De gecreëerde voedselcrisis, of zij nu echt is of een smoke-and-mirrors psy-op, draait allemaal om het afbreken van het wereldwijde voedselsysteem en het “building back better” – van een nieuw dystopisch voedselsysteem, opgebouwd door bedrijfsmonolieten en rigide gecontroleerd in naam van het grotere goed.

Wij bevinden ons in de beginfase van een voedselcrisis, schrijft Kit Knightly.

De pers voorspelt dit al jaren, maar tot nu toe leek het altijd niet meer dan angstzaaierij, bedoeld om de mensen ongerust te maken of af te leiden, maar de tekenen zijn er dat het deze keer, om Joe Biden te citeren, “echt gaat worden”.

Niemand weet hoe erg het kan worden, behalve de mensen die het creëren.

Want het bewijs is vrij duidelijk, het wordt opzettelijk en koelbloedig gecreëerd. Wij zijn het al maanden aan het documenteren.

We hebben de “speciale operatie” van Rusland in Oekraïne die de prijs van basisvoedsel, tarwe en zonnebloemolie, en van kunstmest opdrijft.

De plotselinge uitbraak van “vogelgriep” drijft de prijs van gevogelte en eieren op.

De sterk stijgende olieprijs drijft de kosten van de voedseldistributie op.

De inflatie die veroorzaakt wordt door de enorme toevloed van fiatvaluta betekent dat gezinnen meer geld uitgeven aan minder voedsel.

En terwijl dit allemaal gebeurt, betalen de VS en het VK (en misschien ook anderen, dat weten we niet) de boeren letterlijk om niet te boeren.

Het is vrij duidelijk dat dit The Great Reset is: Food Edition. De lockdown melodie met een iets andere tekst. Een proces van afbreken van de reeds bestaande structuren, zodat wij “beter kunnen terugbouwen” met een meer gecontroleerd en meer gecorporatiseerd voedselsysteem.

  Dr. McCullough: De wereldwijde vaccinreactie op COVID-19 was lang van tevoren bekokstoofd

Net zoals de Covid “pandemie” de “zwakheden in het multilaterale systeem” zou aantonen, zo zal deze voedselcrisis aantonen dat onze “instabiele voedselsystemen aan hervorming toe zijn” en dat wij onze “voedselzekerheid” moeten verzekeren… of duizend variaties op dat thema.

Dat is geen veronderstelling. Ze zijn al begonnen, meer dan een jaar geleden.

Het Journal of Agriculture, Food Systems & Community Developments publiceerde in februari 2021 een paper met de titel:

“Ontmanteling en heropbouw van het voedselsysteem na COVID-19: Tien principes voor herverdeling en regeneratie”

In een interview van juli vorig jaar zei Ruth Richardson de uitvoerend directeur van de NGO Global Alliance for the Future of Food letterlijk:

“Ons overheersende voedselsysteem moet ontmanteld en heropgebouwd worden”

Later, in september 2021, riep de VN de allereerste “Food Systems Summit” bijeen, waarvan de mission statement de regel bevatte:

“Door de voedselsystemen van de wereld opnieuw op te bouwen zullen wij ook gehoor kunnen geven aan de oproep van de secretaris-generaal van de VN om “beter terug te bouwen” na COVID-19.”

Twee weken geleden schreef George Monbiot, windvaan voor elke agenda van de deep state, in de Guardian, met zijn kenmerkende gebrek aan subtiliteit:

“De banken zijn in 2008 in elkaar gestort – en ons voedselsysteem staat op het punt hetzelfde te doen… Het systeem moet veranderen.”

Maar wat betekent “veranderen” en “herbouwen” eigenlijk in deze context?

Wel, dat is geen raadsel, daar wordt al jaren over gepraat.

• Het zal betekenen dat zowel pers als politici het “planetaire gezondheidsdieet” van het WEF zullen promoten.

  Lelijke waarheid over Maui-branden komt nu aan het licht: Overheid onthield Lahaina van water en noodhulpmiddelen, wat resulteerde in TOTALE VERLIES

• Het betekent kinderen conditioneren om insecten en zeewier te eten.

• Het betekent meer aandringen op “genetisch gemanipuleerd” of “gen-edited” voedsel.

• Het betekent het stigmatiseren van vleeseters terwijl het veganisme voortdurend wordt opgehemeld.

• Het betekent het promoten van in laboratoria gekweekt “vlees” en in reusachtige vaten gemengd bacterieel slijm boven natuurlijk voedsel.

• Het betekent “koolstofbelastingen” op rood vlees en geïmporteerde levensmiddelen van allerlei soort.

