Pixabay

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is het genreguleringsprogramma van gezonde mensen uitgebreid gemanipuleerd. In tegenstelling tot eerdere informatie werden COVID-19 injecties op basis van RNA geproduceerd met gemodificeerd RNA, niet met boodschapper-RNA (mRNA), schrijft Greatgameindia.

Gemodificeerd RNA (modRNA) brengt aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee.

Deze risico’s gelden niet alleen voor de huidige COVID-19 injecties en boosters, maar, tenzij we nu actie ondernemen, ook voor alle toekomstige op RNA gebaseerde vaccins.

mRNA en modRNA zijn verschillend

mRNA komt van nature voor, verblijft voor een korte periode in onze cellen en is relatief kwetsbaar. Het is een specifiek RNA-type dat verantwoordelijk is voor het overbrengen van instructies of “boodschappen” van onze genen, wat helpt bij de productie van eiwitten – de fundamentele onderdelen van onze cellen. Het wordt voortdurend gegenereerd als onderdeel van normale cellulaire processen en voltooit zijn functie zodra de boodschappen zijn afgeleverd en uiteindelijk in het lichaam worden afgebroken.

Wanneer RNA van een externe bron onze cellen binnendringt (zoals viraal RNA), kunnen deze cellen virale eiwitten aanmaken.

Hoewel ons verteld werd dat COVID-19 injecties mRNA bevatten, zou een vaccin dat gebaseerd is op “natuurlijk” mRNA niet lang genoeg standhouden om een immuunrespons op te wekken voordat het door ons immuunsysteem geëlimineerd wordt.

Om mRNA levensvatbaar te maken voor regulier medisch gebruik, moesten wetenschappers het kunstmatig aanpassen om zowel de efficiëntie als de levensduur te verbeteren, wat resulteerde in modRNA.

modRNA is ontwikkeld voor verlengde levensvatbaarheid en maximale vertaling. Terwijl mRNA een celspecifiek expressiepatroon vertoont, kan modRNA bijna alle celtypes infiltreren.

Wat bracht ons hier?

De aankondiging van de ontdekking van mRNA in 1961 was een moment van grote wetenschappelijke opwinding. Voorafgaand aan deze mijlpaal waren er eerdere waarnemingen geweest van dit kortlevende maar vitale RNA intermediair, die allemaal bijdroegen aan het begrip van hoe genen mRNA aanmaken en de rol ervan bij de productie van eiwitten.

In wezen brengt mRNA genetische instructies van het DNA van de cel over naar ribosomen, waardoor specifieke eiwitten op basis van deze instructies kunnen worden samengesteld.

Kort na de ontdekking gingen wetenschappers experimenteren met het gebruik van mRNA om het genezingsproces van het lichaam te vergemakkelijken. In 1990 injecteerden ze natuurlijk (ongewijzigd) mRNA in de skeletspieren van een muis, wat resulteerde in de productie van een eiwit dat de muis van nature niet zou produceren.

Het werd echter al snel duidelijk dat het overbrengen van natuurlijk mRNA inefficiënt was. Hoewel het in principe werkte, werd het snel afgebroken en bleek het niet effectief voor therapeutische doeleinden.

  Biden heeft "Covid," Witte Huis zegt dat het niet uitmaakt hoe hij het gekregen heeft, want iedereen krijgt het

Dit besef leidde tot het onderzoek naar synthetisch of kunstmatig gemodificeerd mRNA. Oorspronkelijk was dit onderzoek gericht op het herprogrammeren en elimineren van kankercellen – de enige focus van modRNA vóór de COVID-19 pandemie.

modRNA

Hoe wordt RNA gemodificeerd? Simpel gezegd wordt een van de vier verbindingen in RNA gemodificeerd (bijv. het natuurlijke nucleoside uridine wordt gemodificeerd tot synthetisch/kunstmatig methyl-pseudouridine). Het resulterende modRNA heeft de volgende eigenschappen:

 • Verhoogde stabiliteit (het heeft een langere levensduur in het lichaam).
 • Verminderde immunogeniciteit (het veroorzaakt minder stimulatie van het aangeboren immuunsysteem).
 • Verbeterde efficiëntie (modRNA produceert meer eiwit in vergelijking met een gelijkwaardige hoeveelheid mRNA).

modRNA wordt in een laboratorium gesynthetiseerd.

