Het vaccinregime staat op instorten: nu waarschuwen ook reeds de eerste ziekenhuizen voor de zogenaamde Covid-“vaccinatie”. Niet alleen heeft Bild nu onthuld dat tot 29% van de vermeende Corona-doden die zijn gebruikt om paniek te zaaien, helemaal niet aan Corona zijn gestorven, nu waarschuwen de eerste ziekenhuizen ook nog eens tegen de Covid-19 inenting.

De feiten keren zich meer en meer tegen de vaccinatiefanatici van het vaccinregime en zijn gelijkgezinde instellingen (RKI) en media, schrijft Philosophia-Perennis.com.

De Acura Ziekenhuizen in Baden-Baden, Duitsland, stellen het nu duidelijk: Corona is niet meer anders dan gewone griep. En zij waarschuwen voor een overhaaste beslissing om zich te laten vaccineren:

“Omdat vaccinatie ook de prijs heeft van relatieve ineffectiviteit, zelfs van de 4e vaccinatie, een aanzienlijk hoger complicatiepercentage dan oorspronkelijk werd meegedeeld en de – nog openstaande – onderzoeksvraag van een onbedoelde negatieve structurele invloed op het immuunsysteem.”

“Vaccinatie heeft de prijs van relatieve ineffectiviteit”

Bijvoorbeeld, de gerenommeerde Acura Ziekenhuizen van Baden-Baden. Deze hebben vanochtend aangekondigd:

“De Corona situatie vandaag: het aantal mensen dat positief test explodeert. Maar de ‘harde cijfers’ van sterfgevallen, patiënten en intensive care dalen of blijven constant. Het ijkpunt is ook het voorgaande jaar: driemaal zoveel sterfgevallen op hetzelfde tijdstip in 2021.

In feite zijn wij bij Corona bij een griep beland.

Onze oproep als ziekenhuis: wees niet roekeloos, laten we zowel gevaccineerden als ongevaccineerden testen. Laten we onze risicogroepen beschermen.

Weeg individueel af of u zich laat vaccineren. Deze afweging wordt echter steeds belangrijker, omdat vaccinatie ook gepaard gaat met de prijs van de relatieve ineffectiviteit van zelfs de 4e vaccinatie, een aanzienlijk hoger complicatiepercentage dan oorspronkelijk werd medegedeeld en de – nog openstaande – onderzoeksvraag naar een onbedoelde negatieve structurele beïnvloeding van het immuunsysteem.

  Over mijn door DEATHVAX™ verwonde familielid

Een verplichte vaccinatie kan niet worden afgeleid uit deze feiten – om het voorzichtig uit te drukken.”

Vaccineren tegen elke prijs

En hoe reageren de Duitse gezondheidsminister Lauterbach en kompanen op deze feiten? Ze willen nog meer mensen min of meer rechtstreeks tot vaccinatie dwingen. Dit blijkt overduidelijk uit de perfide verkorting van de herstelstatus tot uiteindelijk 8 weken. Dit is wat de “Technische richtsnoeren van het RKI [Duits federaal overheidsagentschap en onderzoeksinstituut dat verantwoordelijk is voor ziektebestrijding en -preventie] voor COVID-19 herstelstatus” en de “Verordening tot wijziging van de vrijstellingsverordening voor COVID-19-beschermingsmaatregelen en de verordening inzake coronavirus toegangsverordeningen” bepalen, die beide sinds zaterdag van kracht zijn.

Prof. Dilger zegt:

“In feite is de herstel status slechts twee maanden geldig, aangezien deze pas 28 dagen na een positieve PCR-test ingaat. Voordien wordt u als geïnfecteerd beschouwd, nadien wordt u als ongevaccineerd beschouwd als u zich niet ten minste één keer laat vaccineren. Twee vaccinaties stellen ook ongevaccineerden slechts drie maanden vrij van quarantaineverplichtingen, terwijl na drie vaccinaties (boostervaccinatie) deze vrijstelling (nog) voor onbepaalde tijd geldt (net als infectie en ten minste één vaccinatie). Maar dit kan natuurlijk elke dag worden veranderd, dus u kunt uw status letterlijk van de ene dag op de andere verliezen, zoals veel herstelde mensen nu doen.”

De motivering voor de verlaging is niet overtuigend:

“De duur van de herstelstatus is teruggebracht van 6 maanden tot 90 dagen, omdat uit de wetenschappelijke gegevens tot nu toe blijkt dat ongevaccineerden na een infectie een verminderde en zelfs meer in de tijd beperkte bescherming hebben tegen herinfectie met de Omicronvariant.”

  Blijf uit mijn buurt: Indiase politie plaatst "doodskop" banners op ongevaccineerde mensen

Hoewel dit waar is, geldt dit evenzeer voor gevaccineerde mensen. Omicron is gewoon aanstekelijker voor iedereen. Er wordt onder meer verwezen naar “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England”, waar (blz. 28) wordt aangetoond dat voorafgaande infectie doeltreffender is in de bescherming tegen herinfectie dan dubbele vaccinatie (44 procent versus 32 procent, geen van beide bijzonder hoog) … (bron)

Wat zit er achter de vaccinatie rage?

