Klimaatverandering, wokeness en Covid – de onheilige drie-eenheid

4

Het Eerste en Tweede Gebod van het Oude Testament dragen de gelovigen – zowel Jood als Christen – op geen andere god boven God te hebben en geen valse goden te scheppen. Maar God zelf werd al lang geleden door de westerse samenleving verlaten, schrijft Roger Watson.

De notie van godsdienst zelf is grotendeels verlaten, en zowel de verering van God als de praktijk van godsdienst is duidelijker aanwezig in minderheidsgemeenschappen in West-Europa. Kijk maar naar het aantal moskeeën in onze steden en zet dat eens af tegen het aantal verlaten kerkgebouwen.

In het vacuüm zijn valse goden binnengestroomd en een nieuwe godsdienst met zijn eigen onheilige drie-eenheid van overtuigingen die zijn samengesmolten houdt nu de geesten van grote delen van onze bevolking in hun grip. Wie kan het hen kwalijk nemen? In een wereld waarin het leven minder zinvol is geworden in de existentiële zin van het waarom en de reden van ons bestaan, meer gericht op consumentisme en wat we kunnen krijgen in plaats van wat we kunnen geven, hebben de mensen zich vastgegrepen in nieuwe opvattingen over eigenwaarde, zelfrespect en toegevoegde waarde aan hun leven.

Het mooie van deze nieuwe godsdienst is dat zij weinig opoffering en een minimum aan inspanning vergt en dat ze kan worden beoefend vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen serre. En ze wordt grotendeels beoefend door mensen die een serre bezitten.

De onheilige drie-eenheid bestaat natuurlijk uit catastrofale klimaatveranderingen, woke-ideologie en Covid-orthodoxie. De laatste is de ‘Johnny come lately’ van de Drie-eenheid. Niettemin is het de ideale voedingsbodem geweest voor de ideeën en de uitdrukking van de nieuwe religie: de kers op de ideologische taart.

  De mensheid zoals die nu bestaat, staat op het punt van uitsterven: Een onvermijdelijke bedreiging

Zoals bij elke religie hangen mensen sommige aspecten van de Drie-eenheid meer aan dan andere. Zoals bij elke religie heeft elk aspect zijn fanatici die er zijn om de anderen aan te moedigen. Klimaatverandering heeft Extinction Rebellion, de Jezuïeten van de beweging, woke-isme heeft Black Lives Matter, de Kaliefen van de beweging, en Covid-orthodoxie heeft de mainstream media, de Congregatie voor de Geloofsleer die beslissen wat we moeten lezen en waarnaar we moeten luisteren, voor ons eigen bestwil.

Elk heeft zijn belangrijkste referentiepunten. Klimaatverandering heeft zijn levende heilige Greta Thunberg. Black Lives Matter heeft zijn martelaar George Floyd en Covid-orthodoxie heeft Bill Gates. Omgekeerd zijn er de ketters, te veel om op te noemen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen, en dat is dat ze worden gedemoniseerd, genegeerd en overstemd door de meute.

De wisselwerking tussen de drie Personen van de Drie-eenheid is duidelijk. De Covid-pandemie is gebruikt om de zaak van de catastrofale klimaatverandering te bevorderen door beperkingen op te leggen die in 2019 ondenkbaar zouden zijn geweest. In sommige delen van de wereld wordt bijna niet meer gereisd. Zonder goede reden blijven er beperkingen bestaan met de altijd aanwezige dreiging van herinvoering. De bête noire van de klimaatveranderingsbeweging, de luchtvaartindustrie, zal zich wellicht nooit herstellen.

Bovendien zijn de catastrofisten van de klimaatverandering en de Covid-orthodoxen beide millennialistische en millennaristische bewegingen. Beide voorspellen dat het einde nabij is tenzij we onze wegen veranderen. Beiden wijzen op een volmaakte toekomst waarin een paradijs op aarde zal worden geschapen, een paradijs dat oneindig duurzaam is en vrij van infecties, voordat het laatste oordeel komt of de zon uitdooft. Wat het eerst komt.

