Lezer: Hallo Martin, wanneer zal de dag van afrekening komen voor deze klootzakken? Ik heb buren van vrienden die het vaccin hebben gekregen en zich ineens slecht voelen. Hoge bloeddruk, laag hemoglobinegehalte, duizeligheid, hoofdpijn, extreme menstruatiebloedingen. Ze zeggen nog steeds niet dat het het vaccin kan zijn. Ik denk zelfs dat ze nog niet eens de stukjes van de puzzel bij elkaar hebben dat het vaccin de oorzaak kan zijn. Ik ben elke dag dankbaar dat mijn familie, broers, zussen, moeder, nichtjes, neefjes, deze onzin vanaf het begin konden ruiken. Wanneer zullen deze parasieten ter verantwoording worden geroepen voor wat ze hebben gedaan?

Zoals je zei, je hebt veel contacten, politieke, financiële, enz. Deze mensen moeten toch weten wat er aan de hand is? Er is maar één persoon nodig om de bal aan het rollen te brengen. Ik ben elke dag dankbaar voor je onbevooroordeelde verslaggeving. Je had gewoon weg kunnen lopen en van je leven kunnen genieten, maar dat deed je niet.
Mijn oprechte dank en het allerbeste uit Schotland. Maria, schrijft armstrongeconomics.com.

Antwoord:

Ik denk dat ze de verkiezingen vervalst hebben om het PERFECTE team te krijgen – Biden & Harris. Die twee zouden een comité moeten vormen om uit te zoeken hoe je een gloeilamp verwisselt en zich zorgen maken over het feit dat die gloeilamp feller is dan zij beiden samen. Ik zeg dit niet vanuit een politiek partijdig perspectief. De echte machten achter het gordijn die deze uitvoerende orders schrijven, rekenen erop dat Biden geen twee en twee bij elkaar optelt. Maar ook Rusland is voor deze waanzin bezweken. Ze zeggen nu dat je een bewijs van inenting moet hebben om een bar of nachtclub binnen te gaan.

  "Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen" - Piloten beginnen terug te vechten

Ik ben bang dat veel van de politici echt geen idee hebben wat ze gedaan hebben. Het enige wat ze doen is het geld volgen en hun zakken vullen. Mijn grootste angst is dat ze heel goed weten hoe ze politici moeten manipuleren. Ze zullen NOOIT een fout toegeven. Ik heb het verhaal verteld hoe ik Lady Thatcher adviseerde. Toen ze uit haar ambt werd gezet en John Major het overnam, was hun agenda het afschaffen van het pond en toetreding tot de euro. Ze sloten zich aan bij het ERM en overwaardeerden het pond, wat Soros beroemd en rijk maakte door het short te zetten. Ze belden me om te vragen wat de computer zei over het vasthouden van het pond tegen de aanval van Soros en de club. Ik zei hen dat  Major zou moeten devalueren. Zij antwoordden onmiddellijk dat hij dat niet kon doen omdat dat een campagnebelofte was die hij had gedaan. Ik heb hen toen gezegd het pond te laten drijven om het op zijn eigen niveau te laten zakken en zij zeiden dat dat briljant was. Het was precies hetzelfde, behalve dat de vrije markt het zou doen en niet John Major. Dat is wat ik bedoel met nooit een fout toegeven. Ik ben zo vaak gedemoniseerd voor het begrijpen van het spel.

Klik voor groot.

mRNA vaccine review final

Er waren zelfs geen specifieke richtsnoeren voor het gebruik van vaccins op basis van boodschapper-RNA (mRNA) of contra-indicaties voor mRNA-vaccins. Er zijn ook GEEN grote studies gedaan met een mRNA-vaccin. Waarom zou een regering haar hele bevolking blootstellen aan een vaccin voor een virus met een sterftecijfer van minder dan 1%? Het is niet logisch. Sommigen beweren dat de gevaccineerden binnen twee jaar dood zullen zijn en dat zij dan in staat zullen zijn de kinderen te indoctrineren tot groene economische slaven die geen herinnering aan vrijheid hebben. Interessante theorie, maar ik denk dat het meer past bij het karakter van Bill Gates of Schwab. Het is moeilijk te geloven dat politici willens en wetens voor deze agenda zouden tekenen.

