Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

11

Volgens een studie uit 2014, gepubliceerd in het Journal of Thrombosis and Haemostasis, lopen piloten een verhoogd risico op stollingsproblemen als gevolg van veelvuldig en langdurig vliegverkeer. Piloten worden aangemoedigd om zich bewust te zijn van de tekenen van diepe veneuze trombose en stollingsproblemen en preventieve maatregelen te nemen zoals steunkousen en het strekken van hun benen tijdens lange vluchten, schrijft thecoloradoherald.com.

Medical News Today publiceerde op 15 juni 2021 een studie die een verhoogd risico op bloedstolling en lage bloedplaatjes aantoonde bij AstraZeneca COVID-vaccin ontvangers. Sommige wetenschappers veronderstellen dat, aangezien het ethyleendiaminetetraazijnzuur (EDTA) in de injectie zodra het vaccin in contact komt met bloedplaatjes in het menselijk lichaam een reactie in het hele lichaam veroorzaakt, het vaccin deze bloedplaatjes activeert, waardoor ze van vorm veranderen en chemische signalen naar het immuunsysteem zenden. Die bloedplaatjes zenden bloedplaatjesfactor 4 (PF4) uit, die de bloedstolling regelt.

Bij sommige mensen echter hecht PF4 zich na een onbepaalde tijd willekeurig aan het vaccin en worden grote “complexen” gevormd. Omdat die complexen “onbekend” zijn, interpreteert het menselijk lichaam die clusters als bedreigingen. Zo vallen de immuuncellen in het lichaam ten onrechte de PF4’s aan, waardoor ze de problematische stolsels die bij verschillende COVID-19 vaccinslachtoffers zijn gezien niet kunnen voorkomen.

Piloten hebben een verhoogd risico op bloedstolsels. COVID-19 vaccinontvangers hebben een verhoogd risico op bloedstolsels. Reuter’s en factcheckers kunnen niet verhullen dat een verhoogd risico bovenop een verhoogd risico potentieel een ramp is, maar geen van beide heeft enig respect voor het menselijk leven of de waarheid, zoals blijkt uit de propaganda die ze momenteel elke minuut creëren.

  Dr. Coleman: Is de WHO de terroristische vleugel van de VN?

Delta Airlines eist nu het COVID-19 vaccin voor alle nieuwe werknemers, waardoor Delta-werknemers mogelijk risico lopen op bloedstolsels en de dood. American Airlines eist het vaccin niet, maar geeft zijn werknemers een dag vrij en 50 dollar voor het nemen van het vaccin. Delta of American maken nooit melding van het inherente risico voor werknemers die niet in de vliegtuigen werken, laat staan voor degenen die veel tijd in de wolken doorbrengen.

Bij British Airways zijn deze week ten minste vier piloten gestorven, maar de luchtvaartmaatschappij wil dat u weet dat hun dood er niets mee te maken heeft; Reuter’s en factcheckers doen hun best om alle geruchten te ontzenuwen dat de piloten zouden kunnen zijn gestorven aan het COVID-19-vaccin. British Airways gaat er prat op dat 85% van zijn werknemers gevaccineerd zijn. Luchtvaartmaatschappijen zijn zo snel met het gehoorzamen aan het COVID-vaccin narratief dat ze vergeten dat ze het welzijn van hun eigen werknemers op het spel zetten.

Volgens flightaware.com is het gemiddelde voor vluchten wereldwijd 120.000 annuleringen per jaar. Op een gemiddelde dag zijn er 329 annuleringen. Bij een gemiddelde van 2 dagen zijn er 658 annuleringen. Maar tussen vrijdag en zaterdag, vonden er 3.533 annuleringen plaats. Dat is een 580% toename van annuleringen wereldwijd in de afgelopen 2 dagen.

Southwest vertraagde of annuleerde honderden vluchten vorige week en gaf de schuld van de annuleringen en vertragingen aan een hele reeks problemen, zoals technische problemen en het weer. American Airlines kondigde zondag aan dat het honderden vluchten zou annuleren tot midden juli. American legt de schuld voor de preventief geannuleerde vluchten bij weersomstandigheden en tekorten aan arbeidskrachten. British Airways, dat onlangs ten minste 4 piloten zag sterven, cancelde honderden vluchten maar annuleerde deze week vervolgens duizenden van zijn werknemers met 85% loon.

