Forest & Kim Starr / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Voor mij is het niet moeilijk om te zien wat de echte machthebbers van de wereld proberen te bereiken. Ze proberen meer macht en controle voor zichzelf te krijgen. In feite hebben ze dit doel al grotendeels bereikt. De angstaanjagende gedachte is dat ze nog lang niet klaar zijn.

We weten dat ze nog niet klaar zijn omdat hun meest in het oog springende initiatief op dit moment hun zoektocht is om de ergernissen van “misinformatie” en “desinformatie” te slopen, schrijft Bill Rice.

De correcte definitie van misinformatie/disinformatie is elke uiting die in twijfel trekt wat volgens gezaghebbende figuren de waarheid is.

De echte machthebbers in de wereld willen niet dat hun uitspraken in twijfel worden getrokken, omdat dit een groot risico zou vormen voor hun voortdurende heerschappij en hun vermogen om talloze programma’s te implementeren die de menselijke vrijheid voor eens en voor altijd de kop indrukken.

Zolang overtuigende dissidenten niet viraal gaan, weten de Powers that Be dat ze hun doelen zullen bereiken, namelijk een autoritaire wereldregering die veel dichter in de buurt komt van de communistische utopie die denkers en tirannen als Marx, Mao en Lenin voor ogen hadden.

Maar echt communisme is ook niet het werkelijke doel, want het communisme zou iedereen gelijk maken. De moderne vorm van communisme, niet anders dan alle voorgaande vormen van communisme, zorgt ervoor dat ’s werelds eliteorganisaties ultramachtig blijven terwijl het proletariaat om kruimels zal bedelen.

Wie zijn ’s werelds eliteorganisaties?

Dit zijn alle belangrijke organisaties – degenen met grote invloed (en politiestaat macht) – inclusief alle regeringsinstanties en departementen en internationale regeringsorganisaties zoals de VN, WHO en Europese Unie.

Het zijn ook alle grote “vriendjes”-bedrijven die profiteren van nauwe banden met de overheid en niet-gouvernementele organisaties.

Plus stichtingen zoals de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en de Rockefeller Foundation, die meer geld hebben dan vele naties en zeker meer ideologische betrokkenheid om hun middelen in te zetten om hun agenda’s te implementeren.

Een eenvoudige methode om de establishment organisaties te definiëren zou zijn om simpelweg de belangrijkste geautoriseerde narratieven van de wereld te identificeren en je vervolgens af te vragen welke organisaties deze initiatieven ijverig ondersteunen (aka “The Current Thing”).

In de afgelopen vier jaar zou elke organisatie die luidkeels alle Covid protocollen steunde een voorbeeld zijn van “gekaapte” organisaties die enthousiast het Huidige Ding steunden.

Maar diezelfde organisaties steunen ook alle andere opkomende politieke bewegingen, zoals de strijd tegen de (vermeende) door de mens veroorzaakte klimaatverandering, talloze oorlogen of “interventies” om de “democratie” te bevorderen, digitale valuta van centrale banken en steeds meer mRNA-“vaccins.”

Verder is het duidelijk dat deze zelfde organisaties initiatieven steunen die ontworpen zijn om lang geaccepteerde culturele normen in diskrediet te brengen ten gunste van meer “progressief” denken dat genderomkering, rassengrieven, LGBT+ initiatieven normaliseert, of elke hervorming die “diversiteit, inclusie of gelijkheid” bevordert.

Het bevorderen van beleid dat massale illegale immigratie veel gemakkelijker te realiseren maakt, is ook een cruciaal programma geworden van de gevestigde machthebbers op onze planeet.

  Totalitaire controle was altijd al het doel: Dit is wat wij kunnen doen om hun agenda te dwarsbomen

Ik geloof dat de bovenstaande samenvatting een accurate inschatting geeft van de staat van de wereld op dit moment.

Ik merk ook op dat het een onbetwistbare waarheid is dat elk programma van deze establishment organisaties de wereld donkerder heeft gemaakt, met toekomstige ontwikkelingen gepland door onze leiders die gegarandeerd de levenskwaliteit zullen verminderen voor kinderen of jonge volwassenen die misschien nog 50 tot 80 jaar zullen leven.

Op dit moment bijvoorbeeld beraadslagen ongekozen afgevaardigden die zitting hebben in de Wereldgezondheidsorganisatie in het geheim over een nieuw gezondheidsverdrag en over wijzigingen in “internationale regels” die de komende decennia invloed zullen hebben op vrijwel elke burger op deze planeet.

Het saillante punt over de WHO is dat dit agentschap aantoonbaar en rampzalig fout zat met elk beleid en elke richtlijn die het uitvaardigde over de reactie op Covid-19.

