Met behulp van een van de oudste onderzoeksinstrumenten van de psychologie, het Asch Conformiteitsexperiment, hebben de bemiddelaars van de hele COVID pandemie bijna 5 miljard mensen ervan overtuigd in te gaan tegen wat zij als echt en geldig kennen, en “veilige” keuzes te maken op basis van wat zij dachten dat de “massa” ook deed. Miljarden mensen over de hele planeet aarde, uit elk werelddeel en elk land, conformeerden zich aan wat zij dachten dat de meeste anderen deden. Als zeer sociale wezens wil de meerderheid van de mensen “aanvaard” worden, “aardig gevonden” worden, en niet “tegen het systeem ingaan”. Dat heet conformiteit en de angst voor non-conformiteit, en dit grootse experiment zou wel eens allemaal hun gezondheid, levensonderhoud, mensenrechten, medische vrijheden en elke laatste cent kunnen kosten die ze hebben, schrijft S.D. Wells.

Het kuddesyndroom: geconfronteerd met totaal ongeloof over hun keuzes, gingen nog steeds miljarden mee om bij de massa “erbij te horen”

Zou u verklaren dat de kleur paars oranje is als iedereen om u heen dat als eerste deed, ook al keek u er recht naar en wist u dat het paars was? Wat als 10 andere mensen allemaal eerst oranje zeiden? Wat als 100, of 1.000, of 1 miljoen mensen zeiden dat het oranje was, wat zou u dan zeggen, terwijl uw keuze genoteerd werd zodat iedereen het kon weten? En wat als u dan paars zei, gewoon om u te schikken, maar later ontdekte dat iedereen die oranje zei acteurs waren, tegen wie gezegd was dat ze oranje moesten zeggen, plus andere nepantwoorden van nepdeelnemers? Zou u dan nog steeds “met de stroom” meegaan de volgende keer dat u de waarheid wist, maar uw antwoord/keuze zou anders zijn dan die van de “massa”?

  19-jarige Zweedse verlamd en aan rolstoel gekluisterd na vaccinatie Pfizer - "Dit heeft niets te maken met het vaccin. Sta op en loop..."

Het Solomon Asch Conformiteitsexperiment is op wereldtoneel uitgevoerd. Een “virus” dat niet dodelijker was dan de seizoensgriep, werd beweerd de volgende Zwarte Pest te zijn, en de massa werd wijsgemaakt dat iedereen zich moet laten inenten en maskers dragen om zich van een zekere dood te “redden”. Dat is waar vaccinpaspoorten echt over gingen, om iedereen te laten zien hoe “dom” en “roekeloos” ze waren als ze er geen kregen. Begrijpt u?

De angst voor non-conformisme dreef de schapenkudde ertoe om dodelijke bloedstollende vaccins te nemen en de hele dag zuurstofberovende maskers te dragen

De meeste mensen weten dat het jaren duurt om vaccins in laboratoria te ontwikkelen en dat ze uitgebreide klinische proeven moeten doorstaan voordat ze in het publieke domein worden gebracht om massaal ingespoten te worden. De COVID-vaccins werden in allerijl op de markt gebracht en kregen zelfs het etiket “noodvergunning” en “alleen voor noodgebruik”. Met andere woorden, miljarden mensen WISTEN dat zij deelnamen aan een gevaarlijk experiment, maar verkozen het te doen omdat de massamedia hen lieten DENKEN dat iedereen zich had geschikt, nog voordat zij het zelf deden.

De meeste mensen zouden, als zij een masker droegen, toegeven dat zij niet goed konden ademen, en zouden het na korte tijd afzetten, en met gezond verstand begrijpen dat het hun gezondheid en welzijn zou aantasten als zij het bleven dragen, de hele dag, overal waar zij gingen. Het narratief was echter het tegenovergestelde en overtuigde hen ervan dat het “veilig en doeltreffend” was om de hele dag 20 procent van uw zuurstoftoevoer af te snijden, om uzelf te redden van COVID-19, nog zo’n verzonnen samenzweringstheorie waarvan nooit bewezen is dat ze echt is (het pandemische “virus” moet nog in een lab geïsoleerd worden). Daarom zijn PCR-tests allemaal nep. Zij zijn gewoon een ander instrument van het Asch Conformiteitsexperiment.

  COVID-19 vaccins: risico op overlijden reeds bekend bij vaccinatie kalveren

Van COVID-19 is nooit bewezen dat het dodelijk is voor gezonde mensen, tieners, kinderen, of baby’s. Toch heeft het narratief jonge gezonde mensen van alle leeftijden overtuigd om zich te laten injecteren met experimentele gen-manipulerende “technologie”, inclusief ouders die hun kinderen laten injecteren, steeds maar weer, met dit gevaarlijke en dodelijke “vaccin”-experiment, terwijl het in feite helemaal geen “vaccins” zijn. Conformiteit is het massamoordende steunpunt van het hele experiment. Zoveel mensen zijn bang om niet te doen wat de “massa” schijnt te doen, of dat nu feit of fictie is of niet, doet er niet eens toe.

Kijk en leer hoe en waarom bijna 5 miljard mensen wereldwijd bereid zijn om deel te nemen aan een groot experiment waar zij ziek kunnen worden en spoedig kunnen sterven, alleen maar omdat zij VERKEERDE keuzes maken waarvan zij geloven dat de meeste andere mensen die maken.

Als u niet gelooft dat dit nu in het NEPNIEUWS aan de gang is over COVID-19, dan vergist u zich ernstig. Kijk hoe het nieuws de wereld voorliegt met hetzelfde valse narratief.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

De tweede fase van de massapsychose is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMegalopolis versus Rusland: Totaler Krieg
Volgend artikelGevangengenomen Oekraïner zegt dat Javelins nutteloos waren in Mariupol, Zelensky gaf troepen de opdracht te sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Het is totaal van de zotte,dat vele regeringen,hulp organisaties,en vooral hoog aangeschreven regeringsorganisaties,de mensheid de expres,de dood injagen !!!!! Onaanvaardbaar,de Nederlandse regering werkt hier gretig aan mee,onder de vlag van het RIVM,en de WHO !!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in