Ethan Doyle White / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De vaccinzwendel is stoom aan het verliezen, dus miljardair eugeneticus Bill Gates heeft een nieuw ontwerp voor vaccins bedacht waarbij “een kleine pleister” op iemands huid wordt geplakt, schrijft Ethan Huff.

Tijdens een recente uitzending van CNBC TV18 in India werd Gates gevraagd naar de toekomst van de productie van vaccins volgens hem, gebaseerd op de huidige stand van zaken op het gebied van technologie en gezondheidszorg. Dit is wat hij zei:

“We zorgen ervoor dat er voor al deze vaccins genoeg capaciteit is, dat er concurrentie is zodat de prijzen omlaag blijven gaan. En we zullen nieuwe vaccins hebben. We zullen een TB-vaccin [tuberculosevaccin] hebben, een malariavaccin, een HIV-vaccin.”

Gates ratelde verder over de Wuhan coronavirus (COVID-19) “vaccins” die werden losgelaten door Operation Warp Speed, en legde uit dat voor de volgende pandemie, “we ze langduriger moeten maken, met meer dekking.”

“En we gaan veranderen, in plaats van een naald, naar een kleine pleister,” voegde Gates toe over de nieuwe beoogde technologie.

Of het nu van een naald komt of van een pleister, vergif blijft vergif, is belangrijk om op te merken. Geïnjecteerd gif is aantoonbaar erger omdat het de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam omzeilt, maar Gates heeft daar zeker ook aan gedacht en zal de pleisters net zo giftig, of misschien wel giftiger, maken dan hun tegenhangers met naalden.

Gates wil ook “voedsel” veranderen

In de toekomst wil Gates ook boeren beroven van de mogelijkheid om hun eigen voedsel te verbouwen. Op de recente COP28-bijeenkomst van elitaire globalisten onthulde Gates een strategie waarbij “innovatie wordt gebruikt om dat probleem absoluut op te lossen.”

Op een gegeven moment gebruikte Gates zelfs de term “Pandemie 2” om een andere toekomstige COVID-achtige gebeurtenis te beschrijven waar hij en zijn partners zich al op voorbereiden om op in te spelen met hun nieuwste biotechnologische ontwikkelingen.

Wist je trouwens dat de Latijnse vertaling van “Cor” en “ona”, de twee delen van het woord “corona” voor coronavirus, “hartaanval” betekent? Dit is zeker geen toeval, want veel mensen die de coronavirus prikken kregen een hartaanval of een andere vorm van hartziekte.

  Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempel

Volgens M. Winger van 100percentfedup.com is Gates “een slechtere versie van Anthony Fauci.”

“Ik denk dat we hem Amerika’s meest onbetrouwbare niet-arts zullen noemen,” voegde Winger eraan toe. “Hoe dan ook, Gates is weer bezig.”

“Bill Gates zou gearresteerd moeten worden voor misdaden tegen de mensheid… om te beginnen,” schreef een boze reaguurder over deze laatste ontwikkelingen.

“Blijf uit de buurt van ‘medicijnen’,” schreef een ander over hoe het westerse ‘gezondheidszorgmodel’ een Big Pharma farce is die vergiften verspreidt die gemaakt zijn door mensen als Gates en zijn trawanten.

“Gewoon verbazingwekkend,” zei een ander. “Waarom zit hij nog niet in de gevangenis?”

Is er weer een pandemie op komst, met de complimenten van Bill Gates?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates’ in laboratoria gekweekt vlees onthuld: “Echt gruwelijk”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Voormalige Britse premier Boris Johnson noemt Tucker Carlson een ‘verrader’ voor zijn interview met Poetin
Volgend artikel10 miljoen extra vluchtelingen kunnen naar Duitsland vluchten als Oekraïne valt – Welt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. En verder heeft hij miljarden geïnvesteerd met het opkopen van een bedrijf wat zich bezig houd met bestrijding van kanker……..
  !+! = ………

 2. ach, hij heeft ook niet het eeuwige leven en we kunnen hem na zijn dood opzoeken in de hel en hem er doorheen jagen.
  het jaagt seizoen is hierbij geopend.

  • Goeie vraag. Ikzelf denk dat de kliek waartoe hij behoort steeds minder serieus genomen wordt, steeds meer mensen gaan het ‘doorzien’. Aan de giftige reacties op het interview van Tucker Carlson met de top wereldleider Vladimir Poetin geeft ook aan dat ‘ze’ behoorlijk in paniek aan het raken zijn. We zijn nog maar anderhalve maand op weg in 2024 en er zij al heel wat deksels op beerputten aan het loskomen. Dit jaar heeft nog een flink eind te gaan en de hoop en verwachting is dat bij de volgende jaarwisseling we kunnen toosten op een jaar waarin heel veel shit is opgeruimd.

  • Ja, echter kom je in een verpleegtehuis oid dan kun je een vriendelijk klopje op je rug/arm krijgen en zonder het te merken heb je zo zo’n corrupt pleister/prik gekregen, ach hier een pleister op je wond, jaaa is een nieuw systeem, de meeste oudjes geloven het en of zijn al redelijk duf en geloven het wel of merken het niet bovenop de rest… gewoon eng zo het gaat worden, eng en crimineel want 1x gedaan, no way back en het kwaad geschied.

   dat soort creeps moet je idd meteen uit het leven halen, No Mercy for that sort inhumane monsters.

   but hey, they are part of the SSystem.

 3. ONA is geen Latijns woord. De bewering dat cor-ona ‘hartaanval’ betekent is onjuist en ondermijnt de geloofwaardigheid van dit artikel. Jammer!

 4. Iedereen haat deze wereld misdadiger, bijna iedereen.
  Gates wordt natuurlijk niet gehaat door de waardeloze acteurs!
  De volksverraders die voor politici spelen.

  Er is een hele simpele manier om vele problemen op te lossen.
  Een oplossing die door “the cowboys”, de schietgrage idioten geboden zou kunnen worden!
  Maar de yanks mogen hun grootste hobby, niet binnenhuis spelen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in