Onlangs gaf een collega het volgende commentaar: “Ik ben nog steeds echt boos over wat er met mij en mijn familie is gebeurd omdat wij het vaccin in dit land [Canada] weigerden te nemen. Tot covid heb ik nooit geloofd dat nazi-Duitsland weer mogelijk was. En nu WEET ik dat het mogelijk is en waarschijnlijk opnieuw zal gebeuren… alleen zullen de handschoenen de volgende keer uit zijn en zal je je nergens kunnen verstoppen.”

Hij heeft gelijk in elk van zijn punten, schrijft Jeff Thomas.

Ten eerste kan er geen twijfel over bestaan dat de COVID-zwendel gebruikt werd om tirannie te creëren in globalistische landen. Hoewel de andere landen overreageerden, is er gemengd bewijs over de vraag of hun leiders tirannie nastreefden of dat ze gewoon voorzichtig probeerden te zijn door het beleid te kopiëren dat in de globalistische landen werd opgelegd. Daarom varieerde de mate van daadwerkelijk ingrijpen door regeringen.

Ten tweede introduceerden de globalistische Eerste Wereld landen een gezamenlijk programma dat verwant was aan de nazi-inspanningen die begonnen met de Kristallnacht, en er kan weinig twijfel over bestaan dat dit opzettelijk was – een campagne om irrationele angst te zaaien en gehoorzaamheid te eisen die veel verder ging dan wat nodig zou zijn geweest voor een gewoon virus.

Ten derde, of de globalisten nu van plan zijn om COVID opnieuw te gebruiken met een nieuwe virale “noodsituatie” of niet, dat is niet echt het punt. COVID was een zeer succesvolle oefening in tirannie. Of de volgende noodsituatie wordt gerechtvaardigd door een virus, oorlogsvoering of economische ineenstorting, doet niet ter zake. De implementatie van globalisme vereist tirannie om te slagen, en de klok tikt voor het volgende excuus voor een lockdown.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat degenen die inzien dat er een nieuwe, meer alomvattende tirannie op komst is, zich afvragen: “Waar moet ik heen? Zal ik toch wel gepakt worden, waar ik ook ben? Zo ja, waarom blijf ik dan niet gewoon waar ik ben?”

Nu het stof van de COVID-zwendel is neergedaald, kan het antwoord op deze vraag misschien worden gevonden door terug te kijken naar hoe COVID zich op verschillende locaties over de hele wereld heeft afgespeeld. Was de uitkomst uniform? Of varieerde het? En als het laatste het geval was, was dit dan belangrijk genoeg dat ik het aan mijn familie verplicht ben om te migreren voordat de volgende golf van tirannie voor onze deur staat?”

Na het volgen van het gedrag in tientallen landen tijdens en na COVID, is mijn eerste observatie dat er ontegensprekelijk lagen van tirannie waren. Na verloop van tijd werd het duidelijk dat er een gecoördineerde druk was in de globalistische Eerste Wereld landen (de VS, het VK, de EU, Canada, Australië, Japan en Nieuw-Zeeland) – een controleerbare inspanning om uniforme beperkingen op te leggen, met uniforme retoriek van de media om de onderdrukking te ondersteunen.

  Sovjet-tactieken: Covid-klokkenluiders die op verdachte wijze sterven of geestesziek ziek worden verklaard

Dit was minder het geval in andere landen. De landen die het dichtst bij de globalistische landen stonden, hadden de neiging om hun beleid na te bootsen zonder dat het leek alsof ze dat ijverig deden. Er heerste een stemming van “We begrijpen hier niets van, maar we willen veilig zijn. Vertel ons wat we moeten doen.”

Degenen die het minst verbonden zijn met de globalistische landen, hetzij door handel of cultuur, hadden de neiging om nog meer af te wijken van het globalistische dictaat, en in sommige gevallen om het te trotseren.

In dit opzicht werd het duidelijk dat elk land dat niet volledig deel uitmaakte van het globalistische cabal de neiging had om te reageren in overeenstemming met hun respectieve culturen.

De VS was, voorspelbaar, het speerpunt van de globalistische mandaten. Zelfingenomen kruisvaarders kwamen in groten getale naar buiten, zoals ze bij elke kwestie doen, waardoor de VS een van de slechtste plaatsen werd om te zijn. Niet alleen werden mensen onder druk gezet om elke vaccinatie te halen, ongeacht het gebrek aan bewijs van effectiviteit. Het aan de schandpaal nagelen van degenen die niet gevaccineerd waren, bereikte zijn hoogtepunt in de VS, met een campagne die de nadruk legde op een Gestapo-achtige “Pandemie van de ongevaccineerden”.