De therapeutische toepassing van modRNA bij mensen brengt echter uitdagingen en risico’s met zich mee.

ModRNA bevat namelijk een virale gensequentie. Zodra het een cel binnendringt, commandeert modRNA de celmachinerie en herprogrammeert deze om een viraal eiwit, zoals het spike-eiwit, aan te maken.

Misschien wel het meest verbazingwekkende is dat wetenschappers tijdens de ontwikkeling van COVID-19 vaccins en boosters al wisten dat gerichte toediening van modRNA onhaalbaar was. modRNA kan niet selectief worden toegediend aan specifieke cellen. Als gevolg daarvan valt het perfect gezonde cellen aan en doorbreekt het natuurlijke barrières zoals de bloed-hersenbarrière.

De voortdurende productie van een kunstmatig viraal eiwit put de energie van de cel uit, verstoort het metabolisme en tast het vermogen van de cel aan om zijn vitale functies voor het hele organisme te vervullen.

Om het nog erger te maken, vernietigt het immuunsysteem vervolgens de cellen die viruseiwitten produceren.

Ondanks deze aanzienlijke nadelen gingen Pfizer-BioNTech en Moderna door met de productie op grote schaal van COVID-19 “vaccins” met modRNA.

Natuurlijke infectie vs. modRNA-injectie: Hoe reageert het lichaam?

Het spike-eiwit wordt algemeen erkend als schadelijk voor ons lichaam.

In het geval van een natuurlijke infectie beschermt ons immuunsysteem onze lichaamscellen tegen het virus door specifieke antilichamen aan te maken, die ook kruisimmuniteit tegen virusvarianten kunnen bieden.

Bij de modRNA-injectie kan ons immuunsysteem echter niet voorkomen dat de lipide nanodeeltjes modRNA in alle cellen afleveren, niet alleen in de cellen met de juiste receptor voor virusbinding, zoals bij natuurlijke infecties.

Het virus van het vaccin onderscheiden

Sommigen hebben beweerd dat de reactie van het lichaam op het modRNA-vaccin de reactie op het echte virus weerspiegelt, maar dit is onjuist.

Laten we eens kijken naar het natuurlijke virus en hoe ons lichaam erop reageert:

 • Het RNA van het virus werkt als een blauwdruk en bevat instructies voor alle onderdelen die nodig zijn om een nieuw virus te produceren, niet alleen het spike-eiwit.
 • Het RNA van het virus wordt omhuld door een eiwitomhulsel, wat leidt tot de productie van verschillende antilichamen door ons immuunsysteem, waardoor er een zekere mate van kruisimmuniteit kan ontstaan om virusvarianten te bestrijden.
 • De meeste ademhalingsvirussen kunnen ons lichaam niet binnendringen door het immuunsysteem in het mond- en neusslijmvlies. Het virus injecteert zijn RNA niet in bloedvaten, maar bindt zich aan specifieke receptoren op celoppervlakken en injecteert rechtstreeks RNA in de cellen.
 • Het is cruciaal om te benadrukken dat alleen specifieke cellen met de juiste receptoren op hun oppervlak geïnfecteerd kunnen raken.
  Japanse medische deskundigen waarschuwen: Jonge mensen lopen 7 keer meer risico om te sterven aan vaccins dan aan COVID

De rol van ons immuunsysteem is om met het virus geïnfecteerde cellen te elimineren, waardoor de virale replicatie en de infectie van nieuwe cellen wordt voorkomen. Nadat de strijd is gewonnen (meestal binnen een paar dagen), stopt ons immuunsysteem het proces.

