Wat is er gebeurd met iets gewoon afwijzen omdat het stom is? Hoe vaak hebben we in het verleden niet op deze evaluatie kunnen vertrouwen bij de beslissing om iets wel of niet te doen? Ik zal dat koekje dat ik gisteren op de weg vond toen ik aan het wandelen was niet opeten omdat “dat gewoon stom is”. Misschien is het stom vanwege een aantal onderliggende criteria waar u naar zou kunnen verwijzen, maar u hoeft niet zo ver te gaan in uw beoordeling. Het is gewoon stom, dus u eet het beschimmelde koekje niet op, schrijft Todd Hayen.

Hier zijn er nog een paar: u maakt midden in de nacht geen wandeling in een gevaarlijk deel van de stad omdat “dat gewoon stom is”. U rijdt niet met uw auto 100 km over de snelheidslimiet omdat “dat gewoon stom is”. Als u met vrienden uitgaat, drinkt u geen hele fles wodka want “dat is gewoon stom”. U snijdt uw penis niet af omdat u in uw hart echt voelt dat u een vrouw bent, want “dat is gewoon stom.” Oh, wacht even, dat voorbeeld telt niet. Mensen doen dat links en rechts. Stom of niet. Hmmm.

Wat dacht u van deze. U schaft het geslacht niet af omdat u zich gewoon niet voelt als het geslacht waarmee u geboren bent (niet GEDOELD maar GEBOREN). En de “u” in dit voorbeeld is de hele medische industrie. De medische industrie schaft het geslacht af, alleen maar omdat patiënten besloten hebben dat ze zich niet identificeren met de lichaamsdelen die aangeven dat ze een bepaald geslacht hebben. Sorry, jullie allemaal gewaardeerde artsen en medische professionals, dat is gewoon stom.

Stom.

Er is geen ander woord om het uit te leggen: stom.

Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd met gezond verstand, en dan bedoel ik het eenvoudigste soort verstand. Het verstand dat u ervan weerhoudt uw vingers af te bijten als u op uw vingernagels kauwt, of het verstand dat u ervan weerhoudt uzelf in brand te steken als u marshmallows roostert. Dit soort zintuigen hebben zelfs baby’s tot op zekere hoogte, en zeker de meeste kinderen hebben het. (Als dat niet zo was, zou een zeer hoog percentage kinderen elke dag omkomen bij het spelen met hun vriendjes in de achtertuin … oh ja, kinderen spelen niet meer in de achtertuin. Misschien hebben ze daarom geen gezond verstand meer).

Propagandastaatszender NOS bedekt met 14.445 post-its, die elk staan voor een Covid-vaccin dood in 2022

Ik sta helemaal perplex van dit alles, net als van een heleboel andere eigenaardigheden hier in Bizarro World. We hebben geklaagd over een gebrek aan kritisch denken onder velen van ons, en ik veronderstel dat dit “doe wat stom is en denk dat alles goed komt” concept een andere vorm van “kritisch denken” is. Maar ik denk dat het eenvoudiger is dan dat. Kritisch denken is wat we doen als we ergens verbijsterd over zijn, als we iets proberen uit te zoeken. Dit is anders, het is basaler, we hoeven er niet echt over na te denken – of zouden dat niet moeten doen. Sommige dingen zijn gewoon stom om te doen, wat kan ik nog meer zeggen?

Ik las onlangs een artikel over een arts in een ziekenhuis in een stad in de Verenigde Staten die te maken kreeg met een patiënt die hij nog niet had onderzocht. De intakeformulieren die hij bij de opname van deze persoon kreeg, beschreven zijn symptomen. De arts controleerde onmiddellijk het geslacht van de patiënt zoals dat op het formulier stond. Blijkbaar identificeerde de persoon zich als vrouw, terwijl hij biologisch gezien een man was, de arts stelde een verkeerde diagnose en de patiënt stierf bijna. Het is duidelijk dat het biologische geslacht van een persoon iets te maken heeft met hoe het lichaam functioneert (duh), en bepaalt welke symptomen gerelateerd zijn aan welke kwaal (in dit geval een hartaanval). Oeps.

Wie was hier stom? Nou, naar mijn bescheiden mening, iedereen die erbij betrokken was. De patiënt was stom omdat hij niet aangaf man te zijn toen hem gevraagd werd welk geslacht hij had, de triageverpleegkundige was stom omdat zij zich verplicht voelde het “woke” protocol te volgen en “de waardigheid van de persoon te respecteren bij het identificeren van zijn/haar seksualiteit” en de dokter was stom toen hij de stomheid van de andere twee betrokkenen niet in twijfel trok. Natuurlijk kan dit verhaal helemaal nep zijn, want de hele zooi lijkt me erg stom. Maar toch ben ik er zeker van dat, zo niet nu, dan toch in de toekomst dit soort problemen steeds weer de kop op zullen steken. We zijn ontegenzeggelijk gedoemd.

COVID-19 vaccins worden gebruikt om mensen te doden in wat de grootste genocide in de geschiedenis lijkt te worden

Wat zijn er nog meer gewoon stomme dingen die zoveel mensen blindelings doen?

Nou, bijvoorbeeld – een grote – een vreemde stof in uw lichaam laten spuiten om een mysterieuze “niet zo duidelijk gevaarlijke” ziekte af te weren. Wat vindt u daarvan? Om u de waarheid te zeggen, als iemand hiertoe wordt overgehaald, zou ik hem niet stom noemen. Ik ken heel wat fijne wappies die één of twee keer een prik hebben gekregen. De oplichting was zo sterk en zo krachtig, als u er nog niet van doordrongen was dat de regering geen enkele geloofwaardigheid heeft (ik was dat niet) voordat Covid uitkwam, dan vergeven we het u allemaal dat u erin getrapt bent. Ik denk ook niet dat er iemand stom was die wel beter wist, maar zijn kinderen niet zou kunnen voeden als hij de kluif niet kreeg. God zegene hen.

