Covid-vaccin bijwerkingen. Lisa Williams, een stewardess die gedwongen werd om het tegen COVID-19 vaccin te nemen en sindsdien grote gezondheidsproblemen heeft, op 18 november 2021.

Covid-vaccin reacties en bijwerkingen zijn gevaarlijk en dodelijk. Meer mensen sterven aan Covid-vaccins dan aan de griep of covid (griep).

Covid-vaccin bijwerkingen worden door de leugenachtige mainstream media nooit behandeld. Duizenden mensen zijn gestorven binnen enkele dagen of weken na het ontvangen van het covid-“vaccin”, schrijft Steverotter.com.

Lisa Williams, een stewardess voor een grote luchtvaartmaatschappij, wilde het Covid “vaccin” niet nemen, maar, tegen haar geweten in, stroopte ze op 2 september 2021 in tranen haar mouw op om haar baan te behouden en haar drie jongens te voeden.

“Ik ging in de stoel zitten in de minutenkliniek, stroopte mijn mouw op, bad, vroeg God om mij te vergeven en huilde. Op het moment dat ze die naald in mijn arm staken, ging de pijn door mijn nek en sindsdien ben ik niet meer dezelfde,” zegt Williams.

Het is vreselijk jammer dat mensen gedwongen worden dingen te doen die ze niet willen doen om hun gezin te kunnen voeden. De regering weet dat mensen zullen toegeven als het om hun gezin en kinderen gaat.

Covid-mandaten ZIJN GEEN WETTEN! Covid-mandaten worden gemaakt om mensen bang te maken of te dwingen te doen wat de overheid wil – naleving.

Williams wil niet zeggen voor welke luchtvaartmaatschappij ze werkt, maar ze zegt dat ze het “vaccin” nam om haar baan te behouden. Haar covid-vaccin bijwerkingen waren meer dan ze had voorzien in de dagen die volgden.

“Ik heb geen keus. Ik moet rekeningen betalen en drie jongens naar school sturen,” zegt ze.

Hoewel toegeven en de prik nemen begrijpelijk is, heeft ze wel degelijk een keuze.

GEEN enkel bedrijf en GEEN enkele persoon heeft het recht u te vertellen wat u moet doen als het om uw leven en uw gezondheid gaat!

Regeringen over de hele wereld zeggen duidelijk “als je je niet aan de regels houdt, krijg je geen banen of vrijheden.” Ziet nog iemand anders hier iets verkeerds in?

Als Lisa Williams sterft of blijvend invalide wordt, zal ze niet veel waard zijn voor haar kinderen.

De dag dat ze het covid-“vaccin” kreeg, begon Lisa Williams zware hoofdpijnen en spierkrampen te krijgen die haar uit haar slaap wakker maakten. Ze zei dat ze naar bed ging en daar vier dagen bleef in een “bijna coma-achtige toestand.” De bijwerkingen van het covid-vaccin zijn tot op de dag van vandaag merkbaar; weken na ontvangst van het “vaccin”.

“Als er geen goede vrienden waren geweest, had ik in dat bed gelegen en was ik gestorven,” zegt ze. “Op 7 september 2021 kwamen vier van mijn vrienden langs en dwongen me naar de eerste hulp te gaan.” Andere symptomen begonnen zich te ontwikkelen, aldus Williams.

“Ik voelde me alsof er een olifant op mijn borst zat,” zegt ze, pauzerend tussen zinnen om goed te kunnen ademen. “Mijn longen vullen zich tot op de dag van vandaag niet helemaal.

  BOOSTER SYNDROOM: Natuurarts vertelt over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen

Natuurlijk zullen politici en marionettenwetenschappers zeggen dat Covid de oorzaak is van haar symptomen, ook al had ze geen Covid / zware griep.

“Mijn ogen waren bijna dicht gezwollen, en ik had misselijkheid, vermoeidheid en veel hoesten.”

Voordat ze het vaccin nam, zegt Lisa Williams, 51, dat ze alleen hormoonsupplementen nam voor postmenopauzale symptomen.

“Behalve vitamines en dingen om mijn hormonen te reguleren, slikte ik geen medicijnen,” zegt ze. “Ik ging naar de sportschool en sportte – ik was gezond.”

Naast het fysieke ongemak dat ze ervaart, veroorzaakten haar gezondheidsproblemen ook financiële problemen, zegt Williams.

