pixabay

Op sociale media circuleert een clip uit de documentaire Died Suddenly waarin een balsemer vreemde, lange bloedklonters verwijdert uit de lichamen van overledenen.

In de clip verwijdert balsemer en begrafenisondernemer Richard Hirschman een zeer lange bloedklonter uit de liesslagader van een overledene. “Normaal gesproken zien we geen stolsels in een slagader”, zegt hij. “Meestal zitten ze in aderen.”

Balsemer Nicky King over de overweldigende hoeveelheid bloedproppen die bij overledenen worden aangetroffen. Deze enorme en overmatige hoeveelheden bloedstolsels hebben een onnatuurlijke trekkracht, waardoor ze moeilijk te verwijderen zijn.

Backup:

“Ik krijg het er waarschijnlijk niet allemaal uit,” vervolgde Hirschman. “Het is niet normaal. Kijk eens hoe lang het is.”

Balsemer Nicky King zegt in de film dat de stolsels na verloop van tijd erger werden. Ze vond steeds meer stolsels in de lichamen. “En ze werden talrijker en groter.”

King zegt dat ze vloeistof injecteerde in de halsslagader van een overledene, maar dat er iets in de weg zat. Het bleek dat de slagader volledig gevuld was met stolsels.

“Dit is een voorbeeld,” voegt Hirschman eraan toe. Zodra hij de rubberachtige plug verwijderde, gutste alles eruit.

Via Uncutnews.ch.

Bonus:

Het fictieve Kaufman Institute For Coincidences is er om ervoor te zorgen dat niemand erachter komt wat de oorzaak is van uw plotselinge medische probleem.

  Nederland met de hoogste oversterfte in de Europese Unie en vaccinweigeraar Bulgarije met de laagste


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Baby sterft aan bloedstolsels nadat ziekenhuis gevaccineerd bloedtransfusie uitvoert tegen wens van ouders inVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Oekraïne, “There’s Something Happening Here”
Volgend artikelTweet van vaccinslachtoffer gaat viraal: “Ik wou dat ik een samenzweringstheoreticus was geweest”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Overal beginnen mensen om te vallen met hart en bloedvataandoening en ook zijn de kankergevallen op een ongekende manier aan het exploderen… ONGEKEND MAAR VOLGENS DE DOKTER NIET DOOR HET GESCHENK UIT DE. HEMEL HOE KUN JE DIT VERBAND NU LEGGEN…

  HOE LANG ACCEPTEREN WE DIT NOG IN GODSNAAM ????!!!!

  EN LEUGEN EN BEDROG REGEERT GEWOON DOOR EN WE BLIJVEN ALLES ACCEPTEREN HOE DAN !!!!

  • Afgelopen week toevallig bij de tandarts een krant opengeslagen (lees normaal geen krant) omdat ik lang moest wachten. Waar ik erg van schrok waren de rouwadvertenties, VIER EN HALF PAGINA’S LANG!

   Ooit was dit een pagina, anderhalf maximaal… Niets te zien hier mensen, gewoon doorlopen! 😀

  • Heb mijn huisarts gevraagd hoe hij er over denkt. Niets aan de hand, of ik de vaccinatie nog kwam halen. Mijn antwoord ‘al krijg ik er een miljoen euro bij dan nog niet’. Resultaat, een vreemde grijns en de mededeling dat hij er anders over denkt. Vertrouwen weg dus. Ik zoek nu een echte wakkere huisarts.

 2. Dit zijn de resultaten van een agenda, het volk zijn perceptie werd gekaapt door het duivelsverband van de big pharma, vertaald door de door hen betaalde regeringen zodat het aannemelijk zou klinken en ingeprogrameert door de door de regeringen gecontroleerde media, aldus werd het gedrag beinvloed.
  dat is allemaal al verklaard, rijst de vraag wie trekt aan de touwtjes boven al dit?

  • Helemaal bovenaan wordt er aan de touwtjes getrokken door Satan him zelf, de gevallen engel uit de hemel die zo graag op God wil lijken.

   Zitten aan het begin van de eindstrijd tussen Satan en God onze Schepper. Zaten weet dat hem niet veel tijd meer is gegeven en hij gaat als een waanzinnige tekeer om nog zoveel mogelijk slacht slachtoffers te maken in deze wereld.

