Kom, kom kijken, want het is weer tijd voor de Anti-Antisemitisme Dwaasheden! Dat klopt, mensen, het is ieders favoriete onbedoeld slapstick theaterrevue, met een all-star line-up van oproerige propagandisten, clowns uit de bedrijfsmedia, kletsende Britse Labour-parlementariërs, de zingende en dansende Berlijnse politie en andere Idiote Anti-Antisemieten! Pak uw popcorn en leun achterover om te zien hoe ze jacht maken op de gemene “holocaust relativisten”, de verraderlijke critici van de staat Israël en iedereen die ooit het woord “globalisme” heeft gebruikt. Er zullen zeker hilarische momenten volgen! schrijft CJ Hopkins.

Maar serieus, mensen, dit is geen grap. We bevinden ons in een bonafide staat van Antisemitisme Noodtoestand! In heel West-Europa, Israël, het Verenigd Koninkrijk en de kustgebieden van de VS is het Antisemitisme Alarmniveau verhoogd tot ORANJE! Volgens “anonieme bronnen bij de inlichtingendiensten” zijn de Anti-Antisemitisme commando’s op weg naar Torquay in Zuid-Engeland, waar volgens de geruchten Roger Waters, John Cleese, Mel Brooks en andere beruchte antisemieten zich hebben verzameld in een armoedig hotel aan zee en een soort haatzaaiende “Nazisme Verheerlijkingswedstrijd” organiseren.

Roger heeft momenteel de leiding. Na zijn recente optredens in Berlijn heeft de politie een officieel strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar zijn … nou ja, zijn kleding. “We onderzoeken de verdenking van aanzetten tot haat,” vertelde een woordvoerder van de Berlijnse politie aan het AFP. Ik maak geen grap. De officiële grond voor dit onderzoek is het “dictator” kostuum dat Roger Waters al meer dan 40 jaar draagt tijdens zijn shows. U herinnert zich dit kostuum van het album The Wall

…en de gelijknamige film uit 1982.

U denkt waarschijnlijk dat ik een grapje maak. Dat is niet zo. De eigenlijke Berlijnse politie heeft een officieel onderzoek ingesteld. “Er is een onderzoek ingesteld naar het kostuum dat tijdens de concerten op 17 en 18 mei werd getoond,” vertelde de Berlijnse politiewoordvoerder Martin Halweg aan de Guardian. “De context van de gedragen kleding kan de gewelddadige en willekeurige heerschappij van het naziregime goedkeuren, verheerlijken of rechtvaardigen op een manier die de waardigheid van de slachtoffers aantast en daardoor de openbare vrede verstoort,” aldus Polizeisprecher Halweg (die deze zin met het stereotype over-the-top “slechte Duitser” accent bracht).

  Eerste hapje: Softijs met meelworm topping debuteert in Zweden

De Nazisme Verheerlijkingswedstrijd is echter nog maar net begonnen, dus een overwinning van Roger Waters is nog lang niet verzekerd. John Cleese heeft naar verluidt de klassieke “Basil Fawlty ganzenpas” ingezet en geeft de oude Rog het nakijken!

En, ondanks het feit dat hij momenteel derde staat, zou alleen een dwaas Mel Brooks uitsluiten als het gaat om het verheerlijken van de nazi’s en het schenden van de waardigheid van de slachtoffers van de Holocaust!

Maar het meest vermakelijke deel van de Anti-Antisemitisme Dwaasheden zijn de schijnvertoningen van de schaamteloze propagandisten, politici, mediaclowns en willekeurige eeuwig verontwaardigde personen die zich totaal belachelijk maken in hun pogingen om Roger Waters te demoniseren. Hier volgen enkele voorbeelden, zonder commentaar.

Deborah E. Lipstadt, speciaal gezant van de VS voor het monitoren en bestrijden van antisemitisme.

Christian Wakeford, Labour parlementslid.

StopAntisemitisme, “een Amerikaanse non-profit waakhondorganisatie” …

… en de “gemeenschapsnota” die Twitter Readers heeft bijgevoegd.

Arsen Ostrovsky, CEO International Legal Forum.

Sergiy Kyslytsya, permanent vertegenwoordiger van Oekraïne bij de Verenigde Naties.

En dan is er nog de propaganda van de bedrijfsmedia.

En tot slot is hier een verklaring van Roger Waters.