Laten we nu eens kijken naar de reactie van het lichaam op de modRNA-injectie (“het vaccin”):

 • Het vaccin bevat uitsluitend modRNA voor het spike-eiwit, waardoor er geen kruisimmuniteit ontstaat door de vaccinatie.
 • In tegenstelling tot het virus heeft het modRNA-vaccin geen eiwitomhulsel en is het in plaats daarvan ingekapseld in een lipidenanodeeltje.
 • Lipide nanodeeltjes hebben geen receptoren nodig voor celingang; door hun lipidensamenstelling kunnen ze naadloos samensmelten met het celmembraan.
 • Het immuunsysteem maakt antilichamen aan om antigenen te bestrijden, waaronder ziekteverwekkers (virussen, bacteriën), vreemde deeltjes (schimmelsporen, allergenen) of andere stoffen die een specifieke immuunreactie uitlokken. De lipide nanodeeltjes die modRNA vervoeren, hebben deze antigenen echter niet, waardoor ze aan de aandacht van het specifieke immuunsysteem kunnen ontsnappen en niet-specifieke ontstekingen kunnen veroorzaken. Bijgevolg leidt deze dynamiek tot een toename in de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de productie van antilichamen tegen het spike-eiwit toeneemt.
 • Elke volgende boosterdosis lipide nanodeeltjes levert een groeiende hoeveelheid modRNA, waardoor de voortdurende productie van nieuwe spike-eiwitten wordt bestendigd.
  Vaccins worden in de spier toegediend, maar directe injectie in een spiercel is bijna onmogelijk vanwege het verschil in grootte tussen de grote spuit en de kleine cel. Vaak prikken injectiespuiten per ongeluk in bloedvaten, waardoor het vaccin in de intercellulaire ruimte tussen de spiercellen terechtkomt. De vloeistof in deze intercellulaire ruimte, bekend als lymfevocht, versmelt uiteindelijk met het bloed vanwege de overvloedige bloedtoevoer in de spieren.
 • Het vaccin en de booster modRNA blijven weken of zelfs maandenlang spike-eiwit produceren, een belangrijk verschil met een natuurlijke infectie, omdat onze celmechanismen (bijv. het enzym RNase) kunstmatig modRNA niet kunnen afbreken. Onderzoekers hebben ontdekt dat ernstige gevallen van COVID-19 soms verband hielden met ontregeling van het immuunsysteem (bekend als een “cytokinestorm”) in plaats van met de aanwezigheid van het virus zelf.
  Er zijn zoveel mensen die nu "plotseling en onverwacht" sterven dat "onze vrije pers" het nauwelijks meer kan verbergen

Slecht veiligheidsprofiel van modRNA

Vroege preklinische studies wekten optimisme over de voordelen van RNA-gebaseerde injecties. Toen het echter op mensen werd getest, bleek het vermogen om een immuunrespons op te wekken minder effectief dan verwacht op basis van dierproeven.

Een Nature-review uit 2018 (lees hieronder) benadrukte dat “recente proeven bij mensen matige en in zeldzame gevallen ernstige reacties op de injectieplaats of systemische reacties hebben aangetoond voor verschillende mRNA-platforms.”

Als gevolg daarvan verschoof de aandacht naar modRNA.

Geïnjecteerd modRNA kan leiden tot trombose, wat kan resulteren in een beroerte, myocardinfarct of longembolie, en kan ook bijdragen aan de vorming van bloedstolsels in bloedvaten.

Het analyseren van open databases uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Europa en het Verenigd Koninkrijk, onthult dat deze risico’s zich in de praktijk hebben voorgedaan als bijwerkingen bij personen die COVID-19 injecties kregen.

