Zoals u ongetwijfeld weet, zet de mondiale elite stappen om de mensen “niets te laten bezitten en gelukkig te laten zijn”. De wereld zal worden gecontroleerd door een autoritaire éénwereldregering en de mensheid zal volgens Klaus Schwab en het World Economic Forum worden onderworpen aan een totalitair systeem met massabewaking, verplichte vaccinaties en wanhopige knechting, schrijft Thepeoplesvoice.

Het zou niet zo erg zijn als het WEF niet zo invloedrijk was. Klaus Schwab heeft openlijk opgeschept over het vermogen van zijn organisatie om regeringen over de hele wereld te infiltreren. Op de Harvard Kennedy School’s Institute of Politics besprak hij hoe de modus operandi van het WEF erin bestaat regeringen te penetreren door zijn “Young Global Leaders” te installeren.

De afgelopen jaren hebben we deze modus operandi zien uitwerken. Het WEF is geïnfiltreerd in regeringen over de hele wereld en heeft elk links stemmend land stevig onder controle. Vergis u niet, deze Young Global Leaders, waaronder Justin Trudeau en Emmanuel Macron, werken nauw samen met Davos om de globalistische agenda van de elite uit te voeren.

Nu, in een verontrustende ontwikkeling, beweert de globalistische elite dat water geen mensenrecht is en dat de watervoorraden in de wereld moeten worden geprivatiseerd en gecontroleerd door de elites.

Het World Economic Forum werkt samen met de VN om de controle over de watervoorraden van de wereld over te nemen en de mensheid te gijzelen.

Het World Economic Forum en de V.N. hebben de wereldregeringen opgedragen zich voor te bereiden op het rantsoeneren van de watervoorziening van de mensen als onderdeel van hun “Great Reset” agenda voor de mensheid.

De globalistische organisaties organiseren een conferentie over water in New York als onderdeel van het streven van de V.N. om haar 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te verwezenlijken, een lijst die, indien volledig bereikt en in werking gesteld, de globalistische elites totale controle zal geven over alle menselijke activiteiten.

  Zelfmoordlobby blijkbaar onderschat: Nu professionele promotievideo in Canada

“De conferentie is bedoeld om het bewustzijn van de mondiale watercrisis te vergroten en besluiten te nemen over maatregelen om internationaal overeengekomen watergerelateerde doelen te bereiken,” schrijft het World Economic Forum in een recent bericht.

“De Global Commission on the Economics of Water, gelanceerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in 2022, zal rapporteren over baanbrekende manieren om water te waarderen en te beheren als een gemeenschappelijk goed,” schrijft het World Economic Forum in dezelfde recente post.

Net zoals het Akkoord van Parijs een einde aan de vervuiling beloofde – als de mensen maar zouden stoppen met vliegtuigen en auto’s en met het verwarmen van hun huizen en het gebruik van gaskachels – zal dit opbloeiende waterverdrag nu ongetwijfeld een einde aan de dorst beloven. Ja, een einde aan de dorst – zolang de mensen van de wereld zich verenigen en zich houden aan alle komende waterdictaten van het WEF.

De Verenigde Naties zijn van plan water te beschermen dat wordt gebruikt om in te baden, water dat wordt gebruikt voor ontwikkelingen, water waar zeedieren leven en water dat wordt gebruikt voor transport. De komende controles zullen dus waarschijnlijk gericht zijn op beperkingen van het watergebruik in woningen, en kostbare verhogingen om toegang te krijgen tot dat water; op een verbod op landbouwgebruik, en kostbare verhogingen voor boeren; op strenge controles op de soorten en aantallen schepen die de zeeën en rivieren en kanalen mogen bevaren, en kostbare verhogingen voor deze vorm van vervoer.

Dan komen de compensatie-eisen – net als bij koolstofcompensatie zullen de watertsaren van het WEF handel in activiteiten eisen om de vermeende vervuiling van de waterwegen te compenseren.

  Populisme blijft de wereld rammelen - Elites hebben geen idee wat ze moeten doen

Tot zover het jetskiën. Tot zover het vissen in het weekend met het gezin. Het wordt te duur – en te gereguleerd.

“Natuurlijke hulpbronnen crises, inclusief voor water en voedsel, behoren tot de top 10 grootste risico’s voor de mensheid in het komende decennium,” schrijft het World Economic Forum.

De hysterie is begonnen. De hysterische beweringen verhitten de media.

“Naarmate de opwarming van de aarde doorzet, behoort gewoon weer tot het verleden, wat onze watercrisis nog verergert”, schrijft het World Economic Forum.