Oké, het deel van dit alles dat absoluut niet zo grappig is, en dat me ertoe heeft gedwongen een paar uur op een zondag te besteden aan het schrijven van deze column, terwijl ik eigenlijk had moeten werken aan mijn wetenschap-ontkennende samenzweringstheoretische roman, of mijn vrouw had moeten helpen met het installeren van een set luxaflex, is het deel waar ik de afgelopen zeven jaar over heb gesproken.

  VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als "meststof"

Ondanks alle schijn van het tegendeel zijn de mensen die Roger Waters demoniseren geen idioten. Het zijn leugenaars. Ze weten precies wat ze doen. Ze weten dat Roger Waters geen antisemiet is. Ze kennen The Wall en zijn andere werk. Ze zijn niet onwetend. Het zijn propagandisten. Smeerlappen. Zij maken deel uit van een gedecentraliseerd, supranationaal netwerk van wereldwijde ondernemingen, regeringen, banken, inlichtingendiensten, militaire aannemers, media, niet-gouvernementele regeringsinstanties, enzovoort, dat ik “GloboCap” heb genoemd. En hoe langer we blijven doen alsof het gewoon idioten zijn, hoe strakker hun greep om onze strot wordt.

En nee, “GloboCap” is geen code voor “de Joden”. Mondiaal kapitalisme is mondiaal kapitalisme. Als u serieus gelooft dat de vele elementen van het wereldwijde kapitalisme, en het bankwezen, en de media, en het Amerikaanse leger, en de inlichtingendiensten van de meeste westerse landen, gecontroleerd worden door “de Joden”, dan bent u een echte antisemiet, om niet te zeggen een echte idioot.

En dat is het andere deel dat niet zo grappig is.

Ja, er zijn echte antisemieten, en door valse beschuldigingen van antisemitisme rond te strooien, hebben de mondiaal-kapitalistische heersende klassen en hun propagandisten de term vrijwel betekenisloos gemaakt, en nog erger dan betekenisloos, ze hebben er een grap van gemaakt. Gezien de verschrikkingen van de Holocaust en de geschiedenis van nazi-Duitsland was dit een hele prestatie. Echte antisemieten, neonazi’s en andere slijmerige, bodemvreters zouden niet blijer kunnen zijn met deze ontwikkeling. Toekijken hoe hun tegenstanders zichzelf ontmaskeren als totale hypocrieten die in een oogwenk iedereen als “antisemiet” afschilderen en zich beroepen op “de waardigheid van de slachtoffers van de Holocaust” als voorwendsel om niet alleen politieke activisten en commentatoren, maar ook muzikanten, auteurs en andere kunstenaars en gewone niet-publieke mensen op het internet te intimideren, te demoniseren en te censureren, is alsof Hitlers verjaardag, de verjaardag van de Kristallnacht en nazi-kerstmis allemaal samenvallen.

  De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton - De volledige Clinton Dead Pool

Of, ik weet het niet, misschien was dat juist de bedoeling. Immers, de neonazi’s zijn de goeden, toch? Ik bedoel, zolang ze voor ons tegen de Russen vechten, en niet die vervelende Palestijnen steunen, of de staat Israël bekritiseren, of de Bondsrepubliek Duitsland, of het wereldwijde kapitalisme, of Covid ontkennen, of “de waardigheid van de slachtoffers schenden op een manier die de openbare vrede verstoort,” of … laat maar. Ik denk dat ik in de war raak en weer “de Holocaust aan het relativeren” ben, of “het delegitimeren van de staat op een manier die de veiligheid in gevaar brengt,” of iets dat de Duitsers achter me aan zou kunnen krijgen.

Hoe dan ook, terug naar de Anti-Antisemitisme Dwaasheden! Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik zet mijn geld op Mel!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Joodse corruptie in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs Oekraïne Babe Ruth, Billy Jack, of Geraldo met de kluis van Al Capone?
Volgend artikelRusland: Bewijs verzameld van vogelgriepverwekkers met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen in VS-biolabs in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Vergeet ook niet te vermelden dat Waters op een dodenlijst staat van de geheime dienst in Kiev, de reden hij is voor vredegesprekken tussen Kiev en Moskou en dat is genoeg reden om op die lijst te staan, een ieder die dat wenst mag hem doden, op het beloofde land in Jeruzalem heeft Waters ook kritiek, hij heeft gewoon een eigen mening ook al is hij muzikant, kan toch samen gaan, dan ben je ook verdacht he met kritiek op Jeruzalem, ach niks nieuws onder de zon, zet ik nog even shine on your crazy diamonds op van Pink Floyd!!!

