Nog niet zo lang geleden bedreigde Mitt Romney voormalig parlementslid Tulsi Gabbard omdat zij suggereerde dat de VS biolabs in Oekraïne financierde.

In maart 2022 beschuldigde RINO (Republican in Name Only) senator Mitt Romney de voormalige Democratische afgevaardigde Tulsi Gabbard van het verspreiden van “verraderlijke leugens” omdat zij het enkel en alleen over de door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne had, schrijft Jim Hoft.

“Er zijn 25+ door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne die, als ze worden opengebroken, dodelijke ziekteverwekkers zouden vrijlaten en verspreiden in de VS/wereld.” zei Gabbard toen. “We moeten nu actie ondernemen om een ramp te voorkomen. De VS/Rusland/Oekraïne/NAVO/VN/EU moeten nu een staakt-het-vuren rond deze laboratoria invoeren totdat ze beveiligd zijn en de ziekteverwekkers vernietigd zijn,” voegde ze eraan toe.

Tulsi Gabbard legde haar verklaring af op basis van een getuigenis van de staatssecretaris voor politieke zaken in Eurazië, Victoria Nuland.

Victoria Nuland gaf tijdens een getuigenis voor een commissie van de Amerikaanse Senaat het bestaan toe van biologische onderzoekslaboratoria in Oekraïne.

Nog geen 24 uur later zei de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, dat berichten over biolabs in Oekraïne nepnieuws waren dat door Rusland werd verspreid.

Het Democratische nepnieuws-media complex viel vervolgens iedereen aan die de biolabs in Oekraïne ter sprake bracht.

  Directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO is een kwestie van weken

Mitt Romney haalde uit naar Tulsi Gabbard en zei: “Tulsi Gabbard papegaait valse Russische propaganda na. Haar verraderlijke leugens kunnen levens kosten”.

Toen gebeurde het volgende: Rusland gaf buitgemaakte documenten uit Oekraïne vrij, waarin bewijs wordt geleverd van Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne.

Rusland uitte de beschuldigingen voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Het Pentagon gaf in juni 2022 eindelijk in een openbare verklaring toe dat er 46 door de VS gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn.

Dit na maanden van leugens en ontkenningen door de Democraten, het Biden-regime en hun nepnieuws mainstream media!

Het Pentagon heeft EINDELIJK schoon schip gemaakt.

Nu beschuldigt Rusland de VS van experimenten met vogelgriepverwekkers in een Amerikaans biolab in Oekraïne met een dodelijkheidsgraad tot 40% bij mensen.

“⚡️ @mod_russia
: Documenten in beslag genomen in het veterinaire laboratorium van het Biosfeerreservaat in Askania Nova, regio Kherson, bevestigen de betrokkenheid van het Charkov Instituut voor Diergeneeskunde bij de werkzaamheden van 🇺🇸 UP-8 & P-444 Projecten en de voorbereidingen voor het Flu-Fly-Way project.”

“⚡️ Lees de volledige briefing door
@mod_russia
over militair-biologische activiteiten van de VS.

▪️ Bewijs van onderzoek naar gevaarlijke pathogenen in Oekraïne.
▪️ Ontwikkeling van biologische wapens door de VS
▪️ Vestiging van BSL-4 biolabs in het buitenland door de VS”

Russische functionarissen maakten hun bevindingen vrijdag bekend.

  Maar het kan doorgaan...

Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie blijft de militaire en biologische activiteiten van de VS en hun bondgenoten in Oekraïne en elders in de wereld analyseren.

Wij hebben eerder al opgemerkt dat tijdens de speciale militaire operatie schriftelijk bewijs is verkregen dat werknemers van het biosfeerreservaat in Askania Nova, regio Kherson, de trekroutes van trekvogels bestudeerden en biologisch materiaal selecteerden en naar het buitenland overbrachten.

De taskforce van het Russische ministerie van Defensie heeft samen met functionarissen van de Federale Veiligheidsdienst en Rosselkhoznadzor de verzameling en certificering bevestigd van vogelgriepvirusstammen met een hoog potentieel voor epidemische verspreiding en het vermogen om de soortgrens te overschrijden, met name de H5N8-stam, waarvan de dodelijkheid bij overdracht op de mens kan oplopen tot 40%. Vergeet niet dat 1% van de nieuwe coronavirusinfecties tot de dood leidt.