Daar heb je het.

De dubbele klap van klimaatalarm en een watercrisis: laat de angst voortduren.

“Het is duidelijk dat we opnieuw moeten nadenken over hoe we water het beste kunnen toewijzen en waarderen,” schrijft het World Economic Forum. “Hoe kunnen we de kosten delen van het voorkomen of beperken van droogtes en overstromingen die worden verergerd door de opwarming van de aarde?”

Het is een vraag die de wereldwijde bureaucraten op deze manier willen beantwoorden: door alle menselijke activiteit over te dragen aan de controle van de Verenigde Naties en haar selecte partners in de wereldpolitiek.

Dat is waar deze waterconferentie toe leidt. De globalisten zullen niet stoppen voordat zij alle macht hebben overgenomen van alle mensen in alle landen – zelfs als zij dat druppelsgewijs moeten doen.

De elites hebben hun zinnen al lang gezet op het grijpen van de controle over de watervoorziening.

Dat gaf Nestle CEO Peter Brabeck-Letmathe toe tijdens een schokkend interview waarin hij onbedoeld de psychopathische mentaliteit van de elite blootlegde.

In een tijd waarin de inflatie met dubbele cijfers is gestegen, voedselproductiebedrijven in brand staan, de toeleveringsketen in een crisis verkeert en voedseltekorten in het verschiet liggen, begrijpen we nu dat de elites achter de schermen stappen ondernemen om de controle over het water van de planeet over te nemen.

  Van vrachtwagenboycotten tot netuitval - er is maar één manier om een voedselcrisis te overleven

Dus, is water een vrij en fundamenteel mensenrecht, of moet al het water op de planeet toebehoren aan grote bedrijven en de elite?

Moeten de armen die deze zogenaamde “watercompensaties” niet kunnen betalen, gedwongen worden de staat toe te staan hen te euthanaseren vanwege hun gebrek aan financiële rijkdom?

Dat is de toekomst van de mensheid volgens de mondiale elites.

Misschien herinnert u zich de Oregon “Rain Man” of Gary Harrington – die in 2015 werd veroordeeld tot 30 dagen in de Jackson County gevangenis en een boete van $1.500 kreeg voor het opvangen van regenwater op zijn 170 hectare grote landgoed?

Hij moest zijn dammen doorbreken en zijn vijvers met meer dan 13 miljoen liter water, genoeg om 20 olympische zwembaden te vullen, laten leeglopen.

Hij heeft een boodschap voor ons allemaal over de regering en de globalistische elite en hun plannen om de controle over het water in de wereld over te nemen.

“De regering is aan het treiteren,” zei Harrington in een interview.

“Het zijn gewoon grote pestkoppen geworden en als je je erbij neerlegt en opgeeft, worden het alleen maar grotere pestkoppen. Dus moeten wij als Amerikanen opkomen voor onze grondwettelijke rechten, voor onze rechten als burgers en ons hard opstellen. Dit is een goed land, we zullen zegevieren,” zei hij.

Kijk:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Zoek de verschillen als je durft
Volgend artikelElon Musk vernedert BBC-verslaggever in interview – Videoclip compilatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

77 REACTIES

 1. En wij weten dat er nooit een tekort aan water is geweest.
  NOOIT.
  En dat droogtes van natuurlijke aard konden en kunnen zijn maar dat de meeste droogtes georganiseerd zijn om mensen te verdrijven van hun habitat.
  Er is meer water onzichtbaar in de planeet. Dan alle zichtbare meren en zeeen tezamen !
  En er is van nature een uitwisseling gaande tussen deze wateren om te zuiveren.
  Er zijn gigantische ondergrondse zoet water bekkens en grotten ontdekt onder de heetste woestijnen .
  Ik zeg niet dat wij dan dat water ook maar moeten op consumeren en vervuilen.
  Ik zeg dat de georganiseerde vervuiling moet ophouden. Dus vrije energie.
  Opmerking; je kunt wel stoppen met ideeen over waterstof aangedreven machines en voertuigen.
  Oktopus WEF wie gaat zijn vangarmen afsnijden.?

  • We moeten de vangarmen niet afsnijden. Voor elke arm die we afsnijden groeien er 2 terug. DE KOP MOET ER AF!!! We moeten geen symptomen bestrijden, maar de oorzaken vernietigen. Wie bezitten het WEF en wie bezitten de eigenaars van het WEF en wie bezit de eigenaars van de eigenaars van het WEF.

   Vanguard, Blackrock, State Street, BIS… de mensen die alles en iedereen bezitten, dat zijn de tumoren waar alle kanker door ontstaat. Hak de kop van de octopus er af en alle vangarmen steven.

