Pixabay

Sommigen roepen op tot ontvolking vanwege overbevolking, anderen waarschuwen voor het dreigende uitsterven van de mensheid: Volgens studies neemt het aantal zaadcellen van mannen al jaren af. Een nieuwe Israëlische meta-analyse waarschuwt nu dat de mensheid reeds in 2050 ernstige voortplantingsproblemen zou kunnen hebben: Volgens de studie zouden milieugiffen en een algemeen ongezonde levensstijl binnenkort kunnen leiden tot het einde van de mensheid, schrijft Report24.news.

Niet alleen hebben de experimentele Covid-vaccins blijkbaar een negatief effect op de mannelijke vruchtbaarheid, maar ook diverse andere milieugiffen veroorzaken een voortdurende vermindering van het aantal en de kwaliteit van de zaadcellen bij mannen. Dit feit is al eerder opgemerkt, maar Israëlische onderzoekers beweren in een nieuwe meta-analyse te hebben vastgesteld dat deze trend vanaf ongeveer het jaar 2000 aanzienlijk is toegenomen. Volgens de studie is het tempo van de daling gestegen van 1,2 procent per jaar sinds 1972 tot 2,6 procent per jaar sinds 2000.

“Ik moet zeggen dat ik en de andere onderzoekers dit niet hadden verwacht. Wij dachten dat de daling op een gegeven moment zou afvlakken zodra we een laag niveau hadden bereikt. Het zou nog steeds een probleem zijn, maar de daling zou tenminste minder snel gaan. Maar het tegendeel was het geval. Ik moet zeggen dat dit zeer zorgwekkend is,” zei Dr Hagai Levine, hoogleraar epidemiologie aan de Hebreeuwse Universiteit en hoofdauteur van de studie. Tussen 1973 en 2018 is de kwaliteit van het sperma namelijk met maar liefst 62 procent afgenomen, aldus de studie.

Naast de invloeden in de baarmoeder tijdens de foetale periode, zijn ook de invloeden na de geboorte hiervoor verantwoordelijk – bijvoorbeeld plastic additieven, ftalaten, tabaksgebruik, pesticiden en sterk bewerkt voedsel. Volgens de studie spelen ook gebrek aan lichaamsbeweging en toenemend overgewicht een rol. En de kwaliteit van het sperma zegt ook veel over de gezondheid van mannen: “Bovendien weten we dat het aantal zaadcellen een belangrijke indicator is voor de gezondheid van mannen. Wij weten uit studies dat mannen met een slechte spermakwaliteit een grotere kans hebben om vroegtijdig te sterven, aan andere ziekten te lijden en om verschillende redenen in het ziekenhuis te worden opgenomen, waaronder cardiovasculaire problemen,” aldus Levine.

  De sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn "Eindoplossing" voor Nutteloze Mensen

“Onze resultaten zijn als een kanarie in een kolenmijn. We hebben te maken met een ernstig probleem dat het voortbestaan van de mensheid kan bedreigen als het niet wordt beperkt. Wij roepen dringend op tot wereldwijde actie om een gezonder milieu voor alle soorten te bevorderen en de druk en het gedrag die onze reproductieve gezondheid bedreigen te verminderen,” voegt Levine eraan toe.

Want als het zo doorgaat, zouden de mannen van de wereld tegen 2050 grotendeels onvruchtbaar kunnen zijn. Professor Shanna Swan, co-auteur van de studie, wijst hierop in haar boek Count Down. Volgens de studie zou tegen die tijd de helft van de mannen geen zaadcellen meer produceren en de andere helft zo weinig dat ze “functioneel onvruchtbaar” zouden zijn.

