© jcomp - Freepik

Het sprookje van een verbetering of zelfs van een terugkeer naar de normaliteit, zodra in het gehele land vaccinaties tegen het Coronavirus zijn ingevoerd, brokkelt op alle fronten af. Niet alleen blijven de Corona-intimidaties en -verboden voor alle mensen ondanks vaccinatie van kracht – voorbeeld VS – maar ook de nieuwe infecties nemen gestaag toe. Dit werd niet alleen vastgesteld in Israël, waar inmiddels een vaccinatie-apartheid heerst, maar ook in de “wereldkampioen vaccinatie” Chili.

Chinees vaccin zou de schuldige zijn

Het succesverhaal van de vaccinatiegraad in Chili (ongeveer 11 procent van de bevolking) blijkt dus een schot naast het doel te zijn. Omdat nieuwe Corona-infecties naar verluidt snel blijven toenemen. Volgens het Chileense Ministerie van Volksgezondheid zijn er momenteel ongeveer 48.000 actieve Corona-gevallen in het land van 19 miljoen mensen – meer dan ooit tevoren. Een miljoen mensen zijn tot nu toe geïnfecteerd.

In ieder geval wezen de westerse media al snel de schuldige aan: het Chinese Coronavaccin Sinovac, dat vooral in Chili wordt gebruikt. Volgens een Braziliaanse studie verzacht dit vaccin het verloop van de ziekte, maar biedt het slechts ongeveer 50 procent bescherming tegen infectie.

Het is echter nog niet bekend in welke mate de in Europa gebruikte vaccins bescherming bieden tegen infecties en deze voorkomen. Studies hierover zijn tot nu toe nauwelijks beschikbaar, zodat ook de zin van (verplichte) massavaccinaties openlijk in twijfel moet worden getrokken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”

  Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: "Het verraderlijke is het narratief"
Vorig artikelDe dodelijkste pandemieën ter wereld volgens hun impact op de bevolking – COVID’s rangschikking zal u verbazen
Volgend artikelIllegale migrant uit Afrika tegen Italianen: “Jullie klootzakken, wij zijn hier om te blijven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in