   • We praten maar al te makkelijk over bezit. Maar wat is bezit? We lenen tijdelijk iets van moeder aarde voor eigen gebruik om te kunnen leven/overleven.

    Nu het WEF al het water op de wereld zelf wil toe eigenen, maar wie heeft hen die autorisatie daarvoor geven? Want alles wat leeft heeft water nodig, om te overleven. Daar water genoeg is voor iedereen en alles wat groeit, bloeit en zwemt en rond loopt. De natuur bied ons overvloed, daar kan iedereen van profiteren. Het stukje aarde wat bij ons bekent is, bestaat grotendeels uit water in vele vormen.

    Maar daar ligt nu net het probleem bij de WEF, zij gunnen niemand wat.
    Maar water is natuurlijk, wat niet patenteerbaar is en dus door niemand toe geëigend kan worden als de enige bezitter. Dus wordt er roof gepleegd op alles en iedereen, want alles en iedereen bestaat deels uit water.

  • n vergeet de DATACENTRA niet die ze overal neer zetten die gebruiken miljoenen liters schoon water om die krengen te koelen…

 2. Nederland is de plek waar alle zoetwater uit europa naar de Noordzee stroomt. Ze hebben bij ons waterschappen en sloten en sluisjes en delta werken gemaakt om ons water te managen… dat betekend dus dat ze ons kunnen maken of breken. Net zoals staatsbosbeheer ons kan maken of breken. Ze hebben al die managers zonder dat ze het doorhebben, dmv Soros educatie, aangezet om ons te vernietigen. Alles is dmv ‘ONDERwijs’ verandert in zelfvernietiging. Ziekenhuizen slopen de zorg, politie sloopt de wet en de samenleving, rechters slopen het recht, supermarkten vernietigen de voedselketen, waterschappen vernietigen de watervoorziening… overal hetzelfde.

  DE OORZAAK IS DE UITGEZAAIDE KANKER DIE DE ELITES ZIJN!!!

  Houd de oorzaak voor ogen, ze willen ons laten verdwalen in eindeloze symptomen zodat vergeten dat er een tumor is waar de uitzaaiingen beginnen. WIJ moeten de tumor vernietigen, niet de symptomen bestrijden!!!

  • Alles is gebaseerd om te zorgen dat wij inwoners het slecht krijgen en zo continu in de overlevingsmodus gedrukt worden en gehouden. Dan zenden we een lage frequentie uit, waar de reptielen e.d. op gedijen. Die kunnen namelijk niet tegen hoge frequentie mensen. Want hogere frequentie mensen, zijn zeer moeilijk beïnvloedbaar en moeilijk tot onmogelijk te overheersen. Want hun drang is om alles te willen overheersen door alles en iedereen te willen controleren, manipuleren en te corrigeren naar hun maatstaven. Het zijn de vernietigers van alles, zij kunnen niets opbouwen enkel parasiteren op andere. Om iedereen toch te kunnen dwingen (waar ze geweld niet voor schuwen) om naar hun pijpen te dansen, voeren ze steeds de druk voor ons op door stukje bij beetje ons alles uiteindelijk te ontnemen.

   Ze besteden alles uit aan anderen en belonen hen met monopolie geld wat ze zelf verzonnen hebben en altijd hun eigendom blijft. Wat wij tijdelijk mogen lenen voor gebruik en om aan dat monopolie geld te komen, moeten wij daarvoor dwangarbeid voor verrichten. Zolang wij dat vrijwillig doen, heet dat officieel dan geen dwangarbeid volgens de zelf verzonnen definities, wat we wetgeving noemen. (Net als die zogenaamde verplichte experimentele vaccins, wat in strijd is met de code van Neurenberg. Maar als we dat vaccin vrijwillig namen/nemen valt het buiten die code van Neurenberg, want dan is het jouw eigen keus en risico. Zo wordt de verantwoording afgeschoven naar de ontvanger van die injectie.)

   Dat wordt ons aangeleerd op de indoctrinatie dwangkampen voor de jeugd (wat we school onderwijs noemen), zodat we in de illusie gaan geloven van als we ons best doen om onzin als waarheid aan te nemen dat we dan later veel van dat monopolie geld kunnen verkrijgen met vrijwillige dwangarbeid uit te voeren voor hen naar eigen keus. Het wordt natuurlijk iets anders aan ons voorgesteld, zodat we het niet (direct) door hebben dat we keihard voorgelogen worden door hen. Zoals ook dat we al bij onze geboorte aangifte door onze ouders bij de gemeente. Dat de gemeente ons al met valse voorwendselen hebben toe geëigend als zijnde eigendom van de private coöperatie, wat we het staatshoofd de koning noemen.