  Dr. Coleman: Waarheden die u de stuipen op het lijf zouden moeten jagen

Black Lives Matter heeft het verklaarde doel onze samenleving te ondermijnen door de structuur van onze economie en ons rechtssysteem aan te tasten. Het onuitgesproken doel, veel bijtender en minder gemakkelijk te bestrijden, is het ondermijnen van ons collectieve zelfvertrouwen in onze geschiedenis, onze iconische figuren, onze instellingen en onze samenleving. Wat is een betere manier om een reeks onder de gordel slagen uit te delen voordat de genadeslag van de pandemie arriveert om onze wereld op zijn kop te zetten?

Black Lives Matter en Extinction Rebellion hebben een aantoonbare lange levensduur als extreme voorposten van respectievelijk de rassenrelaties en de opwarming van de aarde bewegingen. De Covid-19 pandemie, hoewel pandemieën op zich niets nieuws zijn, heeft geen vergelijkbare geschiedenis. Maar het is waarschijnlijk dat het een aanzienlijke toekomst heeft. Het is nu al te zien hoe sommige medische bemoeials adviseren dat gezichtsmaskers tot in de eeuwigheid nodig zijn, dat een jaarlijks boost-vaccin tegen het Coronavirus nodig kan zijn en dat veel van onze huidige beperkingen zullen blijven bestaan. Nog erger, zie de bereidheid van de massa om zich erbij neer te leggen.

Gezichtsmaskers zijn een verschrikkelijke oplegging, maar als anderen het niet erg vinden om er belachelijk uit te zien, wie zou hen dan tegenhouden? Als mensen vaccinaties willen, laat ze dan. Maar deze overblijfselen van de Covid-19 pandemie zullen blijven bestaan om ons eraan te herinneren wat de gevolgen zullen zijn als we ons aan hen capituleren. Gezichtsmaskers en vaccinatiepaspoorten zullen worden als het bloed aan de deurposten in Exodus. Zij zullen onze bescherming zijn tegen intimidaties, hoon en uitstoting. Hadden we maar een andere religie.

  37 keer meer bijwerkingen en 76 sterfgevallen na vaccinatie in Zwitserland

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De criminalisering van afwijkende meningenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInmiddels 12.184 DODEN en 1.196.190 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelUitvinder van het mRNA-vaccin: “Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike-eiwitten af”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Dat is masker is wel hardnekkig. Dat ga je er niet zomaar weer uitkrijgen bij de meeste.
  In een automatisme gaat dat al op als ze ergens aankomen.
  Soms ben ik de enige in de winkel zonder masker, soms nog zo een 5 tot misschien 10%
  Maar altijd dik in de minderheid.
  Een stijgende lijn van masker weigeraars kan ik niet vinden.

 2. “Hadden we maar een andere religie”.
  Gelukkig hebben we die en meer dan dat, als we terug gaan naar de basis en willen uitzoeken of er wellicht een Schepper is, dan ontdek je dat Hij nog steeds bestaat, Hij laat zich uiteraard niet wegredeneren door ons egoïsme en egocentrisme.
  Die ontdekking deed ik al ruim 50 jaar geleden, heb Zijn principes al die tijd getest en ervaren, dat die altijd kloppen, het loopt mijn hemelse Vader nooit uit de hand; welkom om er over verder te praten.
  https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

 3. Hadden we maar een andere religie.
  Wijd uw leven aan de god Appolo, de god van de muziek.
  De enige echte ware, alle andere zijn zwakke aftreksels.
  De enige die u vreugde zal schenken. Schaf een muziek instrument aan en ga los.
  Zie de vele die u al voor gingen en u veel plezier gebracht hebben in het aardse bestaan.

  • Ik ben geheel bekeerd op mijn elfde door mijn oma die pianoles voor mij vond bij de moeder van Carry Tefsen, dat was haar buurvouw.
   Een zeer oude dame die haar ervaring had in piano spelen bij doofstomme films in de bioscoop.
   Helaas had ze zeer veel last van reuma in haar handen waardoor elke les zeer vermoeiend was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in