We zagen iets soortgelijks in de naaste bondgenoten van de VS – de andere landen die hierboven zijn opgesomd.

Hoe verder we ons echter van het globalistische centrum verwijderden, hoe meer elk land reageerde in overeenstemming met zijn natuurlijke cultuur in plaats van met het globalistische dictaat.

In Thailand werd een ordelijk programma opgesteld waar de meeste mensen zich aan hielden, maar toch was er een minimale drang naar meer controle. Dit was niet verwonderlijk, want in Thailand nemen de meeste mensen aan wat de regering invoert, en de rest is op zichzelf aangewezen. Er is niets in het beperkte nationale budget om ze na te jagen. Thailand was daarom een goed land om gewoon niet mee te doen aan de geïmporteerde hysterie.

  2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Op dezelfde manier houden de meeste mensen in Uruguay zich in hoge mate aan hun minimaal corrupte regering. De meeste mensen gingen daarom akkoord met vaccinaties, en Uruguay was één van de meest gevaccineerde landen in het Amerikaanse continent. Maar Uruguayanen hebben een sterke afkeer van inmenging in de privézaken van anderen. Daarom zouden, zelfs met een hoog niveau van vaccins, maar weinig mensen de slechte manieren hebben om hun buren te vragen of zij een prik gekregen hebben, dus werd Uruguay een goed land om te wonen – om ongevaccineerd onder de vaccinradar door te vliegen.

Niet ideaal, maar daar zou ik genoegen mee nemen.

Op de Kaaimaneilanden hebben de mensen altijd verwacht dat nieuwkomers met een goede gezondheidsverklaring komen of wegblijven, maar ze zullen alle politici wegstemmen die de Kaaimannen de wet voorschrijven. Als gevolg hiervan heeft de regering van de Kaaimaneilanden het toerisme een jaar lang stilgelegd, maar geen enkele politicus durfde een vaccinatiemandaat voor de lokale bevolking voor te stellen uit angst zijn ambt te verliezen. (De expats waren de enigen die de mensen die zich niet lieten vaccineren aan de schandpaal probeerden te nagelen).

Nogmaals, niet ideaal, maar wel werkbaar.

In Mexico heeft de bevolking een lange geschiedenis van wantrouwen tegen het gezag en is geneigd om de centrale regering bij de minste aanleiding te trotseren. Daarom gaf de Mexicaanse regering haar bevolking toegang tot alle vaccins en traditionele behandelingen, zoals Ivermectine en hydroxychloroquine, maar schreef het gebruik ervan niet voor. Er waren geen mandaten van welke aard dan ook en in feite waren er geen testen nodig, zelfs niet voor reizigers in en uit het land.

Mexico was uiteindelijk het vrijste land in het Amerikaanse continent met betrekking tot COVID.

COVID was een generale repetitie voor het globalisme. Degenen die erin slaagden om het vaccin te omzeilen, hebben een kogel ontweken, maar, net als mijn collega in de openingsalinea, bleven ze achter met het inzicht dat de COVID-angst misschien voorbij is, maar dat de intentie van globalisten om tirannie op te leggen dat niet is. COVID was slechts een generale repetitie – een Kristallnacht die het eerste deel is van een plan voor alomvattende tirannie.

Hoe verontrustend dit besef ook is, we kunnen er ons voordeel mee doen door te begrijpen dat de tentakels van het globalisme weliswaar proberen om alle hoeken van de wereld te domineren, maar dat ze minder effectief zijn dan ze zouden willen. De wereld in het algemeen presteert niet uniform volgens het globalistische edict.

  De redenen waarom mijn gezin en ik het Covid-19 vaccin niet zullen nemen

Het maakt weinig uit of we weer een gefabriceerde virale noodsituatie zien of dat de volgende globalistische poging tot dominantie gerechtvaardigd wordt door onnodige oorlogsvoering of door een economische ineenstorting van de Eerste Wereld die nu al lang op zich laat wachten. Het COVID-bedrog heeft onthuld dat de slechtste plek om in een crisis te zijn, precies in het centrum van de storm is – de Eerste Wereld.

Het is interessant dat de twee wereldoorlogen en de Grote Depressie bijna volledig aan Uruguay voorbij zijn gegaan – het land heeft er gewoon niet aan deelgenomen en heeft alle drie de crises weten te omzeilen. In de koloniale periode werd geprobeerd om bijna elk land in Zuidoost-Azië te koloniseren, maar Thailand werd gepasseerd. Daarom negeren de Thais tot op de dag van vandaag de edicten van het Westen meer dan welk ander Aziatisch land dan ook. Goed om te weten.

