Er zijn veel analyses van de Edison JSON live data feeds op verkiezingsavond die stemmen verlagingen en omwisselingen laten zien.

Een Gateway Pundit verslaggever, die werkt in de media, vond verschillende voorbeelden van verkiezingsstemmen die live op TV werden omgewisseld.

De video’s zijn geknipt en uitgelegd in deze links voor bevindingen in 5 staten, tot nu toe.

Biden-aanhangers in paniek: er zijn “wettelijke en constitutionele” manieren voor Trump om president te blijven

Black Lives Matter zwarten gebruiken blanke mensen als menselijke schilden tegen de politie
Vorig artikelRassengeschillen zijn toegenomen als gevolg van Black Lives Matter
Volgend artikelDark Winter zal nooit eindigen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Het is duidelijk zelfs voor een blind paard dat er gerotzooid is. Waar, en hoeveelprecies vind ik zelfs niet relevant.
    De “voordelen”gingen naar de dems. Dus zitten de dems erachter.

    Simpel recht zou zijn: verklaar verkiezingen ongeldig; geef Biden een ban om nog ooit een politieke functie te krijgen en zet hem voor de rechter; laat Trump gewoon zittenwaar hij zit de komende 4 jaar.

    Zelfs een afgerichte aap is beter dan Biden

    Ik begrijp niet dat er mensen zijn die op Biden stemden; die moeten toch gezien hebben wat die linksen gedaan hebben in de linkse steden, de rellen, brandstichtingen, plunderingen moorden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in