Bij contact met de Delta-variant: Israël wil iedereen in quarantaine plaatsen – ook de gevaccineerden

14
3513

Israël heeft de gezondheidsautoriteiten toestemming gegeven om iedereen waarvan vermoed wordt dat hij in “nauw contact” is geweest met de delta-variant van het coronavirus, die als besmettelijker wordt beschouwd, in quarantaine te plaatsen. Tegelijkertijd heeft het land de toestemming aan gevaccineerde toeristen om het land binnen te komen uitgesteld, bericht de.rt.com.

Tot dusver hebben in Israël meer dan 5,5 miljoen van de negen miljoen inwoners van het land al ten minste één eerste vaccinatie tegen Corona ontvangen, en maar liefst 5,2 miljoen mensen hebben ook hun tweede dosis gekregen.

Voor het eerst in ongeveer twee maanden meldde het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid deze week op twee opeenvolgende dagen elk meer dan 100 nieuwe gevallen. Volgens het rapport was de zogenaamde delta-variant van het virus verantwoordelijk, en verspreidde het zich steeds meer in het land.

Woensdag heeft het ministerie van Volksgezondheid gereageerd door zijn richtsnoeren aan te passen. Dit betekent dat gevaccineerden of personen die eerder positief zijn bevonden, kan worden gevraagd zichzelf te isoleren als de autoriteiten denken dat zij “in nauw contact hebben gestaan met een drager van een gevaarlijke variant van het virus”. Volgens het ministerie betekent “nauw contact” ook dat de getroffen personen bijvoorbeeld passagiers waren in hetzelfde vliegtuig.

Tijdens een bezoek aan de luchthaven Ben Gurion bij Tel Aviv op dinsdag kondigde premier Naftali Bennett aan dat Israël de toename van het aantal gevallen behandelt als een “nieuwe uitbraak van het virus”, en voegde eraan toe dat het “Corona-kabinet” een reactieplan zal opstellen. De minister-president raadde de burgers onder meer af om te reizen.

Een corrupte regering is u aan het belazeren

Ondanks de oorspronkelijke plannen voor juli zullen toeristen – zelfs als zij geacht worden dubbel gevaccineerd te zijn – Israël toch niet worden binnengelaten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatischVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMcAfee: Als ik in mijn cel sterf, is het geen zelfmoord
Volgend artikelDe corruptie achter COVID
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

  1. Nog steeds verbaast het me ten zeerste dat juist Israel zo fanatiek bezig is met de gifspuit. Je zou toch denken dat Israel de meeste weerstand zou bieden. En nu zijn zij weer het hardst getroffen; deze keer door de “delta” “variant” die nog steeds op gebakken lucht is gebaseerd. Heel vreemd allemaal.

  2. De onnadenkende voorstanders van vaccinatie, voor zover geen criminele in gezworenen, begrijpen niet dat de zogenaamde deltavariant het gevolg is van het massale vrijkomen van giftige spike eiwitten als gevolg van de vaccinatie.

  3. De Deltavariant is er al veeel langer. Zie India.
    Maar daar hebben ze hen flink afgeremd met Ivermectine.

    In Engeland zijn de gevaccineerde minder goed beschermd tegen de Delta dan de niet gevaccineerde blijkt uit cijfers van de overheid!

  4. Misschien ben ik te simpel om dit te snappen maar: we testen alleen met de PCR test die alleen maar positief of negatief aangeeft. Hoe bepalen ze dan dat het de Delta-variant is. De enige manier dat waarop ze dat zouden kunnen weten is wanneer ze het zelf in omloop brengen toch? Of echt, of als sprookje. Verder heb ik laatst gelezen dat ze “vrijwillig” een armband (gelijk een enkelband bij gevangenen) kunnen dragen i.p.v. quarantaine. Zou me niets verbazen wanneer de “uitbraak” van deze “variant” de reden wordt om iedereen zo’n ding verplicht om te doen. Op dat moment zijn ze dus allemaal gevangenen van de staat. Samen met 5G kunnen ze je dan volgen van lantaarnpaal tot lantaarnpaal

  5. Delta-variant? Omdat deze is ‘gekweekt’ in de deltaspier van de bovenarm, waar het fackzijn wordt ingespoten? Seriously?

  6. Wow. Dus zo zit het in elkaar. De fukzineerders zitten sprookjes te vertellen. Ook begrijp ik dat er maar weinig mensen gefukzineerd zijn in India?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in