Onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts Amherst praten al over de uitrol van 6G draadloze technologie, die, naar men zegt, mensen zal veranderen in wandelende energiebron-antennes, schrijft Ethan Huff.

Gebruikmakend van Visible Light Communication (VLC), de draadloze versie van glasvezel, heeft 6G het potentieel om menselijke lichamen te veranderen in machines voor gebruik in het komende Internet of Things (IoT), waarin de vrije wil ten einde komt en alles bestaat in een virtuele realiteitsmetaverse.

Wetenschappers van UMass Amherst zeggen dat zij een innovatieve, goedkope manier hebben ontwikkeld om restenergie van VLC te oogsten door menselijke lichamen als antennes te gebruiken. Die energie kan dan worden gekanaliseerd in draagbare apparaten zoals mobiele telefoons en horloges, en mogelijk ook in grotere elektronische apparaten.

“VLC is vrij eenvoudig en interessant,” zei Jie Xiong, hoogleraar informatie- en computerwetenschappen aan de school. “In plaats van radiosignalen te gebruiken om informatie draadloos te verzenden, gebruikt het het licht van LED’s die aan en uit kunnen gaan, tot een miljoen keer per seconde.”

“Smart” apparaten en toestellen hebben de infrastructuur voor een 6G-toekomst al gecreëerd

Er hoeft heel weinig te gebeuren bovenop de bestaande 5G-infrastructuur om dit beoogde 6G-concept werkelijkheid te laten worden. Moderne technologie, waaronder zogenaamde “smart” apparaten, zoals smartphones, smart tv’s en smartmeters, heeft al de basis gelegd voor een snelle en eenvoudige uitrol van 6G wanneer de tijd rijp is.

Alles wat “smart” is, functioneert al als een kanaal voor datatransmissie. En wetenschappers van UMass Amherst zeggen dat ook mensen duurzaam kunnen worden ingezet voor de overdracht van energie.

  5G-alarm: Mensen in Trento bloeden uit hun neus

“Alles met een camera, zoals onze smartphones, tablets of laptops, kan de ontvanger zijn”, legt Xiong uit.

LED-straatverlichting is een voorbeeld van het soort VLC-lekkage dat “antennes” van 6G menselijke energiebronnen zouden kunnen benutten om meer energie te produceren. LED’s, zo is ons verteld, zenden “RF-signalen met zijkanalen” of radiogolven uit die menselijke antennes kunnen oppikken en uitzenden.

Met behulp van een antenne, ontworpen uit opgerolde koperdraden, slaagde het team erin deze gelekte RF’s op te vangen – wat betekent dat menselijke lichamen met deze en andere metalen zouden kunnen worden ingebed om ze te veranderen in wandelende radiotorens.

“De resultaten tonen aan dat mensen eigenlijk het beste medium zijn om het vermogen van de spoel om gelekte RF-energie op te vangen te versterken,” meldde Study Finds. “Door de spoel aan een persoon te bevestigen werd tot 10 keer meer energie opgevangen dan door alleen een kale spoel te gebruiken.”

Op basis hiervan ontwikkelden de wetenschappers een draagbaar apparaat genaamd de “Bracelet+” dat mensen aan hun bovenarm kunnen dragen, of als ring, riem, enkelband of halsketting indien aangepast – hoewel de armbandvorm de beste energie-opvangresultaten opleverde.

“Het ontwerp is goedkoop – minder dan vijftig cent,” schreven de wetenschappers in hun studie. “Maar Bracelet+ kan tot micro-watts bereiken, genoeg om veel sensoren te ondersteunen, zoals gezondheidsbewakingssensoren op het lichaam die weinig stroom nodig hebben om te werken vanwege hun lage samplefrequentie en lange slaapstandduur.”

“Uiteindelijk willen we energie uit allerlei bronnen kunnen oogsten om toekomstige technologie van energie te voorzien.”

In de commentaren wees iemand erop dat het getal zes het getal van de man is. En wat in deze studie wordt beschreven, zal worden gebruikt “voor het beestensysteem om de massa’s te controleren” – dit verwijzend naar het komende beestensysteem dat in het boek Openbaring wordt voorspeld.

  Blootstelling aan radiofrequenties binnen het 5G-bereik veroorzaakt depressie, zo blijkt uit een nieuwe studie

“Sinds 5G in mijn stad is geplaatst, rinkelen mijn oren als de hel,” schreef een ander over hoe 5G al erg genoeg is, laat staan de 6G die ze hierna willen uitbrengen. “Ik krijg alleen verlichting als ik naar ons landelijke huis aan het meer ga. Al deze technologie is vergif.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

5G doodtorens geactiveerd: griepachtige symptomen zullen volgenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet einde voor Oekraïne in Bakmuth?
Volgend artikelWat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. ” gezondheidsbewakingssensoren ”
  Spuugklaar met deze marketing.
  Misschien zijn de doktersplatlopers blij met zoiets, maar ik wil niets geen fratsen.

  Alles gericht op uitschakelen van onze meest primitieve functies en vooral VASTLEGGEN.

  Gelukkig zit ik in geen enkel gezondheidssysteem. Maar de witjasnazi waar ik éénmalig een gezondheidsverklaring voor een fysieke activiteit moest scoren maakte zich zorgen omdat ik 5 preventieve tests (ook niet zonder gevaar!!!) misloop op enge ziektes.
  Ze zijn knettergek en vooral gevaarlijk!
  En dat binnenkort met continue dwangsensoren…..de gifprikkies zijn er nog niks bij.