   Lees je Bijbel en als je die niet hebt er een of zoek de bijbelteksten vooral uit Openbaringen op en lees ze. We zitten dat alle voorzeggingen aan het uitkomen zijn.

   • Satan dit en satan dat; ammehoela , de mensen doen dit schuld afschuiven , daar is dat boek geweldig in .
    Lees uw fabels verder.
    Men heeft dit boek wellicht ook als leidraad genomen , kan men wegdromen onder de gedachten ; kijk het KLOPT allemaal ,
    🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

    • blijven zitten, wachten tot het over gaat,
     Dat is het princiepe van de bijbel lezer.
     het princiepe van welke Messias dan ook . Is Dat dit tegendraadse mensen waren.

    • Mensen nouja, mensen….Entiteiten doen dit ja…Feit is wel dat zij de duivel aanbidden. Baphomet in het bijzonder….Als men dit niet ziet, ook als atheïst is bijzonder treurig en geestvernauwend maar vooral naïef.

    • Wat wel en niet de waarheid is moeten wij mensen zelf ontdekken. Het opdringen van eigen inzichten aan anderen of het ridiculiseren van inzichten van andere helpt hierbij niet. Met elkaar van gedachten wisselen is natuurlijk helemaal top!

   • Hoe kon Openbaringen, geschreven in de eerste eeuw door een oude bijna blinde man op het Griekse eiland Patmos, weten dat velen nu een prik zouden krijgen zonder welke je niet kon kopen of verkopen .
    En het resultaat er van staat er ook, nl. kwaadaardige kanker en wel bij iedereen die de prik gekregen heeft.

    Dat zeg ik dus niet het staat daar letterlijk.

   • Vrijheid van godsdienst. Vrijheid van meningsuiting. Als die 2 vrijheden al respectloos tegen elkaar ingaan hier kan je met je nieuwe wereld ook wel ophoepelen.

 3. ‘Deadline verstrijkt voor Pfizer om resultaten van onderzoek naar hartontsteking na vaccinatie in te dienen bij Amerikaanse regelgevers’

  ‘Pfizer werd door de VS en de Food and Drug Administration (FDA) verplicht om meerdere onderzoeken naar zijn vaccin uit te voeren nadat de FDA de injectie in augustus 2021 had goedgekeurd, omdat regelgevende instanties hadden vastgesteld dat er zonder de onderzoeken niet voldoende gegevens zouden zijn om de “bekende ernstige risico’s van myocarditis en pericarditis’, of hartontsteking en een gerelateerde aandoening.’
  https://www.zerohedge.com/covid-19/deadline-passes-pfizer-submit-results-post-vaccination-heart-inflammation-study-us

 4. Nike, maakt niets uit wat zij aanbidden (er zijn ongetwijfeld entiteiten) doet niet ter zake.
  Hier is 100+ jaar aan gewerkt
  door mensen , met een enorme geldzucht , bezitsdrang.
  Wat men uiteindelijk is als mens, is een opeenstapeling van keuzes die je op je levenspad hebt gemaakt.
  God noch de duivel is daar verantwoordelijk voor. De mens heeft die keuze gemaakt .
  De duivel / God is niet verantwoordelijk voor de prik die iemand dmv bedrog van een babbeltruc toegediend krijgt 🥼

  • U moet nog veel leren. Ik dacht vroeger ook zoals u.

   Zeg me eens vanwaar het kwade komt ? Ziet u dit in de natuur ?
   Wat is de bron van het kwaad ?

   • Cenco, wat denk jij… het onderwerp boeit me, vandaar de vraag. Goed en kwaad komen voort uit overlevingsdrang. Maar ik vraag me ook wel eens af wat nou in godsnaam die ‘mens’ heeft veroorzaakt… het klopt gewoon niet. En zeker niet die hele stam van mensen die denkt dat ze de hele wereld mogen bezitten en daar alles voor doen om dit te verkrijgen. (En zodra ze het hebben, wat dan? Zijn ze dan uitgeraasd en tevreden? Denk het niet.) Het is purse vernielzucht die tot de ondergang van dit vreemde creatuur gaat leiden. Ingebouwd in het beessie dus om de Aarde te verlossen van de pest.

