Dacht u dat de ultra-rijken hier gewoon zouden blijven zitten en zich samen met alle anderen zouden laten opblazen? Net als u zien zij waar het op afloopt, en velen van hen hebben koortsachtig noodplannen ontwikkeld. Voordat het echt fout gaat, stappen velen van hen in privé-jets en vliegen naar goed voorbereide compounds in welvarende enclaves aan de andere kant van de planeet. Het behoeft geen betoog dat de overgrote meerderheid van de mensen die mogelijkheid niet zal hebben, schrijft Michael Snyder.

Als u genoeg geld hebt, kunt u letterlijk residentie in een ander land kopen. Ik besef dat dit niet helemaal eerlijk is, maar zo werkt de wereld nu eenmaal. Als u bereid bent genoeg geld uit te geven, zijn er meer dan een dozijn landen die u toestaan een “gouden paspoort” te kopen…

Meer dan een dozijn landen bieden zogenaamde “gouden paspoorten” en visa aan waarmee welgestelde buitenlanders burgerschap of residentie kunnen krijgen in ruil voor investeringen in het land. De duurste programma’s variëren van $1,1 miljoen in Malta tot $9,5 miljoen in Oostenrijk, aldus Forbes.

Dit soort dingen is niet voor gewone miljonairs. Volgens een CEO die door Insider geïnterviewd werd, hebben degenen die in de markt zijn voor een “gouden paspoort” meestal een nettowaarde van minstens 50 miljoen dollar…

Reaz Jafri, CEO van Dasein Advisors, zei dat hij de laatste drie jaar meer Amerikaanse aanvragen heeft gekregen dan de vorige 20 jaar samen. Hij zei dat zijn Amerikaanse cliënten vaak in tech, onroerend goed, of crypto werken, en tussen de 50 miljoen en 20 miljard dollar waard zijn.

Kunt u raden welk “gouden paspoort” het populairst is?

Persoonlijk was ik nogal stomverbaasd toen ik hoorde dat Portugal eigenlijk aan kop gaat

Twee van de door Insider ondervraagde bedrijven zeiden dat de verblijfsvergunning van Portugal voor vijf jaar – die visumvrij reizen naar 26 landen van de Europese Unie mogelijk maakt – het meest gevraagde programma is onder Amerikaanse investeerders.

Het “gouden visum” van Portugal vereist een minimuminvestering van iets meer dan $200.000 en een gemiddeld verblijf van zeven dagen per jaar in Portugal. Wanneer de vergunning afloopt, kunnen de residenten vervolgens het voltijdse staatsburgerschap aanvragen, wat nog eens drie jaar kan duren.

Vanwege het mooie weer, de stranden, en al die rijke mensen die daarheen verhuizen, wordt Portugal blijkbaar “het nieuwe Californië” genoemd.

  Dit is Poetins gedeeltelijke mobilisatie in bewoording

Dus terwijl tientallen miljoenen Amerikanen de komende jaren een oorlog met Rusland tegemoet gaan, zullen velen van de ultra-vermogende elite van de zon in Lissabon genieten.

In het weekend hebben de Russen ons opnieuw een boodschap gestuurd door met hun “doemsdagvliegtuig” over het Rode Plein te vliegen…

Strijdlustig in gezicht van het diepe Westerse isolement sinds hij opdracht gaf tot de invasie van Ruslands buurland, sprak Poetin op het Rode Plein voor een parade van troepen, tanks, raketten en intercontinentale ballistische raketten.

Een luchtparade boven de Basiliuskathedraal bestond uit supersonische gevechtsvliegtuigen, Tu-160 strategische bommenwerpers en, voor het eerst sinds 2010, het Il-80 “doomsday” commandovliegtuig, dat de Russische top zou vervoeren in geval van een kernoorlog, aldus het Ministerie van Defensie.

En tijdens deze parade zei Vladimir Poetin tegen de verzamelde menigte dat “de overwinning van ons zal zijn”

“Vandaag vechten onze soldaten, net als hun voorouders, zij aan zij om hun vaderland te bevrijden van het nazi-vuil, in het vertrouwen dat, net als in 1945, de overwinning de onze zal zijn,” zei Poetin, die in februari Russische troepen naar Oekraïne stuurde.

