© Navy Medicine (Public Domain Mark 1.0)

Dr. Michael Yeadon luidt de noodklok over hoe Big Government en Big Pharma niets goeds van plan zijn met hun gezamenlijke campagne om de planeet massaal in te spuiten met het controversiële mRNA serum.

De voormalige Pfizer executive vertelde onlangs aan America’s Frontline Doctors (AFLDS) dat de Covid-19 ‘vaccinatie’-agenda puur “kwaadaardig” is, eraan toevoegend dat de “waanzin” rond de agressieve push neerkomt op “misdaden tegen de menselijkheid” met het doel van “massale ontvolking”.

Dr. Yeadon’s perspectief komt overeen met dat van Geert Vanden Bossche, een vaccin-expert die klokkenluider is geworden en verbonden was aan de Bill & Melinda Gates Foundation, die zegt dat de Covid-19 griepprikken een “wereldwijde catastrofe zonder weerga” teweegbrengen.

Omdat deze zogenaamde ‘vaccins’ per definitie geen echte vaccins zijn – Covid-19 injecties zijn experimentele gentherapie – zegt Bossche dat ze de verspreiding van nieuwe “gevaarlijke varianten” van het Coronavirus zullen stimuleren en bevorderen die meer ellende en dood zullen veroorzaken.

Dr. Yeadon zegt dat Covid-19 injecties bij de geïnjecteerde patiënten pathogeen klaarstomen voor een plotselinge dood door cytokinestormen (hypercytokinemie).

In december diende Dr. Yeadon, een Brits staatsburger, een petitie in bij het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) om alle tests met de experimentele griepinjecties onmiddellijk stop te zetten vanwege wijdverspreide bezorgdheid over de veiligheid.

Een van de grootste zorgen van Dr. Yeadon is dat de injecties pathogene prikkelvorming in de ontvangers teweegbrengen, wat uiteindelijk zal leiden tot “een overdreven immuunreactie, vooral wanneer de patiënt na de vaccinatie wordt geconfronteerd met het echte, ‘wilde’ virus”.

Deze overdreven immuunreactie, ook wel bekend als een cytokinestorm, is vaak dodelijk. Wat er gebeurt is dat wanneer een gevaccineerde persoon een echt virus of bacterie tegenkomt, vanwege de voorafgaande injectie, ertoe leidt dat zijn of haar immuunsysteem op hol slaat in een poging het te vernietigen.

Geen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties

Maar in plaats van achter de ziekteverwekker aan te gaan, gaat een hypercytokinemie-respons achter het lichaam van de persoon aan, net als bij een auto-immuunziekte. Afhankelijk van de kwetsbaarheid van de persoon, kan het eindresultaat variëren van een ernstige ziekte tot plotse dood.

America’s Frontline Doctors (AFLDS) erkent deze realiteit ook, en heeft daarom waarschuwingen uitgegeven over deze gevaarlijke reactie. Omdat dergelijke reacties “moeilijk te bewijzen zijn”, aldus AFLDS, zullen veel artsen ze simpelweg categoriseren als “een erger virus” of een gevaarlijkere “variant”.

Dr. Yeadon en AFLDS zijn het er over eens dat er absoluut geen behoefte is aan mRNA Covid-19 vaccins. Daarom waarschuwen zij iedereen die wil luisteren om zich onder geen enkele omstandigheid te laten injecteren.

Bronnen:
LifeSiteNews.com
NaturalNews.com

“Waarschuw alstublieft iedereen om niet in de buurt te komen van top-up vaccins”, zegt Dr. Yeadon. “Er is absoluut geen noodzaak voor”.

“Ik twijfel er absoluut niet aan dat we in de aanwezigheid zijn van kwaadaardige (een vaststelling die ik nooit eerder heb gedaan in mijn 40-jarige onderzoekscarrière) en gevaarlijke producten”, onthulde Dr. Yeadon dapper in het publieke interview.

“Er is geen medische rationale voor”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here