  • @Hop, Ja ik zie dat anders, deze truc is namelijk vaker uitgehaald op populatie door bepaalde entiteiten die hoog in het occulte zitten,een occulte Elite die helemaal teruggeleid kan worden naar het oude Egypte(Freemasons) en ook de Sumerians, Azteken,Cambodja,Indonesië . Zelfde tijdspanne overal ter wereld zelfde soort pyramides en tombes het is heel apart. Zo oud dat ze niet te dateren zijn met koolstof maar te geavanceerd waren voor die tijd. Ook ouder dan wat Darwin(Freemason) ons heeft wijsgemaakt op scholen.. Het sprookje reuzen blijkt geen sprookje te zijn maar zijn gewoon botten gevonden van lookalikes bijna 1/3 groter dan ons. Het zou mij daarom eerlijk gezegd niks verbazen als Duivelaanbidding maar ook Godverbinding een opgezette afleiding zijn of onderdeel zijn van slechte E.T.’s en hun uitvoerders.Ik kijk nergens van op. Ik weet wel dat mensen pure energieën zijn en er steeds minder van zijn door de prik. Is het het nr van het bijbelse beest 666 aan patenten toeval ? Of is het wederom een misleiding en zijn wij gewoon ordinair onderworpen aan een kwaadaardige ET modificatie en worden we gedecimeerd? Zeg het maar, niemand heeft het antwoord op dit moment.Veel kunnen moeilijk uitzoomen en alles van een grotere afstand bekijken alles meenemend aan eigenaardigheden.

 5. Terzijde:
  Een auto rijdt 3 fietsers aan in Nijmegen omdat de bestuurder “onwel’ was geworden.
  https://www.gelderlander.nl/nijmegen/slachtoffers-van-bizar-ongeluk-in-nijmegen-zijn-vier-vrouwen-container-vloog-de-lucht-in~a8e21e0d/
  Let op: ze is “onwel’ geworden. Vroeger had je zo’n maf gezegde “de macht over het stuur verloren” (ja, ja, mss teveel mother’s little helpers genomen) en nu is het “onwel geworden.” Drie fietsers geramd… jonge jonge… Ik ben nog nooit een rijdende dronkaard tegengekomen, maar dit “onwel worden” in een auto op de weg dreigt een ramp te worden. Ik ben super op mijn hoede vooral in de twee-baans 80km/uur wegen.
  Dan zag ik nog een vrouw van een jaar of 50 langere tijd “onwel” op de grond zitten, omringd door haar gezelschap in een restaurant een paar dagen geleden.
  Verder hoorde ik van een kennis dat “heel veel collega’s zwaar ziek zijn”.
  Rampspoed.

 6. “The Jewish people as a whole will be its own Messiah. It will attain world dominion by the dissolution of other races, by the abolition of frontiers, the annihilation of monarchy, and by the establishment of a world republic in which the Jews will everywhere exercise the privilege of citizenship. In this new world order the Children of Israel will furnish all the leaders without encountering opposition. The Governments of the different peoples forming the world republic will fall without difficulty into the hands of the Jews. It will then be possible for the Jewish rulers to abolish private property, and everywhere to make use of the resources of the state. Thus will the promise of the Talmud be fulfilled, in which is said that when the Messianic time is come the Jews will have all the property of the whole world in their hands.” ( Baruch Levy, Letter to Karl Marx, La Revue de Paris, p. 54, June 1, 1928 )
  https://vidrebel.wordpress.com/2013/03/23/quotes-about-jews-you-will-never-hear-in-schools/

  • Glimworm, goeie aanvulling op je eerder geplaatste zaken omtrent dit onderwerp. De Protocols of the Elders of Zion sluiten hier op aan. Iederen zou deze zaken moeten lezen om inzicht te krijgen over alle shit in de wereld. Gisteravond zag ik nog een docu op Canvas, over de invasie van de VS (de Ziomaffia) in Afganistan, zgn om de Taliban te verslaan na die smerige WTC vernieling. Het is de ene leugen na de andere, met bedrieglijke voorwendsels, die ze gebruiken om het ene na het andere land naar de kloten te helpen en zichzelf daar te wortelen. Die VS (Ziomaffia)-aangestelde Karzai en zijn broer hebben de Bank van Kabul mogen plunderen in uitbetaling voor hun diensten aan de Ziomaffia. Moeite waard om die docu te zien.
   Landelijke zelfbeschikking (en menselijke zelfbeschikkng) wordt op een globale wijze compleet getiranniseerd door die Zio hufters, en als ze klaar zijn met hun nieuwe wereld, met wie gaan ze dan knokken? Want met knokken kunnen ze niet ophouden.

