Dus hier zijn we dan, gedwongen om alle Russen te belasteren, die verre mensen waarover de scribenten van de NAVO absoluut niets weten. Waarom? Waarom moeten we nog meer tijd besteden aan het ontkrachten van NAVO’s stomme laster dat verrukkelijke Russische kinderverhalen het weefsel van de Franse samenleving ondermijnen? Waarom staat The Economist erop dat we de werken van Dostojevski en Tolstoj verbranden zonder ze zelfs maar te lezen, laat staan erover na te denken? Wat is er met Russische gehandicapte Olympiërs dat we ze moeten haten alsof het binnenvallende marsmannetjes zijn? Is het om ons meer verachtelijke nazi’s te maken dan zelfs de ergste handlangers van Hitler ooit waren? schrijft Declan Hayes.

Daar lijkt het wel op. We moeten verontwaardigd zijn als de troepen van generaal Armageddon raketten op Kiev afvuren die de kinderen dwingen enkele uren in bunkers door te brengen, maar we mogen niet vermelden dat de voormalige dictator van de Kievse junta niet alleen de Russischsprekenden van Donbas heeft beloofd dat hun kinderen hun hele leven angstig in zulke bunkers zouden schuilen, maar dat hij zijn nazi-hordes op hen heeft losgelaten om precies dat te doen. We moeten de moord van de NAVO op de journaliste Darya Dugina toejuichen en de terroristische aanval op de Krimbrug vieren, maar verontwaardigd zijn als de troepen van generaal Armageddon reageren. We zijn zo gehersenspoeld dat we geloven dat Russen, Armeniërs en Palestijnen nooit mogen terugblaffen, dat ze moeten gaan liggen als de spreekwoordelijke Denen.

Over de Deense obsessie om de deurmat van de NAVO te zijn gesproken, wat is er gebeurd met die Nord Stream-pijpleidingen? Hebben Amerikaanse terroristen ze opgeblazen, zoals hun eerdere terroristische aanvallen op de pijpleidinginfrastructuur van Nicaragua, gedaan in een tijd dat de Amerikanen Amerikaanse nonnen verkrachtten en Amerika’s eigen steden overspoelden met crackcocaïne?

  Ik zeg nep over de MQ-9 Reaper video

De apologeten van de NAVO houden vol (ze kunnen niet argumenteren, vandaar dus de algemene censuur) dat Amerika, de voor de hand liggende Nord Stream-schuldige, eeuwig onschuldig is en dat de oorlogsmist dicteert dat we ergens anders moeten zoeken, voor altijd in het duister tasten en niet de Verenigde Staten en hun Europese lakeien aan te wijzen als de duidelijke schuldigen. Een transparant onderzoek eisen naar deze terroristische aanslag of naar Israël’s moord op de Palestijnse katholiek Shireen Abu Akleh of naar de chemische gasaanvallen van de NAVO in Donbas en Damascus zou, zeggen de terroristische apologeten van de NAVO, Poetin in de kaart spelen. En dus durven we onze verontwaardiging niet te uiten, zoals alle morele mensen moeten doen en zoals zo weinig mensen deden onder Hitler’s Reich, omdat het Poetin’s waarheidsgetrouwe verhaal anders aan kracht wint en de bereidwillige beulen van de NAVO zouden kunnen geloven dat Russen, Armeniërs, Vietnamezen, Syriërs, Irakezen en Palestijnen even menselijk zijn als wij.

Want al die grove leugens vormen NAVO’s oorlogsmist, NAVO’s met suiker bedekte webben van bedrog die hun Vietnamese genocide en hun andere onuitsprekelijke misdaden “van de hallen van Montezuma tot de kusten van Tripoli” bagatelliseren. Hoewel de NAVO Zelensky zo groenscherm kan maken als ze wil, is de onverbloemde waarheid duidelijker dan de eenvoudigste fabels van Masha en Misjka, de drie biggetjes of elk ander kinderverhaal.