Er is geen perfecte plek in de wereld, maar er zijn locaties waar de kans dat u het slachtoffer wordt van de nieuwste Hitler, Robespierre, Idi Amin, enz. aanzienlijk kleiner is.

Ongeacht het comfort van de vertrouwdheid van ons geboorteland, als het een Eerste Wereld land is, bevinden we ons in het centrum van de storm die nu aan de gang is.

Als we ons in een ander land vestigen, zal onze omgeving zeker veranderen. Er is misschien geen Starbucks. Misschien is er geen honkbalwedstrijd om naar te kijken. Maar de kans is groot dat we onszelf en onze gezinnen een betere levenskwaliteit kunnen bieden dan wanneer we op een locatie blijven waar een aanzienlijke afname van de vrijheden bijna zeker is.

Noot van de redactie: Helaas hebben de meeste mensen geen idee wat er echt gebeurt als een regering ontspoort, laat staan hoe ze zich daarop kunnen voorbereiden…

De komende economische en politieke ineenstorting zal veel erger, veel langer en heel anders zijn dan wat we in het verleden hebben gezien.

Dat is precies waarom New York Times bestsellerauteur Doug Casey en zijn team zojuist een urgente gids hebben uitgebracht die u precies laat zien hoe u zich kunt voorbereiden. Klik hier om de PDF nu te downloaden.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID Reset: De dag van de afrekening komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe de oorlog tegen boeren een hongersnood kan veroorzaken
Volgend artikelNoord-Atlantische Raad leden herdefiniëren waanzin met betrekking tot Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. wij hebben Niks maar dan ook niets te leren van deze massamoordenaars en ook niet van hun discipelen..slecht is was en blijft Slecht bovendien zijn zij niet hier…we staan ervoor en moeten erdoor op welke manier dan ook …Rot op met deze onzin..het komt uit een verrotte natie die eerst maar eens hun eigen rottigheid moet oplossen…

  • Dank je Raphael inderdaad ROT OP met die onzin. Niks of niemand hoeft mij te vertellen hoe ergens mee om te gaan ik zoek ( met een grote groep anderen en gelijkgestemden…) mijn eigen weg en de weg die God mij wijst. Gaat al mijn hele leven en vooral de laatste 3 jaar perfect.

   Ik maak me ook niet druk het gaat die gore vieze satanische zielige PARASIETEN NIET LUKKEN…….

   Wees voorbereid op eigen gevoel doe wat je gevoel en God (Als je naar Hem wilt en kunt luisteren) je ingeeft en verlies niet de hoop. Hun plan is zo doorzichtig en leeg. Maak lekker je fucking pandemiewet e.d stop het in je parasieten reet als de massa wakker is en het doorziet EN DAT DUURT NIET LANG MEER….
   Zijn ze niks meer dan een lege schil zonder macht. Een schil net zo leeg als hun verrotte ziel.

   Hun tijd komt nog wel bereid je voor met legale wapens, voedsel en waterfilters EN VORM GROEPEN IN JE BUURT meer heb je niet nodig om de tijd uit te zitten tot de liefde weer wederkeert …………………..

   Fijne avond lieve mensen hier , groeten van boertje

 2. Meiner Bescheidenen Information nach, gab es in Weißrussland auch keinen Lookdown, Impfpflicht oder Maskenzwang.

 3. wat ik in de loop van de gebeurtenissen steeds mis is een werkbare oplossing.
  alleen maar feiten met medestanders delen helpt niet om hier uit te komen.

 4. “Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert”

  Nou dan gaat het leeuwendeel van de mensen wéér 1,5 meter afstand houden van elkaar, in elke openbare gelegeheid wéér een mondkapje dragen als men tenminste voldoende sociale punten heeft gescoord om hun QR-code te laten scannen, velen rollen hun mouwen op voor de volgende doodsprik, niets geleerd van de gehoorzaamheids of IQ test.

  • Beste Adriaan,
   Geen Covid-tirannie maar CO2 tirannie.
   Is net zo onzichtbaar en nagenoeg niet op te sporen.