De hele zaak was echter nog steeds behoorlijk verdacht, zelfs in het begin. Hier is een vaccin dat op wonderbaarlijke wijze is uitgevonden en ontwikkeld, om te voldoen aan de eisen van een verzonnen virusinfiltratie van de wereldwijde menselijke bevolking. Laten we zeggen dat het virus echt helemaal was wat ze zeiden dat het was, maar dat er empirisch geen of weinig bewijs was. (Dat zou natuurlijk betekenen dat wat ze zeiden een leugen was.) Waarom zou iemand er dan nog op vertrouwen dat het vaccin “veilig en effectief” was? Oh, juist, de technologie voor het vaccin bestaat al 20 jaar en ligt daar gewoon op een plank te wachten tot het bijbehorende virus opduikt zodat het zijn glorie kan opeisen als de medische redder die het is. Er is helemaal niet over nagedacht dat wanneer die technologie daadwerkelijk op levende wezens werd getest, ze er dood aan gingen. Dat is pas stom. Maar toch stonden de mensen massaal in de rij om zich te laten aftuigen, metaforisch gesproken. Ok, ok, zoals ik net al zei, misschien is het helemaal niet zo stom om het vaccin te nemen toen het voor het eerst verscheen, maar om na een jaar of zo de voortdurende boosters te krijgen, zonder er goed over na te denken … denk je? Stom? Nogal.

In Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte "booster" injecties nemen

Hmmm, wat nog meer? Waarschijnlijk het stomste voorbeeld van stom zijn was de maskergekte. Soms leek de gekte rond maskers meer op de Pet Rock-rage van de jaren 70 of de Elmo-rage van de jaren 90. Het was allemaal gebaseerd op niets of niemand. Het was allemaal gebaseerd op niets dat ook maar een beetje echt was. Een los masker van papier of stof over uw mond en neus moest wat tegenhouden? Virale deeltjes die zo klein waren dat ze door het papier of de stof heen konden gaan als een pinda die naar een ketting-hek wordt gegooid (eigenlijk meer als een rijstkorrel, maar pinda klinkt beter). Natuurlijk moet u een 6e klas opleiding hebben om te begrijpen dat dit stom is, maar de meeste mensen die maskers droegen hadden zo’n diploma.

Kun je goedgelovig zeggen? Misschien is dat een andere manier om ernaar te kijken. En ter verdediging van allemaal mensen die in deze poppenkast trapten, wil ik zeggen dat ik bijna een van jullie was. Ja, ik was bijna stom. En ik moet toegeven dat ik veel stomme dingen in mijn leven heb gedaan. Ik ben stom en goedgelovig geweest. Maar … als ik me mijn stomheid of goedgelovigheid realiseer, geef ik dat meestal toe. (Nogmaals, ik wil niet klinken alsof ik aan deugdenverheerlijking doe, ik weet zeker dat er momenten zijn geweest waarop ik mijn stommiteiten met hand en tand heb verdedigd). Waarom zijn zoveel mensen stom geweest en willen ze dat niet toegeven? Game over mensen. Beken gewoon uw stomheid en doe met ons mee in deze strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand. Maar nee, daar lijken ze niet toe bereid.

Dat is pas stom.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorbeelden: De bloedklonters worden talrijker en groter (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: “Onnatuurlijke” blauwe lichten aan de hemel waargenomen vóór dodelijke aardbeving in Marokko – deskundigen verbijsterd
Volgend artikelAlle informatie over de vermeende “buitenaardse lijken” in het Congres van Mexico
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. of het nu over een virus, prikken, oorlog of klimaat gaat, het komt steeds maar op één ding neer: te veel mensen beseffen (nog) niet dat de main stream media veel onzin en leugens verkoopt.

 2. ONDERwijs brengt ons ONDER de wijsheid die we van nature zijn en maakt ons tot gehersenspoelde circusapen, die de programmeurs van het mediacircus gehoorzamen, die ons kunstjes laten doen in ruil voor beloningen.

 3. om maar weer eens de slogan aan te halen die wordt toegeschreven aan zowat de grootste fraudeur in de geschiedenis: “er zijn 2 dingen oneindig…”

  prachtig artikel. dankjewel.

 4. Leuk stukje, maar “U rijdt niet met uw auto 100 km over de snelheidslimiet omdat “dat gewoon stom is”?? Hoezo is dat stom? Ligt er maar aan waar je rijd he. Stomme regels opvolgen is pas stom. Ik ken een 5 baans snelweg waar het heel vaak heel rustig is je kunt daar prima met 140 cruisen zonder ook maar iets of iemand “in gevaar” te brengen. Regels zijn vaak stommer dan acties. Ik pleit er niet voor om overal (veel) te snel te rijden uiteraard, maar er zijn heel veel regels in dit debiele land die nergens op slaan. Heel, heel veel regels.

  • Ik denk dat je niet helemaal goed gelezen hebt, want bij 100 km/u OVER de snelheidslimiet, praat je bij een 5-baans snelweg al gauw over 220-230 km/u en dat is niet meer rustig “cruisen”, maar gewoon gevaarlijk.
   Neemt niet weg dat heel veel regels in dit debiele land nergens op slaan, maar die regels zijn er om iedereen bezig te houden en dus in de Matrix te houden.
   Duality is all that matters in this simulation…

 5. Maar weinigen zien, dat het ALLEMAAL één grote poppenkast is. En dat er eentje is, die aan zowat ALLE touwtjes trekt…
  All The World’s A Stage And The Show Must Go On…
  Vertrouw op je ZELF!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in