De Heritage Foundation heeft een werkelijk verontrustend rapport uitgebracht waarin de kracht van het Amerikaanse leger wordt geanalyseerd, dat systematisch wordt ontmanteld door Democratische presidenten als Obama (die daadwerkelijk werd verkozen) en Biden (die niet werd verkozen). Uit dat rapport, waarnaar hieronder wordt verwezen, blijkt dat het hele Amerikaanse leger nog maar 300 landraketten in zijn hele arsenaal heeft, bericht Mike Adams.

Dit aantal zou alarmbellen moeten doen rinkelen bij iedereen die oplet.

Dat staat tegenover de meer dan 12.000 raketten van Rusland en de 14.000 van het Chinese leger.

Bekijk het volledige rapport hier: Heritage Foundation publiceert 2023 Index of U.S. Military Strength, Gives U.S. Military First-Ever ‘Weak’ Overall Rating

Uit dat persbericht:

The Heritage Foundation’s Index of U.S. Military Strength komt voor het eerst tot de conclusie dat het Amerikaanse leger in zijn huidige positie als “zwak” wordt beoordeeld en een aanzienlijk risico loopt niet te kunnen voldoen aan de eisen van een enkel groot regionaal conflict, terwijl het tegelijkertijd verschillende activiteiten op het gebied van aanwezigheid en betrokkenheid kan ontplooien.

Dat betekent dat het Amerikaanse leger niet in staat is om zelfs maar één “regionaal conflict” aan te pakken, laat staan een wereldoorlog met twee fronten (waar we binnenkort waarschijnlijk mee te maken zullen krijgen tegen Rusland en China).

“…Problemen met de paraatheid en capaciteit van het leger, met name bij de luchtmacht en de marine, zijn zo groot geworden dat het vermogen van het leger om zijn primaire missie te vervullen in gevaar komt,” waarschuwt het rapport, dat niet verwijst naar het verontrustende feit dat de hoogste militaire generaals en personeelsleden worden vervangen door “woketard” linkse mensen die extreme haat tegen de Verenigde Staten uiten en een nieuw tijdperk van Chinees communisme willen inluiden.”

De voorzitter van de Heritage Foundation, Dr. Kevin Roberts, haalde uit naar Biden voor de verdere verzwakking van het Amerikaanse leger:

Biden’s roekeloze, naïeve buitenlands beleid blijft onze tegenstanders aanmoedigen, terwijl zijn binnenlandse agenda de kracht van ons leger ondermijnt. Het lijdt geen twijfel dat onder zijn mislukte leiderschap de kracht van ons leger een historisch dieptepunt heeft bereikt.

Nog maar 300 landraketten over… Amerika heeft bijna geen militaire munitie meer

Zoals de Britse Daily Mail nu meldt: “Amerika bezit momenteel slechts 300 landraketten, terwijl China er meer dan 14.000 heeft en Rusland meer dan 12.000.”

Dit betekent dat in een landoorlog het Amerikaanse leger binnen enkele uren of dagen zonder raketten komt te zitten, terwijl China en Rusland maanden (of jaren) raketten kunnen blijven lanceren.

Om het nog erger te maken, zoals Newstarget heeft gemeld: “Het Amerikaanse leger zit zonder belangrijke munitie, waaronder anti-tank Javelins, door ze aan Oekraïne te schenken terwijl de productiecapaciteit afneemt.”

In wezen hebben de VS hun militaire munitiekluizen leeggehaald en alles naar Oekraïne gestuurd, waar het verdwijnt.

Het fiasco van de oorlog in Oekraïne heeft een gigantisch “zwart gat voor de vernietiging van wapens” gecreëerd, waar verraderlijke Pentagonleiders en corrupte politici zich kunnen ontdoen van Amerikaanse artilleriestukken, munitie, antitankwapens, raketsystemen en meer, gewoon door te beweren dat ze “naar Oekraïne worden gestuurd” om tegen Rusland te vechten. In werkelijkheid is er geen enkele verantwoording voor deze wapens en munitie, en verdwijnen ze in een gigantisch zwart gat (of worden ze verkocht aan Iran en andere landen op de zwarte markt).

  SCHOK: Troepen van het Franse vreemdelingenlegioen gedood in Oekraïne

Het netto-effect is dat Amerika’s militaire paraatheid afneemt net nu China en Rusland zich opmaken voor de Derde Wereldoorlog.

