Op maandag kondigde de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties (VN), Tedros Adhanom Ghebreyesus, officieel de lancering aan van het langverwachte “global digital health certification network” van zijn globalistische organisatie, dat in veel opzichten deel zou kunnen uitmaken van het voorspelde Merkteken van het Beest, schrijft Ethan Huff.

Het doel van dit nieuwe WHO-netwerk is om de bewegingen van mensen over de hele wereld te volgen en te beperken op basis van hun gehoorzaamheid aan bevelen van de overheid, vooral tijdens een “noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid” zoals het  coronavirus (Covid-19). Wanneer de volgende “pandemie” uitbreekt, zal de WHO klaarstaan met dit nieuwe netwerk om alles te controleren.

Het lijkt erop dat het plan van de WHO is om dit nieuwe netwerk te gebruiken om toezicht te houden op al het kopen en verkopen, d.w.z. de handel en de economie, tijdens de volgende verzonnen mondiale gebeurtenis, wat dat ook moge zijn. Alleen diegenen die digitaal bewijs kunnen laten zien dat ze gehoorzaamd hebben aan de dictaten van de overheid, of dat nu is om nog een “vaccin” te nemen of om een of ander elektronisch microchip-implantaat te ontvangen, zullen in leven mogen blijven.

“Nooit eerder in de geschiedenis van de wereld heeft dit plaatsgevonden,” schrijft Leo Hohmann over wat er al tijdens covid heeft plaatsgevonden, en hoe het de volgende keer nog erger zal zijn. “Het was ongekend, en toch hebben zo weinig christelijke leiders het geroepen voor wat het was.”

“Wat er in 2020 en 2021 gebeurde met vaccinatiepaspoorten was slechts een generale repetitie voor een uitgebreid gedigitaliseerd ID-programma dat wereldwijd zal zijn … Degenen die zich niet onderwerpen zullen worden uitgekozen als de vijanden van het systeem en daarom een gevaar voor de mensheid.”

  Percentage geboosterde patiënten op intensive care explodeert - media geven ernstige vaccinatieschade toe

YouTube heeft een soortgelijk “certificerings”-protocol gelanceerd voor video’s die medische informatie bevatten – alle inhoud moet in overeenstemming zijn met de dictaten van de WHO, zegt het videostreamingplatform van Google nu, anders wordt het verwijderd).

Is dit het beoogde nieuwe tijdperk, of zal er iets anders komen om het allemaal af te breken als een Grote Misleiding terwijl de echte Nieuwe Wereldorde wordt geïmplementeerd?

Volgens Ghebreyesus is het nieuwe systeem slechts de “eerste bouwsteen” van een systeem dat, wanneer het compleet is, alles op de planeet zal beheersen – of dat is tenminste de bedoeling. Volgens Hohmann lijken de bouwstenen van wat we er nu al van weten heel erg op het “kwaadaardige systeem … dat uit Europa komt, het herleefde Romeinse Rijk dat in het boek Daniël wordt beschreven”.

“Het wordt allemaal gedaan om ‘mensen te helpen zich te verplaatsen’ tijdens de volgende pandemie, wat klinkt alsof die al gepland is,” legt Hohmann uit. “Kun je dit geloven?”

“Dank u, Europese Unie, voor uw ‘uitstekende certificeringssysteem dat u aan ons hebt overgedragen,’ een bijdrage aan de wereld waar we niet zonder zouden kunnen. Dit is ‘een mondiaal publiek goed,’ zegt dit monster. Spoedig daarna zullen we deze infrastructuur uitbreiden door er ander gebruik in op te nemen, zoals een gedigitaliseerd internationaal vaccinatiebewijs, routinematige immunisatiekaarten en internationale patiëntensamenvattingen.””

Dit zijn trouwens de exacte woorden van Ghebreyesus, zoals hij ze uitsprak tijdens de officiële onthulling van het nieuwe systeem. Hij legde herhaaldelijk de nadruk op het woord internationaal om duidelijk te maken dat dit een wereldwijde inspanning is, en niet slechts een geïsoleerd iets voor Europa.

  Prikspijt: Gevaccineerd en Beschadigd (Video, Nederlands transcript)

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media spinnen het natuurlijk allemaal als “goed” nieuws en beweren dat dit nieuwe “mijlpaalpartnerschap op het gebied van digitale gezondheid”, om een misleidende bron te citeren, alleen tot doel heeft om “de wereldwijde gezondheidsbeveiliging te versterken”.