Vertrouwelijk rapport over COVID-19-gerelateerde sterfgevallen

In juni 2023 werden, in antwoord op een Freedom of Information Act-verzoek, eerder vertrouwelijke rapporten van BioNTech aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) vrijgegeven, waardoor sommige van deze bijwerkingen openbaar werden. De rapporten omvatten gegevens verzameld over een periode van zes maanden van december 2021 tot juni 2022, evenals cumulatieve gegevens sinds december 2020 (pdf).

De gegevens onthulden 3.280 sterfgevallen binnen een groep van 508.351 personen die het vaccin ontvingen tijdens een gecombineerde periode die klinische proeven en post-marketing omvatte. Deze sterfgevallen, samen met tienduizenden ernstige bijwerkingen, deden zich voor toen vaccinfabrikanten beweerden dat modRNA-gebaseerde injecties veilig waren.

COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaakt. (Machinevertaling Yandex.)

Het idee om een cel in ons lichaam te programmeren om continu een grote hoeveelheid van een viraal eiwit te produceren is onlogisch en gaat in tegen de principes van natuurlijke virusinfecties, wat leidt tot een overmatige activering van het immuunsysteem.

Het verplicht stellen van op genen gebaseerde modRNA-injecties, die op de markt worden gebracht als vaccins, voor perfect gezonde mensen, is zowel onethisch als gevaarlijk.

Lees het document.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de ‘prik te dwingen’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Robert Malone: COVID-prikken zijn een CIA-operatie om de wereld te ontvolken
Volgend artikelZeven redenen waarom Rusland domineert in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. COVID-19 vaccins werden nooit met mRNA gemaakt bijgevolg blijft koemelk met inpompt mRNA om ongevaccineerden de ‘prik te dwingen’ veilig ???

  • gezien de schades, leugens, en beweringen dat deze technieken ook in andere prikken gebruikt gaan worden, zou ik het woord -veilig- vermijden.
   ik zou voorlopig geen enkele prik meer nemen. ook niet voor de kleintjes. niet voor deze ongein afgelopen is.

 2. Dit is interessant. Het was al bekend dat pseudouridine gebruikt werd om “opname” in het genoom te bevorderen (in tegenstelling tot bevordering van immuniteitsbescherming). Vermoedelijk wordt modRNA op die manier gemaakt. Eën ding is zeker, het brouwsel was nooit bedoeld ter bescherming tegen een dodelijk ‘virus’ maar voor succesvolle integratie in het eigen genoom om de mens tot een wandelende eiwit fabriek te maken die zijn eigen immuunsysteem aanvalt. Een GMO in andere woorden. Trieste rotzooi overal…

  • Hoe gaat u dit doen ?
   Wie heeft er de politie en leger onder controle ?
   Wel…Wie denkt u dat er de rechtbank onder controle heeft ?

 3. Wij mensen moeten met onze poten van ons gen systeem afblijven. Het is alsof je een kleuter vraagt om aan een vliegtuig te sleutelen.

 4. Het probleem is dat ‘ze’ zullen doorgaan met knoeien met het menselijk genoom, puur omdat dit voordelen biedt voor ze. Mensen die met GMO gifspuiten ingespoten worden, en die wandelende eiwitfabrieken worden, zullen de rest van hun leven deze S antigenen op hun cellen gebonden krijgen. Dit blokkeert de lichaams-eigen antigenen. De mens wordt dus eigendom van de ingespoten troep, als het ware, want die stuurt het immuunsysteem nu aan. Dit experiment gaat zo goed, dat er nog meer van dit soort rotzooi gebrouwen wordt om ook andere lichaams-eigen antigenen te vervangen.

  Als je beseft dat deze peptides ook in heel nauwe wisselwerking staan met emoties (en dus gedrag) dan wordt het duidelijk dat het er (onder meer) om gaat om menselijk gedrag dusdanig te veranderen dat ze dociel worden. Iaw, ontkoppeld aan de natuurlijke levenskracht.

