Voorbeeldland Chili: coronavaccinaties werken niet, infectiecijfers stijgen niettemin

0
2166
© jcomp - Freepik

Het sprookje van een verbetering of zelfs van een terugkeer naar de normaliteit, zodra in het gehele land vaccinaties tegen het Coronavirus zijn ingevoerd, brokkelt op alle fronten af. Niet alleen blijven de Corona-intimidaties en -verboden voor alle mensen ondanks vaccinatie van kracht – voorbeeld VS – maar ook de nieuwe infecties nemen gestaag toe. Dit werd niet alleen vastgesteld in Israël, waar inmiddels een vaccinatie-apartheid heerst, maar ook in de “wereldkampioen vaccinatie” Chili.

Chinees vaccin zou de schuldige zijn

Het succesverhaal van de vaccinatiegraad in Chili (ongeveer 11 procent van de bevolking) blijkt dus een schot naast het doel te zijn. Omdat nieuwe Corona-infecties naar verluidt snel blijven toenemen. Volgens het Chileense Ministerie van Volksgezondheid zijn er momenteel ongeveer 48.000 actieve Corona-gevallen in het land van 19 miljoen mensen – meer dan ooit tevoren. Een miljoen mensen zijn tot nu toe geïnfecteerd.

In ieder geval wezen de westerse media al snel de schuldige aan: het Chinese Coronavaccin Sinovac, dat vooral in Chili wordt gebruikt. Volgens een Braziliaanse studie verzacht dit vaccin het verloop van de ziekte, maar biedt het slechts ongeveer 50 procent bescherming tegen infectie.

Het is echter nog niet bekend in welke mate de in Europa gebruikte vaccins bescherming bieden tegen infecties en deze voorkomen. Studies hierover zijn tot nu toe nauwelijks beschikbaar, zodat ook de zin van (verplichte) massavaccinaties openlijk in twijfel moet worden getrokken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”

De onderneming die COVID-19 heet, is oude mensen, het vermoorden van oude mensen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here