Het zou kunnen dat dit allemaal slechts een afleidingsmanoeuvre is, en dat het echte Merkteken van het Beest zal komen naast een nieuwe en andere orde die deze bestaande orde afbreekt en vervangt door “vrijheid” en “vrijheid” als een Grote Misleiding vermomming. Wat denkt u?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWe zijn nog niet ten einde
Volgend artikelOekraiense aanvallen in de regio Bakhmut vergroten de verliezen van Kiev (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Zou het kunnen dat de gevaccineerden een chip ingespoten hebben gekregen?
  Volgens het AI Chatgpt programma past de kleinste computer ter wereld op een potlood puntje, zonder voeding. Een iets grotere computer zou zich voeden via licht.
  Als een mens een condensator is die spanning en stroom kan afgeven dan kan die nano chip of computer gevoed worden 24/24 7/7 voor alle track en trace toepassingen. Waawo zou men gewacht hebben wanneer deze technologie reeds bestond..

  • Nee, REVELATOR…… nog niet nog geen chip……… maar de gevaccineerden hebben wel nucleïne zuur ingespoten gekregen.
   En dit is de drager van onze erfelijke eigenschappen.
   Dit kan volgens een Zweeds Peer Review onderzoek doordringen in de celkern, en zo wordt je een mens, met synthetisch gemaakt nucleïne zuur in zijn lijf een hybride wezen……..
   “ CEL MATERIAAL “ wat NIET NATUURLIJK MEER IS……. DUS EEN HYBRIDE SOORT.
   Dit is ook al een WIJZIGING van de mens “ ALS NATUURLIJK SCHEPSEL” EN DE GIFTIGE SYNTHETISCHE SPIKE EIWITTEN VERMENIGVULDIGEN GEWOON VERDER…… ( bij de een sneller als bij de ander en ook het vaccin kan bij onzorgvuldig bewaren of onwerkzaam of minder werkzaam worden….. (een klein lichtpuntje…).)
   Dit heeft en gaat verder grote gevolgen hebben want deze synthetische stoffen zijn niet met het leven verenigbaar. Deze mens maakt nu synthetische antistoffen tegen zijn eigen lichaam….
   Vandaar de vele “ oversterfte” ( wat niet onderzocht mag worden…..)…….
   Gevaccineerde mensen zijn wandelende tijdbommen…… helaas….
   Maar zo zijn we al “ bewerkt door “ de WHO en onze regering.
   Dit fenomeen zal steeds verder doorgaan totdat het meren deel van de mensheid “ heeft gehoorzaamd”

   WAT ER GEBEURT IS ZO INTENS GEHAAID EN GEMEEN EN DE MEUTE ZIET HET NIET….. STERKER NOG ZE GAAN WEER VROLIJK OM HET VOLGENDE PRIKJE…..

 2. Ga er maar vanuit dat dit het nieuwe normaal gaat worden en dat de jeugd dit allemaal wel handig vind. Nu zal alles wel gaan via je mobiel maar als in de toekomst de pleuris uit breekt zullen die mobiels massaal gestolen gaan worden en dus zal men zeggen; je kan het beter in je hand of via je voorhoofd betalen dat is vele malen veiliger. Handje kap zal dan wel gaan plaats vinden en dan gaat de chip in je voorhoofd.

  • Ook gedacht aan de MAC nummers die de meeste geprikten al in zich hebben en die via bluetooth zichtbaar gemaakt kunnen worden?
   Ik ben erg benieuwd hoe dat zit met mensen die via shedding daarmee in aanraking komen. Worden behalve de spikes, grafeenoxide (of grafeen hydroxide) ook MAC nummers verspreid? Of blijft het “alleen maar” bij de spikes en grafeenoxide?

  • Ook dit heb ik voorzien.. dus mijn advies is en blijft om asap een Bijbel aan te schaffen (SV/HSV) ook al is het in het meest passieve geval (alsnog) ´voor op de plank´. Bijbels zijn zeer gevarieerd geprijsd. Kleine beurs? Zoekt en gij zult vinden.

  • Ja, nog een keer, net ook al een heel verhaal geschreven 2 nieuwsberichten terug :-/

   Mensen kunnen geen bijbel schrijven. De bijbel is het geïnspireerde woord van God. Ze kunnen de goddelijke dna code nog niet eens schrijven, laat staan God ‘verbeteren ‘. De bijbel staat vol met onvervalsbare authentication codes.