   Zodat de koning mooi weer kan spelen en in alle rijkdommen en weelde kan vertoeven op onze menselijke energie in de vorm van verplichte dwangarbeid, waar wij een kruimel van krijgen voor de moeite. Die kruimel is wordt steeds kleiner en kleiner, omdat het staatshoofd met z’n vriendjes nu eenmaal dure hobby’s hebben die wij voor hem mogen betalen. Tenminste zo is onze gehele gevangenis opgebouwd, wat ze een democratische samenleving noemen.

 3. Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld.
  
  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.
  – Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. tot de hele planeet.

 4. Het is zoals Ghandi eens zei; er is genoeg voor ieders behoefte maar niet genoeg voor de hebzucht van sommige of zoiets. Herinner jullie nog de daden van de NATO in Libië bij de zogenaamde no fly zone operatie? Het eerste wat ze deden is het vernielen van zijn kunstmatige zoetwater kanaal. Hun strategie is alles schaars maken zodat er méér geld voor afgetroggeld kan worden. Een organisatie die de motor is van het pandemie debacle met honderden miljoenen slachtoffers als gevolg van de gifspuit met zichzelf vermeerende nanotechnologie heeft geen goede bedoelingen voor de mensheid.

 5. Nu ben ik geenvoorstander van Russische of Chinese overheersing maar het ORANJE kankergewel dat WEF-bende of Gouden Milardairs heet is nog erger.
  GENOCIDE blijft GENOCIDE en de WEF bende wil dat bereiken, het maakt niet uit op welke manier, Vaccins / water / voedsel / Chemtrails of andere methoden.
  De grootste problemen waaronder ook het plactic afval wordt door de industrie veroorzaakt om steeds meer winst te maken, (voor de miljardairs door investeringen) Dus onze tegenstanders zijn ook alle grote internationale bedrijven. Die veroorzaken de zogenaamde klimaat problemen.
  Daarnaast is indoctrinatie van de “massa” een instrument wat de WEF bende effectief toepast.
  De DEMOCRATIE is al 20 jaar zo dood als een pier. De poppenkast in de westerse regeringen worden gespeeld en beheerst door de WEFBENDE.

 6. Wordt tijd dat het hele WEF wordt aangemerkt als terroristische organisatie. Als ik zo’n aanhanger hier had verdween ie door het doucheputje…100%..

  • De welbekende “Dominee Pandy” methode. Die loste zijn vrouwen op in afvoer ontstopper en spoelde ze door. HAHAHA. als die lul zijn smoel dicht gehouden had was hij er nog mee weggekomen ook.

 7. Bestaat die Klaus nog steeds?
  Ooit verwees ik naar dit soort idioot getreiter als “civilian harassment”. We zien dit nu al vanaf die covid nep, dat burger-getreiter, maar mensen hebben het niet eens in de gaten dat ze getreiterd worden! Ze lopen maar mee, ‘protestjes’ hier en daar tegen de ‘klimaatsverandering’ – wat houdt het in dat meelopen, hoe kun je tegen ‘klimaatsverandering’ protesteren? En elke dag worden er nieuwe manieren gevonden om de burger te treiteren. Harrington had gelijk, het is puur treiteren. Stop er mee dit getreiter te pikken, joh. Laat je door niemand treiteren!

 8. p.s. opvallend vind ik het, dat zodra er een bericht over iets komt op bijv de radio, zoals over die “wateropslag die in 2030 niet meer zou werken”, dat er dan meteen weer een waanzin ideologie tevoorschijn komt uit de kokers van de WEF die aan hun onder-parasieten opgedragen wordt om uit te voeren tegen de burgerij.

  Ik vermoed dat er ook al zwarte treiterlijsten bestaan in het ministerie voor werkgelegenheid met jouw naam er op. En nu verzinnen ze dit soort onzin omdat mensen het over water hebben na het getreiter met CO2 en daarna ook stifstof. Straks krijgen we te horen over zuurstof (zuurstof opslag wordt een probleem in 2030, gaat dat dan heten) en dan komt het WEF met de treiterij dat je maar 3x mag ademhalen en anders moet betalen.

  En zo graaien ze elke rumoer uit de lucht om het in een vorm van treiteren te veranderen om geld uit de burger te kunnen kloppen. Het is echt niet anders dan het getreiter zoals door de maffia, die zgn bescherming aanbiedt tegen betaling, terwijl zij zelf de misdader zijn.