 2. zoals het er nu in het midden – oosten uitziet geef ik geen cent op het voortbestaan van deze hopeloos verdeelde Schurken staat..

  • Ik heb zo steeds maar het rare gevoel dat er elk moment iets kan gebeuren, als de arabieren zich sterk genoeg voelen… met Putin en Xi in hun rug!

   Is er al iets boven Water gekomen van die verdwenen 30 ton kunstmest/nitraat uit de VS???

 3. Hahahaha. Mel Brooks, geboren uit joodse ouders, zijn vader uit gdansk en moeder uit kiev. Geniale gek, met geweldige films als History of the World, Blazing Saddles en Spaceballs.
  Ik heb het hier vaker geroepen, die moffen zijn total verrückt, en in het marxistische bastion berlijn nog een graadje erger.
  Maar nederland staat op een goede 2e plaats met schertsfiguren als hugo mengele, mark rüttler, siegfried kaag en femke valsema.

 4. Ik zeg het nog maar een keer. De favoriete verwarringstactiek van deze leugenaars:

  “beschuldig de ander van wat JIJ bent”

  Ten eerste pleit je jezelf vrij ‘want je kunt toch niet jezelf bedoelen?’ en je verwart de ander omdat je bruutweg zegt wat de ander nog niet eens zo direct wilde zeggen en keert de waarheid compleet om tegen hem.
  Hoe groter de leugen hoe effectiever hij is. (Goebbels)

  Zo ook deze zin: “… op een manier die de waardigheid van de slachtoffers aantast en daardoor de openbare vrede verstoort,”
  Nee. De satire van Waters, Cleese en Brooks tast de waardigheid van de DADERS aan. Dat moet ook, dat is hun schande. Dat willen we niet nog een keer meemaken.

  Wat ZIJ doen is de slachtoffers nog verder wegpoetsen. Daarmee zijn ZIJ dus de anti-semieten. Of preciezer gezegd: jodenhaters. Want daar gaat het om.

  En zeg nou niet: ja maar, dat zijn toch zelf joden? Dat kan toch niet? Je kunt toch niet jezelf haten? En wat is Mel Brooks dan die je beschuldigt?
  En ja hoor, je kunt je eigen volk haten. Kijk maar naar Soros die als jongetje meewerkte met de nazi’s om ondergedoken joden en gastgezinnen te verraden. En die man met dat kleine snorretje, die Boheemse korporaal, die oorspronkelijk niet eens naar zijn stiefvader Hiedler heette, zijn echte vader was ook een jood.

  Maar waar ik ook voor wil waarschuwen: ik zie hier steeds meer idioten die het verschil niet zien tussen joden, Israëli’s, als volk en kabalistisch satanisme wat een bewuste keuze is van individuen. Ja er zijn genoeg rijke joden die daar deel van uitmaken. Maar nog veel meer die niet joods zijn. Of zich voordoen als jood. Waar de bijbel al voor waarschuwde: joden die geen joden zijn.

  Anti-semitisme is ook al zo’n dom eufemisme. En het geeft ook nog eens autoriteit aan de bijbel die ze uit alle macht bestrijden. Sem, Cham en Japhet waren de zonen van Noach. Shem betekent ‘naam’ en hij was de naamdrager, hij kreeg de erfenis en belofte. Cham betekent ‘heet’ en hij was inderdaad een heethoofd. En zwart. En de voorvader van de Filistijnen. Maargoed, uit Sem kwam Avraham Itschak en Jacov (hij kreeg een nieuwe naam: Israël) voort, en Jehuda was zijn zoon.

  Maar al die andere stammen anders dan Israël zijn ook semieten. Alle Arabieren zijn semieten (Arav betekent: vermenging, ze spreken alleen de zachte letter v als harde b uit). Ook de zgn Palestijnen (weer die harde p ipv f) zijn Arabieren en dus semieten. Geen chamieten zoals de echte filistijnen.

  Ik hoor nooit iemand roepen over anti-semitisme als er Arabieren of moslims vervolgt, gediscrimineerd of vernederd worden. En ik hoor ook weinig commentaar op de afgrond diepe haat die alle Arabieren en moslims hebben tegen ‘zionisten’, de ‘kleine satan’ Israël en joden. Hè, Roger!? Ze worden hoogstens getolereerd, zolang ze maar 20% zakat betalen als dhimmi’s.