Nadat ze acht weken zonder werk had gezeten, diende ze een aanvraag in voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering, die werd afgewezen.

“Ik had geen tijd opgebouwd in mijn ziektebank,” zegt ze. “Ik heb duizenden dollars creditcardschuld. Hiervoor had ik nul saldo op mijn creditcards. Het is allemaal medische schuld.”

Zoals u ongetwijfeld weet, is er GEEN ENTITEIT die verantwoordelijk kan worden gehouden voor overlijden of ziekte in verband met het covid-“vaccin”. U staat er alleen voor.

Hoewel het moeilijk voor haar was, ging Williams na acht weken weer aan het werk. Ze hield ervan stewardess te zijn en heeft drie decennia aan het werk gewijd.

Sinds ze het covid-vaccin heeft, is het dagelijks leven moeilijk – werken is nog moeilijker – maar ze zegt dat ze “door moet gaan.”

“Ik moet werken. Ik moet mijn rekeningen betalen,” zegt ze snikkend. “Ik heb constant pijn door de bijwerkingen van het covid-vaccin.”

Lisa Williams zegt dat ze wordt behandeld voor gewrichtsklachten, regelmatige hoofdpijn, spierkrampen en maagklachten.

“Ik slik ontstekingsremmers en een pil tegen migraine die me 100 dollar per pil kost.”

Aanvankelijk vroeg Lisa Williams een religieuze vrijstelling aan, maar die werd geweigerd. Ze vroeg een medische vrijstelling aan omdat ze COVID-19 in december 2020 had, maar de luchtvaartmaatschappij accepteert natuurlijke immuniteit niet als vrijstelling.

Lisa Williams zegt dat haar volgende stap is om naar de Cleveland Clinic te gaan, waar ze “lijken te begrijpen” wat de negatieve bijwerkingen van het vaccin zijn.

“Ik werd gedwongen om Russische roulette te spelen met mijn werkgever om mijn carrière te redden en voor mijn gezin te zorgen,” zegt ze. “Ik heb verloren.”

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met de beslissing “neem het vaccin of verlies je baan”.

Waar is de vrijheid van keuze gebleven? Wat is er gebeurd met onze rechten als vrije mensen volgens de grondwet?

Iedereen wordt vrij geboren en politici over de hele wereld voeren oorlog tegen vrijheid (voor het geval je het nog niet gemerkt had).

  De mensheid moet zich voorbij angst, onzekerheid en twijfel bewegen

Uw rechten en vrijheden worden u ontnomen als u niet gehoorzaamt – daar komt het op neer.

Adrianna Uballe, een andere stewardess, zegt dat zij ook het COVID-19 vaccin kreeg “onder dwang” en gezondheidscomplicaties kreeg als gevolg van de bijwerkingen van het covid-vaccin. Adrianne Uballe probeerde een religieuze vrijstelling te krijgen en werd geweigerd.

“Ik belde mijn vakbondsvertegenwoordiger om advies te vragen,” zegt ze in een schriftelijke verklaring. “Ik verwachtte goed advies en hulp, maar in plaats daarvan kreeg ik alleen maar angst. Ik kreeg te horen dat ik geen tijd meer had en niet veel opties meer had.”

Uballe zegt dat ze van de vakbondsafgevaardigde te horen kreeg dat ze “een medische uitzondering kon aanvragen”, maar dat die waarschijnlijk zou worden geweigerd. Ze werd aangemoedigd om “de prik te nemen, of ontslagen te worden.”

“Mij werd verteld dat als ik de prik die dag (3 november) zou nemen en een foto van mijn vaccinatiekaart zou sturen, dat zij (HR voor de luchtvaartmaatschappij) de honden zouden terugfluiten. Toen ben ik gezwicht en heb ik de J&J-prik gekregen – ik was doodsbang,” zegt ze.

Ruwweg 24 uren na het ontvangen van haar vaccin, begon Uballe ziek te worden.

“Ik had een strenge allergische reactie op de prik. Ik werd met spoed naar de noodsituatieruimte gebracht omdat mijn tong, lippen, en keel gevoelloos en tintelend werden, en toen begon het jeuken.”

Uballe zegt dat haar hele lichaam begon te jeuken. Daarna werd ze lusteloos, warm en zweterig, met een “vreselijke hoofdpijn.”