Het valt nog te bezien hoezeer de onderzoekers gelijk hebben met hun horrorverhaal. Als ze gelijk hadden, zou dat waarschijnlijk een aanzienlijke invloed hebben op de bevolkingsprognoses voor de komende decennia. Niet alleen de geïndustrialiseerde landen worden immers getroffen. En de milieugiffen laten waarschijnlijk ook hun sporen na bij vrouwen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

COVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu wordt het absurd: Vaccincritici zouden schuld hebben aan vaccinschade
Volgend artikelFranse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Niet gevacced en gebruik geen magnetron rond mijn ballen dus niets mis met mijn zaad! Ik hoef mijn vrouw alleen maar aan te kijken en is het raak! 😀

  • Ja ook mijn gedachten, voordat de mens ujigestorven is moet er wel heel veel gebeuren. Een kleinere wereldbevolking is alleen maar positief en gewenst. Gaan we vanzelf ook gezonder leven en zal er een nieuwe balans komen. Altijd typisch weer: ze kijken op 1mm van een schaal, zien een daling, extrapoleren dat naar 10cm en trekken de conclusie. Precies hetzelfde als met het klimaat.

 2. En een tussenblokje plaatsen dat gaat over de produktie van nepvlees in Israel. Hoezo gezond! Blijkbaar wordt dit onderzoek naar vruchtbaarheid en produktie van nepvlees niet met elkaar in verband gebracht, hebben die lui van de universiteiten geen contact met elkaar.
  Ieder zijn eigen eiland. Wanneer wordt onderzoek op gezondheid en produktie van gezond voedsel weer gewoon 1 . ?
  Het loskoppelen van al deze dingen onderling gaat het gezonde verstand te boven. Ieder doet maar wat.
  Daar wordt je toch wakker van.!!
  Oh ja…, ik heb drie dochters en een zoon.
  Mijn zoon is onvruchbaar!
  Geen spermatozoen in het ejaculaat!
  Niets meer aan te doen.
  Nu had ik in mijn familie van moeders kant 1 oom en 2 tantes die onvruchtbaar waren.
  Dan praat ik over de jaren van voor 1950.
  Er werd gekscherend gezegd ; dan zjjn alle kinderen die niet via die oom en tante’s geboren konden worden door mijn moeder op de aardkloot gezet!? (Ze hebben niet financieel bijgedragen). Ja gezin van 12 , ik ben de 8e. Eh…… Bij mijzelf heb ik ter linker zijde geen zaadstreng! Steriel dus.
  De rechterkant dus. Deed het vruchtbare werk.
  Bij mijn zoon anatomisch alles in orde.
  Het kan verkeren.
  Maar dat straling, voeding, fluoride, (tandpasta, en als mondspoelmiddel zo te koop!), oorzaken zijn, dat geloof ik.
  En nu ook zeker de kookplaten, (inductiestraling) precies terhoogte van het kruis steriliseerd vrij grondig! Smartphone en wifi. Zendmasten.
  Dan nog de toegevoegde sterilisatiestoffen in maandverband en tampons! Bij vrouwen uiteraard!
  Verder alle troep die in deo’ s zit! In geurtjes!
  Parfums. Ook die vloeistoffen in de geurverspreiders! Zo handig in het stopcontact.
  Met bosgeuren, je want je waant je echt in het sterilisatiewoud!
  Oh ja zeep poeder, geparfumeerde wasmiddelen. Lekker die lakens en hoezen waar je volledig tussen ligt in een chemisch bad ahw. Geurstoffen en smaakstoffen in voedsel! Alles volledig chemisch!
  Ongevaarlijk natuurlijk!
  Bespoten voedsel. Kunstmest.
  Genetisch aangepaste groenten , bv sojabonen.
  Wakker worden moet zich afspelen op een breed front!
  Oh ja, met al die nepgeuren en Nep smaken
  houdt je je geur en smaakvermogen voor de gek! Je liegt en bedriegt hen!
  Echte smaak van natuurlijke oorsprong worden weggedrukt!
  Dat kan gevolgen hebben voor je geur en smaakvermogen in een volgend leven.
  Als het nog kan begin met natuurlijke geuren en smaken terug te brengen in je dagelijkse
  zijn en doen. Jouw lichaam herkent nl niet nepgeur en nepsmaak! Maar het moet er wel mee dealen!
  De leugen is diep in het dagelijkse lichamelijke leven binnen gedrongen .
  Een letterlijke ontkenning van de natuur kan niet anders dan tot verstoring leiden in het lichamelijk functioneren.
  Ik schrik zelf zelfs van deze opsomming. !
  Nog niet meegeteld de medicatie die jouw dokter je voorschrijft. Of een chemokuur.
  Dank voor uw aandacht!

