In Minneapolis in de VS is nieuwe onrust ontstaan en de burgemeester van de stad heeft woensdagavond een avondklok in de stad uitgevaardigd, meldt NBC.

De laatste gewelddadigheden werden veroorzaakt door een zwarte man die zichzelf in het hoofd schoot. Het incident werd op film vastgelegd door een bewakingscamera in een winkelcentrum.

Backup:

De man, die verdacht werd van moord, werd achtervolgd door verschillende politieagenten met getrokken wapens. Toen hij zich realiseerde dat hij omsingeld was en niet meer kon ontsnappen, trok hij zijn pistool, stak het in zijn mond en schoot. De bewakingscamera legde het moment van overlijden vast.

Een half dozijn getuigen van de achtervolging door de politie zijn in de video te zien die van de plaats delict vluchten als de man op de grond in elkaar stort.

Onmiddellijk verspreidden BLM-activisten geruchten op social media dat de politie een ongewapende zwarte man had neergeschoten. De blanke politieagenten die zich haastten om te proberen het leven van de zwarte man te redden, kregen in plaats daarvan de schuld van zijn dood, en werden beschuldigd van het proberen te verdoezelen van de “moord”.

“Dit is geen incident dat verband houdt met de politie”, verklaarde de politiechef Medaria Arradondo van de stad na het incident, verwijzend naar het feit dat het niet de politie was die de man had neergeschoten.

Al na 90 minuten gaf de politie de video vrij die laat zien hoe de man zijn eigen leven neemt, maar tevergeefs. Grote hordes overwegend zwarte relschoppers verzamelden zich in de straten van de stad en werden steeds meer agressiever tegen de politieagenten die op straat waren gestuurd. In de loop van de nacht resulteerde de chaos in rellen, vandalisme en plunderingen.

Trump zet 1.200 man in tegen rassenoorlog in Wisconsin

Trump belooft om radicaal links van totale controle over Facebook, Twitter en Google te elimineren
Vorig artikelTrump zet 1.200 man in tegen rassenoorlog in Wisconsin
Volgend artikelCNN bespot voor zijn Orwelliaanse hoofdtitel
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Heerlijk dat zouden ze allemaal moeten doen. Wat zal dat een partij criminaliteit schelen zeg . En we houden miljarden over. En dat alleen al in een klein landje als nederland. Laat staan de wereld praat je over biljoenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in