“Ik was zwak, en kon nauwelijks staan. Mijn gezicht zwol op, en ik kon niet genoeg lucht in mijn longen krijgen als ik ademhaalde en had pijn op de borst aan mijn rechterkant.”

Terwijl Uballe doorgaat met het bestrijden van de reacties van haar lichaam op het vaccin, heeft ze een onderzoeksbrief ontvangen van haar luchtvaartmaatschappij en blijft ze op onbetaald verlof. Ze zegt dat ze niet in staat is om haar rekeningen te betalen.

“Ik ben maar een nummer”

Jennifer Kiernan werkt al 28 jaar voor een luchtvaartmaatschappij en is een “voorbeeldige” werkneemster geweest. Nu is ze “gewoon een nummer” dat in “onzekerheid” verkeert als het gaat om haar werkstatus, zegt ze.

“Ik heb besloten me niet te laten vaccineren vanwege een reeds bestaande aandoening,” zegt Kiernan. “Zij [de luchtvaartmaatschappij] weigerden het, toen vroeg ik een religieuze vrijstelling aan, en dat weigerden ze.”

Kiernan zegt dat ze ongeveer 60 dollar per maand betaalt om lid te zijn van haar luchtvaartmaatschappij vakbond, dus ze dacht dat ze via hen steun kon zoeken.

“Ik vertelde mijn vakbondsafgevaardigde dat ik de behandeling niet wilde en vroeg wat ik kon doen,” zegt ze. “Hij zei dat ik de kogel moest bijten en de J&J-prik moest krijgen omdat het een eenmalige prik was, en dan kon ik mijn baan houden.”

  Covid-19 injecties voor kinderen: grote scepsis in Japan en Israël over het experiment

De ervaring heeft Kiernan verbitterd en boos op haar werkgever achtergelaten.

“Ik ben met onbetaald verlof omdat ik een onderzoeksbrief heb ontvangen zonder einde in zicht,” zegt ze. “Ik heb rekeningen zoals iedereen.”

De 52-jarige stewardess zegt dat ze houdt van wat ze doet voor de kost. Ze zegt dat ze niets anders zou willen doen, omdat ze houdt van het horeca-aspect van haar werk, en ze geniet ervan mensen te helpen.

“Ze kunnen iemand inhuren van de helft van mijn leeftijd voor de helft van het salaris,” zegt ze. “Het gaat allemaal om geld en hun imago bij de luchtvaartmaatschappij. Ik heb nooit een back-up carrière gehad zoals sommige mensen hebben, zoals een onroerend goed licentie.”

In tegenstelling tot haar zussen is Kiernan nooit getrouwd of heeft ze nooit kinderen gehad. Ze zorgt nu voor haar 89-jarige moeder en ondersteunt haar financieel.

Kiernan zegt dat ze Williams kent en heeft gezien wat de injectie met haar heeft gedaan. Vanwege een reeds bestaande aandoening, zegt ze dat ze huiverig is voor het vaccin. Als de prik “een perfect gezonde vrouw” kan veranderen in iemand die zich nauwelijks kan bewegen, als gevolg van de bijwerkingen van het covid-vaccin, wat zal het dan met haar doen, zegt ze.

“Ik heb het BRCA-1 gen. Het is zeldzaam, en ik ben de vierde van vijf kinderen in mijn familie die met dit gen zijn geïdentificeerd.”

Ze zegt dat het BRCA-1 gen een mutatie is “die me een veel hoger risico geeft op het ontwikkelen van borstkanker of eierstokkanker in vergelijking met iemand die de mutatie niet heeft.”

“Ik verloor mijn zus aan borstkanker,” zegt ze. “Ik heb gekozen voor een volledige mastectomie en een hysterectomie om mijn kans op kanker te verkleinen als preventieve behandeling. Ik ben bang voor deze injectie.”

Vrienden zijn nu vijanden geworden, volgens Kiernan.

“Het is nu de gevaccineerde tegen de ongevaccineerde binnen mijn kring van vrienden en collega’s. Ik heb goede vrienden die ik ben kwijtgeraakt omdat ik bij mijn principes blijf. Ik ben op social media een ‘pestrat’ genoemd door mensen van wie ik dacht dat ze mijn vrienden waren.”