   Het zullen vast de voorheen reeds geprikten zijn die in de rij gaan staan.( behalve diegene die te ziek zijn van de vorige prikken)
   Een prikstraat opzetten bij een begraafplaats of crematorium is niet zinvol ( einde sarcasme)

   • Tigron juni 8, 2023 at 12:46

    Ja ongelofelijk Tigron, de stofwolken van het Coronabeleid zijn nog niet neergedwarreld of de volgende exercitie komt eraan, natuurlijk heb je gelijk de geprikten nog levenden krijgen voorang tot de tijdelijk voorzienigen om de verdeeldheid nog maar eens duidelijker te maken, bij elke supermarkt staat een of meer van de 5000 nieuw opgeleide BOA’s ja dat duurt een poosje om de nieuwe bruinhemden bidwijs te maken om het publiek in het begin niet al te veel te schofferen, wat een wereld.

    • Adriaan… Tigron… Deus…, Bas en Ralph…. Ik ga even gemeen zijn.

     Smerige TROLLEN , AZIJNPISSERS en DOOMDENKERS die jullie zijn……

     Denken jullie nou echt dat het zo gaat lopen ?????????? Flikker toch op , weet je gasten zoals jullie kotst ik uit….
     Denken jullie nou echt dat de mensen hier eeuwig in blijven trappen????

     Ga deze tijd niet vergelijken met begin coronatijd dat die kutschapen er toen ik getrapt zijn is kut maar de wereld is veranderd….

     Weet je wat deze wereld in de matrix houd MENSEN ZOALS JULLIE MET DAT ZIELIGE GEBLAAT…….. Mensen zijn scheppende wezens van energie en alles wat wij in onze geest echt maken word de realiteit… Jullie zijn de wezens die deze nachtmerrie levend houden…. Geloof eens in de kracht van de menselijke geest die is zeer krachtig en heilig….

     Mensen als jullie met hun zielige gedachtegang dat is de reden dat we hier niet uit komen…

     Als ik naar die jankverhaaltjes van jullie luister weet je wat ik daar van krijg……… DUNNE BLOEDPOEP.. Toon eens wat vechtlust en laat zien dat je ballen hebt i.pv als een homofiel kanariepietje te gaan zitten jammeren DAAR WORD NIEMAND BETER VAN>>>>>>……………

  • Mee eens Adriaan, het leeuwendeel gaat hier weer in mee. Met wel verschillen wat betreft de maatregelen. Hier gaan ze niet een stapje in verder, maar een grote stap.
   Het zal niet blijven of weer de mondkapjes, 1,5 meter etc etc… het kan weer een plandemie worden of eerder een klimaat/ oorlogs lockdown. Maar dan zal er grotere uitsluitingen en opsluitingen gaan plaats vinden. Ze kunnen al veel maken en komen ermee weg. Ze zullen dan veel verder gaan in hun ongebreidelde idioterie, ze voelen zich superieur in alles.
   En de meerderheid??
   Tja, er lopen al deccenialang minimaal een miljoen rond in dit land die lijden aan angststoornissen, fobieen etc..
   Deze zijn niet te helpen, die zullen in alles meegaan, al lopen ze naar de afgrond.

   • John Cammaro juni 8, 2023 at 12:57

    Mee eens John, de laatste regeer periode onder de VVD is het aantal verwarden massaal toegenomen wegens bezuinigingen op de gezondheidszorg en GGZ, angst velamd het limbisch systeem, structuren in het limbisch systeem zijn betrokken bij emotie, motivatie, genot en het emotioneel geheugen nou als dit systeem verkloot is door angst dan weet je het wel.

   • Ook voor jou John ook een gaykanarie….. fuck you

    word niet goed van gasten zoals jullie…..

    hang een stuk touw in de schuur met zijn allen want we zij toch al verloren volgens juliie. Dus hang je collectief samen op dan ben je er sneller van af…… kotskoppen….

 5. Bij sommige bevolkingsgroepen, zoals bv de Amish in de VS, die zich niet lieten verleiden tot de medische mindfuck, is er GEEN CV-1984 geweest! Op het continent Afrika bestond/bestaat “het CV” zo goed als NIET, is er geen inentingscampagne geweest en hebben ze nu ook GEEN last van de bijwerkingen.

  Het echte ‘probleem’ is dat er helemaal geen CV is geweest, het is allemaal ËËN GROTE LEUGEN geweest! Totdat ze gingen vaxxineren, toen ging het helemaal mis! Dat wat ze zeiden wat onze “redding” zou worden is de destructie van het menselijke bestaan geworden! De bekende ‘omgekeerde retoriek’ van de satanisten.

  Het zijn met name de meest “intelligente” mensen die zich laten voorliegen door de massamoordenaars en zij geloven er heilig in, net als dat zij de ontkenners te vuur en te zwaard proberen te bestrijden. Precies zoals een ontwikkeld land en bevolking als Duitsland voor dezelfde ‘wetenschap’ en leugens van de Nazis zijn gevallen. Dmv media-manipulatie en sociale chantage van/door de bang gemaakte en opgehitste bevolking tegen elkaar op te zetten en uit te spelen!