   Die weffers zijn vijanden van God. Satan is al 6000 jaar bezig God’s woord te verdraaien. Kijk maar naar al die verwaterde moderne ‘vertalingen’. Bloed van Jezus? Censuur. Zoon van God? Censuur. Sabbat? Censuur. Geen beelden aanbidden? Censuur.

 3. uitsluiting en onderwerping, dat is waar dit om draait. wie deugdelijke goederen verkoopt behoeft geen reclame, wie ondeugdelijke waar verslijt heeft dwang nodig om te verkopen….

  Wat we kunnen doen is specifiek WHO afdelingen aanschrijven via mail met onze bezwaren. Dat is 5 a 10 minuten op de pc en weg is de mail. Als iedereen die moeite neemt zijn dat honderdduizenden zo niet miljoenen e mails….enkel in Nederland al…hoe duidelijk moet een boodschap zijn?

  https://www.who.int/europe/about-us/contact-us …. en je kunt direct mailen.

 4. De WHO is een NGO (een non-governmental organization) die geen bestuursrecht heeft. Maar als de regeringen er voor vallen, dan geven ze Bill Gates of Hell de macht over de Aarde. Precies wat deze griezel wilt. Dus Bill Gates wordt de zgn anti-christ, als het beestje een naampje moet hebben. Maar ondertussen zal het gros der mensen het allemaal hartstikke handig vinden, want gemak dient de mens. Maar alle wegen naar het verval zijn geplaveid door gemakzucht. Dus je weet waar het heen gaat. De bedoeling is dat het spuitprogramma door gaat, met nieuwe rondes van gifspuiterij. Het experiment is beoordeeld, en verfijningen zijn toegepast. Deel 2 moet beginnen, maar eerst de WHO als plandemie-dirigent geinstalleerd. En dan kan het feest weer beginnen.

  Als je niet mee wilt doen met dit verval, wat zou je moeten doen?

 5. wat ik heb gestuurd….gebruik het gerust.

  subject ; digital health certification network.

  In my opinion this certification system is stepping over the personal freedom boundery and intoducting a methode which will imprison and restrict the liberty of millions of people worldwide….it is bound to be used as a weapon, not as a asset.

  Stop !

  This will be my only letter of protest.

 6. de moslims, de Chinezen, de Brazilianen, de N-Koreanen, de Russen, India, enz enz..droom verder met uw Beest..het wordt afgeslacht

 7. Hoe komt de WHO aan zijn geld:

  https://www.who.int/about/funding

  Dan is er ook nog de WHO Foundation, een grantmaking org. Opvallend is dat je nergens de naam van Billy de anti-christ leest.

  De vraag resteert dan uiteraard nog, waarom de WHO er geen zak aan doet om te achterhalen waarom er in de laatste paar jaar zoveel oversterfte is ontstaan, en zoveel onverklaarbare permanente aandoeningen. Het gaat uiteindelijk toch om de “gezondheid” van de mensheid en de hele wereldbevolking supergezond te houden!

  Ja, ja, we weten het antwoord…

  • ´Bill Gates deed een petitie om zijn eigen “lidstaat” te worden bij de WHO, Gates heeft ongelooflijk veel invloed op de beslissingen van de WHO, die gevolgen hebben voor de meeste landen in de wereld. Hij heeft het agentschap in de loop der jaren zoveel geld betaald dat hij nu denkt dat hij het recht heeft om te stemmen alsof hij zijn eigen land is.

   Dr. Stückelberger legt uit dat Gates immuniteit geniet in Zwitserland, waar dergelijke deals worden gesloten, net als GAVI, en herhaaldelijk heeft geprobeerd zijn eigen “lidstaat” te worden in de ogen van de WHO – hoewel het onduidelijk is of hij ooit daadwerkelijk als zodanig is verkozen.

   Desondanks trekt Gates nog steeds aan de touwtjes bij de WHO. Hij onderhandelt en ondertekent contracten namens verschillende landen, waarbij hij als niet-gekozen tussenpersoon beslist welke vaccins of farmaceutische producten door hen worden gekocht.

   Zoals u zich wellicht herinnert, plande Gates het Covid-19 virus met zijn Event 201 oefening in de herfst van 2019. Deze oefening bestond uit het uitstippelen van een strategie voor een grote pandemie die zich enkele maanden later toevallig voordeed.