De CDC houdt vol dat COVID-19 vaccinaties “veilig en effectief” zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen bevestigen: hersenvocht lek na Coronatest geen alleenstaand geval



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe wijten nu alle sterfgevallen na vaccinatie aan Post-Pandemische Stress Stoornis
Volgend artikelTop cardioloog waarschuwt dat onderzoek naar verband tussen COVID-vaccins en enorme toename van hartaanvallen volledig genegeerd wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Toch een beetje een vreemd verhaal. Als deze dame in de VS woont kan ze namelijk haar werkgever aansprakelijk stellen voor al haar schade.
  Het hooggerechtshof inde VS heeft al vrijwel direct na Biden’s mandaat bepaald dat indien een werkgever het personeel verplicht een ‘vaccin’ te nemen, alle mogelijke bijwerkingen moeten worden gezien als arbeidsgerelateerde schade en de werkgever daarom aansprakelijk is voor de schade EN het verlies aan inkomen. Ook omdat het mandaat zelf helemaal niet rechtsgeldig is (rechtszaken lopen nog maar met Biden’s team werd de vloer aangeveegd in de eerste en in het hoger beroep).
  Met die uitspraak in de hand kan ze de werkgever aanklagen. Die zal op moeten draaien voor alle medische kosten, het verlies aan loon door verloren werktijd en mogelijk ook nog eens voor alle toekomstig verloren loon vanwege het feit dat ze arbeidsongeschikt is geworden. En dan mogelijk ook nog eens voor de psychische schade.
  Wat dan ook een reden is dat veruit de meeste bedrijven wel pushen, maar het nog niet verplicht stellen, want een dergelijke zaak kan makkelijk in de (vele) miljoenen aan schade-uitkeringen lopen en dat telt dan nog niet eens de kosten van de rechtszaak en de advocaten.

   • Er zijn zat goede advocaten die op een “contingency” basis werken. Ik vernam vandaag dat een rechter de mandaten heeft geblokkeerd: Facts Matter (Dec. 2): Federal Judge Expands Ban on Mandate 100% of States; 10.3M Health Workers Affected.
    Dus er zijn daar wel mogelijkheden om je te verdedigen, en er schijnt bovendien licht aan het einde van de tunnel.

   • “Rechten”zijn idd voor degenen die een dure advocaat kunnen nbetalen.
    Dat is in USA zo, maar ook in Nederland!!!!!Absoluut!!!

 2. Ik las: indien uw werkgever u verplicht tot vaccinatie, laat hem dan een formulier ondertekenen waarin gesteld wordt dat hij verantwoordelijk is voor vaccinatieschade, optredend vanaf het moment van de prik. Daarin staan dan ook alle mogelijke bijwerkingen.
  Meeste kans dat de werkgever hier niet in mee gaat omdat hij niet verantwoordelijk wil zijn.
  —————————
  Denk dat dit zin heeft.

 3. Ik heb het hier en daar al eerder gemeld. Ik kwam een artikel tegen van Jan Lassche, adviseur bij Public Health:

  De tijdelijke vergunningen voor de experimentele kovidvaczinaties lopen af in dec ´21 jan ´22.
  De vergunningen worden zeer wrs niet verlengd wegens de enorme hoeveelheid schades. De rest van de spuiten moeten dan worden vernietigd.

  Mijn idee hierover is: De over heden drammen en dreigen over de deadline van 1 feb. In meerdere landen om ons heen en ongetwijfeld komt dat ook hier.
  Ik denk dat dat alles te maken heeft met die vergunningen die aflopen. Iedereen móet dan zijn prik hebben gehad….
  En zolang dat voor 1 feb gebeurd is het nog steeds vrijwillig en iedereen zelf verantwoordelijk voor de schade van de -nog steeds-experimentele prik.
  Heel anders is het wanneer mensen de prik ná 1 feb MOETEN nemen.. want ZODRA HET MOET…dan is de staat verantwoordelijk. EN DAT GAAT HEEL VEEL GELD KOSTEN…

 4. Effectief en veilig. Die woorden hoorden we ook uit de mond van Hugo de Jonge. Echter Toen ik hem voorstelde de prik te nemen als hij dezelfde gevolgen zou ondergaan als ik die zou krijgen, bleef het stil, heel erg stil. Tja, als ik zou overlijden zou Hugo ook moeten gaan hemelen. Bij ernstige bijwerkingen zou Hugo vrijwillig een hoge dwarslaesie ontvangen. Als die troep dan zo veilig is, waarom zwijgt schoolmeester Hugo dan nu in alle talen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in