China is van plan de Verenigde Staten aan te vallen, te bezetten en te vernietigen door de westkust te overmeesteren

Zoals wij uitvoerig hebben behandeld in artikelen en interviews met deskundigen (met mensen als JR Nyquist en Dave Hodges), blijft China werken aan zijn doel om een kinetische aanval op de Verenigde Staten uit te voeren, troepen te landen en met miljoenen soldaten binnen te vallen. Hun doel is om alle Amerikanen uit te roeien en beslag te leggen op Amerika’s rijke akkerland, dat kan helpen voedsel te leveren voor het Chinese rijk (dat momenteel niet genoeg voedsel kan verbouwen om zijn eigen volk te voeden).

Om dit te bereiken zal China eerst het Amerikaanse leger verblinden met GPS-storing en anti-satellietwapensystemen, misschien in combinatie met een EMP-aanval boven Noord-Amerika. Dit zal het grootste deel van het land in een chaotische situatie brengen en de militaire communicatie- en navigatiemogelijkheden uitschakelen.

Onlangs werd GPS-storing uitgevoerd in Centraal-Texas bij Fort Hood, waar GPS-signalen uitvielen en het commerciële luchtverkeer speciale acties moest ondernemen om koers te houden. Zoals NaturalNews meldt:

Mysterieuze problemen in de Lone Star State dwingen luchthavens om vliegtuigen om te leiden vanwege onbetrouwbare GPS-signalen die niet meer correct functioneren. Een van de zwaarst getroffen gebieden voor GPS-storing is een gebied dat grenst aan Fort Hood, de op twee na grootste militaire basis van Amerika.

De volgende kaart van GPSjam.org toont de getroffen gebieden in Centraal-Texas op 18 oktober:

Een militaire bron heeft mij verteld dat deze GPS-storing werd veroorzaakt door China en werd uitgevoerd als een test voor zijn “verblindingscapaciteiten” in afwachting van een aanval op Amerikaanse troepen op Amerikaans grondgebied.

China heeft namelijk zijn eigen GPS-systeem dat operationeel blijft, zelfs als China het GPS-systeem van de Amerikaanse luchtmacht, dat door het Amerikaanse leger wordt gebruikt, blokkeert. China’s eigen GPS-systeem heet “Beidou” en werd in juni 2020 gelanceerd. Rusland heeft ook zijn eigen GPS-systeem, GLONASS genaamd. Zowel Beidou als GLONASS kunnen worden gebruikt om precisieraketten, waaronder hypersonische raketten, te sturen.

Het uitschakelen van de GPS van de Amerikaanse luchtmacht zou China en Rusland natuurlijk in staat stellen hun eigen systemen te handhaven en het Amerikaanse leger op Amerikaans grondgebied te verblinden.

Obama droeg drone-technologie over aan Iran om de vijanden van Amerika de macht te geven

Niet alleen stuurde Obama nucleair materiaal naar Iran – en tientallen miljarden dollars aan witgewassen geld dat in militaire vrachtvliegtuigen werd ingevlogen – hij zorgde er ook voor dat een Amerikaanse militaire drone door Iran werd buitgemaakt, zodat alle technologie die de drone aandreef, door Iraanse militaire experts kon worden omgezet. Zie ook: “Trump bevestigt dat Obama’s regelingen BETAALD hebben voor de raketten die Iran tegen Amerikaanse doelen heeft afgevuurd.”

  “Best In Hell” - De eerste full-length speelfilm over de SMO in Oekraïne

Welnu, de zogenaamde “Kamikaze-drones” die door Rusland tegen Oekraïne worden gebruikt, worden in werkelijkheid in Iran gemaakt met gebruikmaking van Amerikaanse technologie en financiering die tijdens de regering-Obama werd verstrekt.

Verbazingwekkend genoeg pleegt Obama nog steeds verraad aan de Verenigde Staten en laat hij Amerikaanse soldaten (en geallieerde soldaten) omkomen op het slagveld.

Joe Biden is natuurlijk een marionet van Obama die Obama’s derde termijn uitvoert. Daarom is het geen verrassing dat zelfs Europol een publieke waarschuwing heeft uitgegeven over hoe Amerikaanse wapens die naar Oekraïne worden gestuurd, uiteindelijk zullen worden verkocht aan Iran of diverse terroristische organisaties die het op de militairen van de VS en de NAVO gemunt hebben.