  • Wat mij ook opvalt dat alle vaxflikkers op mijn werk allemaal een smartwatch dragen.
   Denk dat dat al in hun systeem gebrand zit om deze techniek uit de hel te gebruiken.

 2. Als mijn mobiel zogenaamd over moet op 5g zeg ik direct mijn bel en mobiel internet abonament op. Als ze wat van me willen kunnen ze me met ouderwetse post bereiken.

 3. Dat is de volgende methode iedereen tegen elkaar uit te spelen……zoals gevaxt en niet gevaxt.
  De niet gevaxtenzijn in de minderheid, en kunnen moeilijk iedere onwetende lul met zo’n zender/ontvanger afmaken, omdat ze levensgevaarlijk zijn.
  Gadverdamme. Het enige wat overblijft is de hoop dat ook die gevaccineerden wakker worden, en weigeren om zich nog langer als een wegwerpartikel te laten gebruiken.
  Het wordt tijd om die vunze zeloten van die tvzenders van hun plek te trappen en die zenders over te nemen…….als je tenminste het lef hebt om tegen de gewapende bloedhonden van deze staat in te gaan…..!
  Verdomd……..ik hoop dat ze dat soort zodanig hebben gevaccineerd, dat ze sterven aan die bijverschijnselen. Zijn we daar ook van af, en kunnen we die zenders weer gaan gebruiken waar ze voor bedoeld zijn.
  Het wordt hoog tijd……..en dan komen die tribunalen met de waarheid over de waanzin ook wel van de grond.

  • Alle gevaccineerde die niet zijn geselecteerd om bij de 1 miljard overlevende te horen, hebben alle de langzame euthanasie prikken gehad. Afhankelijk welke batch zij hebben gekregen zullen zij sterven. Want als iedereen de zelfde zouden krijgen zou het te veel opvallen en was er niemand meer om al de lijken op te ruimen. Nu begrijpt iedereen waarom de jacht op de ongeprikte nog steeds bestaat. Vooral op de blanken bevolkingen wordt er jacht op gemaakt.

  • YEP, ZOLANG ALLE POPPETJES OF DE GROOTSTE BLIJVEN STAAN WAAR ZE STAAN, ZAL ER NIKS VERANDEREN HELAAS,

   THEY ARE THE SYSTEM
   THEY CONTROL THE SYSTEM
   THEY CREATE THE SYSTEM

   OW, CAPS LOCK AAN, LOL, HAVE FUN.

 4. Een analoge, deels gemechaniseerde maatschappij met electrificatie is de enige vorm waarin dit soort ‘smart’ rotzooi niet nodig en zeker niet wenselijk is.
  Kick maar af van je digitalia verslaving, en leer opnieuw om met (complexe) mechanica en handwerk om te gaan én dat te waarderen.
  Goed voor de mens en zijn ware inventiviteit en creativiteit, je hersenen en je lichaam.
  Heb zelf nooit een mobiele telefoon gehad, en zou mijn pc ook graag de deur uit flikkeren.
  Daarvoor in de plaats een verbeterde en geavanceerdere versie van telegrafie vind ik wel genoeg…een mooie uitdaging voor intelligente MENSEN.
  Als er opnieuw meer échte, fysieke winkels en bedrijven zouden zijn, is er weer werk, een gezondere sociale omgang en cohesie, en een veel betere geestelijke gezondheid.
  Zomaar een gedachte over het idee dat alles dat kán, niet altijd goed of gezond is.

 5. Alles gevolgd met 5G onderzoeken,deze waren heel verontrustend. Testgebieden hier in NL waar dieren en vee en bevolking ziek werden inclusief slaapstoornissen en afwijkend gedrag. En toen…Stilte….en uitrol. In sommige landen is 5G verboden en in sommige landen haalde bevolking de palen en het netwerk neer. Hier rolt de zwarte Adel via Delta Fibers gewoon uit en iedereen vindt het best.

  • Kreeg tot voor kort, én tot vervelens toe allerlei ‘reclame’ over het nemen van een glasvezel aansluiting op mijn woning…nu gratis, later moet u ervoor betalen, we zijn nu toch bij u in de straat (niemand te zien…)
   Vanzelfsprekend nooit op gereageerd… Moesten eens weten ho diep mijn haat tegen deze kutzooi is, en tegen hen die ons hiermee te grazen willen nemen.

 6. “Op basis hiervan ontwikkelden de wetenschappers een draagbaar apparaat genaamd de “Bracelet+” dat mensen aan hun bovenarm kunnen dragen, . . .”
  Op de plek waar al de naalden naar binnen zijn gegaan ?
  Sinds een groot deel van de beesten vh beestensysteem hun eugenetische ideologie eindelijk van zichzelf open en bloot mogen belijden , dat mooi in het verlengde van hun conservatieve, trotskiaans-kapitalistische, neoliberale offensieve vernietigingsdrang leeft, is ethiek een hobby van de anderen geworden – van hen die hun kostbare tijd nog met ‘onzin’ wensen te vullen, zoals grondrechten en soevereiniteit – en heeft de hechte samenwerking van Big Tech met Big Biology compleet vrij spel.

 7. Alle smartphones de shredder in. Verslaafden wordt aangeraden een nieuwe verslaving te kiezen. Desnoods als alternatie een Snowdentelefoon: geen spionagetroep van google meer.

 8. Ik ben al 37 jaar elektrotechnisch ingenieur en ik heb nog nooit zoveel onzin op dit vakgebied achter elkaar gelezen in 1 artikel. Ik weet niet wat voor paddo’s die Ethan Huff gebruikt, maar het moet sterk spul zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in