OsloMetX / Pixabay

Recente onderzoeken hebben tekenen van fibrose vastgesteld bij mensen die een hartontsteking hebben opgelopen na de Covid-19 vaccinatie. Dit werd zelfs meer dan een jaar later vastgesteld. Dit wijst op blijvende schade aan het hartweefsel veroorzaakt door een dergelijke ontsteking. Tot zover de zogenaamde “milde myocarditis”…

Volgens twee langetermijnonderzoeken vertoonden verschillende mensen die myocarditis ontwikkelden na een vaccinatie met Covid-19 meer dan een jaar later ook tekenen van littekenvorming op het hart. Australische onderzoekers deelden hun bevindingen in een preprint van een nieuwe studie. Ze ontdekten dat van de 60 patiënten die meer dan 12 maanden na de diagnose myocarditis follow-up cardiovasculaire beeldvorming ondergingen, een derde aanhoudende late gadoliniumverbetering (LGE) had, wat typisch wijst op littekenvorming in het hart, bericht Heinz Steiner.

De mediane tijd tussen de vaccinatie en het vervolg van de beeldvorming was 548 dagen, met een langste interval van 603 dagen. De onderzoekers merkten op: “We ontdekten dat de incidentie van aanhoudende myocardfibrose hoog was, gezien in bijna een derde van de patiënten >12 maanden na diagnose, wat implicaties kan hebben voor het beheer en de prognose van dit overwegend jonge cohort.” Ze wezen erop dat de klinische langetermijnimpact van LGE in deze context nog onduidelijk is, maar eerdere studies suggereren dat het zou kunnen leiden tot een slechtere prognose bij myocarditis, vooral als het langer dan zes maanden aanhoudt.

In het onderzoek werden 16 gevallen geherclassificeerd van waarschijnlijke naar definitieve myocarditis. In een subgroep van 20 patiënten die kort na de vaccinatie beeldvormend onderzoek ondergingen, vertoonden 19 patiënten LGE. Bij follow-up beeldvorming was LGE niet langer zichtbaar bij 10 patiënten, afgenomen bij vijf en onveranderd bij vier.

  Margarita Zikou: 48-jarige Griekse politica prees het vaccin aan en is nu "plotseling" overleden aan hartproblemen

Proefpersonen werden gediagnosticeerd met Covid-19 vaccin-geassocieerde myocarditis tussen augustus 2021 en maart 2022. De patiënten werden onderzocht in het Alfred Hospital of het Royal Children’s Hospital in Melbourne, Australië. De studie omvatte 44 volwassenen en 16 adolescenten, van wie de meesten een Pfizer-BioNTech-vaccinatie hadden ontvangen.

In een andere recente studie rapporteerden onderzoekers uit Canada dat ongeveer de helft van de patiënten die werden doorverwezen voor het maken van beelden vanwege mogelijke myocarditis na vaccinatie, aanhoudende LGE hadden bij follow-up. In totaal werden 60 patiënten geïncludeerd in de retrospectieve studie. Zeven van hen meldden aanhoudende symptomen.

“De betekenis van LGE is echter onzeker bij patiënten na myocarditis met een herstelde normale systolische functie van de linkerventrikel”, aldus de onderzoekers. Ze riepen op tot verdere studies om patiënten met aanhoudende LGE en een herstelde linkerventrikel te evalueren. Het onderzoek omvatte volwassen patiënten die werden doorverwezen naar een ziekenhuisnetwerk met verdenking op myocarditis en die binnen 14 dagen na de Covid-19 vaccinatie nieuwe cardiale symptomen hadden, zoals pijn op de borst. Alle patiënten kregen ofwel het Pfizer- ofwel het Moderna-vaccin.

Dit toont duidelijk aan dat langdurige schade aan de hartspier als gevolg van ontsteking door de experimentele Covid-vaccins niet ongewoon is. De mythe dat er geen langdurige schade is, is opnieuw ontkracht. Bovendien is aangetoond dat Covid-vaccinatiepatiënten de juiste preventieve onderzoeken moeten ondergaan om complicaties te voorkomen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Video’s: Voetballers storten nog steeds in, krijgen hartaanvallen en sterven zelfs op het veldVolg Frontnieuws op Telegram

  Gevolgen van Vaccin-AIDS: Is apenpokken een bijwerking van COVID-19 injecties, Vaccinpokken?

Lees meer over:

Vorig artikelWie bestuurt de EU? Grote wereldwijde bedrijven die niet eens Europees zijn!
Volgend artikelBij de VN is het de ontspoorde VS tegen de rest van de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. De Roverheid kan tevreden zijn. Het is aardig gelukt om de levensverwachting van een groot deel van de bevolking flink te verminderen, wat overduidelijk vanaf dag 1 van de corona hoax de bedoeling was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in