  In 1997 schreef Candance Pert, een neurowetenschapper, al over de mind-body connectie, in haar boek “Molecules of emotion”. Uiteraard werden haar bevindingen gejat en zij werd in de hoek gedrukt. En nu zijn we dus hier beland, met het gebruik van peptides om mensen te ontkoppelen van de natuur en ziektes te veroorzaken. Dat je merkt dat de ingespotenen “anders” zijn geworden, klopt, omdat de overname door de kunstmatige eiwitten hun eigen, natuurlijke processen verstoort.

  Nogmaals, het gaat niet om genocide, maar om het verkrijgen van een beheersbare kudde dmv DNA veranderende chemie. De doden die vallen zijn meegenomen. En straks kunnen de Ingespotenen ook goed overleven in het duister dat de Age of Aquarius gaat verhinderen, want ze zullen het niet eens merken dat het duister is geworden – de verruimde bewustwording van de Age of Aquarius wordt dus tegengezeten door de machtsgeile heersers overal, met name de Pharmers.

  • @Immortal, sinds de invoering van het rijksvaccinatieprogramma in 1958 heeft big pharma een steeds grote vinger in de pap gekregen op het gebied van ons kostbaarste bezit: gezondheid. Het explosief stijgende aantal transgenders, interseksuelen e.d. is allemaal bekokstoofd achter de schermen om de mensheid met steeds grotere en onbetaalbare problemen op het gebied van genderidentiteit op te zadelen.

   • Werkelijk schunnig. Bedankt voor het feit uit 1958. Je vraagt je (sarcastisch) ook af wat er toch mis is met de natuur dat de mens de mens steeds maar moet inspuiten met chemicaliën om hem te redden van die gebrekkige natuur waar hij het gebrekkige resultaat van werd. Dat de mens ueberhaupt nog bestaat ondanks dat hij er per definitie zo ontzettend gebrekkig uitkomt bij de geboorte dat hij meteen ingespoten moet worden met allerlei levensreddende slangenolie van de beterwetende Pharmer die met hand en tand de natuur bestrijdt voor het trieste wezentje dat zonder spuitjes niet kan bestaan in deze vijandige natuur. Bah, wat een smeerlappen zijn het toch. En iedereen tuint er maar in. Breek me de bek niet open…

    • @ Immortal augustus 1, 2023 at 16:34,
     In de 50tiger en 60tiger jaren was iedereen veel meer onderdanig aan de zogenaamde autoriteiten, dan nu. Dat werd toen ook zo door gegeven aan hun kinderen, we wisten toen niet beter. Was trouwens een beste goede PR stunt om zo snel mogelijk nieuwe klanten te verwerven. De mens wordt nooit van nature ziek, we worden constant vergiftigd en als ons lichaam zelf het helingsproces in gang zet. We worden van jongsafaan wijs gemaakt dat die helingsprocessen ziektes zijn door de medische wetenschap, die helingsprocessen kunnen ze met synthetische middelen onderdrukken.

     Veelal zijn het verdoving en pijnstillers, zodat we eigenlijk nooit beter worden, maar constant ziek blijven. Zodat we continu die pillen/poeders en injecties nodig denken te hebben, als we een pijntje of een ander kwaaltje hebben. Vele lopen de deur van hun huisarts plat, als ze ergens een pijntje voelen. Omdat we niet beter weten over het zelfregulerende helingsproces, blijven we ons zelf constant dit helingsproces verhinderen. Door die zogenaamde farmaceutische medicijnen. Waardoor het lichaam steeds extremer gaat reageren op die vergiftigen. Maar als we constant maar naar die verdovingspillen blijven grijpen en zo de echte vergiftigingen blijven negeren, zal te steeds erger worden tot dat de dood erop volgt. Op deze manier kunnen de kwakzalvers zo per jaar biljoenen aan de mensheid verdienen met hun list en bedrog.