  Het punt waar het altijd op neerkomt is dit: jodenhaat is een religieuze strijd van de wereld (systeem) tegen de God van Israël, en zijn Messias die het voortbracht. Jezus is de koning van Israël. Dat kunnen ze niet accepteren.

  De joden hebben een belofte van God dat Zijn Koninkrijk hersteld zal worden in Sion (Jeruzalem). Daarom wil Satan hen dood. Allemaal. Zodat God een leugenaar wordt en Satan wint. Hij kan zich alleen geen voorstelling maken wat het betekent dat de Schepper van de tijd niet gebonden is aan tijd zoals Satan zelf.

  Er is dus een reden dat het altijd maar weer draait om Israël. Het is een strijd die bovennatuurlijk is. En daar hebben mensen, goede mensen, als Roger Waters geen benul van.

  • Mooie opsomming van een paar symptomen van het KWAAD, zoals idd die omgekeerde retoriek. De leugens van ‘Zij die zeggen dat zij de wereld gaan redden en doen het niet…’ Die leugenaars die het ‘moreel gelijk’ altijd aan haar zijde lijken te vinden. De symptomen van de totale propaganda-hypnose waaronder we ons bevinden, ook al ben je wakker is dat wel de ‘realiteit’ waar we mee dealen!

   Alleen betwijfel ik je laatste puntje over Roger (of een John Lennon en John Cleese, bv) die “geen benul” hebben, of zien en begrijpen over welke vorm van spirituele strijd het hier gaat. Ik denk van wel en dat bv ook iemand als Bob Marley heel goed weten waar het over gaat want dit zijn spirituele mensen die goed kunnen analyseren en reflecteren door hun kunst met boodschap. Ook Roger lijkt zich af te keren van wat zowel Lennon als John Cleese deden en daarbij hun zaligheid hebben verkocht aan de hoogst biedende. Of dat uit vrije wil is weet ik niet maar ik denk dat alle ‘bekenden’ die in de publieke sfeer opereren ergens wel een keer een ‘aanbieding’ krijgen die ze moeilijk kunnen afslaan zolang ze van hun roem willen blijven genieten. Deze One-Way street is ook een gevaarlijke bijkomstigheid van zaken doen met het kwaad. Denk ik. Ik zag laatst ergens een mooie quote die het duidelijk samenvat:

   “An antisemite used to be someone who hated jews. Now an antisemite is anyone jews hate.”

   • Sorry voor kleine foutjes, Bob is helaas ook al dood, net als Lennon, naar nu het schijnt beiden door de CIA omgelegd! Van Cleese weet ik het eigenlijk niet… Roger is er gelukkig nog steeds, niet in het minst als dappere criticaster.

    Maar, eigenlijk is het een heel simpel verhaal; Joodse politici en academici zeggen zelf dat het ‘anti-semieten’ verwijt geheel en al een truc is om de critici het zwijgen op te leggen. Zij zeggen ook dat de staat Israel volgens HUN EIGEN wetten en geboden niet zou mogen bestaan. Want ‘gesticht’ zonder goedkeuring van de allerhoogste, dmv extreem terroristische tactieken en daarbij gesteund door occulte ‘powers that be’!

    En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over de moorddadige en destructieve wijze waarop dat toch wél gebeurd is! Still counting… maar de schaamlap van de “internationale rechts(e-h)orde” schijnt het goed te kunnen verbergen!? Of zou het dan toch allemaal weer de schuld van Verdraaide Vlad zijn;-)

    • Nope. De khazaren kwamen pas véél later kijken. Ook zo’n fijn anti-joods sprookje. Het punt is dat de echte joden naar Jeruzalem trokken elke Pesach om in de tempel te offeren. Alle inwoners van de 12 stammen die de God van Israël eerden werden geschaard onder Judea.

     Het probleem van de anderen was dat zij maar al te graag met de Babylonische mysterie religie wilden meedoen. Net zoals wiccans macht over anderen willen door hun rituelen. Ze denken door hun geheimen macht krijgen. Deze zelfde Farizeeën en Saduceeen (religieuzen en liberalen) regeren nu vanuit Rome/Vaticaanstad. Zelfde kliek, zelfde ideeën.