Een andere manier om de leden van de gevestigde heersende klasse te identificeren is door simpelweg diegenen te identificeren die er spectaculair naast zaten in elke belangrijke kwestie van onze tijd. Dit zijn de mensen en organisaties die op zoek zijn naar nog meer macht en controle.

Wie zal er uiteindelijk zegevieren?

Het goede nieuws is dat onze kant – zij die nog steeds geloven in menselijke vrijheid – veel groter is dan de groep die duidelijk tegen ons is.

Hierboven heb ik veel van ’s werelds gekaapte organisaties opgesomd. Deze organisaties worden bemand door waarschijnlijk een paar honderdduizend leiders die toegewijd zijn aan het ondersteunen van de snode en vrijheidsondermijnende componenten van “Het Huidige Ding”.

Zoals ik hieronder zal laten zien, zijn er zeker meer dan tientallen miljoenen burgers die zich identificeren met “onze kant”.

Het slechte nieuws is dat de vijanden van vrijheid – de aanbidders van Big Brother – alle instellingen en organisaties in de wereld controleren die er echt toe doen.

Degenen die geprobeerd hebben om al deze organisaties in handen te krijgen – van het CDC, het leger, de Federal Reserve, het WEF en de mainstream pers – zijn niet aan deze projecten begonnen om zichzelf te vermaken. Ze deden dit met een reden. Deze reden? Ze wilden deze organisaties gebruiken om hun doelen te bevorderen/bereiken.

Om specifieker te zijn, ze moeten geweten hebben dat als ze al deze organisaties in handen zouden krijgen, het bijna onmogelijk zou zijn voor burgers om hun plannen tegen te houden.

Onze kant heeft eigenlijk een groot numeriek voordeel
Toch zijn de toegewijde generaals en stafofficieren die streven naar nog meer wereldwijde controle over de massa’s… in de minderheid door mensen die hun programma’s verwerpen.

Ik werk momenteel aan een zakelijk idee dat een aanvulling kan zijn op de dissidente klasse van onafhankelijke schrijvers of “burgerjournalisten” in de alternatieve media en op Substack.

Tijdens het werken aan dit project ben ik erg geïnteresseerd in het peilen van de grootte van de markt voor inhoud die resoneert met de wereldbevolking die vrijheid nog steeds waardeert. Dit zou de groep burgers zijn die sceptisch staat tegenover de geautoriseerde verhalen en waarde hecht aan (echte) “waakhond”-journalistiek.

  U bent niet ontoereikend, u wordt alleen geregeerd door hufters

Ik schat dat er tientallen miljoenen mensen zijn die denken zoals ik, mensen die alle doelen van het WEF, Davos en de WHO zouden willen tegenhouden.

De Tucker Carlson metriek

Misschien is de eenvoudigste manier om de omvang van deze markt in te schatten het publiek van een van ’s werelds bekendste “tegendraadse journalisten”, Tucker Carlson, te onderzoeken.

Voordat Carlson werd ontslagen door Fox News, trok zijn nachtelijke nieuwsshow routinematig vier miljoen kijkers per avond en was daarmee het best bekeken nieuwsprogramma in Noord-Amerika. In de loop van een maand trok de show misschien wel 10 miljoen kijkers.

Zoals we allemaal weten, werd Carlson ontslagen omdat hij inhoud produceerde die extreem populair was bij miljoenen volwassenen. Maar Carlson verdween niet of stopte niet met het produceren van “taboe” commentaar en nieuwssegmenten, hij verhuisde gewoon naar Twitter (nu X) en bleef precies hetzelfde doen.

Carlson’s interview met Vladimir Poetin werd meer dan 150 miljoen keer bekeken en zijn verschillende streaming podcasts verdubbelen of verdrievoudigen routinematig het aantal mensen dat hij op Fox News bereikte.

Aangezien Tucker veel van dezelfde “taboe” onderwerpen behandelt als ik, kun je voorzichtig schatten dat minstens 10 miljoen van Carlson’s vaste kijkers sterk gekant zijn tegen alles wat de zogenaamde leiders van de wereld willen realiseren. En dat is alleen Carlson’s publiek.

Substack heeft meer dan 35 miljoen abonnees, waarvan waarschijnlijk 20 procent op zoek is naar inhoud waarvan ze weten dat ze die niet zullen vinden in bijvoorbeeld de New York Times of CBS News. Dat zou een “markt” zijn van 7 miljoen vrijheid-ondersteunende burgers.

Tucker was onlangs te gast in de podcastshow van Joe Rogan. Rogan heeft waarschijnlijk net zo’n groot en trouw publiek als Carlson. In hun brede en fascinerende gesprek maakte Rogan zelfs het punt dat shows als die van hem en Tucker nu als “mainstream” moeten worden beschouwd… omdat ze veel meer kijkers bereiken dan bijvoorbeeld de nieuwsuitzendingen van de grote tv-netwerken (die eigenlijk niet meer zo groot zijn).