Ondanks de inspanningen van het personeel van het reservaat om het biomateriaal te vernietigen door de stroom naar de koelinstallaties af te sluiten en het cryo-reservoir te vernietigen met vloeibare stikstof, vonden specialisten van het 48e Centraal Onderzoeksinstituut van het Russische Ministerie van Defensie zelfs in de monsters die ontleed waren sporen van genetisch materiaal van hoogpathogene vogelgriep, het virus van de ziekte van Newcastle en avulovirussen.

Volgens de werknemers die in het reservaat achterbleven, werd hun van Oekraïense zijde een grote geldelijke beloning uitgeloofd voor het verwijderen of vernietigen van de onderzoeksresultaten.

Documenten die in het veterinaire laboratorium van het reservaat in beslag werden genomen, bevestigen de betrokkenheid van het Instituut voor diergeneeskunde van Charkov bij de werkzaamheden van de Amerikaanse UP-8 en P-444 projecten en de voorbereidingen voor het Flu-Fly-Way project.

  Het laatste nieuws over de Oekraïnecrisis

Hun doel was het evalueren van de omstandigheden waarin de overdracht van ziekten die verband houden met economisch belangrijke infecties onbeheersbaar kan worden, tot economische schade kan leiden en een bedreiging kan vormen voor de voedselzekerheid.

Het is noodzakelijk om nogmaals te benadrukken dat het Amerikaanse ministerie van Defensie, een organisatie die niets te maken heeft met het onderzoek naar vogeltrekroutes, opdracht gaf voor de projecten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

VS was van plan trekvogels te gebruiken om Rusland met ziektes te infecterenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Anti-Antisemitisme Dwaasheden
Volgend artikelAmerikaanse acteur en filmmaker Ricky Schroeder onthult gruwelijke wereldwijde satanische sekte die hij in Hollywood heeft meegemaakt (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het mag duidelijk zijn dat er maar 1 manier is om van US psychopaten af te komen en dat is uitroeien met wortel en tak zonder uitzondering. Dit gespuis verdient geen tweede kans of gevangenisstraf.

 2. Dat id één van de redenen dat Europa en VS koste wat het kost door willen gaan met de oorlog. De andere reden is kinder/ orgaanhandel. Deze viespeuken op het hoogste niveau hebben zoveel te verbergen.

 3. Wat een verschrikkelijk tuig zit daar in de usa. Hoe komt de gewone wereldbevolking van zulk vies, vuil, smerig tuig af? In en in verrotte bende. Net als al dat pedofiele gedoe. Walgelijk.

 4. Wat hebben ze dan nog in andere landen waar ze ook biolabs hebben in de kweek staan. Zeker het nieuwe virus dat volgens WHO op komst is , zo zie je maar waar de dem’s en de RINO’S voor staan , dood en destructie van de mensheid, best ruimen die boel. En onze regeringen doen lekker mee , tijd voor een ruiming van dat janhagel.

  • Virus? Leg eens uit, wat is een virus en heb je bewijs voor het werkelijke bestaan van ook maar eentje? Bewijs he, geen krantenartikel.

   • *zucht*

    45 biolabs in Oekraïne alleen al… ‘omdat virussen niet bestaan’
    Biolabs in het buitenland omdat het in eigen land verboden is. Waarom iets verbieden wat toch niet bestaat?

   • Trekvogels worden er met opzet mee besmet..
    Die besmetten vervolgens de kippen ed in fokkerijen en houderijen..
    En ” het virus”, waar we vroeger nooit last van hadden, is er weer.
    Voer je huisdieren dus liefst natuurlijk en biologisch voor meer weerstand. Hok niet op.
    Dit geldt ook voor mensen uiteraard .
    Het wordt langzamerhand wel een dooddoener, al die plotselinge ” virussen”. .

 5. Als men (Amerika) de Hegemonie over de wereld verliest, dan maakt Amerika rare sprongen.
  Amerika VOELT, dat steeds meer landen/mensen zich afkeren, en niet meer klakkeloos luisteren naar Amerika.
  Amerika heeft geld nodig, en snel, maar geen land wil ze dat gaan geven, (onzekerheid overheerst)
  Dus dat wordt 5 juni bijdrukken, inflatie en rente gaat nog meer stijgen.
  Steeds meer landen willen wel handel met Amerika, maar NIET MEER DE WAARDELOZE DOLLAR.
  Door de snelle geld c.q. Dollar ONTWAARDING, wordt Amerika hardt ARMER, en er zal onrust ontstaan
  onder de Amerikanen, zelf misschien wel tot een burgeroorlog. (Het is een land met het hoogste particuliere wapenbezit).
  De BRICS + landen, zien dit gebeuren, en laat de spanningen in Amerika BEWUST op lopen.
  Voor de BRICS + landen en onafhankelijke landen is deze ontwikkeling een zegen, dan lost het Amerikaanse buitenland politiek van zelf op, en Amerika is veel te druk met zijn binnenlandse PROBLEMEN.
  Het is als of tweederde van de wereld, uit het raam zit te kijken, naar de zelfmoord van de Amerikanen.
  Wat voor een schade Europa en Engeland er aan over houden, is natuurlijk de vraag.

