Pixabay

De globalisten hebben al sinds 2015 een wereldwijde hongersnood gepland die de Westerse samenleving zou doen instorten. Dit is volgens Edward Szall, een onderzoeksjournalist die met Stew Peters op “The Stew Peters Show” sprak over een crisissimulatie die in november 2015 werd uitgevoerd. Deze simulatie heette de “Food Chain Reaction: A Global Food Security Game” en werd in de loop van twee dagen uitgevoerd in Washington, D.C.

Aanwezig bij de simulatie was een internationale groep van beleidsmakers, academici en bedrijfsleiders. De groep omvat vertegenwoordigers van de landen die de grootste hoeveelheid voedsel produceren, waaronder Brazilië, China en Oekraïne, schrijft Arsenio Toledo.

Ook aanwezig waren vertegenwoordigers van de World Wildlife Foundation, het Center for American Progress en het Center for Naval Analyses, een federaal gefinancierd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor de Marine en het Korps Mariniers.

De simulatie vindt plaats tussen 2020 en 2030. Volgens de prognoses die tijdens de simulatie werden gemaakt, bracht het decennium twee grote voedselcrises teweeg, waarbij de prijzen met bijna 400 procent omhoogschoten.

De crisissimulatie voorspelde ook extreme weersverschijnselen die door klimaatverandering zouden zijn veroorzaakt, verscheidene hongersnoden en vluchtelingencrises in Bangladesh, Tsjaad, Myanmar en Soedan, en het omverwerpen van de regeringen van Pakistan en Oekraïne.

Sommige van deze voorspellingen zijn uiteindelijk uitgekomen, vooral wat Oekraïne en Pakistan betreft. De voortdurende oorlog in Oekraïne is reeds bekend. Maar in Pakistan is onlangs de voormalige premier Imran Khan omvergeworpen en is er een nieuwe, meer westers-vriendelijke regering aangetreden.

Khan beweerde dat zijn verdrijving uit de macht georganiseerd was door “buitenlandse elementen,” die veel leden van het Pakistaanse parlement gebruikten om hun eigen doelen te bevorderen.

  Waarom u zich geen zorgen hoeft te maken over de nieuwe COVID-19-varianten en wie zijn de poppenspelers op de achtergrond?

Globalisten bereiden wereldwijde koolstofbelasting op voedsel voor

De simulatie voorspelde ook dat de wereld in 2022 te maken zou krijgen met “een sterke prijspiek met dreigende wereldwijde voedseltekorten”. Als reactie op deze voedseltekorten voerde de Europese Unie de simulatie van een koolstofbelasting op vleesproducten in, die pas in 2025 zou worden teruggedraaid als de oogsten weer normaal zijn.

“Wij hebben geleerd dat een koolstofheffing een mogelijkheid is in de komende jaren,” zei Joe Stone, destijds de corporate vice-president van Cargill en de vertegenwoordiger van het bedrijf in de simulatie.

Szall merkte op dat het erg vreemd was dat het enige antwoord dat de crisissimulatie op de hongersnood had, een wereldwijde koolstofbelasting was.

“De mondiale reactie zou moeten zijn om meer gewas te planten, terug te keren naar de hyperlokalisatie van de landbouw, voorbereidingen te treffen,” zei Szall. “Hun antwoord was: ‘We gaan ervoor zorgen dat uw hamburger, uw Big Mac, 20 dollar gaat kosten. En raad eens… als u daar een probleem mee heeft, bent u een terrorist, bent u een probleem voor de regering, bent u iemand die in de gaten gehouden moet worden.””

Tijdens de crisissimulatie, zei Szall, brachten verschillende deelnemers naar voren dat de mensen er problemen mee zullen hebben dat zij door de koolstofheffingen gedwongen worden meer voor voedsel te betalen. De oplossing van de simulatie daarvoor was, volgens Szall, dat de regeringen “een soort netwerk uitbouwen om hen in de gaten te houden.”

Szall wees erop dat Cargill, een van de belangrijkste deelnemers aan de simulatie, verbonden is met Bill Gates door hun initiatieven om natuurlijk vlees te vervangen door in het laboratorium gekweekt vlees. Verder zei de onderzoeksverslaggever dat de hoofdspreker van de crisissimulatie John Podesta is, de voormalige manager van de mislukte presidentscampagne van Hillary Clinton in 2016.

  De VN heeft een schokkend verraderlijk plan bedacht voor wereldheerschappij

“Ik kan niet zeggen dat ik helemaal verbaasd ben,” zei Peters. “John Podesta, rechtstreeks verbonden met Hillary Clinton, allemaal in bed met Bill Gates. Allemaal, sleutelcomponenten in deze Luciferiaanse wereldwijde cabal, allemaal een deel van de Deep State.”

Bekijk deze clip van “The Stew Peters Show” waarin gastheer Stew Peters en onderzoeksverslaggever Edward Szall in detail praten over het vooropgezette plan om het Westen in een hongersnood te storten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komen

Vorig artikelDansen met Janssen? VS gezondheidsautoriteit FDA vaardigt gedeeltelijk verbod uit op Johnson & Johnson injectie wegens dodelijke bloedproppen
Volgend artikelBill Gates spreekt openlijk uit wat wij niet hardop mochten zeggen van de regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Wel frappant is dat ook de huisartsenhulp en tandartsenhulp rond 2015 ook veel minder werd. Heel veel mensen niet meer geholpen werden. Sindsdien ook heel veel mensen uit onze omgeving die onnodig gestorven zijn.
    Destijds zeiden we hier in de buurt wel eens spottend tegen elkaar dat het net leek of iedereen dood moest. Vandaag de dag herinneren we elkaar nog wel eens aan onze uitspraken van toen. Want het bleek zo te zijn.
    Huisartsen en andere zorgverleners wantrouw ik tot in het diepst van mijn hart.

  2. 2de keerhttps://www.ninefornews.nl/verpleegkundige-petra-doet-boekje-open-het-is-onmenselijk-in-mijn-ogen/

  3. Globalisten zijn de wereldwijde vrijmetselaarsloges zoals het WEF van Claus Schwab. Er moet per direct een wereldwijd verbod komen op de vrijmetselarij zoals in de Republiek in 1735. Vrijmetselaars werden toen het land uitgezet Nu zijn ze bezig het grootste deel van de wereldbevolking uit te roeien door injecties en uiteindelijk een atoomoorlog.

  4. Als iedereen er alleen over praat en het bij praten blijft ,krijgen de elites alle kansen om het/hun plan daadwerkelijk uit te voeren wanneer dit rond 2015 al reeds bekend was dan lopen we toch echt gigantisch achter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in