Terwijl Obama Iran bewapende met dronetechnologie en financiering voor kernwapens, ontmantelde hij ook het Amerikaanse leger door alle echte patriotten en conservatieven te ontslaan en de rangen te zuiveren van iedereen die trouw is aan de Amerikaanse grondwet. Het resultaat is een verzwakte, zielige, woketard klasse van militaire leiders, geleid door travestieten en verraders. Dit is allemaal met opzet, natuurlijk, want het gaat erom Amerika voor te bereiden om volledig weerloos te zijn wanneer het wordt binnengevallen door China.

China en Rusland zullen hun aanvallen waarschijnlijk coördineren voor een maximaal effect

Volgens onze bronnen zullen China en Rusland waarschijnlijk hun aanvallen coördineren en het Amerikaanse vasteland langs de westkust aanvallen (via het Chinese leger), terwijl Rusland kernraketten lanceert die de oostkust treffen (Washington D.C., NYC, Norfolk, enz.) en grote Europese steden als Londen en Berlijn uitschakelen. Voordat deze nucleaire aanval wordt ontketend, zal Amerika worden verblind door GPS-storing en de grote kans dat een EMP-wapen op hoogte tot ontploffing wordt gebracht.

Zodra Amerika is verblind, zal de eerste golf kernraketten voor de korte afstand worden gelanceerd vanaf Chinese koopvaardijschepen. Deze raketten zullen de bases van de California National Guard en andere militaire infrastructuur binnen bereik treffen. De Chinese troepen zullen dan op de stranden landen en de havens innemen. Als dat eenmaal is gebeurd, zullen ze Chinese militaire tanks, pantservoertuigen, artillerie, mobiele raketwerpers en ander materieel naar hun nieuwe strandhoofd brengen. Van daaruit zullen ze proberen elke burger in het zicht uit te roeien, zich een weg banen naar het oosten met als doel het hele Amerikaanse vasteland in te nemen en elke laatste levende Amerikaan uit te roeien. (Dit is genocide op grote schaal.)

Volgens onze bronnen spant gouverneur Newsom samen met China om dit te laten slagen, waarschijnlijk door militaire eenheden in Californië te bevelen zich terug te trekken. Newsom is betaald met miljarden dollars aan witgewassen geld, waarvan een deel naar China is gestuurd onder het mom van de aankoop van PBM’s (covid-maskers). Dit geld werd door China witgewassen en teruggestuurd naar Newsom als een enorme afkoopsom. Evenzo zullen hoge functionarissen van het Pentagon – die al door China zijn omgekocht en gecompromitteerd – de marine opdracht geven zich terug te trekken, zodat de militaire koopvaardijschepen van China ongeschonden op de Amerikaanse kust aankomen.

  Een Amerikaanse leugen met een andere naam zou even vies ruiken

Hierna zal Amerika zich in een guerrilla-oorlogsscenario bevinden, vechtend voor zijn bestaan op de planeet Aarde. China zal Amerika kunnen overspoelen met letterlijk miljoenen Chinese troepen in een poging alle civiele verdedigingsmiddelen te overweldigen.

Gouverneur Newsom heeft met opzet volledig functionerende AR-15’s geweren verboden om ervoor te zorgen dat de Californiërs de staat niet effectief kunnen verdedigen tegen de invasie van China. Het is moeilijk om een oorlog te voeren met magazijnen met lage capaciteit en stomme geweervoorraden die “Californisch conform” zijn gemaakt. (Opmerking: zie KaliKey.com voor een slimme oplossing waarmee u uw AR-15 kunt behouden en toch voldoet aan de Californische normen. KaliKey is een sponsor van Brighteon).

Alle anti-wapenwetten in Californië, Oregon en Washington zijn eigenlijk ontworpen om de westkust kwetsbaar te maken voor een invasie, zodat Amerikanen hun thuisland niet kunnen verdedigen tegen vijandelijke troepen. Merk ook op dat Washington nog steeds quarantaine kampen heeft, die ongetwijfeld gebruikt zullen worden om Amerikanen die zich verzetten tegen de communistische invasie op te sluiten, aangezien de democratische leiders van Washington ook all-in zijn met de overname van Amerika door communistisch China. (Net als Trudeau in Canada, natuurlijk.)

Deze linkse mensen realiseren zich niet dat ook zij snel zullen worden uitgeroeid door de communistische Chinezen zodra zij hun nut hebben bewezen. De communistische Chinezen zijn niet van plan om ook maar één Amerikaan in leven te laten… zelfs niet degenen die dwaas denken dat communisme geweldig is.

