We raden absoluut aan om de korte video van 8-9 minuten hieronder in zijn geheel te bekijken, maar we hebben ook wat aantekeningen gemaakt, omdat in het verslag twee vaccin-ingrediënten (antigenen) worden genoemd die bij de meeste mensen misschien niet bekend zijn. Deze video werd uitgegeven op de David Icke site op 17 juni 2020. We zijn niet zeker van de oorspronkelijke datum van de video, maar hij moet recent zijn, bericht Europereloaded.com.

Merk op dat zowel de man die verslag doet in de video, Ben Fellows, als David Knight, die de video aan ons presenteert, een zekere mate van scepsis tonen over de beweringen. De strategie van Ben Fellows zal zijn om toegang te krijgen tot het vaccin en de proeven, zodat de vaccins onafhankelijk in het laboratorium kunnen worden getest (zie hieronder).

Ben Fellows is afkomstig van de groep www.govote.org.uk en brengt verslag uit over informatie die hij heeft ontvangen van een klokkenluider van GlaxoSmithKline over wat wordt verondersteld enkele van de ingrediënten te zijn van het vaccin (of een van de vaccins) dat momenteel wordt getest.

Algemeen: de GSK-insider gelooft dat bepaalde geslachtsspecifieke antigenen in de vaccins schadelijk zullen zijn voor de menselijke vruchtbaarheid.

Wie leidt de proef met het vaccin en met wie werkt hij samen? Dr. Andrew Preston van het Milner Centre for Evolution aan de Bath University (zie zijn pagina) leidt de proef. Hij heeft een subsidie van 28 miljoen pond gekregen van de Bill & Melinda Gates Foundation. Zijn medewerkers zijn: Dr. Eric Harvill van Penn State U., die een subsidie van 10 miljoen pond kreeg van de onvermijdelijke Bill Gates; Dr. Ernst van U. of Baltimore kreeg 7 miljoen pond (2,9 van Bill Gates; de rest van NIAID, geleid door Fauci); Dr. Caroline Colijn – 14,5 miljoen; Drs. Philippe Dehottay en Philippe Goffin. En Preston werkt met GSK Biologicals, dat in België de grootste vaccinproduktiefaciliteit ter wereld heeft. Zij produceren 2 miljoen doses van meer dan 30 vaccins per dag.

  Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerken

De ingewijde heeft informatie gestuurd waarin wordt beweerd dat het vaccin al is gemaakt en verschillende antigenen bevat en een “mengsel van chemicaliën”, waarvan sommige schadelijk kunnen zijn. Dit zijn de beweringen die gedaan worden over de ingrediënten:

  1. Anti-hCG antigeen: dit veroorzaakt steriliteit bij vrouwen (lezers zouden deze link uit 1992 nuttig kunnen vinden: Anti-hCG Vaccines Are in Clinical Trials. Hieruit blijkt dat anti-hCG-vaccins anticonceptievaccins voor vrouwen zijn).
  2. Dit antigeen wordt ook gecombineerd met OLH en 37 aminozuur carboxy terminal peptiden, bekend als CTP. Het principe van dit anti-hCG-antigeen is antilichamen te produceren die zich met hCG verbinden om het inactief te maken. Van de 63 vrouwen die door GSK met het anti-hCG-antigeen werden getest, werden er 61 onvruchtbaar.
  3. Mannelijke vaccins gebruiken het anti-GnRH-antigeen, dat de testikelgrootte vermindert. Het verlaagt ook het testosteronniveau, en er is duidelijke atrofie van de prostaat. Het is een sperma-specifiek mitrochondriaal antigeen (de lezer is wellicht geïnteresseerd in deze veterinaire studie, waarin het anti-GnRH-antigeen wordt gebruikt om het voortplantings-endochriene systeem bij mannelijke varkens “uit te schakelen”: Vaccination against GnRH: pros and cons). Wanneer het aangetaste sperma de vrouwelijke eicel bereikt, is er eenvoudigweg niets meer te leveren wegens mitochondriale DNA-beschadiging. Het werd getest op bavianen, en er was verminderde vruchtbaarheid bij de wijfjes. Mannen die hiermee gevaccineerd zijn, kunnen dus vrouwtjes (niet-gevaccineerden) onvruchtbaar maken. Als dit soort vaccinatie doorgaat, zou dit steriliteitsverschijnsel pas na ongeveer 7-10 jaar in de bevolking worden opgemerkt. De bevolking zou echter binnen enkele jaren aanzienlijk afnemen. Er zal ook een wereldwijde bevolkingsafname zijn, afhankelijk van de schaal waarop het vaccin wordt verspreid.
  Slecht nieuws voor gevaccineerden in nieuwe studie

Hoe controleren we dit? Geïnteresseerden zullen betalen om de vaccins steekproefsgewijs te laten testen in onafhankelijke laboratoria.

Er is ook een cluster van kanker-veroorzakende chemicaliën, maar dat komt later aan de orde.

Er zullen wetenschappers worden verzameld die geen banden hebben met GSK of de Bill & Melinda Gates Foundation. Deze wetenschappers hebben zich in stilte al gemeld.

Wat kunnen we doen? Ga naar www.govote.org.uk – sluit je aan bij deze partij door je simpelweg aan te melden om dit te steunen. Het maakt niet uit of je het vaccin wilt of niet. Onze testen zullen uitwijzen of deze chemicaliën erin zitten of niet.

We kijken naar een massale bevolkingsvermindering, wat al jaren het plan van Bill Gates is.
Met 3 miljoen handtekeningen op de site, kan er druk worden uitgeoefend op de Britse regering.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeft

Vorig artikelStudie: meer dan 80 procent van de gehospitaliseerde COVID-19 patiënten had vitamine D tekort
Volgend artikelDe vreselijke lijdensweg van een jonge moeder na de Corona-vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. This is a genocide mankind never has seen before. Much larger in scale then world war 2.
    If true, all involved should be hold accountable for international law and trial.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in