrijding en immigratiecontrole.
  Europese Commissie nieuwe plan: subsidieregen op immigranten

Geen bovengrens voorzien

Een van de fundamenten van deze bijna ongelofelijke resolutie is het VN-migratiepact, waarvoor al meerdere malen is gewaarschuwd en dat gelukkig niet is ondertekend door Oostenrijk en een aantal andere Midden-Europese landen. Volgens de geciteerde ontwerpresolutie moet een onbeperkt aantal Afrikanen gecontroleerd en planmatig naar Europa worden vervoerd, en moet illegale immigratie worden gelegaliseerd. Er wordt geen enkel onderscheid gemaakt tussen migranten, vluchtelingen en asielzoekers.

De nieuwkomers zullen worden verzorgd door de lokale bevolking, die helemaal niets wordt gevraagd, en krijgen een voorkeursbehandeling op de arbeids- en woningmarkt. Ook in de media en de cultuur in het algemeen zouden ze de voorkeur krijgen, met de vreemde rechtvaardiging dat “mensen van Afrikaanse afkomst in de loop van de geschiedenis een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de opbouw van de Europese samenleving”.

Er wordt slechts marginaal vermeld dat deze plannen natuurlijk enorme kosten met zich meebrengen voor belastingbetalers en, aan de andere kant, enorme winsten zullen opleveren voor NGO’s en andere profiteurs van massamigratie. De straf- en verbodscultuur, die in Europa steeds meer ingang vindt, zal ook een nieuwe impuls krijgen.

En momenteel in de Corona-crisis vormt deze vorm van ‘menselijkheid’ op de genoemde punten een aanzienlijke bedreiging voor de bevolking. Het is bewezen dat Afrikanen, naast andere migranten, behoren tot de groepen mensen die het meest met Corona zijn besmet.

Ondanks Corona wordt de Afrikanisering van Europa in opdracht van de EU nog steeds doorgezet

Vorig artikelChinese woede over Duitse rekening voor Coronavirus-schade
Volgend artikelDe ergste massaschietpartij in de geschiedenis van Canada – minstens 16 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

 1. Net of de “multiculturele” samenleving in de VS geslaagd is.
  De segregatie is daar vele malen erger dan in Europa en daar is het gemiddeld veel erger dan in Nederland.
  Of de samensmelting van Hindoes en moslims in India?
  Trouwens, van wat dan ook en moslims, waar ook ter wereld.

 2. redactie/lezers,

  opdracht van EN.LIL. en uitgevoerd door de AsjkeNAZI ofwel de Khazaren die we ook kennen als de Jews en de jiddische joden en de jooddietsen. De ‘anunnaki’ willen van de blanken af. Die hebben de wereld na de ‘gezonden vloed’ weer opgebouwd en nu de ‘anunnaki’ weer op hun oude niveau van techniek en geavanceerde wapensystemen zijn, moeten ze van de blanken af. Die zijn het ‘zaad’ van zijn gehate oudere halfbroer EN.KI. (de schepper en Vader van de mens). De meest zuivere blanken moeten behouden blijven voor een genetisch fokprogramma om het ruimtetuig die de ‘anunnaki’ zijn te her-scheppen alvorens hen weer uit te zetten in de 5e dimensie waar ze vandaan komen. EN.LIL. wil daar kennelijk niet aan meewerken dus laat hij Europa, Amerika en Canada vol lopen met bruine en zwarte mensen… en met name de Dietse gebieden, waar de nazaten wonen van de tien stammen Israels en nazaten van de Babyloniers en Soemeriers. Door die te bezwangeren, te vermoorden – kan het her-scheppen van de ‘anunnaki’ mogelijk verstoord worden door het genetische fokmateriaal te bezoedelen danwel uit te schakelen. Hier is de Galactische Federatie niet blij mee: dan zou de schepping van de mens – helemaal voor niets zijn geweest! Oke we werden geschapen om het zware werk voor de ‘goden’ te doen (anunnaki) maar die schepping was nodig om het genetische programma op te starten om de ‘anunnaki’ te her-scheppen! Het lijkt er op dat EN.LIL. ongestoord zijn gang kan gaan en het lijkt er op dat de ‘neuzen’ (AsjkeNAZI) ook ongestoord hun gang kunnen gaan, maar vroeg of laat zal toch onze hulp in actie moeten komen?!

  Groet Evert Jan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in