• Het betekent “obesitas” belastingen op voedsel met veel suiker of vet.

• Het betekent propaganda om basisvoedsel als “luxe” te bestempelen.

Dit zijn bijna allemaal verhalen van de afgelopen maand of zo, en veel daarvan zijn gespreksonderwerpen op de conferentie van het Economisch Wereldforum in Davos.

Zoals bijna altijd het geval is, heeft het probleem waarop men nu “reageert” al een reeks van voorgekauwde oplossingen.

Net zoals wij hebben gezien hoe lockdowns de economie aan stukken braken terwijl de miljardairsklasse recordwinsten boekte terwijl de megalieten van het bedrijfsleven hun monopolies uitbreidden, zo zal ook elk voorgesteld voedselveiligheidsbeleid uiteindelijk de reeds mega-rijken ten goede komen of infrastructuur aanleggen voor de controle van het bedrijfsleven.

Men heeft zojuist de bouw aangekondigd van de grootste “kweekvleesfabriek” ter wereld. Nep-vlees kan natuurlijk niet thuis gekweekt worden en is onderworpen aan gepatenteerde scheppingsprocessen. Genetisch bewerkte of gemodificeerde planten en dieren zijn evenzo onderworpen aan octrooien.

Supranationale bedrijven, met winsten die groter zijn dan de begroting van sommige naties, ontwikkelen apps om de koolstofvoetafdruk bij te houden, die mensen belonen voor het nemen van de “juiste beslissingen”. Dat zou gemakkelijk op voedsel kunnen worden toegepast.

  De oorlog tegen blankheid winnen

Bill Gates is stilletjes de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten geworden. Grond waarop hij nieuwe Frankengewassen kan verbouwen, of die de Amerikaanse regering hem zal betalen om niet te gebruiken.

Het spel is duidelijk: op dit moment maken ze zich klaar om al onze oude voedselsystemen af te breken, met het verklaarde doel om ze beter terug op te bouwen.

Maar beter voor hen, niet voor ons.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense militaire eenheden blijven in opstand komen tegen hun bevelhebbers (Video’s)
Volgend artikelHet voorstel van Kissinger aan Oekraïne: Het Westen is buiten adem – en zet een nieuwe val voor Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Graan is de grootste voedselbron op aarde. Monsanto (sinds kort onder Bayer) is al jaren bezig zich deze voedselbron toe te eigenen. Hun verkoop is glyfosaat, met een zak zaden er bij die maar 1x graan leveren. Zo zuig je het geld uit de graanindustrie.

 2. Nog even en onze huisdieren zijn aan de beurt.
  Dat zijn ook, in hun ogen, nutteloze meevreters die het milieu onnodig belasten.
  Al die visliefhebbers met hun vijvers en aquaria. Kost allemaal stroom die we niet kunnen
  missen.
  Maar ik denk dat ze erop speculeren dat we onze huisdieren wel op zullen eten op het moment
  dat er echt hongersnood uitbreekt.

  • Deden ze in de tweede wo ook zij mijn oma, geen poes of hond toendertijd meer te bekennen.
   Soms rook het ineens naar gebakken vlees in het dorp.

   • Ja maar die wereden opgegeten of gingen dood van de honger. Dat is het eerste wat een mens laat barsten als ze zelf honger hebben.🤨

 3. Bill Gates heeft 1000 vierkante kilometer aan grond dat klopt en is daarmee de grootste grootgrondbezitter, dat is een stuk grond van 50 kilometer bij 20 kilometer, dat is 6 keer het grondoppervlak van Texel. Als we allemaal wat gaan verbouwen, maakt niet uit wat kan je al een verschil maken, we moeten zelf de handen uit de mouwen steken, van het een komt het ander, op een corrupte regering hoef je niet te rekenen.

 4. De wereldbevolking wordt dus uitgeroeid via hongersnoden, oorlog, energietekorten, gifspuiten etc.
  Het streven van de deep state naar een wereldregering ( macht, macht nog meer macht ), great reset, transhumanisme etc. is m.i niet uitsluitend bedoeld voor slechts een geringe hoeveelheid mensen die de uitroeing overleven.
  Zoveel moeite doen voor een klein percentage overlevenden levert immers te weinig macht cq satanisch plezier op voor die psychopaten.
  De wereldbevolking is dus belangrijk voor de deep state in hun honger naar overheersing.
  Ik denk dus dat de uitroeing van de mensheid niet massaal zal gebeuren omdat het oeverloze machtsstreven van de deep state dan grotendeels is uitgespeeld…!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in