     Patiënt blijven van wieg tot graf, wat vroeger door de kerk begeleid werd. Wordt nu de kwakzalver gilde uitgevoerd en daar worden ze steeds gretiger in, want hun oplichting zet zoden aan de dijk voor hen. Want zo kunnen ze iedereen ermee onderwerpen aan hun list en bedrog spel.

     Niet voor niets hebben we de leerplicht, zodat jouw ouders of grootouders niet meer hun levenservaringen meer behoeven door te geven. Dat wordt nu over gedragen aan het staatsonderwijs die de kinderen indoctrineren en alles herdefiniëren wat goed en slecht is. Dus met andere woorden Het Staatsonderwijs zorgt ervoor dat jij zo dom mogelijk wordt gehouden over o.a. de natuurlijke lichamelijke helingsprocessen en over natuurlijke geneeswijzes en welke geneeskrachtige kruiden in onze natuur groeien. Want dat is hun grootste concurrent waar zij niets aan verdienen. De meeste mensen weten nu bijna niets meer van de natuur, wat groeit en bloeit. Dat zie je veelal terug hoe de tuintjes in de woonwijken erbij staan en wat we naar binnen proppen, wat we voedsel noemen. Wat meer gewoon chemische maagvulling is.

 5. “Verhoogde stabiliteit (het heeft een langere levensduur in het lichaam).
  Verminderde immunogeniciteit (het veroorzaakt minder stimulatie van het aangeboren immuunsysteem).
  Verbeterde efficiëntie (modRNA produceert meer eiwit in vergelijking met een gelijkwaardige hoeveelheid mRNA).”

  Juist de uitwerkingen van de ModRNA zijn dagelijkst te horen naar het geluid van de hulpverlengers die naar de doodzieke geprikte mensen snellen, feitelijk is het de bedoeling om de goyim op een slinkse manier ausradieren door deze etno-bommen.

  https://youtu.be/W9iDBcu_eik

  • Adriaan.W augustus 1, 2023 at 15:37
   Ja, Adriaan, ik had het ook al eens geschreven, over die modified RNA:
   “Our results reveal that incorporating pseudouridine, a naturally occurring modified nucleoside, into mRNA not only suppresses RNA-mediated immune activation in vitro and in vivo, but also enhances the translational capacity of the RNA. These characteristics and the ease of generating such an RNA by in vitro transcription make Ψ-containing mRNA a unique tool for expression of any protein in vitro and in vivo.”

   https://zonderreden.substack.com/p/the-vax-and-its-real-purpose
   https://zonderreden.substack.com/p/mrna-building-blocks-pseudouridine

   Maar of het echt met genocide te maken heeft…. ik durf het niet te zeggen. Ik denk dat de machtsgeilen gewoon een grote dociele kudde willen als afzetgebied. Maar als het om genocide gaat, dan kunnen we echt beter een schuilkelder graven, want dan gaat het nog eens menens worden. En dat met die UFO’s en aliens duidt wel veel op EMP’s en andere griezelige dingen, vortexen voor de Rapture en zo. -Groetjes.

 6. Ohla! Een virus bestaat niet ! Het bestaat alleen op een computer . Wat ze”virus hebben genoemd is niks anders dan een exosoom . Dwz een uitgescheiden dode stukje lichaams cel . Iets die dood – afgestorven is , kan onmogelijk overdraag baar zijn . “Een virus “maakt totaal geen deel uit van levende micro-organismen ;zoals bacterien, schimmels of parasieten.