Of, wat dat betreft, Moeder Rusland, dat niet het raadsel van Churchill is, verpakt in een mysterie in een raadsel. Russen verschillen niet van anderen op persoonlijk of geopolitiek vlak. Generaal Armageddon, General Shoigu en de mannen en vrouwen die onder hen dienen, weten dat zij met hun leven alles wat goed is in hun land, in hun gezinnen en in hun kameraden moeten verdedigen. Veel te veel van hen hebben al het ultieme offer gebracht, alleen omdat de realiteit van deze specifieke versie van het sprookje van de drie biggetjes intellectueel ver boven de intellectuele vermogens ligt van de vijanden waarmee zij aan hun westelijke grenzen worden geconfronteerd, evenals in de Kaukasus, waar de NAVO vastbesloten is de Armeniërs voor eens en altijd uit te roeien, wier enige hoop Rusland is en degenen zoals India die het veel bredere schaakspel van de NAVO met Armenië kunnen zien.

  Het conflict in Oekraïne heeft de zwakke punten van de militaire economie van de NAVO-landen blootgelegd

Dus, laten we deze geborduurde narratieven terugbrengen tot kleuterschoolniveau, zodat de hufters, blaffers en bluffers van de NAVO het kunnen begrijpen. De NAVO is moreel verkeerd bezig in Oekraïne. Zelensky, von der Leyen, Borrell, de Witte Helmen, de Azovs, en al hun groen gescreende helden zijn niets meer dan de bijrolspelers van de NAVO, betaald om hun rol te spelen, hun tekst te reciteren en alle misdaden te doen die de NAVO van hen verlangt. Hoe de BBC of andere kanalen het verhaal van de NAVO ook opsmukken, het onderliggende motief dat de NAVO de meest dodelijke vijand van de beschaafde wereld is, is eenvoudiger dan het eerste kinderrijmpje van een kind.

Rusland is, net als Palestina, Syrië en Armenië, veel meer dan een kinderlijke Churchilliaanse Matroesjka-pop, of een Chinese cracker waarin een of ander kinderlijk raadsel is verpakt in een Harry Potter-mysterie binnen een Pirates of the Caribbean-raadsel. En in wezen is het ook geen verhaal van Flann O’Brien of een surrealistisch sprookje van Kiss of the Spider Woman waarin, net als bij de matroesjka-poppen, het ene verhaal is ingebed in het andere.

Het kernverhaal is niet alleen veel eenvoudiger dan dat alles, maar zou onmiddellijk worden begrepen door alle Russisch sprekende kleuters, zowel degenen wier jeugd werd getekend door de misdaden van Hunter Biden, Joe Biden, de Zelensky’s, Porosjenko, de BBC en hun hele verrotte bende meelopers, als degenen verder naar het oosten die die verschrikkingen bespaard bleven. De bevolking van Rusland en Armenië heeft het recht om in vrede te leven en hun gezamenlijke legers hebben het recht om dat recht te verdedigen, en als dat niet duidelijk genoeg wordt uitgedrukt, zullen de generaals Armageddon en Shoigu het steeds vaker spellen in een nog botter taalgebruik dat de NAVO en hun cokeheads in Kiev, Helsinki en Nieuw-Zeeland zullen begrijpen.

  Kiev stuurt tieners naar de oorlog "met drie dagen training" - BBC

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRED ALERT: Amerika’s leger wordt ontmanteld als voorbereiding op de Chinese militaire invasie… De VS heeft slechts 300 landraketten in haar hele arsenaal.
Volgend artikelZelfopgelegde energiecrisis: Vier Duitse deelstaten trekken regels voor waterzuivering in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Fuck the USA, fuck m …We don’t need Mc donald, cocacola en woke shit!! Oppleuren hier, helemaal klaar mee dat gestoorde zooitje ranzige pedofielen.