Ze staan op het punt op de harde manier te ontdekken dat communistisch China geen Amerikaanse verraders nodig heeft.

Luister voor meer informatie over dit alles (en vele andere onderwerpen) naar de Situation Update podcast van vandaag via Brighteon.com:

– VS is teruggevallen op slechts 300 landraketten in de gehele militaire inventaris
– Waarom het Amerikaanse leger zich terugtrekt en weigert Amerika te verdedigen als China aanvalt
– Rapport Heritage Foundation vindt het Amerikaanse leger nu “zwak”.
– Het Amerikaanse leger kan nu zelfs geen enkel regionaal conflict aan.
– China en Rusland zullen hun aanvallen op de VS en de NAVO waarschijnlijk COÖRDINEREN
– Texas AG zegt dat we obscene travestieten die kinderen seksueel misbruiken moeten vervolgen.
– Russische drones in werkelijkheid gemaakt door IRAN met behulp van door OBAMA overgedragen technologie.
– BBC werkt aan “geheime scripts” om de mensen uit te leggen waarom het elektriciteitsnet uitvalt.
– Het publiek wordt in het ongewisse gelaten over de komende energie-apocalyps
– CDC verklaart bio-oorlog tegen Amerikaanse kinderen en voegt covide injecties toe aan immunisatieschema.
– Biden verbruikt meer strategische olievoorraad, waardoor er niets overblijft voor noodgevallen
– De prijzen van tweedehands auto’s beginnen drastisch te dalen
– Hoe te onderhandelen met autodealers om niet opgelicht te worden (hilarisch)
– Interview met Dr. John Diamond


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ernstige nieuwe ontwikkeling: China verklaart publiekelijk de Russische acties in Oekraïne bijstand te verlenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev krijgt nu een koekje van eigen deeg
Volgend artikelDe achterbakse narratieven van de NAVO verpletteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Wat een enorm verraad, ja de Amerikaanse regering krijgen de dissidenten niet allemaal in FEMA kampen, ze zijn bewapen en kunnen dus behoorlijk tegenstand gaan geven, echter wie zegt de waarheid in dit artikel, er is wel een movie gemaakt met dezelfde script en de Amerikaanse jeugd won wahahahahaha.

 2. En daar hollen de EU en NL achteraan.

  Amerika spant daarom NAVO, NATO EU en wat verder nodig is voor hun kar.

  Ook een manier van ontvolking.
  Blauwhelmen maar minder blauw als de drager.

 3. Twijfelachtig verhaal, waarom zouden de Chinezen hun handel stukmaken.

  Kunnen beter Nederlandse technologie gaan gebruiken om voedsel te kweken, als kleinste land met de grootste landbouwexport ter wereld

 4. Wat een geleuter!!!
  China gaat helemaal niet!, de VS innemen.!/
  Hou op zeg.
  Kijk: een moeilijke wiskundige som heeft een uitkomst.
  Al door rationiliserend zeg je, de berekjng klopt helemaal, is perfect! Maar de uitkomst is fout!!
  Je vergeet namelijk de Geestelijke en Engelenkrachten- legioenen !!

 5. Je moet echt wel knettergek zijn om in dat wespennest binnen te vallen met al die bewapende burgers daar die er dan ook nog eens een ideologie op na houden die zowaar constitutioneel is. Dream on, Frontmythomanen!
  Wat er echt op het programma staat; na een republikeinse verkiezingsoverwinning resulterend in een meerderheid zowel in senaat als huis op 8 november is dat er een einde komt aan gratis leveren van wapens en munitie aan Oekraïne.
  Wapens verkopen zal nooit een probleem zijn, met andere woorden werd er eerst geëscaleerd om daarna de Europeanen het zelf maar te laten oplossen. Trekt uw plan EU. Boter bij de vis!

 6. gezien de 80 miljard aan militaire attributen die in Afghanistan zijn achter gebleven zal de VS een behoorlijke productie hebben opgestart, dus tekorten zullen relatief zijn. De wapens worden vervangen, het leger kaliber gaat naar 6.8mm dus .223 gaat weg….onder andere…dan nog de biologische wapens die de VS heeft, ziekte verspreiden was nog nooit zo effectief….dus de grootste bedreiging voor de VS als Cabal staat is de eigen bevolking, die met knuppel en bijl moet worden neergehouden. Trump zal geen president meer worden, die gaan ze ombrengen voordat hij de kans krijgt ooit nog aan de macht te komen. Trump had zijn tijd moeten besteden aan het opruimen van liberalen in de ambtenaren systeem, maar nu is dat te laat. De aankomende verkiezingen in de VS zullen chaos zijn en ik denk de aftrap voor burgeroorlog.

