De Duitse bevolking bereikt recordniveau – maar alleen vanwege de immigratie

1

De bevolking van Duitsland groeit sterk, niet omdat er meer Duitsers worden geboren, maar de oorzaak hiervoor ligt in de immigratie naar het land. Tegelijkertijd blijkt uit de statistieken dat het land een van ’s werelds oudste bevolkingsgroepen heeft.

In januari presenteerde het officiële Duitse Bureau voor de Statistiek cijfers die aantonen dat de bevolking blijft groeien, maar in het laagste tempo sinds 2012, meldt de Deutsche Welle.

De bevolking is onlangs de 83,2 miljoen mensen gepasseerd, een toename van 200.000 sinds vorig jaar. Maar de sterke toename is uitsluitend te wijten aan immigratie, waarbij het Bureau voor de Statistiek duidelijk maakt dat de bevolking van het land zou dalen zonder immigratie.

Minder geboorten dan sterfgevallen

In 2019, schat het Bureau, werden in Duitsland tussen de 770.000 en 790.000 mensen geboren, op hetzelfde moment dat een volledige 930.000 mensen stierven, dat het hoogste cijfer is sinds 1972. De trend van de sterfgevallen is dat de Duitse bevolking steeds ouder wordt en vandaag de dag een van de oudste bevolkingen ter wereld heeft.

Naast de geboorte- en sterftecijfers schat het Bureau voor de Statistiek dat er vorig jaar tussen de 300.000 en 350.000 mensen naar het land zijn geëmigreerd. Het beleid van bondskanselier Angela Merkel heeft sinds 2015 geleid tot de opvang van meer dan een miljoen migranten in Duitsland.

Meer dan een derde zal over 20 jaar een buitenlandse achtergrond hebben

Brücker zegt dat 35 procent van de Duitse bevolking in 2040 een buitenlandse achtergrond zal hebben, in sommige steden zelfs 70 procent.

Massale immigratie en het falen van de EU: Amerikaanse inlichtingenstudie voorspelt een sombere toekomst voor de Europeanen

  Migranten gehuisvest op luxe cruiseschip in Nederland glunderen op TikTok
Vorig artikelAfrika’s lage Coronacijfers puzzelt wetenschappers
Volgend artikelVoor de kust van Lampedusa: Tunesische ‘vluchtelingen’ kapen Italiaanse vissersboot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Deze geïmporteerde huurlingen van Merkel zijn de uitvoerders van haar eugenetische agenda. Haar haat tegen de naar vrijheid snakkende westerse mens is zo groot dat zij liefst een genocide wil laten uitvoeren op vraag van haar toenmalig schatje Honecker, dat is haar agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in