   Dr. Stückelberger zag met eigen ogen hoe de WHO al jaren dezelfde soort oefeningen houdt, wat haar voor het eerst deed vermoeden dat er iets niet pluis was. Ze merkt ook op dat de WHO de laatste jaren allerlei definities in haar gezondheidsrichtlijnen heeft veranderd, zodat elke vorm van griep of zelfs verkoudheid tot een “pandemie” kan worden uitgeroepen.

   Zelfs het woord “immuniteit”, zegt ze, is door de WHO zodanig geherdefinieerd dat het alleen vaccin-gerelateerde “immuniteit” omvat in tegenstelling tot natuurlijke immuniteit.´

   https://www.frontnieuws.com/who-insider-ontmaskert-gavi-bill-gates-voor-het-in-stand-houden-van-een-coronavirus-pandemie/

  • De grootste sponsor in de financiële “ filantroop “ / Eugenist Bill Gates. (Let op dat laatste Google dat maar eens van zijn vader GEERFT!!!! )
   Hij heeft ooit gezegd dat zijn meest winstgevende transactie van zijn leven de overstap van de computer techniek naar de Gezondheids WHO zorg is geweest.

 8. Zo heb ze ff gemaild..

  Fuck off with youre health pass and pandamic shit.

  FREEDOOMMMMM💪🏻💪🏻

  Laat ze maar komen ben er klaar voor!!

 9. In een correct functionerende wereldgemeenschap zouden al de activiteiten van de WHO on hold worden gezet totdat uitgeklaard is welke belangenvemening er zo bestaan met de private geldschieters vermomd als weldoeners. Maar blijkbaar is Oost en West er roerend over eens dat het gepeupel onderworpen moet worden aan zeer restrictieve en controlerende maatregelen en technieken. Dat hierbij talloze slachtoffers worden gemaakt is voor hen een bonus.

 10. Pak bij de miljardairs en grote geldschieters hun geld af en niemand zal ze nog volgen of naar luisteren.
  Als de geldruiven leeg zijn is er voor de vreters niets meer te halen om zich omhoog te werken in hun status.

 11. Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

  https://www.frontnieuws.com/ontmoet-de-man-die-zijn-ziel-verkocht-aan-bill-gates-dr-tedros-adhanom-van-massale-sterilisatiecampagnes-tot-hoofd-van-de-who/

  Ziet iemand een patroon…?

  Tedros Adhanom, Macron, Eric van der Burg, Mark Harbers, Theresa May, Christianne van der Wal, Joop Wijn, Kajsa Ollongren, Hanke Bruins Slot, Rob Jetten, Hein Vos, Ien Dales, Gerda Verburg, Jan kees de Jager, Henk Nijboer, Vera Bergkamp, Raoul Boucke, Lisa van Ginneken, Alexander Hammelburg, Ruard Ganzevoort, Boris Dittrich, Herman Tjeenk Willink, Annemarie Grewel, Bob van Schijndel, Eric Smaling, Peter Rehwinkel, Coos Huijsen, Peter Lankhorst, Jan Franssen, Evelien Eshuis, Wim van de Camp, Anne Lize van der Stoel, Clemens Cornielje, Boris van der Ham, Ger Koopmans, Krista van Velzen, Tofik Dibi, Sjoerd Potters, Matthieu Heemelaar, Astrid Oosenbrug, Henk Krol, Herman Verbeek, Dennis de Jong, Kim van Sparretak, Arno Brok ect ect

   • Tigron juni 13, 2023 at 13:02

    De meerderheid zit in de kast Tigron, de Westerlijke wereld wordt geregeerd door poten en potten, hebben géén moeite om de LHBTIQ+ agenda te promoten, velen van hen zijn abstrakte “denkers” dat kan men terugzien aan de beleidsmaatregelen die ze maken en steunen.

 12. Ik denk dat het merkteken van ” het beest” geen chip of een mens is.
  Naar mijn mening heeft het merkteken een totaal andere verschijningsvorm heeft, te weten; ‘ hebzucht’.
  De overgrote meerderheid is er mee behept en aan verslaaft.
  Van hoog tot laag wil men meer en meer en is nauwelijks bereid om pas op de plaats te maken, laat staan een stapje terug te doen.
  Hebzucht verleid mensen nogal eens tot tot dingen doen die ze zonder persoonlijk profijt niet zouden doen.
  Als we om ons heen kijken zien we dat dagelijks gebeuren.
  Naar mijn mening is de uitleg in de bijbel m.b.t. ‘ het beest’ een die verkeerd begrepen wordt.
  Net als het begrip ‘ God ‘ wat naar mijn overtuiging geen ‘ bebaarde man’ in de zogenoemde hemel is.