  • ‘Het is echt niet anders dan het getreiter zoals door de maffia, die zgn bescherming aanbiedt tegen betaling, terwijl zij zelf de misdader zijn.’

   Strooi dit om je heen. Benoem dit overal waar je het herkent hardop zodat omstanders het horen. Meer kunnen we niet doen om het bewustZIJN te activeren. En als je echt wat wil veranderen… ontwaak jezelf volledig zodat je non-duaal wordt, dat is uiteindelijk het aller krachtigste dat je kan doen. Het lijkt alsof we in de wereld bezig moeten zijn, maar we moeten onszelf fiksen, daarna wordt/doe je automatisch wat er nodig is. We zitten in een neerstortend vlirgtuig en de medepassagiers ontkennen alles nog. Laat ze maar, help jezelf, zet je schrap voor de crash, dan kan je na de crash helpen. Maar voor nu… verenig je ermee dat we gaan crashen en maak vrede met jezelf en dat we misschien gaan sterven. Laat je angst los. Als we na de crash nog leven, kunnen we wat betekenen.

   We moeten uit de angst voor wat er gaat komen en in het NU blijven. De vijand doet ALLES om te voorkomen dat wij in het NU komen, want daar ligt alle macht. Het NU is buiten hun matrix. Het NU is de plek waar ZIJ macht over ons hebben. Laat toekomst en verleden los en blijf in het NU, daar ligt de macht. Door de macht over toekomst en verleden los te laten, krijg je echte macht. Toekomst en verleden ontstaan namelijk in het NU. Wie in het NU is word meester over toekomst en verleden, daarom houden ze ons constant bezig met gedachten over toekomst (angst) en verleden (spijt). Ga in het NU leven, daar ligt de sleutel tot bewustZIJN.

   De scherpte van je uitspraak hierboven is een voorbeeld van wat je in het NU waarneemt. Deel dat en je haalt anderen ook naar het NU.

   NU = see something, say something.

 9. Let op, het is slechts een kwestie van tijd dat je ook getreiterd gaat worden met kakken en pissen. hahahah! Het WEF verzint meetapparatuur om te meten of je drol wel in het klimaatsgareel past. Maar dat verschaft uiteraard ook weer nieuwe banen voor de nieuwe young WEFfers. Drolmeter. Nog respectabeler dan huisarts (ooit was).

  • Southpark (predictive programming) heeft een aflevering over toezicht op wc’s, omdat mensen niet zelfstandig hun toilet veilig konden bedienen… 🤣

   • Nee ze moesten een gordel om net zoals in de auto daar werd op gecontrolerd gordelcontrole Naam ik ken hem nog. Zeker PP maar wel een goeie afleverinf..

  • Goed gezien! Wij kunnen dit natuurlijk nu al introduceren. Gezamenlijk onze behoeften gaan doen in de huizen van WEFfers. Kunnen ze vast gaan wennen aan een ondergescheten situatie.

 10. Door de natuur te laten verdwijnen verstoort men het ecologisch evenwicht. CO2 probleem creatie

  Door bmen te kappen houdt het land via kleine stroompjes de natuurlijke gang van water niet meer vast. Waterprobleem.

  Het is (nog) niet zo schokjend dat het allemaal fataal is, wel is het krankzinnig dat de massa de oorzaak niet ziet.
  Net zoals ze geen chemtrails, 5G etc etc kunnen zien.

  Wie worden de helden die de kans krijgen en benutten om die sekte op te ruimen?

  • Ja, dat afschuwelijke gekap van bomen…….onlangs zijn in het centrum van mijn woonplaats 4 zeer oude EIKEN gekapt. Beschamend in een woord.

   • Het is misdadig ik heb staatsbosbeheer laatst gemaild en ze kwamen terug met een uitleg dat we ws teveel van mening verschillen en dat maar op een bijgevoegde link moest kijken naar een verhaal over bomenkap. Ik reageerde dat het over feiten ipv meningen gaat en ik voegde een link toe naar het Tristate City plan en dat ze moest beseffen dat dat is waar staatsbosbeheer aan meewerkt.