“Vandaag is het onze gemeenschappelijke plicht om de wedergeboorte te voorkomen van het nazisme dat zoveel leed heeft veroorzaakt voor de volkeren van verschillende landen,” zei Poetin. Hij voegde eraan toe dat hij hoopte dat “nieuwe generaties de nagedachtenis van hun vaders en grootvaders waardig mogen zijn”.

Maar op wat voor soort overwinning doelde Poetin?

Bedoelde hij gewoon een overwinning in Oekraïne, of zinspeelde hij eigenlijk op een veel ruimere overwinning?

De laatste weken is men het er in Rusland steeds meer over eens dat het conflict in Oekraïne eigenlijk een proxy-oorlog is met de Verenigde Staten en de rest van de NAVO-mogendheden.

En de opmerkingen die door Russische topambtenaren worden gemaakt, weerspiegelen steeds meer ook deze realiteit. Dmitry Rogozin heeft bijvoorbeeld zojuist openlijk verklaard dat “de NAVO een oorlog tegen ons voert”.

  Israël meer dan ooit geïsoleerd na de recente uitspraken van Trump

Wat een onheilspellende uitspraak.

Natuurlijk is het waar dat de V.S. en andere NAVO-mogendheden op dit moment het grootste deel van de financiering en het meeste materiaal voor de oorlog leveren.

En de voortdurende inlichtingen die het Amerikaanse leger verstrekt hebben de Oekraïners in staat gesteld enkele zeer belangrijke doelwitten aan te vallen

Minder dan 24 uur nadat The New York Times een provocerend bericht uitbracht waarin niet bij naam genoemde Amerikaanse functionarissen werden geciteerd die zich erop verheugden dat het delen van Amerikaanse inlichtingen met het Oekraïense leger heeft geholpen bij het uitschakelen van meerdere Russische generaals sinds de invasie van 24 februari, komt NBC News met weer een andere opzienbarende mededeling die afkomstig is van de deep state Amerikaanse inlichtingendiensten.

Te midden van wat escalatie na escalatie lijkt, en nieuwe onthullingen van de steeds diepere en misschien steeds directere rol van Washington in de strijd tegen Rusland in Oekraïne, brengt NBC ons dit juweeltje“Inlichtingen die door de V.S. gedeeld zijn, hebben Oekraïne geholpen om de Russische kruiser Moskva tot zinken te brengen, vertelden Amerikaanse functionarissen aan NBC News, waarmee zij een Amerikaanse rol bevestigen in misschien wel de meest gênante klap voor de roerige invasie van Vladimir Poetin in Oekraïne.”

Bovenop alles hebben de V.S. in feite Oekraïners naar de V.S. gebracht om hen op te leiden om in de oorlog te vechten. Als u daaraan twijfelt, kijk dan maar eens naar wat de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin onlangs op Twitter toegaf…

“Vanmorgen had ik het genoegen te spreken met Oekraïense troepen die in de V.S. trainen en die vandaag naar Oekraïne terugkeren. Hun moed en vaardigheid zijn verbazingwekkend. Ik heb duidelijk gemaakt dat de VS hun de hulp zullen blijven geven die zij nodig hebben.”

Dit is dus de reden waarom de Russen geloven dat dit eigenlijk een proxy-oorlog is, en velen van hen zijn er helemaal van overtuigd dat het uiteindelijk tot een nucleair conflict zal uitgroeien.

  Stoltenberg in de ether, laten we de "uh's" tellen

Als die dag aanbreekt, zegt Rogozin dat “de NAVO-landen binnen een half uur door ons vernietigd zullen worden”.

Wij mogen niet toelaten dat de zaken tot dat punt escaleren.

Want een kernoorlog zou het einde betekenen van de beschaving zoals wij die nu kennen.

Als de Russen besluiten een verrassingsaanval uit te voeren, zijn wij verdoemd.

Zoals een vooraanstaande Britse nieuwsbron heeft opgemerkt, zouden zij in zo’n scenario geen verweer hebben…

Sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne heeft Vladimir Poetin het Verenigd Koninkrijk en zijn bondgenoten gedreigd met een “bliksemsnelle” reactie, waarmee hij doelde op het nucleaire arsenaal van Moskou. Professor Andrew Futter, een deskundige op het gebied van internationale betrekkingen aan de Universiteit van Leicester, zei tegen Express.co.uk dat het gebrek aan verdedigingswapens van het Verenigd Koninkrijk het land weerloos zou maken als er een aanval zou plaatsvinden.