 6. “Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert”

  Heel simpel, of je laat je inspuiten, of je pakt alle middelen op die jou vrijheid en jou leven kunnen beschermen, en ieder die dit wil verhinderen neerhaken.

 7. De bevolking is verplicht terug te vechten bij een corrupte overheid en regering! Je mag al het geweld toepassen wat in je inkomt. Politie mag je terugmeppen als jij je bedreigd voelt.

 8. De vergelijking met NAZI-Duitsland vind ik ongepast daar deze natie toendertijd streefde naar verbertering van het ras en niet op uitroeing ervan. De hele geschiedenis die ons hierover is geleerd is een grote leugen wat niet wegneemt dat er verschrikkelijke dingen zijn gebeurd. Dit tuig wat ons vandaag de dag onderdrukt en onze levensvreugde ontneemt is het meest lage wat er ooit op aarde heeft rondgeschuimt en draagt 0 goeds bij voor de mensheid

  • Beste Durachuk,
   Ik ben het niet helemaal met je eens, met alle respect.
   Dat ras verbeteren van de NAZI’s was een aangevoerde reden van ze.
   De reden die dichter bij de waarheid staat is dat Hitler (ook onder aanvoering van de Cabal) een rijk wilde realiseren inclusief Rusland ( ja, ook die)
   Dat zogenaamde 3e rijk is er uiteindelijk gekomen; de EU !!
   Ik meende ergens in het verleden te hebben gelezen dat de vorming van een 1 wereldregering met een tussenstap zal worden gevormd.
   Deze tussenstap zou uit een aantal grote districten bestaan, te weten; Het Europese district, het Afrikaanse district, Het Aziatische district, en het Amerikaanse district.
   Zodra dat goed zou functioneren wil de Cabal dat uiteindelijk gaan samenvoegen tot een 1 wereld gebied.
   Shit, en nu is Putin daar……..
   Hij heeft ’n tijdje in de keuken van die Cabal kunnen kijken en besloten daar niet aan mee te doen.

   • Laten we hopen dat Putin besloten heeft niet mee te doen. En al elders gelezen: is Putin Putin wel, schijnen foto’s van hem te zijn die toch heel verschillend zijn met de “vroegere” Putin.
    Ik vertrouw op dit gebied niemand meer, de tijd zal het leren.
    Dat van die diverse districten kende ik niet, wel het verhaal van Hitler en het 3e rijk. Ook allemaal Cabal. Hitler heeft opleiding in Engeland gehad, zelfde instituut waar, als ik goed onthouden heb, Kaag ook is geweest. Had niets te betekenen, toeval….

 9. Nou word Thailand als land zonder covid dwang gezien in dit artikel, maar die was er wel degelijk, en ze gebruikten dezelfde slogans als in Nederland, een kennis kreeg een zware kaakontsteking, hij werd niet geholpen, eerst vaccineren, mijn Thaise vriendin mocht het terrein van de tempel niet meer op om de urn van haar vader te bezoeken, eerst vaccineren, vandaar dat ik ook van het boeddhistische geloof niets meer moet hebben.

 10. “Wat te doen als de COVID-tirannie terugkeert”
  Sleur ze uit hun gebouwen, overgiet ze met pek en veren en trap ze het land uit !

  • Iemand (bewust niet gevaccineerd) vertelde mij dat iemand haar vertelde: dat niet gevaccineerden geen cojona kregen doordat de meeste mensen wel gevaccineerd waren….
   Dat is er kennelijk wel goed ingeprent. Wordt “leuk” voor de volgende plandemie.

