Geen algemene beweringen hier. Geen beweringen dat 5G-technologie “het virus activeert”. Geen algemene antwoorden. In plaats daarvan een aantal belangrijke vragen, en een paar mogelijke aanwijzingen, schrijft Jon Rappoport.

Ik moet de context schetsen. Zoals ik heb benadrukt, is wat COVID-19 wordt genoemd niet één ziekte met één oorzaak. Het is niet één ding.

In plaats daarvan worden mensen met verschillende traditionele ziekten samengebracht, gegroepeerd en geteld door volksgezondheidsambtenaren onder één valse verzamelnaam, “COVID-19.”

Ik heb ook benadrukt dat in deze nep-cluster situaties, sommige mensen kunnen lijden aan nieuwe aandoeningen. Bijvoorbeeld, de gevolgen van een vaccinatiecampagne – die trouwens blijkbaar werd uitgevoerd in een regio in Noord-Italië vóór “het ontstaan van COVID.”

In dit artikel heb ik commentaar op 5G draadloze technologie – niet als een allesomvattende verklaring voor “COVID” – maar als een mogelijke verklaring voor wat verschillende artsen waarnemen bij sommige patiënten in New York en Italië.

Wat nemen ze waar? Extreme kortademigheid, levensbedreigend, maar zonder de gebruikelijke indicatoren van ademhalingsproblemen of een falende werking van de longen. De longen kunnen werken. De patiënten lijden blijkbaar aan zuurstofgebrek. Zuurstofgebrek. Alsof ze plotseling op grote hoogte terecht zijn gekomen.

Verschillende artsen zeggen dat deze patiënten zuurstof moeten krijgen via beademingsapparatuur – maar niet onder hoge druk, want dat zou de longen kunnen beschadigen en zelfs de dood kunnen veroorzaken. In plaats daarvan moet de toename van zuurstof voorzichtig gebeuren.

Zo heeft een SEH-arts in Brooklyn een video gemaakt waarin hij beschrijft wat hij een nieuwe nijpende situatie noemt. Zijn naam is Cameron Kyle-Sidell. Bekijk de video en luister naar wat hij zegt. Hij waarschuwt dat onjuist gebruik van beademingsapparatuur patiënten kan schaden en doden (hier en hier).

  Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een samenzweringsfeit

In Italië beweren verschillende artsen een zeer vergelijkbare, of identieke, situatie: ““Covid-19 Does Not Lead to a ‘Typical’ Acute Respiratory Distress Syndrome,” door Luciano Gattinoni1, Silvia Coppola, Massimo Cressoni3, Mattia Busana, Davide Chiumello:

“De patiënten met Covid-19 pneumonie… vertonen echter een atypische vorm van het syndroom. De voornaamste kenmerken die wij waarnemen (bevestigd door collega’s in andere ziekenhuizen), is namelijk de dissociatie tussen hun relatief goed behouden longmechanica en de ernst van de hypoxemie [abnormaal laag zuurstofniveau]…intubatie [met beademingsapparatuur] moet prioriteit krijgen om excessieve intrathoracale negatieve druk en zelf toegebrachte longschade te voorkomen. Als we dat in overweging nemen, is het enige wat we kunnen doen om deze patiënten te beademen ’tijd kopen’ met minimale extra schade: de laagst mogelijke PEEP [een beademingsmethode waarbij de luchtwegdruk boven de atmosferische druk wordt gehouden] en zachte beademing. We moeten geduldig zijn.”

 • Patiënten die niet lijden aan ademhalingsfalen, van wie de longen functioneren, die rechtstreeks zuurstofgebrek hebben. Wat kan dat verklaren?

Hier, uit een artikel op rfglobalnet.com uit 2001, hebben we misschien een aanwijzing:

“Bij de millimetergolf frequentie van 60GHz is de absorptie zeer hoog, met 98 procent van de uitgezonden energie [van 5G golven] geabsorbeerd door atmosferische zuurstof. Hoewel zuurstofabsorptie bij 60GHz het bereik ernstig beperkt, elimineert het ook interferentie tussen terminals met dezelfde frequentie.”

Met andere woorden, a) 60GHz is een zeer goede frequentieband voor 5G-transmissies, en b) bijna alle 5G-energie wordt geabsorbeerd door zuurstof. Stel dat dat ook geldt voor zuurstof in het menselijk lichaam?