     Hetzelfde voorwendsel is bijvoorbeeld het geschrift “de protocollen van de wijzen van Sion” wat een jezuïetische vervalsing is. Het is bijna het zelfde als het communistisch manifest van Marx. Of de agenda van het WEF.

    • Ik vraag mij af of er zoiets als valse joden bestaan, als je weet dat alle joden de sabbat dienen ofwel de zaterdag, die is gekoppeld aan de planeet saturnus ofwel satan en saturnus tevens de planeet is horende bij het sterrenbeeld steenbok ofwel de bok, de duivel. Het kan wel zijn dat een groot deel van de joden geen idee hebben wat ze nu eigenlijk dienen net zoals de christenen niet weten dat zij de zon dienen, want de zondag is gekoppeld aan de zon en het woord amen komt van Amon-Ra. Ra was een Egyptische zonnegod. En de voorloper van Jezus was de Egyptische Horus, die dezelfde overeenkomsten hebben.

  • Al dat intellectueel gebrabbel van iedereen word ik onderhand wel zat.

   Gewoon leven, genieten en blijf in het moment…. just enjoy life ! Just BE.

   • Misschien is het hoog tijd dat je eens wat gaat doen met je leven… Maak een keus voor het goede in plaats van mee te drijven in de stroom onder narcose.

 5. Ik lig in een deuk. Wat een vondst weer van Prof. Rommel. Die zuurbek-semieten hebben nooit humor. Ze zijn zo sjacherijnig als verzuurde melk. Anders zouden ze zich ook bescheurd hebben. Dat lachen, daar knap je van op.

 6. You can’t wake a person who is pretending to be asleep.

  ‘In conclusion, permit me again to thank you for this heartening reception and to assure you that, with your support and that of our millions of non-Jewish friends, we will drive the last nail in the coffin of bigotry and fanaticism that has dared raise its ugly head to slander, belie and disgrace twentieth-century civilization.’
  -last part of Samuel Untermyer’s address over Station WABC after his return from Europe (Sacred War Speech), as published the following day in the New York Times, Monday, August 7, 1933

  In July 1933, four months after the proclamation of war by the Jews in the Daily Express of London, Samuel Untermyer, a Jewish jurist from New York, founded in Amsterdam the “International Jewish Economic Federation to combat Hitler’s oppression of the Jews”.

  A month later, in August 1933, Untermyer returned to New York. Upon his arrival, he gave an address reproduced in the New York Times of August 7, 1933, in which he once again underlined the state of war in which the Jews of the whole world stood against Germany, but it also contains a most remarkable passage:

  When the tale is told, as it will be someday if the impotent League of Nations ever sufficiently awakens from its Rip Van Winkle slumbers to the realization of its power and duty to prosecute an investigation into the facts, the world will confront a picture so fearful in its barbarous cruelty that the hell of war and the alleged Belgian atrocities will pale into insignificance as compared to this devilishly, deliberately, cold-bloodedly planned and already partially executed campaign for the extermination of a proud, gentle, loyal, law-abiding people.

  [..]

  In conclusion, permit me again to thank you for this heartening reception and to assure you that, with your support and that of our millions of non-Jewish friends, we will drive the last nail in the coffin of bigotry and fanaticism that has dared raise its ugly head to slander, belie and disgrace twentieth-century civilization.

  Samuel Untermyer died on March 16, 1940, so he could not have attended the “premiere” of the narration of his “story”. For us, on the other hand, it’s an everlasting 24/7 and it proves to work beyond all expectations – in favor of the Untermyer community that is.

  — A red thread of history — ‘There’s the scarlet thread of murder running through the colourless skein of life…’

 7. Dank Rommel voor de humor! Leuk even te lachen ondanks, of misschien wel dank zij, alle rotzooi in de wereld.
  En Lee, inderdaad blijf in het moment en geniet ervan.
  Ik was er wel even aan toe! Het genieten vind ik wel steeds lastiger worden, maar ik doe m’n best.

 8. Roger Waters is artiest en muzikant.
  Wat hij in zijn show doet, is fascisme aan de kaak stellen. Beeldspraak.
  VvMU.

  Schijnheilige idioten, draaien dat om; en gaan dan valse beschuldigingen rondstrooien.

  • Tsjonge jonge jonge… waar komen die verrotte misbaksels toch vandaan gekropen? Bijna elke dag wordt je getrakteerd op zo’n reptielse gruwel. En wat zeggen de Joden van die vent?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in