 6. Op de site van Pentagon [ Darpa ], stonden tot 2022,
  enkele tientallen bio-labs in “oekraine”.
  Ook vice-BuZa Nuland gaf dat in Senaats-verhoor onder ede, toe.

  Ook : de V.S. leverde chemische wapens aan Saddam Hussein, in de oorlog tegen Iran.
  Die raakten later in Syrië verstopt. En werden onder dwang, door V.N. terug genomen.
  Ook heeft de V.S. op kleine schaal, al chemische wapens aan regiem Kiev geleverd.

 7. Met een beetje harde wind draaien de gehaktmolens op volle kracht om al die besmettelijke vogels te elimineren! Toch? Je ziet nu al bijna geen vogels meer door die windmolens! Zo goed voor de natuur zijn ze! Bah…

  • Windmolens zijn ” zó goed voor de natuur” dat het Ijsselmeer, en ook alle vissen daarin, stijf staan van de plasticdeeltjes.
   Afgedankt wieken worden begraven in de woestijn want men weet niet hoe te recycelen.. lang leve groenlinks en d66….

 8. Ik zal wel weer één van de weinigen zijn, maar ik geloof er geen ruk van. Als er wereldwijd nog NOOIT bewijs is geleverd van het bestaan van ziekmakende, overdraagbare “virussen”, wat moeten ze dan met zoveel biolabs? Gif mengen kun je ook in één of twee grote laboratoria doen, daar heb je geen tientallen of honderden afzonderlijke laboratoria voor nodig. Ik vind dit net als de covidhoax één groot broodje aap verhaal waar mensen maar al te graag intrappen. Zowel mainstream als alternatief snoept van alle verhalen en schreeuwt massaal om aandacht.

  • Óf misschien zit jij er wel gewoon naast.

   Als je het verschil niet weet tussen gif mengen en genetisch materiaal manipuleren… Omdat JIJ het niet kunt zien bestaat het niet.

  • @V.i.v.t.z. : Behalve wat ze zogenaamd “virussen” noemen,
   zijn er veel gevaarlijke en uiterst gifiige stoffen[ vaste, vloeibare, gassen ] ;
   denk aan Sarin, cyanide, Antrax, enz, enz, enz.

   • Ja, als je alles zo op een rijtje zet, cq ziet staan, ga je steeds meer beseffen wat er al zo lang aan de gang is en hoe wij als mensen gigantisch zijn en worden belogen en bedrogen.
    Allemaal opgelegd pandoer dus. En dan nog mensen die het niet (willen) zien, dat is dan niet te geloven.
    Maar ja, ergens kan ik het me ook wel voorstellen dat je liever rustig leeft dan je in de angst laat duwen.
    Het is zoals het is.

 9. @ Sophia mei 29, 2023 at 10:58
  De gehaktmolens ja (zelf niet te vernietigen). Maar vergeet de chemtrails en 5 G niet in de vernietiging van oa insecten en vogels. Is ook al lang aan de gang, en maar klagen dat de bijenstand zo laag is. De ziekte van Lyme wordt overgebracht door de besmette teek met oa de Borelia Burgdorfi. Gemaakt in Long Island door een medewerker van Hitler en later verspreid in Europa.
  Maar wel in de krant aankondigen dat er door de weersomstandigheden een muggenplaag verwacht kan worden.
  Oh ja, Wageningen vroeg 1-2 jaar geleden om muggen in te sturen. Oh ja, van wie kreeg Wageningen ook alweer geld? En oh ja wie was er ook al weer aan het experimenteren met overbrengen van dodelijke stoffen via muggen. Juist dat is dat ziekmakende genetisch modulerend heerschap dat ook al met internet aan het klooien was/is.
  Zou hij helemaal in plastic ingepakt zitten zodat hij geen ziekmakende stoffen binnen krijgt? Misschien dan ook zijn hoofd inpakken, dan wordt hij bespaard om zijn eigen chemtrailrotzooi in te inademen. 🙂 🙂 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in