    • Ik heb ook een verschil van mening gehad met SBB. Hier sloopten ze alle kleine bosjes, plm 0,5 ha, om der mom van essentak ziektes. De andere bomen zouden blijven staan…
     Niet dus. Er kwam een enorm voertuig op rupsbanden die werkelijk alle verwoestte. Er zijn later nieuwe takjes aangeplant.
     In die tijd hoorde ik dat die bomen naar Belgie gaan om verwerkt te worden tot pellets. Over hoe milieu-vriendelijk hebben we het hier eigenlijk.
     Op een zondagmorgen zag mijn man een ree met heel klein jonkie door het dorp rennen.. Totaal ontheemd. SBB: ach , die vindt wel een nieuwe plek…
     G.V.D….ik kon dat mens wel door de telefoon trekken. En dat zijn biologen…

     • Pepper: Wat ben jij humaan. schijt-wijven moeten door het schijthuis getrokken worden! De hele overheid, is lang geleden al tot een criminele organisatie verworden. Vandaar de naam, het Rijk. De wetten, eens gemaakt door het volk voor het volk worden thans gemaakt door de belanghebbers voor de belanghebbers.

 11. Beste Mensen

  Als men open Universeel kijkt
  Dan heeft op bepaalde punten Schwabberlap Groot gelijk
  Zoals bij Spelen misbruik maken van schoon goed en gebruiken misbruik maken van Vergiften
  Neem Water , Zepen , Chloor , Terpentine , zogenaamde Onschuldige dieren vermoord Vloeistoffen in allerlei vormen op allerlei manieren waaronder ook in hogedruk spuitbus vorm en veel meer
  Dus Egoïsten
  Zet Het Ego opzij
  Denk Universeel
  Leer Lief te hebben
  Deel Universele Liefde
  Wees een echte M van Mens en geen M van Moordenaar Kannibalen ….
  Denkers in de vorm van Ik , Wij , Ons & Jij , Jou , Jullie
  Verdeeldheids zaaiers
  Barbaren ikke ikke ikken
  Hierbij valt ook Schwabberlap door de mand door Samenwerking
  Met bedrijven opzetten ter ontwikkeling van anti of Vi Russen om de Nageslachten van Satan te Reduceren
  De GodZoet DuivelZuur mensen
  De Over Dreven of OD smaak gespleten Tong Mensen
  Helpen te Transformeren versmelten met
  Langzaam Universeel worden is beter dan ….
  Een verkregen belichaming door het Allomtegenwoordige te helpen vernietigen door het Ego de God Duivel figuren
  Als een Wesp , Bij , Mug , Teek heeft gebeten ?
  Dat mag
  Al die dieren hebben daar het volste recht op
  Daarom zijn die gemaakt
  Lees de Valse Bijbel aandachtig met het Ego opzij gezet
  Alles staat er heel verkapt in opgeschreven
  Overlapt met heel veel Ego valse schrijvens om in de war te schoppen
  Daarom is dat Kopie Pasta Schijnheilige boek zo dik

  Dank U

  • Er is een great awakening nodig, die wil de elites gebruiken als great reset. De elites maken al het goede tot een wapen van het kwade. ZIJ buigen alles in hun voordeel omdat wij niet begrijpen hoe WIJ dat ook kunnen doen als we in het NU komen ipv constant te verdwalen in de gecreëerde matrix van toekomst (angst) en verleden (spijt). In het NU draait het om ZIJN, de rest is het ego (programmering) van verlangens en pijn. We zijn allemaal op andere levels onderweg van ons ego terug naar het NU, de bron van bewustZIJN.

 12. We kunnen ook bepaalde grote bedrijven zoals Heineken boycotten aangezien Bill Gates er aandelen in heeft en picknic /Aldi (Ursula von der Leyen)..
  Alles wat vrijmetselaar is.

 13. Alles wat zich in de natuur voordoet is een mensenrecht, Water, geneeskrachtige kruiden en zo ook hout voor koken en verwarmen. Daarmee is het ook eenieders plicht daar zorgvuldig mee om te gaan. Het is ook een Goddelijk recht en Plicht om je lijf en leden te beschermen en verdedigen tegen dit soort misdadig tuig dat denkt dat zij effe bepalen wat een mens mag en niet mag. Welnu, niet bij deze jongen. ik pak wat ik nodig heb en wie me tegenhoud sterft. Wanneer verenigen we ons eindelijk in een groep echte mannen en slaan dat geteisem de wereld uit?

 14. Hij heeft in zoverre gelijk dat water geen recht is, want het is een goed. Maar ze willen er dus een voorrecht van maken, dat is communisme. Noem dat Wef gewoon wat het is, communisme 3.0.

 15. ik ga niet in de angstmodus en ook niet bang voor de badgasten.
  waar ik bang voor ben is dat ik niet kan zorgen voor de kinderen en kleinkinderen.
  de mensen zijn totaal verdoofd of ze snappen het nog steeds niet.

  kom in beweging en je zal zien waar de macht ligt , niet bij hen ze zullen willen vluchten.