Voor zover ik kan zien, groeien alle “alternatieve media” snel, terwijl alle traditionele nieuwszenders Dead Men Walking zijn.

Nogmaals, dit is een zeer bemoedigend teken voor iedereen die gelooft dat sceptische en onafhankelijke meningsuiting belangrijk is om te helpen een wereld te creëren waarin echte vrijheid kan blijven bestaan.

Maar ik heb de grootste groep burgers nog niet genoemd

Terwijl “onze kant” het aantal belangrijke werknemers die alle gekaapte organisaties bezetten enorm overtreft, is de echte bevolkingsgroep die er toe doet de immense groep die deze existentiële strijd voor vrijheid uitzit.

De burgers die waarschijnlijk de uitkomst van deze strijd zullen bepalen zijn de mensen die de Substack Contrarians nog niet ontdekt hebben of die nooit naar Joe Rogan kijken…of die denken dat Tucker Carlson een gevaarlijke extremist is die ontslagen had moeten worden door Fox (en nu ontslagen zou moeten worden door Elon Musk en X). Deze groep loopt in de miljarden.

  Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om 'de planeet te redden'

(Dit is de groep die niet meer wil nadenken over de Covid-respons of over de mogelijkheid dat er op dit moment eng uitziende, wormachtige stolsels in hun aderen en slagaders zitten).

Deze groep wil gewoon elke dag doorkomen met voldoende brood… en als ze een paar licht vermakelijke circussen krijgen om ze af te leiden van de uitdagingen van hun dagelijkse leven, is dat genoeg.

Voor dit deel van de bevolking is elk groot debat over “vrijheid” ofwel saai, niet relevant voor hun leven, of ze houden van Big Brother en zijn ervan overtuigd dat hij hen beschermt.

Wat dit voor jou en mij betekent, is dat de ontknoping van deze historische strijd bepaald zal worden door een relatief klein percentage van de wereldbevolking.

Aan de ene kant staan de ongeveer 200.000 leiders van duizenden belangrijke gevangen organisaties. Aan de andere kant hebben we 10 tot 20 miljoen burgers die elkaar gevonden hebben in de alternatieve media. In het midden hebben we een paar miljard mensen die zich niet bewust zijn van wat er echt op het spel staat.

Welke kant deze enorme middengroep in de toekomst ook opgaat, zo zal de wereld gaan.

Men vermoedt dat de echte machthebbers van de wereld weten dat hun staat van dienst en hun geplande agenda’s een nauwkeurig onderzoek niet zullen doorstaan. Ze weten dat hun argumenten niet zo overtuigend zijn en gemakkelijk kunnen worden ontkracht als de argumenten van onze kant “viraal gaan”.

Om deze middengroep onverschillig of aan hun kant te houden, heeft de Deep State de concepten misinformatie en desinformatie bedacht om de invloed van degenen aan onze kant te besmeuren of af te wimpelen.

Het steeds groeiende Censuur Industrieel Complex heeft zijn belangrijkste taak met (walgelijke) onderscheiding uitgevoerd. Voorlopig is de deprimerende waarheid dat de massa niet veel lijkt te geven om de kwesties waarvan sommigen van ons denken dat ze tektonisch zijn.

Dit betekent dat het werven van de legioenen mensen die we moeten werven een merkwaardig moeilijk proces zal zijn.

Onze taak om meer van onze buren te overtuigen om zich aan onze kant te scharen is veel moeilijker gemaakt door het valse narratief dat alle belangrijke desinformatie afkomstig is van burgers zoals wij, terwijl we in feite geen controle hebben over alle belangrijke informatie.

Als en wanneer de massa zich realiseert wie de echte desinformatie produceert, zou vrijheid wel eens een verrassende overwinning kunnen behalen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne trekt VS Abrams tanks terug uit frontlinie nu Kiev 5 tanks verliest in minder dan 2 maanden – VS
Volgend artikelSuïcidale samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Om mij heen is er in de laatste paar contacten één ding duidelijk… mensen zien vooral dat ik verandert ben, maar hun eigen gedrag, waardoor ik veranderd ben, dat zien ze niet. Reflectie staat uit, alles draait om projectie, waardoor iedereen zich slachtoffer voelt en bijna niemand nog naar zichzelf kijkt. Iedereen is op zoek naar een zwart schaap om alle duisternis op te projecteren, want het komt allemaal niet door het eigen gedrag… alles is de schuld van iets of iemand anders.

  We hikken tegen het punt dat de massa een roedel valse honden gaat worden die totaal de weg kwijt is… op dit punt werden vroeger mensen gekruisigd, verbrand en vergast. Ik hoop dat we de les dit keer leren voordat het zich allemaal herhaalt… want het hoeft niet zo te gaan. We hebben namelijk 1 gemeenschappelijke vijand… die is veel makkelijker te verslaan dan dat we voor de zoveelste keer in de geschiedenis elkaar gaan uitroeien.

