Na een jaar van het Covid-19 virus en de chaos die het over de hele wereld veroorzaakte, hebben we nu een beter beeld van hoe dodelijk het Coronavirus was in vergelijking met andere grote pandemieën in het verleden.

En, het komt niet eens in de buurt.

Klik voor groot. Afbeelding via Carmen Ang, Visual Capitalist.

The Visual Capitalist stelde vorig jaar ook een illustratie samen over de geschiedenis van pandemieën

Volgens het aantal globale sterfgevallen was het Coronavirus destijds een van de kleinste pandemieën in de moderne geschiedenis. Sindsdien zijn de aantallen voor het Coronavirus gestegen, maar ze zijn nog steeds niet te vergelijken met de grote pandemieën uit het verleden, bericht The Gateway Pundit.

Afbeelding via Nicholas LePan, Visual Capitalist.

Belangrijk om weten: de gewone griep is bijna van de aardbodem verdwenen, waardoor epidemioloog Knut Wittkowski verklaarde dat “griep grotendeels is omgedoopt tot Covid-19”.

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

  Israël ontwikkelt 3D-geprint voedsel - om de natuurlijke vleesproductie te verminderen
Vorig artikelFacebook voegt informatie Wereldgezondheidsorganisatie toe aan alle berichten over Covid-19 vaccins
Volgend artikelVoorbeeldland Chili: coronavaccinaties werken niet, infectiecijfers stijgen niettemin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Een sociaal epidemioloog stelt aan de hand van onderzoek naar pakweg 10 duizend ‘coronadoden’ in 17 weken tijd in 2020 dat armere mensen een hogere kans hebben om aan dat corona te overlijden. Als dit zo is dan betekent dit ironisch genoeg ook dat het verhaal van deze cijfers bewijst dat niet corona maar eerder andere oorzaken bij het ‘overlijden aan corona’ een belangrijke rol spelen, onder andere: het beroep, sociale achterstand, reeds bestaande aandoeningen als long, vaat- en hart ziekten die percentueel gezien meer voorkomen bij armere mensen in oude soms getto stadswijken waar men heel dicht op elkaar woont waardoor mensen meer onder stress staan en ongezonder leven, bijvoorbeeld door meer te roken en verder mensen die vaker aan overgewicht lijden door ongezond te eten en weinig te bewegen. Met andere woorden bewijst het onderzoek van deze sociaal epidemioloog dat corona niet veel anders dan welke andere soort zware griep de ‘afmaker’ is/kan zijn bij mensen die in bovenstaande categorieën passen. Wat dus ook inhoudt dat mensen opsluiten wat Rutte en De Jonge doen, wat tot nog meer stress leidt, juist ook tot meer doden zal leiden. Maar wie vertelt het die twee eens?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in