 16. Water gaat dingetje worden, Mi ondergronds mega waterreservoir eerder vermeld ‘22 dat water 2 meter was gezakt na storm VS
  Mi creatie.
  made in USA / EU voor “eindtijd” spektakel.
  Geen doden vernomen suddenly dead, melkwegstelsel of 🏝 wie weet.

  • Nav Info gisteren :
   Die plasma gaten dmv de ruimtevaart.
   Ze Zijn zich mogelijk aan het installeren, daarboven.
   Met weinig; beneden gemiddeld IQ, EQ kan men mee in dit uitverkoren tripje, een 🏝 of 🚀 voor
   “ uitverkorenen”
   prijs is groot, mi
   Too much Egoïsme is een dingetje waar “God” niet van houdt, WEET IK , 👋 👋 👋 👋 👋

   • Slachtoffers ‘neem een prikkie’ Piloten, atleten, actrices ; nu vreemde exemplaren; dunnetjes mi met maskers …. Een Alien 👽 optreden ? …
    De eerste categorie, erg handig inzetbaar voor lucht-, EN… ruimtevaart.
    2e mij nog niet duidelijk.

 17. Aan alle duivels van het WEF. Jullie worden allen opgepakt. In een klein kamertje worden opgesloten, waar van het deurgat zal worden dicht gemetseld en het is klaar met het WEF !

 18. De achillespees van dit alles is de kunstmatige elektriciteit. Zonder dit is niets mogelijk. Dan verdampt de macht over ons. Dan ontwaakt iedereen binnen een week. maar het probleem is, hoe doen we dat.

 19. Geef dat varken een emmer water, en dwing hem dat op te drinken.
  Ik zal juichen op zijn begrafenis.

  • Aangezien u dat schorem met een varken vergelijkt adviseer ik om zelf ook een emmer water te drinken. Op uw begrafenis zal ik schitteren door afwezigheid. Mijn filosofie is: Laat de dooien de dooien begraven.

 20. Hier in het prachtige Arnhemse park is vitens druk bezig met rondrijden en nieuwe waterpeil paaltjes plaatsen nu gaat men in het park [waar ontzettend veel eiken zijn gekapt en oude beuken dennen vreselijk] een weg aanleggen er staat al een generator , men gaat de putten leegzuigen zodat de eeuwenoude bronnen in het park leeggezogen gaan worden ….niet voor ons de burgers nee dit is bronwater en gaat zeker weten verkocht worden of de rijken krijgen dit water aangevoerd…maar dit is niet pluis mensen . Hier in Arnhem kregen wij altijd water vanuit bronnen op de Veluwe maaar die is nu zo droog als gort alles verdroogd en al leeggepompt………men is daar al fijn aan het tappen. Wij de Arnhemmers krijgen water uit de rijn …jawel 5 kilometer stroomafwaards na de loospijp van het riool staat een waterzuivering….streng bewaakt….nee kom maar niet hier wonen mensen ; wij drinken gewoon rioolwater beetje gezuiverd met ongebluste kalk en chloor en watalniet ….vreselijk

  • Wat een horror verhaal. Ondanks dat ik het allemaal wel weet blijf ik toch een gevoel van woede en verbijstering houden over hoe slechts verhoudingsgewijs, enkelen de hele wereld kunnen verzieken en verwoesten. Dit zou niet mogelijk moeten zijn.
   Dan de Veluwe droogpompen en dan de klimaat’verandering’ de schuld geven. Wat een zootje.

 21. aandelen in water is beschikbaar maar wie hebben hier profijt van? wij niet!!!
  de groep parasiöden!!

  Is it a good time to invest in water?
  The opportunity to invest in water

  The global desalination market, meanwhile, was valued at $16.5bn in 2020 and is expected to reach $28bn by 2026, growing at a compound annual growth rate of 9.32% from 2022 to 2027, according to Arizton Advisory & Intelligence, a market research group.

  • Dat is dan ook meteen het verschil. Ik zou nooit, never ever een stuiver willen verdienen aan een zo’n essentieel onderdeel wat voor elk leven extreem belangrijk is. Trouwens nooit over de ruggen van een ander.
   Alleen gewetenloze psychopaten met een extreme pervers zieke hebzucht en machtsgeilheid willen dat. ER komt een tijd dat ze op de vraag hoe ze rijk zijn geworden dit niet meer naar voren zullen brengen. Want de geschiedenis leert dat ze uiteindelijk ten gronde worden gericht en ik gun het ze van harte!

 22. World Economic Forum; waaraan de minister-president Mark Rutte, de minister van Economische Zaken en de koningin van Nederland Maxima aan deelneemt.

