Een prominente cardioloog in het Verenigd Koninkrijk heeft gewaarschuwd dat het voor een collega van hem onmogelijk is om onderzoek gepubliceerd te krijgen omdat het een definitief verband legt tussen COVID-vaccins en een enorme toename van hartaanvallen, bericht Summit.news.

In een uitzending van GB News vertelde Dr. Aseem Malhotra hoe hij was benaderd door een onderzoeker van een prestigieus Brits instituut die zei dat hij concrete verbanden had gevonden tussen ontsteking van de kransslagaders en de experimentele mRNA-vaccins.

Dr. Malhotra voegde eraan toe dat zijn collega hem vertelde dat de instelling had besloten dat het beter was de resultaten niet te publiceren, uit vrees dat zij haar onderzoeksfinanciering zou verliezen.

Verwijzend naar de gezondheidsgegevens van de Britse overheid waaruit blijkt dat het aantal cardiologisch gerelateerde sterfgevallen de laatste tijd aanzienlijk is toegenomen, merkte Malhotra op: “Iemand van een zeer prestigieus Brits instituut – een onderzoeker van de cardiologische afdeling, een klokkenluider – nam contact met me op om te zeggen dat onderzoekers in zijn afdeling iets soortgelijks hadden gevonden in de kransslagaders in verband met het vaccin.”

Hij vervolgde: “Ze hadden een vergadering en deze wetenschappers hebben op dit moment besloten dat ze hun bevindingen niet gaan publiceren omdat ze bang zijn onderzoeksgeld van de geneesmiddelenindustrie te verliezen.”

Malhotra verwees ook naar een recent paper van de gerenommeerde cardioloog Steven Gundry dat is gepubliceerd. Uit het onderzoek bleek dat COVID-vaccins “de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen”.

“Deze informatie is zeer verontrustend, [naast] het artikel van Steven Gundry, en ook anekdotisch bewijs… dat collega’s ons vertellen dat steeds jongere mensen binnenkomen met hartaanvallen,” legde Malhotra uit.

  Verschrikkelijk nieuws voor gevaccineerden: Vaccins kunnen sterfte en risico's op andere ziekten veroorzaken - Studie

De arts voegde eraan toe: “We weten dat er sinds juli bijna 10.000 extra niet-Covid sterfgevallen zijn en de meeste daarvan, of een aanzienlijk deel daarvan, zijn veroorzaakt door bloedsomloopaandoeningen – of met andere woorden hartaanvallen en beroertes.”

Kijk:

Een eerdere recente studie uitgevoerd door de Universiteit van Californië ontdekte dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen veroorzaakt door het COVID-19 vaccin dan dat ze in het ziekenhuis worden opgenomen als gevolg van COVID-19 zelf.

Ondertussen is er een ongekende stijging van sportsterren en andere high profile atleten die instorten met schijnbare hartproblemen, wat leidt tot oproepen voor een grondig onderzoek naar wat de oorzaak zou kunnen zijn.

  Duizenden YouTubers die Covid-prikken pushten voor Big Pharma hebben nu Turbo-kanker

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid-vaccin bijwerkingen – Verhaal van een stewardess “Ik ben op social media een ‘pestrat’ genoemd door mensen van wie ik dacht dat ze mijn vrienden waren”
Volgend artikelSCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg Code
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dan wordt de financiering gestopt! Dat is interessant. Hier begint het onderzoek. Door wie precies wordt de financiering gestopt? Achter elke organisatie zit een persoon. Personen opspeuren en even goed aan de tand voelen. Dan zijn we in no time van dit gezeur af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in