  • Pieters Pascale augustus 1, 2023 at 15:59
   Helemaal waar. Maar wat het wel kan zijn, is een ‘dood’ sliertje genetisch materiaal, met een functionele sequentie er aan, waarmee het mogelijk een cel kan binnendringen. Een virus is geen ‘levend’ iets zoals een bacterie, die een metabolisch mechanisme heeft. Een ‘virus’ kan door iedereen verzonnen en gemaakt worden, en vooral als je weet wat het ding moet doen, dan kan je heel wat rare sliertjes in elkaar knutselen. Maar een ‘virus’ zoals die gebruikt wordt om de angst er in te houden, dat is larie. En is ook niet overdrachtelijk en besmettelijk. De “virus” werd gebruikt om mensen zo gek te krijgen dat ze de gifspuit gingen halen… want je kan het toch niet zien of opkweken, dus ook niet bewijzen dat er een “virus” in iemand zit, maar je kan wel zeggen dat hij ‘heel dodelijk’ is want je kan het onzichtbare toch niet bewijzen. Dat is het mooie van dat ‘virus’ verhaal; je kon allerlei verhalen rondom dat ‘virus’ verzinnen om de angst er in te houden. Wat die enge ziekte van de covid wel was, blijft de vraag. Je weet maar nooit, maar ik vermoed dat ze met nanotechnologie aan het knoeien waren om mensen helemaal plat te leggen met deze veredelde griep. Deze griep moet het begin experiment zijn geweest van wat uiteindelijk de gifspuit werd. Jaren werk…

  • Juist @Pascale, de Duitse dr. Stefan Lanka heeft inmiddels enkele tonnen beschikbaar voor degene(n) die het bestaan van een ‘virus’ kan/kunnen aantonen.

  • p.s. zoek ook maar eens naar foto’s van het polio ‘virus’ en vergelijk die met foto’s van het covid ‘virus.’ Heel toevallig lijken ze precies op elkaar. Ra ra hoe kan dat. En beiden zijn verzonnen kunstmatige foto’s. Alsof men geen fantasie meer had.

   • Het zijn geen foto’s. Daar is het te klein voor. Het zijn visualisaties. De eiwitmantel kan ook gewoon hetzelfde zijn, het gaat om de payload, het RNA dat het verschil maakt.

    Als ik een foto maak van 2 boeken van een afstand zien ze er ook hetzelfde uit. Maar dat zegt weinig over het verhaal dat erin staat. De letters en de woorden zitten verborgen. Net zo met RNA wat andere letters en woorden gebruikt maar net zo een lang stuk informatie vormt.

  • Pieters Pascale augustus 1, 2023 at 15:59

   Precies, het ultieme verdienmodel van de Rockefellers, Spaanse griep kwam door het idiote vaccinatie beleid van de toenmalige US regering waar aan veel Amerikaanse soldaten en burgers onderworpen werden, najaar 1918 brak de de pandemie uit, ook in Nederland vielen toen veel slachtoffers enfin er is reeds zo’n artikel geplaatst op FN.

 7. Je moet niet tegen de natuur spelen. Dat verlies je. Veeel te complex. Anderen noemen het God, gelul als je het mij vraagt.En andere zijn dan weer bang voor Satan. Ik geloof in Satan hoor, absoluut. Maar niet eerder voordat hij zich netjes aan mij voorstelt. Dan zeg ik “ wie ben jij? wat kom je doen”

  Misschien komt hij vannacht, altijd s ‘ nachts ook zoiets. Als ik vannacht Satan spreek zal ik het jullie morgen melden.

 8. Het zijn en blijven gore smeerlappen. Met hun gekloot aan de bouwstenen van het leven. “We kunnen daarmee ernstige ziektes genezen en mensen een langer leven schenken”, was het 30 jaar geleden nog. Nu vallen mensen dood neer door de ziekte van ‘plots’ na inenting met experimenteel gen therapie. Waar zou dat toch door komen? Door de hitte, luchtvervuiling, hersenletsel door oeverloos dom geouwehoer van politici?
  Nee mensen, mede door vuile smeerlappen als fauci, ron fouchier en z’n satansheks marion koopmans.

  https://indepen.eu/verzwijg-lab-leak-benadrukte-fouchier-vanuit-het-erasmus-mc/

  • @ Bas augustus 1, 2023 at 17:11,
   Het is gewoon een verdienmodel op basis van list en bedrog. Zoals kwakzalvers dat doen. Mensen kun je makkelijk bedonderen, maar veel moeilijker is het om hen wijs te maken, dat zij bedondert worden. Dat hebben we alle mogen ervaren toen de zogenaamde vaccins op de markt kwamen. Je kon praten als Brugman, al je waarschuwingen werden weggewimpeld en werd jij uitgesloten. Omdat jij slecht nieuws bracht, wat zij niet wilde horen. En vele nu nog steeds niet.