  Wereld Economisch Forum brengt dystopische film uit over het "mondkapje van de toekomst"

Mijn vrees is dat de politici werden gekocht en betaald met een eindeloze voorraad geld, en we kunnen wel raden wie de zaken achter het gordijn financierde. Langzaam, terwijl we terugkijken, komt er beetje bij beetje iets naar boven. Het blijkt dat Google via zijn liefdadigheidsinstelling het onderzoek naar virussen in Wuhan financierde. Ik weet niet eens of ze wisten wat ze financierden. Er gaan zelfs stemmen op in Washington om Fauci te ontslaan. Anderen hebben om zijn aftreden gevraagd, en het feit dat hij dat niet doet toont aan dat hij connecties heeft. Natuurlijk zullen de Democraten weigeren, want dan zouden zij moeten toegeven dat zij de verkeerde man vertrouwden. Zelfs in Duitsland roept de voormalige minister van Volksgezondheid op tot een onderzoek naar Merkel. Intussen gaan er geruchten dat Merkel zelf ernstig ziek was geworden na het innemen van een vaccin.

Deze vaccins blijken een reëel gevaar te zijn. In Israël worden ze in verband gebracht met bloedziekten. Dan zijn er mensen die beweren dat deze vaccins onvruchtbaarheid veroorzaken. In Australië dringt de hoogste gezondheidsfunctionaris er bij de mensen op aan de tweede vaccinatie te nemen omdat het risico op bloedstolsels en onvruchtbaarheid klein zou zijn. Dan zijn er verhalen dat 19 dagen voor de officiële aankondiging dat Covid-19 een “pandemie” was, de farmaceutische reus Moderna COVID “vaccin”-monsters naar de Universiteit van Noord-Carolina heeft gestuurd. Andere rapporten beweren dat het virus nooit geïsoleerd is geweest. Dit roept de vraag op wat Bill Gates, GAVI, Genfleisch, ID2020, en de tabaksindustrie allemaal gemeen hebben met coronavaccinaties.

  Oostenrijks café serveert alleen nog aan de ongevaccineerden

Alsof dat nog niet erg genoeg is, kunnen kinderen die mondkapjes moeten dragen alleen al door die mondkapjes ziek worden. Het laboratorium van de Universiteit van Florida ontdekte dat zich op de mondkapjes van kinderen zeer gevaarlijke ziekteverwekkers ontwikkelden.

Een groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten

Dan is er ook nog de zeer mysterieuze vogelgriep in de Verenigde Staten, waarbij een recordaantal vogels sterft.

Aangezien deze voorspellingen NIET mijn persoonlijke mening zijn en zij van Socrates afkomstig zijn, is dit geen toekomst die ik wil zien. Het enige wat ik kan doen is opkomen voor mijn familie en niet toegeven aan deze onzin. Elke afwijkende mening wordt geblokkeerd, gecensureerd, verwijderd en bestempeld als een “samenzweringstheorie”, wat betekent dat zij iets verbergen en weigeren de vraag te beantwoorden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBij contact met de Delta-variant: Israël wil iedereen in quarantaine plaatsen – ook de gevaccineerden
Volgend artikelDuizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • wacht maar… tot de mensen om beginnen te vallen.
   zal de droevigste kerst ooit worden.
   het gemiddelde van de schattingen is hier in nederland tussen de 1 en 2 miljoen doden voordat de r weer uit de maand is…
   1 miljard mensen wereldwijd.
   weet je hoe lang je erover duurt om ze te tellen? ongeveer 27 JAAR.
   als je ze op de evenaar zet, mannetje aan mannetje, (sorry voor de feministen onder u. :)) gaat de lijn 12,5 keer rond de aarde.
   we kennen de persoonlijke verhalen. dat maal 1 000 000 000!

   denk je niet dat er milities gevormd gaan worden? teams die de criminelen op gaan ruimen? zorg maar dat je voorbereid bent op wat komen gaat.
   live long and prosper, zei spock altijd. dat wens ik u allen.

 1. Op de valreep mensen mee sleuren in Hun Afgrond, Goh waar hebben we dat nog meer gezien ..met Hitler z,n afgang .
  Zo gebeurt het nu ook met de onschendbare gewetenloze Cloons alleen met gevoel in hun knip vermogens leeg roven vd slachtoffers ,money en de kinderen aan de hoogste bieder vd pedogate te verkopen voor veel Leed hoe noemde Rutte dat ook alwee 1,5 jaar terug Samen gaan we ervoor ..oders de afgrond in en hun kinderen als trofeeën voor de pedolijers in de toplaag vd satanisten

 2. Ik trok na het lezen van dit – alweer geweldige of kan ik beter zeggen ‘gewelddadig’ artikel van FRONTNIEUWS slechts de link ’tabaksindustrie’ open. Ik ga vroeg naar bed vanavond … Mijn emmertje voor vandaag is flink overgelopen. Ik moet even in coma. Carpe diem; Stay safe & healthy !!

 3. Virussen bestaan niet. Dood cel afval wel. Dat weet de farmaceutische maffia ook. Maar aan de waarheid verdienen ze niks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in