Wat zouden de effecten zijn van 5G-transmissies op het lichaam? Zouden deze golven zuurstof en/of de opname ervan door hemoglobine, dat dit vitale element naar de lichaamscellen vervoert, kunnen verstoren? Zou de verstoring een rechtstreeks zuurstoftekort in het lichaam kunnen veroorzaken – zonder de longen zelf structureel aan te tasten – waardoor de nieuwe aandoening ontstaat die wordt beschreven door de artsen die ik hierboven heb geciteerd?

 • Voeg aan dit alles toe dat 60GHz een frequentieband zonder vergunning is, wat betekent dat telecommunicatiebedrijven deze kunnen gebruiken zonder zeer hoge vergoedingen te betalen die zij zouden betalen voor banden met vergunning.
  Elektromagnetische Wapens, Grafeenoxide en Geactiveerde Ziekten: Het blootleggen van de Covid-5G connectie

Wordt 5G op 60GHz ingezet in New York, Italië en Wuhan?

Ik moet er ook aan toevoegen: deze artsen zouden het gebruik van hyperbare zuurstofkamers voor hun patiënten moeten overwegen. De betrokken technici, artsen en onderzoekers zouden experts moeten zijn, en van wat ik heb gezien zijn dat er niet veel. Slap-dash formule gebruik van hyperbare zuurstof is niet voldoende. Dat zou schade kunnen veroorzaken. Het apparaat zelf is natuurlijk niet-invasief.

Geïnteresseerde artsen kunnen contact opnemen met Dr. Paul Harch op hbot.com.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwittenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab beweert dat het WEF uw onderbewustzijn kan controleren door uw dromen te hacken
Volgend artikelVerbergen van nederlaag in Bakhmut, Oekraïense militairen vallen Russische grensdorpen aan (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Vok mei 23, 2023 at 09:42

   Zonder enige moeit kunt u elke 5G antenne/mast vinden, er zijn kaarten van elke gemeente, stad waarin die dingen staan. De gemeente waarin ik woon staat zo’n mast op een hoog gebouw vlak bij het winkel-centrum, dit is toch een mooie plek om winkelend publiek te bestralen.

   • Hier in de polder zie je de meeste masten wel en het worden er steeds meer.
    Maar ik zou graag zelf zien welke frequenties en wanneer ze worden uitgezonden.

 1. 5G completeert neurowapenplatform dat in 2011 werd aangekondigd en bijna voltooid is

  Studie in top vakblad bevestigt dat elektromagnetische velden zoals 5G menselijke cellen doden

  —————————————————————————————————————————————–

  Het werd jarenlang door de overheden weggewuifd, maar zelfs in studies van systeemwetenschappers wordt nu erkend dat de elektromagnetische straling zoals van 4G/5G frequenties menselijke cellen kan beschadigen en zelfs doden. In wezen is dit echter oud nieuws, want al in 2011 kondigden topwetenschappers de ontwikkeling van op elektromagnetische straling gebaseerde neurowapens aan die het brein, het denken, het waarnemen en het gedrag van individuen, groepen mensen en zelfs hele volken kunnen manipuleren en veranderen. De NAVO liet in 2020 in een gesponsorde studie weten dat deze wapens reeds worden getest om te worden ingezet tegen Rusland en China (- en misschien zelfs wel tegen de eigen bevolking?).

  Iedere overheid die het welzijn van zijn burgers op de eerste plaats heeft zou nu onmiddellijk de uitrol van 5G bevriezen om nader onderzoek te doen. Helaas is sinds 2020 overduidelijk bewezen dat ‘onze’ leiders keer op keer kiezen voor beleid dat juist de meest schadelijke gevolgen voor hun onderdanen heeft – denk maar aan de voor miljoenen mensen verwoestend gebleken Covid-19 mRNA genmanipulatie injecties, het afsluiten van onze betaalbare gasvoorziening en het mede daardoor extreem duur maken van ons voedsel

  De studie ‘Magnetic Fields and apoptosis a possible mechanism: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/15368378.2022.2073547?journalCode=iebm20 werd op 11 mei 2022 gepubliceerd in het gerenommeerde vakblad Electromagnetic Biology and Medicine. Alhoewel er in de titel een kleine slag om de arm wordt gehouden, laat het research artikel er nauwelijks twijfel over bestaan dat bestaande elektromagnetische straling wel degelijk grote schade aan het menselijk lichaam kan aanrichten.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/5g-completeert-neurowapenplatform-dat-in-2011-werd-aangekondigd-en-bijna-voltooid-is/

 2. What I would like to know is the percentage of people who got covid in the first year and who had received a flu vaccine the prior winter. I suspect that covid was spread trhough deliberately contaminated flu shots. I don’t believe it spreads at all, or hardly.
  Interesting that NOBODY has researched this. The information is readily available in databases though.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in