 9. Goed stuk hierboven. Mankeert niks aan.

  Je moet je óók realiseren dat die elkaar opeenvolgende oorlogen, in combinatie met onwetendheid over goede voeding, tot uitputting van het immuunsysteem heeft doen leiden. Stress en angst zijn slopers van dat immuunsysteem.

  Stel je daarbij behorende armoe van het gebrek aan hygiëne voor, en het mensdom is weer rijp voor de zoveelste griep- pest- denque-(en noem de hele rotzooi maar op) epidemie.

  Een gezond lijf kan héél veel aan, heeft geen chemie nodig.

  Met de bmr-vax steeg het percentage autisme met ruim driehonderd procent. Meer weten? Tik autisme in op de zoekmachine van Wanttoknow.nl

  In mijn jonge jaren was kanker een zeldzaamheid…….en waren we niet tot op het bot verwend met rotzooi wat je in je kwaak kunt steken, zodat je hongergevoel verdwijnt.

  We aten voedsel. Punt

  Mijn kinderen zijn niet gevaxt……. helemaal niet. Nergens voor nodig. Lees de wetenschappelijk uitstekend onderbouwde info van de Vereniging Kritisch Prikken maar. Hoef ik er verder ook niet interessant over te doen hier.

  Gewoon goed voedsel gebruiken.

  Jezelf niet meer laten opnaaien.

 10. En zo komen we aan de naam modRNA uitgesproken als moderna dat door iedereen meteen overgenomen werd. Oorspronkelijk bedoeld als een platform MODE om RNA zoals updates van een computer toe te passen voor de bestrijding van ziektes en kanker.

 11. Vroeger had je in nl een instituut, de bb geheten , bescherming bevolking oid genaamd
  In de jaren 90 werd het opgeheven vanwege einde koude oorlog
  Wat ik toch vreemd vond voor een land dat potentieel bloot staat aan rampen
  Zoals overstromingen, chloortreinen, pernis achtige installaties, chemie ongelukken aan de maas of rijn
  Kernongelukken in belgie, of frankrijk aan de maas of schelde of duitsland langs de rijn en kalkar.
  Waar serieuze zorgen om waren.
  Was toch handig om te hebben, zo’n reserve leger van ehbo’ers, vrachtautos, en lokaties waar
  men kan beginnen met de eerste goed georganiseerde / geimproviseerde aanpak van een of andere ramp.

  Maar goed nieuwe ronde nieuwe kansen
  De renewables van het binnenhof hebben dadelijk weer een
  nieuw seizoen “goede tijden SLECHTE TIJDEN” te spelen

 12. @ Cool Pete: Ja, de mens moet van het DNA afblijven, maar het wordt wel actief verzameld.
  Zie oa: https://voorwaarheid.nl/maatschappelijk/dna-van-alle-nederlanders-in-database-van-de-overheid/
  https://fiom.nl/internationale-dna-databanken/ancestry
  https://potkaars.nl/blog/2018/09/28/wie-zit-in-onze-dna-databank
  https://zorgictzorgen.nl/oud-chef-mivd-wil-inzage-in-elektronische-patientendossiers-bij-terrorismebestrijding/
  Er zullen er nog wel meer zijn, maar soms moet je ook nog wat andere dingen op een dag doen. En die dagen zijn sowieso al te kort en ze worden nog korter richting winter 🙂 🙂 🙂
  Fijne dag allen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in