 7. “Zoals wij uitvoerig hebben behandeld in artikelen en interviews met deskundigen (met mensen als JR Nyquist en Dave Hodges), blijft China werken aan zijn doel om een kinetische aanval op de Verenigde Staten uit te voeren, troepen te landen en met miljoenen soldaten binnen te vallen. Hun doel is om alle Amerikanen uit te roeien en beslag te leggen op Amerika’s rijke akkerland, dat kan helpen voedsel te leveren voor het Chinese rijk (dat momenteel niet genoeg voedsel kan verbouwen om zijn eigen volk te voeden).”

  Scenario voor Rambo 23?
  Dit soort stierenpoep is enkel realiseerbaar in flut Holywood films…

 8. Dan moeten die Chinezen wel van hun één kind beleid af. En zonder ze te willen onderschatten, Chinezen zijn veel chaotischer dan Japanners. Als Japanners weer zoiets voor de wereld in petto hadden (een nieuw Tanaka plan, of zo), dan zou ik me echt wel zorgen beginnen te maken. Japanners kunnen zoiets wel organiseren. Dat hebben ze ook wel bewezen. Chinezen daarentegen, het ontbreekt hen totaal aan organisatie talent. Ze zijn in de geschiedenis ook nog nooit buiten hun land op de veroveringstoer geweest. Mocht het toch gebeuren, dan zou ik in dat geval een grote boot met Chinese Yuannen voor de kust van Californië in zee storten en al die Chinezen zwemmen daar dan direct achteraan en verzuipen tijdens de poging (tja het blijven handelsmensen hè). Na een eventuele verovering op Amerika moeten ze ook nog de hearts en minds van de Amerikanen veroveren. Daar hebben Chinezen helemaal geen kaas van gegeten. De meesten spreken ook nog nauwelijks Engels. Dus nee, dit plan is gedoemd te mislukken. Ze kunnen beter de weg van diplomatie inslaan.

  • https://www.businessinsider.in/defense/ranked-the-worlds-20-strongest-militaries/slidelist/51930339.cms

   Despite sequestration and other spending cuts, the United States spends more money — $601 billion — on defense than the next nine countries on Credit Suisse’s index combined.

   America’s biggest conventional military advantage is its fleet of 10 aircraft carriers. In comparison India, which is constructing its third carrier, has the second-most carriers in the world.

   The US also has by far the most aircraft of any country, cutting-edge technology like the Navy’s new rail gun, a large and well-trained human force — and that’s not even counting the world’s largest nuclear arsenal.

   LOL

 9. Ik denk dat dit soort onzinverhalen bestaande uit hele en halve waarheden verpakt in een helehoop fantasie Frontnieuws geen goed doen.
  Jammer.

 10. Chinezen zijn met veel..Alle voor ons essentiële grondstoffen hebben zij al in beheer dankzij onze Elite, de hele covid opzet hollywoodstyle valkende acteurs door covid werd voornamelijk geproduceerd in China alvorens het hier kwam. De Cabal en ook hier Zwarte Adel heeft duistere dealtjes met China. Alle monitor/camera apparatuur komt van hen. De Covid protocollen werden in zieke nhuizen zonder pardon van China overgenomen beademing etc…maar ook lockdowns en QR. Ook het WEF heeft het over een nieuwe wereld met dominante Aziatische mensen. En let op….Westerse populatie is de enige die de mRNA vaccins kreeg. China niet, Rusland ook niet daar mag je niet eens in met een mRNA vaccin daar is een reden voor..Het lijkt afentoe wel of China overal in het westen een afpersmiddel heeft geplaatst hebben ze uiteraard al. Als ze kraan dichtdraaien met bepaalde grondstoffen zijn we behoorlijk fucked maar het lijkt wel of het iets 100x erger is. Het is apart en vreemd…

 11. Wat een fantasie verhaal 😂
  Alleen al de gedachte dat Amerikaanse troepen op Amerikaanse bodum hun landgenoten onder bevel zouden laten afslachten is belachelijk, gaat nooit gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in