Hier in de Verenigde Staten hebben velen van ons sinds de jaren tachtig gepleit voor de ontwikkeling van geavanceerde anti-ballistische raketsystemen.

Maar dat is niet gebeurd.

Dus zouden wij ook vrijwel geen verdediging hebben tegen een verrassingsaanval van Rusland.

Intussen hebben de Russen de meest geavanceerde anti-ballistische raketsystemen ter wereld ontwikkeld, met een zeer grote marge.

De Russische leiders zijn het ermee eens dat er geen “winnaars” zouden zijn in een kernoorlog, maar zij hebben er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat zij er veel beter voor zullen staan dan de anderen.

Maar de meeste mensen begrijpen daar niets van.

En ook al blijven de spanningen met Rusland maar oplopen, de meeste mensen geloven nog steeds dat een kernoorlog nooit echt zal gebeuren.

Helaas raakt de NAVO met de dag meer betrokken bij het conflict in Oekraïne, en dat brengt ons gevaarlijk dicht bij het ondenkbare.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Rusland bereidt nucleaire aanval voor vanuit Kaliningrad tegen Europese/NAVO-doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevangengenomen Oekraïner zegt dat Javelins nutteloos waren in Mariupol, Zelensky gaf troepen de opdracht te sterven
Volgend artikelDag 73: Rusland zegt Amerikaanse en Europese militaire voorraden in Kharkiv vernietigd te hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “Dus zouden wij ook vrijwel geen verdediging hebben tegen een verrassingsaanval van Rusland”.

  Juist gesteld het zelfde geldt voor Nederland die zijn dure Leopard tanks heeft moeten verkopen feitelijk door bezuinigingen op defensie en tanks moeten lenen van Duitsland, n.m.m. is er veel van het bezuinigde geld naar de massale omvokingsproject gegaan, net zoals de baten van het Groningse gasveld, terwijl de Groniners met schade door de winning van aardgas op allerlei manieren ontmoedigd worden feitelijk door het 10, 5 jaar durende WEF regime van de MinPres Rutte.

 2. Als de wind uit het westen komt is de kans kleiner dat de Russen hier een kernbom droppen want dan waait alle radioactief afval (denk aan Chernobyl) hun richting uit. Als de wind uit het oosten komt daarentegen…
  De kans is echter groot dat ‘humane’ kernwapens hoog in (of net buiten) de atmosfeer zullen gebruikt worden om EMP’s te veroorzaken, die weinig of geen materiele schade of radioactieve straling zullen veroorzaken.
  Elektriciteit zal als gevolg van deze EMP’s echter wel maanden of zelfs jaren onbestaande zijn waardoor naar schatting uiteindelijk toch 90% van de bevolking zal sterven.

 3. Je vraagt je wel af waar al die triljarden van het Pentagon dan zijn heen gegaan als ze er haast niets voor zouden hebben ontwikkeld?

  • Black ops, zakkenvullen door het MIC, nog meer zakkenvullen door MIC gerelateerden, omkopen van veeeeele hooggeplaatsten over de hele planeet, enz.

   Denk eens aan boutjes voor bepaalde wapens van $150 per stuk, of water wat zgn naar Irak ingevlogen werd voor de US Army’s toiletten met een prijskaartje van $5 per gallon maar in werkelijkheid uit de Eufraat gepompt wordt. Lachen! Dat is waarom Rusland met 60 miljard budget per jaar meer heeft kunnen doen dan de hele NAVO bijeen.

 4. Geweldige verhalen die allemaal in korte tijd en heel plotseling begonnen zijn:
  – Global warming in 2005 (niets anders dan zware storingen in het weer, extreem warm en extreem koud, door activiteiten die met de atmosfeer te maken hebben, zoals lanceringen, het gebruik van emf, het aantasten van de plasmalagen, etc).
  – Platte aarde (kan ook zijn dat de aarde in een krater zit op een veel grotere planeet) Zie de verhalen van bijv Michael Salla, die verkondigt dat de globalisten ‘voor straf’ over de ijsrand moeten vertrekken – waarheen, tsja, dat zegt hij er niet bij, kennelijk verderop op de grotere planeet, nadat ze het digitale ding in elkaar gerommeld hebben en mensen nu vastzitten aan de eoa waardeloze digi-munt.
  – Space alien – ook al weer een tijdje in de mode, maar nog geen selfies te zien. Vermits jij er eentje bent?
  – Space station – ook alweer een tijdje aanbeden, maar wat komt er uit, ipv dat er alleen maar geld in gestoken wordt?
  – The Andromedans https://www.youtube.com/watch?v=lzDnWLr0AHg&t=22s – moor verhaal van Alex Collier.
  – De crop circles – ook al weer enige jaren zeer hip. Maar tegenwoordig niet meer; toen een grapjas een ansichtkaart met de kop van de Space Alien in een veld projecteerde, werd de larie stopgezet. (MASERS worden gebruikt voor die idioterie, dat betekent Microwave Amplification by Stimulated Emission of Radiation)