 2. We moeten wel een groot onderscheid maken tussen de cabal en de gewone amerikaanse burgerbevolking, die net als de nederlandse bevolking gewoon totaal niets af weet van wat er gaande is en in de msm meegesleurd wordt in het moeras van de leugen. Laten we dus vermijden ‘de Amerikaan’ te gaan discrimineren. Dat is niet juist. Wel de politikers bekritiseren die beter zouden moeten weten en de boel willens en onwetends stuk maken. Eigenlijk zouden we met trots de titel ‘woke’ van de schaapjes moeten afpakken en onszelf moeten toeëigenen, want wie is er nu echt woke? Dat zijn de wakkeren toch! We zouden die anderen asheep/asleep moeten noemen, want tick tock, FB en instragram onbenulligheden zijn belangrijker voor hen dan de waarheid uit te pluizen. Ik zie het overal. Met het mobieltje in de hand lopen ze van de klif af.

 3. Er komen nieuwe verkiezingen.
  Binnenkort wordt een nieuwe secretaris-generaal van de NAVO gekozen.
  Mark Rutte is al aan het solliciteren, hij reist de hele wereld rond om stemmetjes te winnen.
  De nieuwe secretaris-generaal Fuhrer Rutte, zal dan, alle conflicten op de wereld uitroepen tot ONZE OORLOG.
  Zijn wens, om de hoogste militair te kunnen spelen, geeft hem vleugels.
  Het is dan afwachten, tot dat de vleugels er afgeschoten worden, door anti NAVO landen, en de Fuhrer Rutte te pletter stort boven het NAVO hoofdkantoor in Geneva Zwitserland.
  Allen dan kan een nieuwe wereld beginnen, die door normale mensen geleid zal worden.
  Het is dus geduld hebben.

  • Hij was toch gevraagd om af te treden voor 11-10 jl. En het advies was aan Kaag, Hoekstra en Segers om mee te gaan. Niets meer over gelezen. Maar zijn ze nog wel zichzelf? En aftreden om dan secretaris generaal te worden? Komen we van de drup in de regen vrees ik.
   Er zijn helaas nog meer dan genoeg weffers om de functies over te nemen, dus wat schieten we er dan mee op????

 4. Dat klopt Marttheman maar ik ben er echt zo klaar mee,we moeten voor wat betreft Amerika een lijn trekken. Genoeg is genoeg. Opdonderen hier. Zonder backup van Amerika hadden die zwarte nazi Adel hier in Europa helemaal niks uitgehaald of gedurfd. Het WEF zit vol (geld) prominenten van de VS. En ook republikeinen hebben een verkeerd beeld van het WEF, denken dat dit persé een Europees ding is terwijl het WEF vol zit met VS entiteiten. Wil I Am, Dr Oz, Di Caprio en velen meer zelfs dochter Trump en discutabele schoonzoon vond ik te veel schuren ipv kat uit de boom kijken achter de schermen bij het wef. Het is ook Amerika die een overduidelijke pedofiel aan de macht laat die bestuurd wordt door zijn handlers, die de CIA en FBI zo ver laten komen dat het hun eigen 2nd ammendment in gevaar brengt. Zij hebben wapens, zij hebben mega veel misbruikte vetaranen dus kunnen ook daadwerkelijk wat doen. Ze weten van de vliegtuigen vol kleine kids die dagelijks snachts landen in DC…Maar waarvan niemand weet waar ze heen gaan. Ze weten van Hillary’s foundation die betrokken was bij Childtrafficing in Haïti..Gedogen zonder weerstand is goedkeuren zeker als de wapens daar zijn. En vergis je niet in de ras republikeinen, die zullen altijd een vals patriottisme aanwakkeren vooral op gebied van buitenlands beleid. Die denken echt dat ze nog wereld dominantie hebben en zo de boel kunnen opzwepen…Amerika moet zich focussen op zichzelf. Ze zijn goed in staat om geheel zelfvoorzienend te zijn in voedsel en energie zoals ook hier velen europese landen vooral Nederland. Men moet de geopolitiek gaan zien zoals ie is en landen in hun waarde laten respecteren en terug naar soevereiniteit laten transformeren met eigen nieuwe valuta en geen CBDC. Het kan gewoon. En ze moeten ophouden met Rusland te zien als een communistisch land (Volk van USA) maar inzien dat dit een federatie in opkomst is die dit opedronge systeem juist heeft afgeworpen en nu gaat bloeien en waar wij als Europese landen juist zwaar van kunnen profiteren. Zowel import als export. (Cabal weet dit, en wil dit niet). China moet verafschuwd worden gezien hun model op bevolking maar hier hoor je niks over van die kliek omdat de Cabal en dus ook Biden allerlei dealtjes heeft gesloten daar, ook hier in de EU hoor je niemand klagen omdat die geldwolven alle kritieke grondstoffen uit China laten komen terwijl essentiële nooit van eigen bodem hadden moeten verdwijnen. Ze de elite hebben hun ziel en dus ook ons verkocht aan de oude wijze uit het Oosten. Zelf denken ze nog aan de macht te blijven maar China gaat er voor..China is door deze club namelijk zelf in het verleden ontzettend misbruikt op alle fronten…Het Fenthanyl probleem is koekje van eigen deeg en is wat de VS China vroeger heeft aangedaan met heroïne. En Biden admin is in deze gekocht en laat dit toe. Sterker nog ze ambiëren een zelfde style bevolking controle naar China model maar dan moet eerst alles kapot en lam.