  In vroeger tijden maakte het Vaticaan de mensen bang met een machtige god, waarvan men vertelde dat die ons zou straffen als we niet deden zoals het Vaticaan ons voorschreef.
  Destijds kon men iedereen van alles op de mouw spelden bij gebrek aan informatie.
  Nu zijn de technieken beter en gaat de werkbare methode verder op die manier; bang maken voor de ozonlaag, de zure regen, het milieu, Corona, CO2, de russen, enz.enz.
  toen was het het Vaticaan met z’n helpers, nu is het de WHO met z’n helpers(geldschieters).
  Dezelfde methode, andere poppetjes.
  Bang maken werkt alleen bij angstige, en gelovige mensen.

  Anderen bang maken doen alleen mensen die daar zelf voordeel bij hebben in hun honger naar geld en/of macht.
  Bange mensen zijn voornamelijk diegene die bang zijn om hun huidige status te zien verminderen.( bang voor ziektes, bang voor minder geld, bang voor minder mogelijkheden, bang om niet te mogen vliegen, bang om niet de kroeg in te mogen, bang om buiten de boot te vallen en niet meer bij de ‘ groep’ mogen horen.

  Mensen worden al van kinds af aan opgevoed met bang maken en gehoorzaam worden ; ” je moet luisteren anders krijg je geen snoepje, doe wat de opvoeders en leraren je vertellen anders krijg je niet je diploma”.
  We moesten gehoorzamen aan wat meneer pastoor ons vertelde anders kwamen we in de hel i.p.v. bij god.

  Nu moeten we gehoorzamen aan wat Rutte en consorten ons vertellen.
  Gehoorzamen aan wat het WHO ons vertelt.
  De boeren moeten gehoorzamen dat ze moeten vertrekken.
  Wij moeten gehoorzamen om die prik te pakken, dat mondkapje dragen en 1,5 meter afstand van elkaar houden.
  We moeten absoluut niet alsnog leren om nuchter zelf na te denken en conclusies trekken, want anders,……

  • Tigron juni 13, 2023 at 12:56

   Goed verwoord Tigron, de Grootste Gemene Deler is een onstilbare graai honger naar meer, nooit tevreden met wat ze reeds bij elkaar gejat hebben, altijd op zoek naar kansen om hun kapitaal te vergroten Mammon is hun God.

   • Beste Adriaan,
    De meeste mensen dansen om hun persoonlijke ‘ gouden kalf ‘.
    I Phone, Netflix, computer, Youtube, Twitter, Instagram, Facebook/Meta, enz.

    Wat een paniek en trauma’s zal het geven als tzt de zon met een CME komt.
    Grote selectie en schoonmaak en uiteindelijk wellicht bezinning.

    • Met de zon zal het niet zo’n vaart lopen, een veel reëlere ‘oplossing’ zit hem in de schrikbarende hoeveelheid ruimtepuin dat rond de aarde zweeft…tussen al die satelieten waarvan tegenwoordig letterlijk alles afhankelijk is. Eén uit elkaar spattende satelliet die geraakt werd door een minimaal stukje schroot versplintert volkomen en kan daarmee een vernietigende kettingreactie in gang zetten waarbij alle satellieten worden vernietigd. Niets werkt dan nog en we zullen worden teruggeworpen naar tijden van vóór de telegraaf. Het is niet de vraag óf, maar meer wanneer dit gebeurt.

  • Het zijn dezelfde poppetjes en dezelfde methoden. Het romeinse rijk is nooit verdwenen het heeft zich omgevormd tot de roomse kerk. Dezelfde priesters, dezelfde goden. Alleen een ander labeltje opgeplakt (kerstenen noemen ze dat).

   Deze Priesterkaste in het Vaticaan en hun ingewijde elite troepen van de jezuïetenorde zijn bikkelhard. Ze zitten ook incognito op de meest onverwachte plaatsen. Ze hebben ongelofelijk veel geld en macht. Al doen ze net alsof ze niets hebben en niets doen.

