Zelfs de meest argeloze, meest versufde, meest slaafse mediaconsument ziet nu het licht: net zo zeker als de Amen in de kerk, zal de seizoensgebonden griepgolf in de herfst van dit jaar gebruikt worden om eindelijk de “tweede Corona-golf”, die tot nu toe zelfs met de meest creatieve manipulatiemanoeuvres niet waarneembaar was, werkelijkheid te laten worden.

Voor degenen die één en één kunnen optellen, is dit in ieder geval sinds dit nieuws duidelijk: het biotechbedrijf Curevac uit Tübingen krijgt een financiële injectie van 252 miljoen euro van de Duitse regering – voor de versnelde ontwikkeling en productie van een Coronavaccin, meldt Jouwatch.

Het zakenblad “Business Insider” deed gisteren verslag van het extra staatsgeld voor het biotech-onderzoeksbedrijf, dat al in het voorjaar werd geprezen als een wereldwijd baken van hoop en “redder” van hightech-ontwikkelaars. In feite maakt Curevac deel uit van de portefeuille van SAP-oprichter Dietmar Hopp totdat, verrassend genoeg, de Duitse regering – als onderdeel van de “Nationale Impact Alliantie” gesmeed door minister van Volksgezondheid Jens Spahn (in tegenstelling tot Bill Gates’ “Gavi” Alliantie, die medegefinancierd wordt door de EU en de Duitse regering) – in juni een belang van 300 miljoen euro in Curevac verwierf.

Het is duidelijk dat de “staat als ondernemer” graag geholpen wordt door de “staat als donor” zelf – en maakt het genoemde belastinggeld over aan het bedrijf van Hopp door middel van een financieringsmelding van het Bondsministerie van Onderzoek en Onderwijs. De middelen vloeien voort uit een “speciaal programma” van het ministerie, dat al in mei van start ging en een volume van 750 miljoen euro had en bedoeld is om de “internationale initiatieven” voor de snelle productie van vaccins “aan te vullen”. Meer dan een derde van deze pot is al naar het eigen partnerbedrijf van het ministerie gegaan. In ruil daarvoor zorgt de federale overheid voor ongeveer een kwart miljoen vaccindoses – en deze zullen, indien beschikbaar, meteen “dringend” onder de bevolking worden verspreid. Wil je wedden?

  Voormalig Witte Huis COVID-coördinator Dr. Birx geeft toe dat zij wist dat de gevaarlijke mRNA-vaccins niet zouden werken - De helft van de mensen die stierven waren gevaccineerd

De Bondsrepubliek zorgt voor haar “partners”

Naast Curevac profiteren ook de firma Biontech uit Mainz en de firma IDT Biologika uit Dessau-Roßlau van de financiering, die beide “aanbevolen werden voor financiering door een deskundige adviesraad”, zoals de “Stimme” meldt onder vermelding van BI.

Met dergelijke bedragen – eerst voor de deelname, dan voor de ondersteuning – staat het volkomen buiten kijf dat een van de door de staat gesponsorde onderzoeksbedrijven de race moet afmaken. De industrie is gedoemd tot succes – en heeft het nodig om zichzelf en de miljardenmarkt voor het Coronavaccin te herfinancieren, waarvan de verkoop door een vraag-oligopolie van de gemeenschap van staten onder auspiciën van de WHO gegarandeerd wordt.

En wat als Corona voor die tijd gewoon zou verdwijnen (of al verdwenen is)? Dit kan niet gebeuren, want het mag niet gebeuren. En hier vinden we ook de sleutel tot het irrationele beleid en de verdere bestendiging van de zogenaamde crisis.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vorig artikelLuxe cruiseschip “Rhapsody” verscheept meer dan 1000 illegale migranten
Volgend artikelWHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. ‘(English below) Internationaal zijn er steeds meer medische professionals die hun vraagtekens zetten bij de wereldwijde coronamaatregelen. Verschillende initiatieven en samenwerkingen ontstaan en door de krachten over de landsgrenzen heen te bundelen hoopt men het eenzijdige verhaal dat van overheidswege wordt verspreid te doorbreken.

  Een van de artsen die zich hiervoor inzet is Heiko Schöning van Ärzte für Aufklärung. Hij was een van de sprekers op de onlangs belegde conferentie in Nederland en komt met zijn organisatie in het geweer tegen de misleidende berichtgeving en buitensporige maatregelen waaronder de bevolking gebukt gaat. Sven sprak met hem over waaraan zij hebben gewerkt de afgelopen weken om ook een breder publiek op de hoogte te houden van wat er zich afspeelt buiten de reguliere media.

  More and more medical professionals worldwide are questioning the worldwide countermeasures against the coronavirus. Several initiatives and collaborations are popping up and by bundling forces across borders people are hoping to break the one sided narrative that is being spread by officials.

  One of the doctors fighting for this cause is Heiko Schöning of Ärzte für Aufklärung. He was one of the speakers at the recently held conference in the Netherlands and is battling the fallacious reporting and disproportional measures under which people are suffering. Sven spoke with him about what they have been working on for the past weeks to provide a broader public with an update on what is going on outside the mainstream media.’

  Medici en juristen geallieerd in verzet tegen wereldwijd wanbeleid: in gesprek met Heiko Schöning

  https://www.youtube.com/watch?v=swKKi0XBeXs

 2. ‘In 1986, pharmaceutical companies extorted the US Congress into giving it the best business model in the world: no lawsuits for vaccine products that are mandated by law to be injected into children – products that have never been properly tested for safety.’

  ‘A dramatic forensic examination of the 1986 National Childhood Vaccine Injury Act and its consequences.

  In 1986, pharmaceutical companies extorted the US Congress into giving it the best business model in the world: no lawsuits for vaccine products…’

  1986 – THE ACT (2020)

  https://www.bitchute.com/video/7FF57u2NheVe/

 3. ‘Als je meer wil weten over het gesloten wereldje van de miljardairs – mensen die minstens 1000 miljoen dollar bezitten – kun je het best te rade gaan bij hun vrienden. Die kans biedt zich aan met een nieuw rapport, getiteld Riding the storm – Billionaires insight 2020 opgemaakt door de Zwitserse investeringsbank en vermogensbeheerder UBS, en het accountants- en belastingadviseurbedrijf PricewaterhouseCoopers (PwC). Zoals ze het zelf in het rapport vermelden hebben ze aanzienlijke kennis terzake: “UBS and PwC advise a large number of the world’s wealthy, and have unique insights into their changing fortunes and needs.” Het huidig rapport biedt speciale aandacht aan het effect van de Covid-19 pandemie.’

  https://www.andereuropa.org/coronamiljardairs/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in