  • Maar dan moet eerst alles kapot en lam.
   Precies want dat is precies de bedoeling.
   Building Back Better en dan orde ab chaos.
   Persoonlijk denk ik nog steeds dat Putin voor zijn land vecht en volledig in zijn recht staat om militair
   in te grijpen.
   Maar helaas is alles wat hij doet koren op de molen van het WEF.
   Het laten afslachten van de Oekraïense bevolking is slechts de voorbereiding voor een nieuwe joodse staat in wording.
   De schapen laten zich 24/7 door de volledig corrupte media hersenspoelen.
   Zelf nadenken ist verboten.
   Het zou snel in ieder geval een betere wereld kunnen worden als Amerika in een cordon sanitaire
   geplaatst wordt.
   En Europa zou als de sodemieter Brussel moeten opheffen en goede/eerlijke betrekkingen met
   Rusland aan moeten knopen. Ik denk dat zelfs eerst door het stof moeten gaan.
   Maar we kiezen er liever voor om ons zelf kapot te sanctioneren, maar ook dat hoort weer bij …
   BBB.
   Dus alles gaat prima volgens plan.

   • Er zijn straks geen joden meer…De grootste vaccin holocaust vindt nu namelijk plaats in Israël…Alles wat je denkt te weten hoe het in elkaar zit klopt niet…Ze zitten daar met een reden,lekker dicht op elkaar…Israël is een nepstaat, niet uitgeroepen in 48 zoals ons geleerd maar door de UN opgericht. Alle presidenten van Israël inclusief Perez zijn hardcore Freemasons en foute joden. Via het strikte IDF en middels mandaten hebben ze zo goed als alle Israelisch ingespoten..Behalve de anti zionisten die hun door hebben. De grootste zionisten zitten in de VS en zijn naast ashkenazi voornamelijk Gristenen. Zoals de SGP hier en de CU…Die doodleuk met de toren van Babel in de tweede kamer zitten. Nimrod aanbidders…

 5. Zou wel de straat om te pleiten voor dialoog en vrede, tegen de hoge huizenprijzen, tegen de toeslagenaffaires die nog steeds niet opgelost zijn,tegen de aardbeving in Groningen en ook dat niet oplossen, tegen de energieprijzen, de lijst is ellenlang, maar waar is het protest waar ik mij kan aansluiten, heb zoveel boosheid in mij en zou het graag uiten op een positieve manier en zinvol, herkennen mensen dit met mij?
  Wat een t.ringzooitje is het toch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in