 11. ´Dr. Bryan Ardis asked me to share this shocking news with you…

  “I learned that Monsanto owns, not only do they own the patents to glyphosate, which is used in Roundup to be an insecticide and herbicide to kill plants and insects….
  “I found the published papers. They disclose it. They own the largest patent library of insecticides that are made worldwide from snake venom, from scorpion venom, and from spider venoms.”
  Dr. Ardis then tested Roundup and confirmed his fears…
  “So I’m gonna read to you what they found in Roundup. Venom from Scorpions was the first venom that was published.
  “Inside of Roundup was also found a venom called Snake Venom Metalloproteinase Inhibitor. This is what makes the cells of your body destroy or deplete you of copper and zinc. Metal proteinases from venoms do that and it’s in Roundup glyphosate.
  “King Cobra venom was found inside of it.
  “Scorpion venom called myoxocephalus scorpius somatostatin that’s manufactured in E. coli bacteria around the world, which is how they make these insecticides.
  “That specific scorpion venom is in Roundup and was the same one we found in my wife’s body. And then they found cone snail venom specifically from the virgin cone snail called Conotoxin 10.
  “They found Malayan krait venom in Roundup, which is the actual origin of COVID supposedly.
  “Chinese researchers in January of 2020 confirmed bungalow toxin, which is the venom of a krait snake, is the origin of COVID and it’s inside of Roundup.
  “Now how much Roundup’s been sprayed around the entire world that you’ve been exposed to in your food as it’s sprayed on all your farms, drawn up into your plants and you eat it, and then how much of it is sprayed on farms around the world and then irrigation and rain takes those venom sprayed all over your farms all over the world, like Roundup and glyphosate, and then it gets into your water tables and then you drink it or shower in it. It’s just disgusting.”

  Thankfully, Dr. Ardis also revealed a VERY special herb that’s ALSO an anti-venom that can help detox the spike glycoprotein!
  “It has the exact same principal reaction as nicotine receptors. It just isn’t as potent as nicotine. So you either need to slow down the detox process with nicotine if you’re having reactions to it using nicotine products or you can use a plant-based derivative.”
  There are so MANY life-saving natural medicines that Big Pharma and the Global Elites don’t want you to know about…
  That’s why I’m so grateful for Dr. Ardis and many other world-class medical experts like Dr. Thomas Levy and Dr. Richard Bartlett… Who are bravely risking their careers to expose the TRUTH.
  I gathered all of their incredible healing protocols in my BRAND NEW eBook Reclaiming Wellness: Expert Treatments to Thrive After COVID Bioweapon Damage.
  To your health, Jonathan Otto´

  For Free: Scrollen bij belangstelling voor de details: https://diseaseinreverse.com/wellness

  • Ik krijg zijn dagelijkse mails ook, had het al gelezen. Blij met mijn waterfilter, filtert 99,9% van alle rotzooi eruit. Had ik jaaaaren eerder moeten doen.
   Maar te weten dat het al jaren wordt gebruikt en al jaren de mensen worden vergiftigd. En dan met zogenaamde geneesmiddelen, nog meer gif dus, zouden moeten verbeteren. Artsen die opgeleid zijn om met chemische symptoom onderdrukkers te mogen “helpen”. En dan te weten dat mensen nog heilig daarin geloven.
   Wel vervelend: bewustwording en bewust zijn laten zich niet meer terugduwen, je hebt je onschuld en je vertrouwen dan al verloren.

  • Vrees van wel. Engeland is een voorloper met oa de zogenaamde royals die deel uitmaken van de achtergrondschoften.
   De geprikten hebben al de macnummers in zich. Kunnen straks misschien gewoon doorlopen. Geen smartphone? Tja dan naar de locals of de boeren, die zullen, als ze nog wat hebben, wel open blijven.
   Ja die Aldi en vd Leyen, meen ook gelezen te hebben dat ze bij elkaar horen.
   We gaan het zien wat er gaat gebeuren.

   • Wij hebben (als enige mogelijkheid) zo’n spyfoon. Ding heeft altijd huisarrest en ligt veel uit in z’n metalen kast.
    Maarrrr…. de laatste tijd heb ik eens gekeken wat de apptracker allemaal tig keer per dag tegenhoudt. Die schoften vragen echt alle informatie. Ook hoeveel geheugen het ding nog heeft, wanneer voor het laatst opgeladen, hoeveel batterij nog, welk toestel….. Dus dat denkt onze vijand te gebruiken als ik weiger met een debiel rond te lopen, ooit zo’n qnogwatcode te scannen, app of wat dan ook.
    Om bekeuring in de toekomst te voorkomen zeggen dat foon net leeg is….ze weten teveel!!!

    (en ik vrees dat als ik geen foon meer heb en wil hebben dat ze helijk met die onderhuidse chip voor me klaarstaan. Gaat ook niet gebeuren zolang ik leef!

    • Ja, mijn foon gaat zomaar vanzelf uit, moet dan de code intikken, en er staan soms zomaar nieuwe dingen op. Heb niets gedownload dan.
     Overigens ook per januari jl. een 25 jaar oude telefoon vaste net, maar gaat nu ook via internet, was plotseling op juiste datum, terwijl die dat al jaren niet was en ik niet meer wist hoe te programmeren.
     Televisie gebruik ik niet meer, zeer oud toestel, maar wel kastje erbij anders geen signaal. Dus ook na te gaan. Verder geen slimme dingen in huis, behalve onszelf 🙂

 12. Conclusie is afscheid nemen

  SOUVEREIGNTY IS UNLEARNING

  Word Soeverein! Op naar vrijheid van 3D naar 5D

  Wat betekent soeverein mens?

