Ongevaccineerde leerlingen die het schoolfeest van de middelbare school in Exeter, VS, bijwoonden, werden “gemarkeerd” met een viltstift en vervolgens de hele avond gevolgd, meldde een voorvechter van ouderrechten in New Hampshire, schrijft thenewamerican.com.

Ann Marie Banfield, analist onderwijsbeleid en voorvechter van ouderlijke rechten, meldde dat New Hampshire Rep. Melissa Litchfield op Facebook had gepost dat sommige kiezers haar hadden meegedeeld dat hun ongevaccineerde leerlingen, die maandagavond het schoolfeest van de Exeter High School hadden bijgewoond, “met een viltstift een nummer op hen hadden geschreven” en dat ze de hele avond waren gevolgd.

Litchfield zei dat deze ouders bezorgd waren dat kinderen werden uitgekozen omdat ze niet waren gevaccineerd. In het bericht citeert de wetgever verontwaardigde ouders die contact opnamen over de wenkbrauw-verhogende praktijk van het “brandmerken” van ongevaccineerde leerlingen:

“Ik was vandaag behoorlijk kwaad nadat ik hoorde dat kinderen die niet waren gevaccineerd, gisteravond op het EHS-schoolfeest een nummer hadden gekregen dat met een viltstift op hen was geschreven. Als ze op de dansvloer waren, moesten ze na elke drie liedjes hun hand opsteken zodat andere leerlingen hun nummer konden noteren voor het traceren van contacten…

Ze lieten ook de lijst met namen van schoolkinderen (voor en achter) met de info of ze al dan niet gevaccineerd waren buiten op een tafel liggen na het schoolfeest… Deze informatie had 1. niet gedeeld mogen worden, en 2. zou nooit mogen achtergelaten worden waar iedereen er toegang tot heeft.

Ik vind het ongelofelijk dat men de kinderen mocht behandelen als gevangenen in Nazi Duitsland. Ze een nummer geven, ze dus afzonderen, en dan hun hand moeten opsteken is onaanvaardbaar. Als eerste kan de school een rechtszaak tegemoet zien wegens schending van de HIPPA-rechten. Ze hebben geen recht om naar een vaccinkaart te vragen”.

  Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!

Op foto’s die naar Litchfield zijn gestuurd als reactie op haar Facebook post, kun je de zwarte viltstift markeringen op de handen van de schoolkinderen zien terwijl ze poseren voor foto’s van het schoolfeest.

“Je moest je vaccinatie papieren laten zien, en als je je papieren niet liet zien, werd je gebrandmerkt met een zwarte viltstift. Wat betekent dat voor jou?”, zegt Litchfield.

In een e-mail aan NBC10 Boston, legt het district uit dat de labeling het eigen contact tracing systeem van de school was, waardoor alle leerlingen het schoolfeest konden bijwonen, gevaccineerd of niet.

“Onze feedback van leerlingen en ouders was zeer positief over het schoolfeest. We zijn ons ervan bewust dat er bezorgdheid is geuit over het feit dat leerlingen apart werden gezet of dat hun privacy werd geschonden. We hebben alles in het werk gesteld – met inachtneming van de richtlijnen voor het traceren van contacten – om ervoor te zorgen dat dit niet is gebeurd. We hopen dat de gemeenschap begrijpt dat geen enkel model perfect is, maar dit model laat de leerlingen genieten van een bijna normale en zeer gewenste ervaring als afsluiting van hun laatste jaar. Dat is de herinnering die we hen willen nalaten”, aldus schoolhoofd Mike Monahan in een verklaring.

Het schoolhoofd zegt ook dat, toen leerlingen zich inschreven voor het schoolbal, ze bewust werden gemaakt van het contact tracering systeem.

Litchfield zegt echter dat ouders geen idee hadden en gefrustreerd waren dat ze zich niet op voorhand hebben kunnen uitspreken.

“Het is niet goed dat kinderen zich door leeftijdgenoten, school en overheid onder druk gezet voelen om zich te laten vaccineren. Kinderen moeten niet het gevoel hebben dat ze zich moeten laten vaccineren, omdat ze anders mogelijk gebeurtenissen ‘mislopen’. Het is een persoonlijke keuze en dat moet het ook blijven”, postte een ouder.

  Studie onthult dat mRNA-vaccins eerder sluimerende virussen en ziekten 'reactiveren'

De ouder voegde eraan toe dat het scheiden en profileren van kinderen die geen vaccinatie hebben gekregen – een eng, glibberig pad is.

Banfield, die het gebeuren openbaar heeft gemaakt, wijst erop dat de school de eigen districtsprincipes over “Diversiteit, Gelijkheid, en Inclusie” schendt. Deze principes verkondigen, onder andere:

  • Individuen van alle achtergronden en ervaringen zijn welkom;
  • Een kernwaarde is respect voor en viering van alle menselijke verschillen;
  • Wij geloven dat het onze morele verantwoordelijkheid is om onze studenten en families deelgenoot te maken van hun kracht om gerechtigheid na te streven voor alle mensen, in het bijzonder mensen uit historisch gemarginaliseerde gemeenschappen; en
  • Een deel van onze educatieve missie is om onze studenten bewust te maken van hun macht en voorrechten, zodat zij de wereld kunnen zien door een lens van rechtvaardigheid en kunnen helpen onrechtvaardige systemen en praktijken te elimineren.

Helaas is dit incident op het schoolfeest van de middelbare school in Exeter niet uniek. Segregatie van gevaccineerde en ongevaccineerde Amerikanen is een realiteit aan het worden.

Het stadion van New York is van plan aparte vakken te openen voor gevaccineerde en ongevaccineerde honkbalfans. Ongevaccineerden zullen in restaurants in New York en Chicago in aparte coupes moeten worden bediend en verder van elkaar gaan zitten. Een ziekenhuis in Houston heeft meer dan 170 werknemers geschorst omdat ze geweigerd hebben COVID-19-vaccins te nemen, waarvoor alleen een vergunning voor noodgebruik is afgegeven. Ongevaccineerd NFL-personeel mag geen directe contacten meer hebben met spelers en mag niet meer naar vergaderingen. En de Equal Employment Opportunity Commission (EEOC) zegt dat ongevaccineerde werknemers kunnen worden uitgesloten van de werkplek.

  Bewijs dat de COVID-19 vaccins kinderen doden

Ons werd geleerd dat het volstrekt immoreel en verkeerd is bepaalde categorieën burgers te dwingen zich in aparte, minderwaardige publieke plaatsen te bevinden, hen uit openbare gelegenheden te weren, hen te behandelen alsof zij inferieur zijn. Maar hier zijn we dan. “Uw papieren, alstublieft!”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nu wordt het besturingssysteem DNA van de mens, veranderd door een besturingssysteem ontwikkeld door Gates “briljante” maar duivelse geestVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInsider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel – de media zwijgen!
Volgend artikelDuits regime heeft de bezettingscijfers van IC-bedden vervalst om lockdowns te rechtvaardigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als die leerlingen dat nu van te voren wisten is het toch simpel: neem klein flesje alcohol mee met doekje, even viltstiftje wegvegen, klaar! Gewoon saboteren dit soort bizarre onzin. Volgende dag even testen of de brandveiligheid van de school wel op orde is 😉

  2. Ik weet het niet maar als er iemand op een school feestje iets op je wilt schrijven, dan vraag je toch wat hier de bedoeling van is.
    Soms zetten ze een stempel op je hand om te bewijzen dat je b.v. ergens voor betaald hebt.
    Ik had meteen mijn jas weer aangetrokken en was weer vertrokken zodra iemand dit als antwoord geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in