  Bill Gates hoopt dat "samenzweringstheorieën" over zijn globalistische agenda "beginnen te verstommen"

Geen zorgen; dezelfde agentschappen (mainstream media, Reuters, en factcheckers) die belast zijn met het onderzoeken van de veiligheid en doeltreffendheid van een vaccin voor het grote publiek en voor piloten die 6 miljoen mensen per dag vervoeren, hebben ook een lek in het laboratorium van Wuhan en elke denkbare kiezersfraude bij de Amerikaanse verkiezingen van 2020 uitgesloten. Die agentschappen hebben hun standpunt over een van die kwesties, het lek in het Wuhan-lab, pas herzien nadat het onmogelijk werd om dat niet te doen. Op een dag is het denkbaar dat de media hun standpunt over het COVID-19 vaccin omdraaien… wanneer het onmogelijk wordt om dat niet te doen…

Piloten hebben al een verhoogd risico op bloedstolsels; hen categoriseren als hoog risico voor een vaccin met een bekende bijwerking van bloedstolsels is geen verkeerde informatie. Het is wetenschap.

Voorlopig moeten piloten hun recht op medische vrijheid uitoefenen en weigeren zich te laten vaccineren. Het is duidelijk dat de waarheid niet op korte termijn komt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe corruptie achter COVID
Volgend artikelNoorwegen zegt dat risico om te sterven aan AstraZeneca-vaccin groter is dan aan COVID-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. 2e Poging aangezien internet een stokje stak voor de plaatsing van mijn 1e poging het volgende te plaatsen:

  Een aantal jaren geleden speelde het volgende zich af:

  ‘Kamerleden reageren geschrokken, maar volgens toenmalig minister Eurlings is er geen reden tot zorg. Ingrijpen door de overheid is niet nodig. Maar onder het vliegend personeel neemt de onrust juist toe. Want nog steeds keert regelmatig een vliegtuig terug omdat …’

  https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/gif-in-de-cockpit-ii

  De volgende korte video is al meerdere keren van Themtube afgehaald dus wie ‘m wil kopiëren .. doen!

  Professor David Keith Admits Many Thousands will Die from Harvard Solar Geoengineering Program 2018
  https://www.youtube.com/watch?v=3QK0kI5CPok

 2. Marij.
  Vandaag twee mensen gaan cremeren eentje moest nog 36 worden en de andere is 63 jaar ik vind het verdrietig maar zoals ik zij ze zijn dood gegaan aan angst en de injectie heeft gewoon zijn werk gedaan gelukkig hoeven ze de ellenden wat ons te wachten staat niet meer mee te maken, hun kwallen waren huis en tuin ziekjes niets erg en dan gebeurd het de injectie en nu gaan ze niet meer dood dat was hun antwoordt het was wel een mooie crematie en de bloemist was ook weer te vrede ze lagen er zo mooi bij zijden de familie leden, ik heb daar een andere mening over als je dood bent kan geen enkele spuit je redden. Hopelijk hebben zij het bonnetje nog van de dodelijke spuit.

  • Snel, neem de gifspuit om je te beschermen tegen het hoge gezond-verstand gehalte op FN. Kans is dat je in de placebo groep zit en je niets overkomt, maar je kan dan in elk geval toch geloven dat je beschermd bent!

 3. Wat ik tot nu toe niet kan begrijpen is, dat mensen die zo hoog opgeleid zijn,zo dom kunnen zijn om niet zelf te onderzoeken wat die gifspuit inhoud, piloten die verantwoordelijk zijn om zoveel mensen te vervoeren nemen zulke grote risico’s.

  Afijn,het zal die vliegtuig maatschappijen een worst wezen als die vliegtuigen neerstorten,des te sneller de wereld populatie naar de donder gaat.
  In ieder geval mij niet gezien in zo’n vliegtuig, want ik ga geen testjes en allerlei onzin ondergaan om vervolgens zogenaamd te kunnen genieten,want na het lezen van al deze berichten over al die gevaccineerde piloten heb ik niks te zoeken in zo’n doodskist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in