  Mensen die het geloof in externe autoriteit hebben losgelaten en beseffen dat er alleen maar interne autoriteit kan zijn en dat zij dus verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven worden ook wel soevereine mensen genoemd.

  Mensen die heerser zijn over zichzelf, ook wel zelfeigenaarsschap genoemd.

  Betaal geen Belasting en Hypotheek meer, zo doe je dat!

  Hridaya Gertrude

  Zeer interessant.
  https://youtu.be/NBqIkGosBQA

  Zo zit het systeem in elkaar en zo kun je uit dit verrotte duivelse fictieve systeem stappen! Vele mensen zijn opzoek naar vrijheid en vooral als je achter alle leugens komt.

  Dan wil je niets liever dan weg uit dit leugenachtige systeem en op naar vrijheid en 5D. Rhidaya Gertrude legt je dit haar fijn uit hoe je dus zoals zij zelf geen Belasting en hypotheek en overige roverheids instanties meer hoeft te betalen. Zij betaald al jaren niet meer en zegt enorm veel vrijheid te ervaren en tijd te kunnen spenderen aan zaken die ze echt belangrijk en leuk vindt.

  Als je eenmaal snapt hoe het zit lijk je wel gek om er aan mee te blijven doen, je verloochend jezelf en je bouwt karma op door continu in schulden te leven die de luciferianen in de wereld hebben gebracht.

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/dMHgm9C-sEU
  The Danger of Secret Societies.
  EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET

  Belasting, inbeslagname, middeleeuwse praktijken en gelegaliseerde diefstal.
  https://youtu.be/0FTbLGMq5UM

  Er is dus een simpele en gerechtelijke manier om daar afstand van te doen. Luister naar deze video en begin te begrijpen in wat voor gehypnotiseerde wereld je geleefd hebt en waar je dus heen kan als vrije mens van vlees en bloed.

  Soeverein is ieder mens alleen hebben ze de rollen omgedraaid en verdeeldheid gezaaid dat men alleen soeverein mag zijn als men zijn naam claimt, zoals alle royalty’s dat hebben gedaan.

  Het Duivelse systeem zit ook zo slim in elkaar als je het eenmaal weet zie je de symbolen en trucjes overal.

  Je wordt er een slim, angstloos, vrij mens van als je het begint te snappen want dan zie je een hele andere wereld met ontelbaar vele mogelijkheden!
  https://lifecoachestoolbox.com/index.php/the-orders-of-creation-12-dimensions-of-reality

 13. The Aquarius symbol is metaphoric in content – meaning ‘closure in water’.

  Water represents the collective unconsciousness which creates the grid programs of our physical reality.

  Many connect the Age of Aquarius with the return of the goddess, priestess, or feminine energies – those that vibrate above/faster than physical frequency.

  This is the return to higher consciousness, the awakening of higher mind and thought in the alchemy of time.

  FROM THE 3D TO THE 5D CONSCIOUSNESS: NEW EARTH
  In the process of spiritual awakening our bodies shift into a higher frequency and energy levels.

  Have you ever found your mind awakening and had the feeling that there was more to life than you can perceive?

  https://lifecoachestoolbox.com/index.php/the-orders-of-creation-12-dimensions-of-reality

 14. De schrijver van dit artikel, Jeff Thomas, lult uit zijn nek:
  “In Thailand werd een ordelijk programma opgesteld waar de meeste mensen zich aan hielden, maar toch was er een minimale drang naar meer controle. Dit was niet verwonderlijk, want in Thailand nemen de meeste mensen aan wat de regering invoert, en de rest is op zichzelf aangewezen. Er is niets in het beperkte nationale budget om ze na te jagen. Thailand was daarom een goed land om gewoon niet mee te doen aan de geïmporteerde hysterie.” – BULLSHIT.

  “… maar toch was er een minimale drang naar meer controle… Thailand was daarom een goed land om gewoon niet mee te doen aan de geïmporteerde hysterie.”
  Iedereen moest van de Thaise regering mondkapjes dragen en iedereen droeg er een. Zelfs nadat de Thaise regering zei dat mondkapjes niet verplicht meer waren droegen en dragen de meerderheid nog steeds een mondkapje.