   Hier nog een goeie quote uit je link:
   “Use the courts, use the judges, use the constitution of the country, use its medical societies and its laws to further our ends. Do not stint in your labor in this direction. And when you have succeeded you will discover that you can now effect your own legislation at will and you can, by careful organization, by constant campaigns about the terrors of society, by pretense as to your effectiveness, make the capitalist himself, by his own appropriation, finance a large portion of the quiet Communist conquest of that nation.” (Address of the Jew Laventria Beria, The Communist Textbook on Psychopolitics, page 8).

  • https://vidrebel.wordpress.com/2013/03/23/quotes-about-jews-you-will-never-hear-in-schools/

   “Mrs. Van Hyning, I am surprised at your surprise. You are a student of history — and you know that both the Borgias and the Mediciis are Jewish families of Italy. Surely you know that there have been Popes from both of these house. Perhaps it will surprise you to know that we have had 20 Jewish Popes, and when you have sufficient time, which may coincide with my free time, I can show you these names and dates. You will learn from these that: The crimes committed in the name of the Catholic Church were under Jewish Popes. The leaders of the inquisition was one, de Torquemada, a Jew.” (Woman’s Voice, November 25, 1953)

   Neem deze quotes eens door, beste schaapies, om te beslissen of je in de tang wil blijven zitten.

  • Hoezo?? Dat is toch mooie satire? Er staat bij dat het fictief is! Waarom is het walgelijk, omdat het de spot drijft met de nalatigheid van de echte medische instituten om te onderzoeken wat de aandoeningen veroorzaakt? Er mag op zijn minst wel de spot mee gedreven worden om dit aan te tonen…

 7. Zij er meer die in opstand komen = “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.” Frihetskalendern
  Vi samlar alla event, möten och demonstrationer för frihetsarbete på en plats. Välkommen till frihetskalendern! https://frihetskalendern.se CLICK ON YOUR COUNTRY TO CONNECT TO YOUR GLOBAL WALKOUT FAMILY
  We will be growing this page to include local events and other ways for you to connect to your community.
If you see something that needs changing or you want to be added in your country’s list, please email [email protected]

  https://reignitefreedom.com/findmycountry/

 8. The world is divided in many different ways. We’re divided by invisible national boundaries, which carve up the land into different countries. We’re separated by seas and continents, which force us to live apart. Aside from that, we’re also separated by religion, and culture, and language. Because of all this, it’s sometimes hard to remember that we’re all one human race, and we all need to work together to deal with some of the issues that could change the face of the whole planet. We are all from the same source in timelines and where the Frisian who invaded the UK first and you can see it here = History of Germany https://youtu.be/0ZR9B2KIJBI We are all Ancestors? Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg WHY WE DON’T REMEMBER OUR PAST LIVES https://youtu.be/kSlyw45zDyo HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/EA5HLuvZNek he always comes back to do it in another timeline with a 2nd,3rd,4th chance until you learn it. MAW you can’t get out of it….. is the collective memory of the earth. Vecht je zonder dat ze het door hebben tegen je eigen kroost is de unconscious die geblokkeerd wordt door hun eigen ego’s. Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.
The Secret of Life
It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another.
 Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements. http://yogananda.com.au/gurus/yoganandaquotes06c.html#karma nu we 68 generaties verder zijn vanaf de Friezen en het Romeinse Vaticaan die ons van alles oplegde met smerige regels en 9 kruistochten met alle gevolgen van dien en hebben we nog steeds last van in het nu = Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM

 9. The Ultimate Guide to CHAKRAS Love yourself first = How to Unblock For Full 7 CHAKRA Energy! (POWERFUL!) Here’s a BRO SCIENCE Guide to Chakras. We’re going to simplify the 7 major chakras and explain the at a practical level so that you can USE them and tap into the power of chakras for meditation, law of attraction, crystals, energy healing, aura, and more! https://youtu.be/OntN2IZ7cak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in