  Het kort en bondige er van is dat er wel degelijk vreselijke dingen kunnen gebeuren met EMF en EMP (dat is het acronym voor ‘electromagnetic pulse weapons’) en MASERS. Er werd lang geleden al horizontaal gerommeld met grote magneten, waardoor de Bermuda Triangle veroorzaakt werd (eentje op Long Island, eentje bij Boston, en eentje op Bermuda – deze drie richtten zich op 1 punt – waardoor scheepjes en vliegtuigjes verstoord raakten. Andere eerdere dergelijke experimenten staan bekend als de Philadelphia & Montauk Experiment. Nu wordt deze technologie op andere manieren toegepast, verticaal, onder meer op de ionosfeer en de stratosfeer om ze te verwijderen voor doorgang van spacetravel vloten. Plus, hele stampijen mensdieren kunnen in éen klap neerstorten. (Dat zal dan aan de ‘poolomkering’ liggen. haha!)

  En zo is er nog meer waanzin, die achter je rug om in elkaar geflanst wordt. Waarom zou er niet gerotzooid worden met magnetisme etc, dat is toch veel leuker dan ouderwetse bommetjes maken. Er zijn heel veel gekken in de wereld die heel veel geld krijgen voor dit soort productiviteit.

  • Waar is de ontwikkeling van lasers naartoe?
   Gok: Ze werden zo krachtig, en boden zoveel mogelijkheden, dat men besloten heeft deze speeltuigen aan het oog van het publiek te onttrekken.

 5. p.s. Xandernieuws heeft het er nu ook over. (Ik roep dit al jaren, but who cares.) Mbv emf wordt de ionosfeer verhit om gaten te maken – lanceringen gaan dan moeiteloos er door. Echter, het gat blijft niet lang, want het is in een plasmalaag, en dat is vloeibaar. Een gat van 30 km lijkt me niet echt mogelijk, maar wie weet. En de gevolgen zijn vreselijk.Kernbommen zijn zo ouderwets…

  Lees over HAARP en de beschermende lagen om de Aarde: (https://www.xandernieuws.net/algemeen/wordt-deze-brein-aantastende-parasiet-in-1-3-mensheid-actief-door-injecties-5g-en-het-zwakkere-magnetische-veld/)

  HAARP: aantasting beschermende ionosfeer
  Eind maart werd bekend gemaakt dat de HAARP installatie in Alaska de NASA ging helpen met een HF oceaan-verspreidingsexperiment voor de Active Aurora (INCAA) ruimtemissie. De zwakke elektromagnetische golven (6,8 Mhz) werden – afhankelijk van real-time ionosferische condities – direct op de oceaan gericht, bedoeld om als een extra sensor op de grond te functioneren. HAARP installaties worden officieel gebruikt voor ‘bestudering’ van de ionosfeer, maar inmiddels openlijk ook voor beïnvloeding van het weer en het detecteren en monitoren van elektromagnetische (‘plasma’) signalen die kunnen wijzen op aanstaande aardbevingen en tektonische verschuivingen.

  De ionosfeer is een atmosferische laag die gevaarlijke kosmische (UVF) straling absorbeert. Zonder de ionosfeer zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. Beïnvloeding en verstoring van de ionosfeer, wat met HAARP kan worden gedaan, veroorzaakt onder meer weersveranderingen. De werkelijke reden van HAARP heeft een militaire achtergrond: door elektronen langs de natuurlijke magnetische veldlijnen dermate te versnellen tot bijna de lichtsnelheid, kan theoretisch een ‘beschermend’ schild worden gecreëerd waarmee communicatiesignalen wereldwijd kunnen worden geblokkeerd, en vijandelijke raketten kunnen worden uitgeschakeld.