 13. De boven ons gestelden (o.a. EU, VN, WEF + WHO) en hun handlangers mogen wat mij betreft alle denkbare maatregelen afkondigen, inclusief een nieuwe plandemie om onze vrijheid aan banden te leggen, want de kritische massa is dermate groot geworden en de bewustzijnsgroei zover gevorderd, dat hun krankzinnige & kwaadaardige plannen van z’n levensdagen niet meer gaan lukken. De AIVD heeft het over 100.000 ‘extreemrechtse’ complotdenkers, maar dit is het zoveelste voorbeeld van framing en spinnen. De geest krijgen ze met geen mogelijkheid meer in de fles, want die groep is minimaal tien, neen twintig maal zo groot als de AIVD beweert.
  Deze groep accepteert niet langer verplichte ‘vaccinaties’, handjes wassen, afstand bewaren, QR-code tonen, mondkapje dragen (en wellicht willen ‘ze’ de ‘ongevaccineerden’ een dubbel mondkapje laten dragen) & andere vrijheidsbeperkende maatregelen.
  Op 23.05 heeft de eerste slaapkamer zoals verwacht ingestemd met de wet publieke gezondheid, zodat ons land is overgeleverd aan de grillen van de door vaccinfanaat Bill Gates gesponsorde WHO o.l.v. massamoordenaar Tedros. Wat mij betreft mag op de kortst mogelijke termijn de avondklok + lockdown weer ingevoerd en de wet verplaatsing bevolking (1952) van kracht worden. Het gevolg is dat de nog niet ‘ontwaakten’ in groten getale eindelijk tot besef gaan komen, in wat voor situatie de mensheid in een recordtijd wordt gemaneuvreerd. Dan gaan ze eindelijk inzien wat voor een sinister spel de cabal/ Deep State/ Novus Ordo Seclorum reeds zo’n 250 jaar met de mensheid uitspookt .

 14. Pas merkte iemand op dat de duivel een ramskop heeft. Dat verwijst waarschijnlijk naar de ramgod Amon die tegenover de Aton stond. Toetanchaton werd halverwege zijn regering bekeerd tot Amon, zie de vloek van de farao.

 15. Ga deze mensen niet haten want zelfs kinderen fluisteren al om me heen.
  Ze voelen dat het beslissende tijdstip eraan komt.
  Ze kunnen niet anders, roddel en kanker zitten er al in.

  Jammer dat ouders en scholen hun bizarre opvoeding aan mij overlaten.

 16. Simpel antwoord op de vraag: nee!

  En er is een groot verschil tussen een profetie (onveranderlijk) en een (weers)voorspelling.

  De profetie gaat om trouw zweren aan het beest. Om allegiance. Het gaat niet om jouw naam op een soort van certificaat, het gaat om zijn naam; het getal van de naam van het beest.

  Al dit soort techniek gaat wel die kant op maar dit soort verhalen zijn allemaal zo speculatief en het type ‘klok horen luiden’ sensatie.

  Uiteindelijk wordt het wel een soort Jokovich keuze: kies je voor je principes, voor het goede, of ben je bang voor je hachje en je omgeving. Kies je voor God of voor het beest.

  • Beste Disciplus Simplex,
   Mensen krijgen voortdurend keuzes voorgeschoteld en hebben daarbij de vrije mogelijkheid om te kiezen.
   Zeer velen maken keuzes met hun Ego/verstand.
   Enkele maken keuzes met hun hart.
   Iedere keuze heeft gevolgen, goed dan wel slecht.
   In sommige gevallen kunnen slechte keuzes heroverwogen worden om vervolgens andere keuzes te maken.
   Echter, heel vaak maakt men keuzes die negatieve gevolgen hebben voor de rest van het leven.

   Voor vele mensen is hun grootste en moeilijkste reis slechts ongeveer 40 cm.
   De afstand van het hoofd naar het hart……

 17. Er staat: ‘Volgens Hohmann lijken de bouwstenen van wat we er nu al van weten heel erg op het “kwaadaardige systeem … dat uit Europa komt, het herleefde Romeinse Rijk dat in het boek Daniël wordt beschreven”’.

  Dat is een uitstekende signalering. Er loopt een doorgaande lijn van het Romeinse Rijk (als ik het me goed herinner: de twee ijzeren benen van het beeld in Daniël) naar de E.U. (idem: de lemen voeten van het beeld). Iets anders komt er niet hierna. Want het beeld zal verbrijzeld worden door de rollende steen: Christus’ koninkrijk. Men leze deel drie, de (vele) hoofdstukken over Daniël, van Abraham Kuypers ‘Van de Voleinding’. Let op: het beeld zal verbrijzeld worden. Het zal niet overwinnen. Het doet mij goed, om hierin bevestigd te worden door die mij volkomen onbekende Hohmann. Wie oren heeft, die hore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in