  De volledig gevaccineerde en fitness fanatiekeling Thaise Prinses Bajrakitiyabha, 44, kreeg op 14 december 2022 een hartaanval tijdens het joggen. Pogingen tot reanimatie en zelfs ECMO in het ziekenhuis waren niet succesvol. Dit is een teken van ernstig hartletsel.

  https://thethaiger.com/coronavirus/thailand-rejects-thai-princess-pfizer-reaction-claim-as-fake

  “Een paar dagen nadat ze haar boosterinjectie had gekregen, zakte de Thaise prinses ‘plotseling’ in elkaar. Drie weken later ligt ze in coma. De Thaise koninklijke familie kreeg zojuist te horen dat de aanvankelijke diagnose ‘bacteriële infectie’ in feite altijd onwaar was; dus was er vanaf het allereerste begin een gecoördineerde dekmantel door de door BigPharma beïnvloedde autoriteiten.
  De Thaise prinses heeft de Pfizer-vaccins gekregen en ze gaan NIET achter Pfizer aan.

  “Een controversiële bewering dat Thailand zijn Covid-19-vaccincontract met Pfizer opzegt omdat het ervoor zorgde dat de Thaise prinses Bajrakitiyabha in coma raakte na een booster-injectie, is afgedaan als onjuist.
  Een ambtenaar van het Nationaal Vaccin Instituut, die liever anoniem bleef, verklaarde dat het Covid-vaccin nog steeds veilig is en wordt aanbevolen voor het grote publiek. Thailand blijft het Pfizer-vaccin gebruiken en evalueert momenteel zijn bivalente vaccinbooster, maar er zijn geen plannen om te stoppen met het bestellen van het huidige vaccin.”

  De Thaise koning is eigenaar van Siam Bioscience. Reuters meldde op 25 augustus 2022:
  Het medische bedrijf van de Thaise koning rapporteert een recordwinst na een vaccindeal met AstraZeneca
  BANGKOK, 25 augustus (Reuters) – De Thaise medicijnfabrikant Siam Bioscience, eigendom van de koning van het land, rapporteerde een bijna 50-voudige stijging van de jaarlijkse winst in 2021, toen het begon met de productie van AstraZeneca Plc’s (AZN.L) COVID-19-vaccin.”

  “Thailand was daarom een goed land om gewoon niet mee te doen aan de geïmporteerde hysterie.” – Dat is BULLSHIT! Er is wel degelijk een “geïmporteerde hysterie” aan de gang in Thailand net zoals in alle landen in de hele wereld.

  En Thaise mensen zijn net als andere mensen in de wereld, allemaal heel lief en allemaal ook dappere lafbekken.
  De laatste 3 jaren heb ik de ware aard van de mensheid leren kennen. 99% SCHAPEN en 1% LEEUWEN.
  Ik heb in 4 landen gewoond en woon nu al meer dan 3 jaar in Thailand. Ik weigerde en weiger geFUCKcineerd te worden en een mondkapje te dragen en werd daarop aangevallen NIET door Thaise mensen maar door andere buitenlanders, Farang, die ook in Thailand wonen. De Thaise mensen keken me wel met verbazing aan.
  Er wordt zoveel druk uitgeoefend op de Thaise mensen om zich te laten FUCKcineren en mondkapjes te dragen.

  Ik vertel alle Thaise mensen om me heen over Dr. Bhakdhi en zich niet te laten FUCKcineren en dat mondkapjes niet helpen en slecht zijn voor je gezondheid. Mensen zijn echter zo bang, ik ken een Thai die al 5 FUCKcinaties heeft gehad en nog steeds staat te trappelen om de 6de te krijgen.
  Ik ken ook een andere Thai die na 2 FUCKcinaties zijn gezondheid heeft verloren en nu iedereen vertelt zich niet te laten FUCKcineren. Niemand die hem gelooft.
  En zie als de volgende “Pandemie” door de WHO, eigendom van Bill Gates, wordt uitgeroepen…
  Iedereen schijt weer in zijn broek van angst en kan niet wachten om weer geFUCKcineerd te worden.

  • Han, I Like your 2 comments, Cannot change or add anything to your well-explained comments.
   Have been visiting and staying in Thailand since 1978, and only hope Frontnieuws will appreciate your very truthful opinion regarding Thai culture and mentality… “Well, Done…”
   You know of course this Bill Gates is not sitting still. — The Global Elites Like Bill Gates Are Already Planning For… — THE NEXT PANDEMIC.
   It may already be here and it will be much deadlier than COVID-19. Here’s how to prepare…
   https://go.selfrely.com/sales-page-569331831667155133706

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in