  De effecten zouden nauwkeurig gelokaliseerd kunnen worden door een gat van 30 kilometer doorsnee in de ionosfeer te verhitten, waardoor er een plasma veld ontstaat dat iedere raket of elk vliegtuig kan vernietigen. Als met HAARP een groot gat wordt gecreëerd boven een vijandelijke staat, kan de kosmische straling onbeperkt tot op de bodem doordringen, waardoor een groot deel van de bevolking van dat land wordt gedood.

  Een wat minder heftige, maar eveneens agressieve militaire functie is het creëren van ernstige weers/klimaatverschijnselen, die de samenleving van een vijand grote schade kunnen toebrengen. Tevens kunnen met HAARP vijandelijke bases en onderzeeërs worden opgespoord.

 6. Waarde Immortal .
  Je draadje is een dijenkletser .. 😀
  Ach … als oudere sf lezer heb ik ze allemaal gehad ..
  Van Voght Harrison Vance .. noem maar op heb het gelezen .
  OOk een deeltje dat kinderen voorbereid worden op bv een leven in het riool.
  Kinderen op een stalen plaat met een mooi iets beertje roos ophet moment dat ze er naar reikte je raad het al .. stroomstoot . De mensen(slaven) leefde ondergronds
  en moesten produceren voor de bovenbewoners..
  De aarde was weer tot een park verworden en aleen gangbaar voor de boven elite ..!
  Uiteraard is er een mol(mens) die de weg naar boven vindt en de rest is dan weer historie .
  Gelezen eind jaren 60 .
  En ben geen pis kijker maar het leunt nu weer tegen het voorspelde verleden .
  Bof ze kunnen de boomin de elite ratten .. met hun welgedekte tafels en horige amoede lijders kunnen hol oogig naar de vette bekken staren .. Reken maar dat ook het colluseum weer in glorie hersteld wordt op dat de elite bitches hun orgasme kunnen krijgen bij wederom blood and gore !

  Fijne dag Waarde Immortal .

 7. Het idee dat de rijken zich in Portugal gaan nestelen is een lachertje. Als ze werkelijk verwachten dat er een grootschalige oorlog, mogelijk kernoorlog gaat uitbreken wil je daar niet zitten, of denken ze dat Portugal gespaard zal worden of opeens in zn eentje de gevolgen niet zal ervaren?
  De Superrijken kopen daar een woning, investeren een schamele 200.000-500.000 euro en hoeven dan 10 jaar geen inkomstenbelasting te betalen. Aangezien je die slechts in 1 land betaalt zijn hun inkomsten van over de hele wereld dus veilig van belastingen voor 10 jaar.

  • Anders dan bij ons blijven Amerikanen altijd belastingplichtig in hun eigen land en kunnen daar alleen onderuit door afstand te doen van hun nationaliteit wat slechts mogelijk is door betaling van een grote som geld aan de US overheid.

  • De rijken kunnen wel vluchten misschien, maar een leven zullen ze nooit meer hebben de stumpers.
   Als er een kernoorlog uit breekt dan hoop ik dat de bom in mijn tuin valt…ik probeer hem ook niet op te vangen.
   Maar even serieus,het is toch belachelijk dat een handvol idioten de hele wereld in chaos kunnen storten.
   Ik hoop dat Karma hun zal treffen.

 8. er wordt geen nucleaire oorlog toegestaan.
  elke gelanceerde nuke wordt binne enkele minuten onschadelijk gemaakt.
  beide zijden van de oorlogsmanagers weten dit ook.
  dus ga rustig slapen. er komt een andere uitweg dan planeetverwoesting.

 9. Natuurlijk doen die dat.
  Als de pleuris uitbreekt trekken ze naar Nieuw Zeeland.
  Dan heb je hongerig volk dat achter de elite aan gaat, maar het zal hen niet vinden. (later komt de elite terug, om de schade op te meten)

  Maar! Er zijn genoeg buitenlandsche actoren dat hier weet van hebben, (Rusland) en het is dan nog maar de vraag of hun plannetje zal slagen.
  Ik ben er zeker van dat er landen zijn die precies hebben uitgevogeld waar de elite naar toe trekt wanneer hier de pleuris uit breekt.

  • Nieuw Zeeland, Singapore, Paraguay, Patagonië, om er een paar te noemen. Denk aan het kleine terreintje dat familie George Wanker Bush jaren geleden in Paraguay heeft gekocht, een lapje van slecht zo’n 400 vierkante kilometer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in