November 2021: De Bill & Melinda Gates Foundation, wereldwijd aanjager van vaccins nr. 1, schenkt 499.981 US dollar aan het RKI.
Januari 2022: Het RKI verhoogt massaal de druk op ongevaccineerde en niet geboosterde mensen en verkort de herstelstatus tot 3 maanden.

Dit alles leidt eigenlijk maar tot één conclusie: het vaccinregime is op geen enkele manier begaan met onze gezondheid, maar alleen met de wijdverbreide vaccinatie of de heropvoeding van een hele natie tot vaccinjunkies die levenslang verslaafd zullen zijn aan de gen-injectie.

Dit is nog nooit eerder gebeurd met welke vaccinatie dan ook – wat is er zo bijzonder aan deze injectie dat ze ons met alle mogelijke en onmogelijke middelen smakelijk moet worden gemaakt of opgedrongen?

Ik heb mij altijd uitgesproken tegen de scenario’s van de zogenaamde samenzweringstheoretici, maar zij worden met de dag aannemelijker.

Update 18.01.22, 10.24 uur: Facebook betrokken bij perfide plan

U kunt 24 uur niets posten of becommentariëren


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Een opiniestuk in mainstream media Newsweek roept op tot "verontschuldigingen" en "onderzoeken"
Vorig artikel43-jarige hardcore vaccinzeloot verdwijnt maandenlang van sociale media, dood na “ernstige ziekte” na Moderna injectie
Volgend artikelThierry Baudet: Nederland is op weg een totalitaire staat te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Dit lijkt op een van bovenaf gecoördineerde volgende actie die NAVO landen tegelijkertijd volgen. Geloof maar niet dat ze plots het licht hebben. Bovendien hebben ‘de elite’ vele pijlen op hun boog om ons in voortdurende afleiding en ellende te storten zoals de activering van 5G, de aangekondigde cyber attack (vanuit Israël), hongersnood, financiële crash, gecreëerde extreme weersomstandigheden, de nep space alien invasion, enzovoort.

  • Wereldwijd gebeurt hetzelfde (uitsluiten) vooral in rijke landen die zich dat permitteren omdat mensen bang zijn gemaakt dat ze zullen sterven aan corona(waanzin) Oostenrijk en Duitsland was al altijd de bron van geweld tegen de mensheid en van hun eigen landgenoten Die bevelen blind opvolgen!

  • Ja Duitsland ook, altijd al een land met twee gezichten geweest de rest van de EU zijn meelopers De Duitsers en de Oostenrijkers zijn hun Nazie verleden nog steeds niet vergeten!!!!!!!

 2. Nederlanders laten ook zich massaal testen want bij een positieve uitslag hebben ze weer een paar dagen vrij dat men “Quarantaine” noemt

  • Domkoppen allemaal om zich te laten testen. Ben je ziek blijf thuis uitzieken kom niet buiten en neem veel gezonde voeding en supplementen en kruidenthee.

 3. Mensen ik wil jullie allemaal oproepen om de vier spuiten te nemen en zoveel mogelijk boosters hoe meer hoe sneller liggen jullie in je graf en daarom stel ik al mijn spuitjes en boosters ter beschikking een dag geen spuit gehad een dag niet geleefd, de dood is ongeduldig dus vlug voor er geen spuiten meer zijn.

 4. Ja, het grote voordeel van positief getest worden is een week extra vakantie en je een week zonder collega’s, geen wonder dat mensen zich massaal laten testen. Zodra de quarantaine na positief testen vervalt dan stopt men massaal met zich testen. Lekker vrij op kosten van de baas. Laten we het ervan nemen. Volgend jaar is deze vakantie waarschijnlijk afgeschaft.
  De bouwmarkten zijn open: schilderspullen kopen: beetje cola of zoiets in de neus en je test positief en dan klussen!

  • Ik ben blij dat ik nog nooit een PCR-test heb hoeven ondergaan en dat wil ik graag zo houden. Het zal ongetwijfeld zo zijn dat velen zich massaal laten testen in de hoop veel verlof te kunnen krijgen maar zo lang ik de PCR test kan vermijden zal ik dat zeker doen.

 5. men gebruikt een kankerverwekkende stof om de test stokjes te steriliseren
  er zijn ik geloof 20.000 terug geroepen omdat de “veilige” waarde 50 keer over schreden was

 6. Lees ook Pandemienarratief ondergaat radicale ommekeer. Ze zijn nu klaar met de pandemie, tijd voor het volgende onderwerp: het valse narratief over de Klimaatverandering… Iedere stap is wel gepland.

 7. ik blijf me verbazen over een vraag van een arts nadat ik door een gevalletje vermeend malaria op de acute opname/IC terecht kwam:

  1. bent u gevaccineerd? Neen
  2. bent u anderszins immuun gecompromitteerd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in