  • Er worden hier veel senario’s voorspeld en feiten dat covid spuiten veel sporters zou hebben doen omvallen ja zelfs presentatoren van praatprgramma’s en dergelijke zouden om Maar vooral sporters zouden na veel inspanningen hartproblemen opllopen en omkiepen Echter in Quatar daar is het heet en daar wordt met volle inspanning gevoetbalt maar daar zijn geen omgevallen voetballers te bespeuren ondankd de hitte…. Maar Oja de stadions zijn met een airco systeem uitgerust!?????? Dus op frontnieuws wordt veel onzin en doem senario’s vermeldt aangaande de gevolgen van de covid spuiten Of hebben ze alle deelnemers even ontgiftigt van de C….. spuit waanzin…..! Ook zijn we inmiddels de 8 miljard mensen op deze aardkloot voorbij gegaan Of zijn de G eliten de tel kwijt omdat de computer hapert!!!!!!!!!!!!!

 3. Een gedachte: kan het niet zijn dat dit een reactie van de natuur is, om de soort mens in aantallen te beperken zodat de impact op de omgeving wat minder wordt?
  Wat dacht je van de middeleeuwen: dacht je dat de mensen in de middeleeuwen een makkelijk leven hadden? Hongersnood, kindersterfte, 75% van de vrouwen stierf in het kraambed, oorlog, ziektes, slechte behuizing, onderdrukking etc. Het lijkt mij nogal een zwaar brutaal leven. En toch is de mensheid gegroeid naar bijna 8 miljard.
  Ik denk dat het te maken heeft met levensstijl, de kunstmatige omgeving, voeding etc.

 4. ´In deze aflevering spreek ik met Morley Robbins over zijn nieuwe hypothese dat chronische vermoeidheid (en de meeste chronische ziekten) voornamelijk wordt veroorzaakt door koper- en ijzerontregeling. Dit is een fascinerend idee dat ik hem in staat stel om diepgaand te onderzoeken, terwijl ik soms ook een beetje terugduw op het idee dat gezondheid kan worden teruggebracht tot elke vorm van eenvoudig mineraalprobleem.´

  https://theenergyblueprint.com/iron-supplementation-morley-robbins/

  https://theenergyblueprint.com/wp-content/uploads/2022/10/Ultimate-Guide-to-Energy-Enhancement-20221017.pdf

 5. Bijna de gehele populatie gaat er toch aan, is allang uitgevoerd met de mRNA, en de jongeren zijn gewoon een jhonson&jhonson sterilisatie spuit gegeven . Alleen dat schijnen sommige nog niet echt te bevatten. De 75% is gewoon dik aangetikt dus dat zit wel goed. Myocarditis en de tia’s veroorzaakt door vage slierten die ze uit de lijken trekken zijn slechts bijwerkingen de auto-immuun is ook al ingetrede gezien het aantal chronisch zieken steeds onder de gevaccineerde tot straks een longontsteking zich aanbiedt en dan is het bye bye zoals een ouderwetse aids patient. Een deel zal blijven lopen aan life-support voor hun antenne functie en een miezerig slaven bestaan gaan lijden. Mits er alsnog slim en hard opgetreden wordt maar als ik zo eens om me heen kijk lijken de NPC’s erg blij met hun nieuwste Iphones en kijken braaf naar MsM soms opkijkend vanachter tellie iets brabbelend wat ik nauwelijks kan verstaan. Vaxxies zijn ook erg veranderd in gedrag en gaan zich steeds aparter en vreemder gedragen onder elkaar, ze noemde ons ‘wappies’ maar zitten nu zelf in dna transitie naar een echte “Swappie de Schwab Slaaf”. Ik kijk het nog ff aan en sla of op de vlucht of ga fullstyle Rambo de bossen in gezellig jagen met de wolven, tenminste als mijn compas zo nog werkt op het mes gezien de poolkering en zonnevlammen tijd waar we ook nog inzitten die het magnetisch veld kunnen verstoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in