  Stop eerst met deze benamingen!
  Noem ze;
  World Elite Fascists
  de moderne Seyss-Inquart
  de Sieg-Griet
  en de dochter van een Argentijnse oorlogsmisdadiger.

  De World Elite Fascists bevelen!
  Dat is logisch, anders zouden het geen fascisten zijn.
  Klausie beveelt, en wie niet luistert wordt meegenomen in de zak van Sinterklaas!
  Zo, dat was weer voldoende aandacht voor die gekken.

  Wat, had Marijke Rutte nog wat te zeggen?
  Laat ze dat voor zich houden.
  Laat ze dat houden voor ome Klausie.
  Flikker op zeg!

 23. Water is in een land waar voldoende water is, wel degelijk een mensenrecht. Hoe dan ook een hoger recht dan bv een data centra of/en commerciële organisaties.

  Daarbij opgeteld de miljoenen die hier ongehinderd en voor ongelooflijk veel geld hier binnen blijven stromen en ook allemaal water gebruiken (en nog zoveel meer)

 24. Zie deze link: https://www.amnesty.nl/encyclopedie/water-recht-op
  Water is weldegelijk een mensenrecht volgens een resolutie van de VN uit 2010. Gevonden op de site van Amnesty Nederland en niet alleen voor het welzijn van het kind, maar voor iedereen op de planeet.
  We weten dat de WEF een populatie vermindering afdwingt en dit is één van de manieren, we laten dit niet gebeuren. Ik roep ieder mens op om de WEF te bestrijden tegen deze waanzin. Wie is de WEF? Niets dan een groepje mensen die een duivels idee hebben over de controle over ONZE planeet. Zij willen regeren als een God en beslissen over leven en dood. Dat is niet aan hun en iedereen die het met hun eens is, is een gevaar voor de mensheid. Pak ze op, berecht ze, want deze groep mensen zijn levensgevaarlijk. Vergeet termen van ‘Wappies”, “Complotterrorist” en denk logisch na en kijk uit je doppen. Kijk niet weg en zie de waarheid die voor ONZE neus afspeelt. Iedere regering of bedrijf, zoals Nesle, die hieraan meewerkt hoort aangepakt te worden in naam van de mensheid. Boycot al deze mensen, net als zij zelf doen bij anderen zoals Iran, Rusland, Noord-Korea, Palestijnen, West-oever, Brasilië en nog veel meer landen. Alleen doen zij dit op grotere schaal en kost dat letterlijk mensenlevens. Als wij regeringen en bedrijven boycotten is dat alleen financieel.

  Mensenrechten zijn eigenlijk geen wetten, resoluties, etc. Mensenrechten wetten stammen oorspronkelijk niet voor niets uit de Bijbel en de Natuurrecht. Het zijn beginselen van het bestaan van de mens en hun noodzakelijke behoeften om te leven. Dat begint bij het leven zelf. Je hebt schoon drinkwater, voedsel en zuurstof nodig om te leven. Dit mag nooit en te nimmer op welke manier dan ook door een ander mens (en ook organisatie of bedrijf) worden ontnomen. Schoon drinkwater, voedsel en zuurstof zou altijd door de mens zelf gratis beschikbaar moeten zijn. Iedereen die dat op welke manier dan ook ontneemt hoort de doodstraf te krijgen, want diegene ontneemt de kans op leven en hoort zelf dan niet te leven.
  Dit kan helemaal uitgewerkt worden tot een nieuwe resolutie over de Rechten Van de Mens. Maar hier hou ik het even bij.
  Wanneer ik je interesse heb gewekt en je wilt meer over mijn ideeën converseren reageer op mijn site: https://f4ck.jouwweb.nl/

 25. @JoindeDiscussion Geen idee wat je bedoelt, geen enkel argument of inhoud…. niets…

  Join de Discussion? Kon je niet kiezen tussen Nederlands of Engels of ben je simpel in de war? Als je mee wilt doen in de discussie moet je er wel voor zorgen dat mensen weten waar je het over hebt en waar je reactie precies op slaat.

  • Beste Cath,
   Het lijkt er op dat bij ‘Join de Discussion’ de discussie is stilgevallen.
   Het kan ook zo zijn dat hij/zij de laatste woorden van de klassenleraar herhaalde na het nakijken van zijn/haar gemaakte proefwerk Nederlands opstel.

   Er zijn reaguurders die begaafd zijn in one liners en verder iedere discussie uit de weg gaan.
   Wellicht is de kick van die ene regel voldoende tot het volgende artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in