  We hebben één gemeenschappelijke vijand!!!

 2. “Als en wanneer de massa zich realiseert wie de echte desinformatie produceert, zou vrijheid wel eens een verrassende overwinning kunnen behalen”
  Dat is één zaak.
  Wat hier niet aan bod is gekomen is het feit dat als de dodelijke effecten van de “Covid-gif-spuit” werkelijkheid wordt, dan gaan de schapen (die het voor ons zo moeilijk maken om die echte desinformatie aan de man te brengen) steeds meer verdwijnen en blijven voornamelijk de STRIJDLUSTIGE WAKKEREN over.
  Het zal geen mooie wereld zijn in eerste instantie, maar een meerderheid van wakkeren zal er ooit zijn denk ik.

 3. Ik heb vanmorgen dat interview van Rogan met Carlson gekeken, zo ook het interview van Carlson met Russell Brand, beide interviews geven wat de schrijver ook schrijft, hoop dat echt nieuws,feiten er toch blijven door komen en sterker nog, die meer bekeken worden door de gewone media met hun liegen over van alles en het sturen van zijn burgers, ik zag de woensdag bij blackbox tv een imker praten over het uitsterven van bijenrassen en aangezien ik in de kop vermoedelijk veel bijen zag afgebeeld wil ik hier effe overschrijven, door het vele gebruik van insecticiden sterven die diertjes, die bijen zijn zo belangrijk voor het leven op aarde, boeren gebruiken o.a. die bestrijdingsmiddelen, bij het bestuiven van de bloemen krijgen die bijen dit in hun lichaampjes en sterven erdoor, kijk even dat stukje terug op die zender van woensdag en kun je het horen van haar, verder een prima artikel en het geeft hoop, wat ik zo extra plezierig vond aan beide interviews met Carlson dat zij ondanks alles humor hebben en ik vaak heel hard moest lachen, we laten ons niet gek maken, humor en het vrije woord dat moet ons verenigen, amen!!!

  • Het aantal insecten neemt als jarenlang dramatisch af en het royal toestaan t/m 2033 van landbouwgif Roundup door New World Order-instituut EU is hier allesbehalve vreemd aan. Roundup komt uit de koker van Monsanto, enkele jaren gefuseerd met IG-Farben rechtsopvolger Bayer.
   De Deep State/ ordo illuminati/ machtselite gaat over lijken en met de eenheid & heelheid van de Schepping hebben deze adrenochroomslurpende satanisten helemaal niets.
   Tussen 1934 – 1936 heeft verzetsprinz & Abwehr-agent Boefbernhard van Lippe gewerkt bij de Franse vestiging van IG Farben (anno 1925). De raad van commissarissen van IG-Farben noemde zich de Raad van Goden.

    • Helemaal juist en ook vleermuizen overleven de confrontatie met een subsidieslurpende & minimaal 2.000 liter diesel op jaarbasis gebruikende windmolen niet.
     Van de zich natuurbeschermingsorganisaties noemende NGO’s hoor je nooit over de relatie tussen enerzijds dode insecten, vleermuizen & vogels en windmolens. Door de trillingen van windmolens op zee raken vissen en ook edele dieren als walvissen & dolfijnen gedesoriënteerd met steeds vaker fatale gevolgen.

     • En vergeet ook niet alle kabels en pijpen die over de zeebodem liggen. Ook die brengen frequenties waarvan de zeedieren van slag raken.
      Teveel CO2, we weten inmiddels heel goed wie er werkelijk debet aan zijn om alle levende wezens (inclusief planten- en dierenwereld) op de planeet aarde schade toe te brengen, c.q. om zeep te helpen.
      Hoezo vooruitgang door alle technische hoogstandjes.

  • Buiten de pesticiden zijn hoogfrequent electromagnetische golven funest voor bijenvolken.

   Leg een mobieltje op een kast en de bijen zuigen zich vol honing en gaan onmiddelijk zwermgedrag vertonen. Zeer schadelijk!

 4. Verhaal met aantallen. Goed dat heet marketing. Wat er niet in mee genomen wordt is onze beste promotor: de cabal❗️Elke idiote stap die ze doen maakt vele mensen wakker. Punt voor onze kant is veel meer blijven we sympathiek en begripvol voor degene die het niet vatten. Korrekt taalgebruik helpt, en juich niet wanneer er doden vallen waar dan ook. Die jongens zijn gestuurd, misleid en hebben een shit dood. Ja, ze zijn verantwoordelijk voor de dood die ze brachten en hen overkwam. Alle oorlogen zijn ergens een tekort aan geestesinspanning om de ander te willen begrijpen. En een commerciëlel machts belang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in